Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Buz Beyaz Bravo 1.6 MJet Dynamic
Honor COOPER
06/10/2010, 18:39
Arkadaşlar yaklaşık 45 gün önce Puntomu satmıştım uzun ve sıkıcı geçen araç arama döneminden sonra en sonunda beklediğime değdi ve favori aracım olan Bravoma kavuştum normalde TJet Dynamic düşünüyordum ama karşıma Tjetten 2000 TL farkla dizel ve BEYAZZZ Bravo alma fırsatı geçince fırsatı kaçırmak istemedim.
Aracım standart Dynamic versiyon ekstradan Xenon farlar var satın alınma esnasında bayide takılan.2009 Eylül ayı trafiğe çıkışlı 2010 model bir araç.22500 Km de kazasız,hatasız bir araç.
Allah nasip ederde maddi manevi bir sıkıntı yaşamazsam uzun süre kullanmayı düşünüyorum.Yalnız Bravo gerçekten farklı bir araç her nekadar çevremden o kadar paraya 2.el Fiatmı alınır tepkileri alsamda aracımdan çok memnun kaldım.Heleki Nurdağında(Bilenler ne derece zor bir rampa olduğunu bilir!!) rampayı 6. viteste 150 km hız ve hala ivmelenmeyle tırmanınca.....
Resimleri garajıma ekliyorum.Umarım sizlerde beğenirsiniz.
krakercocuk
06/10/2010, 18:42
yeni aracınız hayırlı olsun...kazasız belasız
kazasiz belasiz kullanmaniz dileğiyle :)
agabey3838
06/10/2010, 19:12
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah
StrawBeeRy
06/10/2010, 19:50
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın
hayırlıı olsun kazaasız belasızz ıyı gunlerdee
Hayırlı olsun, nede olsa beyaz. ;)
İyi günlerde kullan.
güle güle kullan güzel araba
hayırlı olsun, çok güzel bi araç almışsın. kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Onur kardeşim, hayırlı uğurlu olsun. Aradığının daha iyisini buldun sonunda :) Güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah.
Beyaz olması NEFİS... Bendemi, Punto'yu satıp bir tane Bravo T-jet alsam mı acaba dedirttin bana :P
Dikkat et virajlarda fiyestalara denk gelme ama, mazallah porşe onlar üstünden atlar :D
Honor COOPER
07/10/2010, 01:43
:-(
Onur kardeşim, hayırlı uğurlu olsun. Aradığının daha iyisini buldun sonunda :) Güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah.
Beyaz olması NEFİS... Bendemi, Punto'yu satıp bir tane Bravo T-jet alsam mı acaba dedirttin bana :P
Dikkat et virajlarda fiyestalara denk gelme ama, mazallah porşe onlar üstünden atlar :D
Ali Hocam ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim iyi dilekleri için.
Abi fiestalarla ve fiestacılarla nasıl başa çıkacam:boxin: kara kara düşünüyorum açıkçası:dribble0:
Nede olsa oyuncak göstergeli bir araç aldık fiyesta funlarına göre....
Şaka bir tarafa gerçekten tavsiye edebilirim en azından focustaki gibi tıkırtı ve ses olmaması için bile tercih edilir.
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
bravo_sercan
07/10/2010, 13:49
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırısınız inşallah :)
Honor COOPER
08/10/2010, 23:56
Bravo kullanan arkadaşlardan bir bilgi almak istiyorum:
Araçta cd dinlerken park ettikten sonra aradan uzun bir zaman geçtiğinde tekrar araca bindiğimde radyoya geçmiş oluyor ilk çalıştırmada bunu engelleyecek bir seçenek varmı menüde.ayrıca radyodan cd ye sadece direksiyondaki SRC tuşuyla geçebiliyorum başka cd çalardaki herhangi bir tuşla geçilebiliyormu cd ye .
Honor COOPER
15/10/2010, 22:08
Bu soruma cevap verebilecek Bravo kullanan arkadaşımız yokmu?
silentscream
15/10/2010, 22:36
Merhaba Onur Bey.
CD kısmına direksiyondaki SRC tuşu ile gecebildiğiniz gibi aynı zamanda radyonun ses açma düğmesinin hemen altındaki SouRCe düğmesi ile de geçebiliyorsunuz.
Saygılar..
silentscream
15/10/2010, 22:46
Tabi bir de hayırlı olsun demeyi unuttum..Tercihiniz güzel..Bende de 1.4 Fire GP vardı. Benzin pompası cebimden cıkmamaya başlayınca dizele yöneldim.
Bravo keyifli bir araç.O paraya Fiat mı alınır diyenler rampa yukarı cıkarken sadece arkadan seyrederler :) Aracın en beğendiğim yönlerinden biri de yokuş yukarı bile ivmelnmeye devam etmesi.
Tekrar hayırlı olsun kazasız kullanın..
Saygılar.
Ya bu yokuşlarda sol şeritin Bravolar tarafından kapatılması da kötü...Adam 130 la yokuş çıkarken kendini kral sanıyo aynaya bakmıyo ama bilmiyo ki Bravo 150-160 la geliyo arkadan...Sonra bizim hızımızı kesiyo...İnanın şahsım adına ben bu olayı çok yaşadım sellektör yapmaktan bıkıyorum şehirlerarası yollarda...
StrawBeeRy
16/10/2010, 00:31
Ya bu yokuşlarda sol şeritin Bravolar tarafından kapatılması da kötü...Adam 130 la yokuş çıkarken kendini kral sanıyo aynaya bakmıyo ama bilmiyo ki Bravo 150-160 la geliyo arkadan...Sonra bizim hızımızı kesiyo...İnanın şahsım adına ben bu olayı çok yaşadım sellektör yapmaktan bıkıyorum şehirlerarası yollarda...
abi bizimkiler kesiliyor diyemi yapıyorsun :D:D
edelsang
16/10/2010, 00:37
çok güzel bir araç Allah kaza bela vermesin
WiSTaRiA
16/10/2010, 02:39
Hayırlı olsun güle güle kullanın...
hayırlı olsun. 4.kez gp alınmazdı artık :)
abi bizimkiler kesiliyor diyemi yapıyorsun :D:D
Estağfurullah inşallah çok daha iyileri sizlerin olur ama bu benim ciddi anlamda sorun yaşadığım bi konu...:)6. vites 2500 d/d da 140 km/h yapıyo araba ve ne bir motor sesi var, ne de hızı hissettiriyo, e bi de ekonomik olunca ve haliyle de kimse uzun süre bu hızlarda kullanmayınca gerçekten önünüzde olan araçlar trafik yaratıp sizi rahatsız etmeye başlıyo...Dertleşme diyelim sadece ;)
shadow_dancer
16/10/2010, 05:29
maşallah.
Honor COOPER
16/10/2010, 08:29
Merhaba Onur Bey.
CD kısmına direksiyondaki SRC tuşu ile gecebildiğiniz gibi aynı zamanda radyonun ses açma düğmesinin hemen altındaki SouRCe düğmesi ile de geçebiliyorsunuz.
Saygılar..
Tolga Bey bilgi için teşekkürler fakat bu cd den radyoya atlama olayı esas canımı sıkan Puntoda hengi seçenekteyse 1 hafta sonra bile ordan devam ediyordu yani bizim bu aracın park durumundayken cd den radyoya geçişi engelleme gibi bir şansımız varmı peki menünün içinde.
faithless1905
16/10/2010, 09:41
hayırlı olsun
BRAVO anlatılmaz yaşanır.Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
silentscream
16/10/2010, 10:14
Onur Bey açıkçası benim aracımda cd de bıraktıysam yine cd de radyoda hangi kanalda bıraktıysam o kanalda açılıyor..1 hafta değil ama 3gün kullanmadığım olmuştu ve böyle bir problem oluşmamıştı...Ancak bende de yol bilgisayarında menzil de bırakmama rağmen aracı çalıştırdığımda birkaç kez ekranda radyoya gectiğini gördüm.
Önemli birşey değildir muhtemelen yazılımsaldır diye düşünüyorum.
Saygılar.
Tolga Bey bilgi için teşekkürler fakat bu cd den radyoya atlama olayı esas canımı sıkan Puntoda hengi seçenekteyse 1 hafta sonra bile ordan devam ediyordu yani bizim bu aracın park durumundayken cd den radyoya geçişi engelleme gibi bir şansımız varmı peki menünün içinde.
Abi muhtemelen ayarlanması gereken bi şey çünkü bende de şarkıyı nerde kaçıncı dakika ve saniyede bıraktıysam ordan devam ediyor...Ayrıca yol bilgisayarında Menzil deyken kontağı kapatırsanız açtığınızda cd track ya da radyo gösteriyor...
StrawBeeRy
16/10/2010, 12:20
Estağfurullah inşallah çok daha iyileri sizlerin olur ama bu benim ciddi anlamda sorun yaşadığım bi konu...:)6. vites 2500 d/d da 140 km/h yapıyo araba ve ne bir motor sesi var, ne de hızı hissettiriyo, e bi de ekonomik olunca ve haliyle de kimse uzun süre bu hızlarda kullanmayınca gerçekten önünüzde olan araçlar trafik yaratıp sizi rahatsız etmeye başlıyo...Dertleşme diyelim sadece ;)
5. viteste yapıyorum o hızı hatta 150-160a kadar çıkıyor 6. vites 190-200 saygılar :D
silentscream
16/10/2010, 13:24
5. viteste yapıyorum o hızı hatta 150-160a kadar çıkıyor 6. vites 190-200 saygılar :D
Ama buna dertleşme diyemeyiz Mertciğim :) Ayıp ama senin bu yaptığın :)
silentscream
16/10/2010, 13:26
Abi muhtemelen ayarlanması gereken bi şey çünkü bende de şarkıyı nerde kaçıncı dakika ve saniyede bıraktıysam ordan devam ediyor...Ayrıca yol bilgisayarında Menzil deyken kontağı kapatırsanız açtığınızda cd track ya da radyo gösteriyor...
Şenol Bey Ben biraz kurcaladım bu sabah ama ayarını bulamadım.Menzilden radyo yada cd ekranına dediğim gibi bazen geçiyor nedendir çözemedim..
StrawBeeRy
16/10/2010, 13:29
Ama buna dertleşme diyemeyiz Mertciğim :) Ayıp ama senin bu yaptığın :)
:pirate: ben yapıyorsam bravo her türlü yapar demek istemiştim
mesajı eksik okumuşsun devir aralığını gözden kaçırmışsın yoksa 180- 190 göz açıp kapayıncaya kadar zaten saygılar :D ;)
silentscream
16/10/2010, 13:52
:pirate: ben yapıyorsam bravo her türlü yapar demek istemiştim
Şaka yapıyorum takılıyorum Mert sakın alınmayasın he..
StrawBeeRy
16/10/2010, 13:54
Şaka yapıyorum takılıyorum Mert sakın alınmayasın he..
yok abi alınmadım yaw :)
bozkurt0632
16/10/2010, 14:06
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
ufuk_punto
16/10/2010, 16:27
aracınız hayırlı olsun..beyaz güvercin sunroof olunca ayrı bi guzel olur...
Şenol Bey Ben biraz kurcaladım bu sabah ama ayarını bulamadım.Menzilden radyo yada cd ekranına dediğim gibi bazen geçiyor nedendir çözemedim..
Abi muhtemelen yazılımsal bi konu olduğunu düşünüyorum ben...Benim de garibime gitmişti ilk fark ettiğimde..
FoR_ReaL
17/10/2010, 04:32
Kaça aldınız dersem ayıp olurmu ? bende arıyorum şuan
koyublack
17/10/2010, 23:33
hemşo hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
Honor COOPER
17/10/2010, 23:41
Hocam benimki biraz şans işi oldu satan arkadaş ev alacaktı uygun fiyata verdi total maliyet 32000 TL ama şu an bakıyorum bu paraya hatasız 2009 bile yok gibi.Ama olması gereken rakamda 32000 olmalı bana göre sonuçta bir yaş %15-20 silmeli.
Bu arada ben 28000 den aşağı 2.el punto evo dizel dynamic bile bulamadım ondan uygun diye yazdım.
beyaz evo80
19/10/2010, 14:55
hayırlı olsun güzel bir araç...
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanmak dileği ile.
Deneme sürüşüne çıkmıştım.Açıkçası aracın performansına ve sessizliğine bayıldım.Maalesef piyasada hakkettiği yerde değil.Bence çok güzel bir tercih.Güle güle kullanırsın inşallah.Allah kaza bela vermesin.
Honor COOPER
26/10/2010, 19:01
Gerçekten Grande Puntoya göre çok sessiz araç trim ve plastik sesi açısından.Malesef dediğin doğru ama millete anlatamıyorsun bunu arkadaş 2011 Leon dizel aldı kolçak yok.otamatik klima demişler ekran yok v.s v.s.Neymiş Fiata bu kadar para verilirmiymiş.Müstehak bu millete jant kapaklı golflere 50000 vermelerine.