Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar puntomu yoksa hundai era mı?

evoantalya
06/10/2010, 15:03
arkadaşlar 15-19 milyar arası arkadaşım arac alıcak benzinli hundai le punto arasında kaldık sizce hangisi?

GrandeTalha
06/10/2010, 15:20
kesinlikle punto hyundai nin benzinine yetişemezsin michelin reklam fimindeki gibi benzin pompası sizi esir alır :D

ERDEM1907
06/10/2010, 15:42
hyundai için çok dandik diyorlar. kazalarda kağıt gibiymiş.

smartmavi
06/10/2010, 15:48
İki arabayı yan yana park edin, anlarsınız..

ZAK1980
06/10/2010, 16:39
Tolga puntoyu almadan once Hyundaı alacaktım cevremdekılerın baskısıyla almadım cunkı kaporta kotuymus bır arkadasın dayısı trafık polısı aracı 6 ay kullanmıs arac rezalet dıyordu İftar bulusmasında Serdar abının kazasından sonra sıgorta hyundaı vermıs araba gıtmıyor dıyordu alt gecıte gırer ıken 3 ıle gırmıs yokusu gorunce yıgılmıs arac vıtes dusurmus kısacası ufak bır yokusu dahı 3 ıle cıkmıyor

StrawBeeRy
06/10/2010, 17:24
abi ikiside kıyaslanıcak sınıfta değil ve kıyaslanamaz ama ben punto derim erada motor çok güzel hele puntonun motoruyla eranın motorunu hiç kıyaslamayın kasa olarak punto daha kaliteli eranın sacı ince olduğu için pek fazla güvenlik yok

Tolga puntoyu almadan once Hyundaı alacaktım cevremdekılerın baskısıyla almadım cunkı kaporta kotuymus bır arkadasın dayısı trafık polısı aracı 6 ay kullanmıs arac rezalet dıyordu İftar bulusmasında Serdar abının kazasından sonra sıgorta hyundaı vermıs araba gıtmıyor dıyordu alt gecıte gırer ıken 3 ıle gırmıs yokusu gorunce yıgılmıs arac vıtes dusurmus kısacası ufak bır yokusu dahı 3 ıle cıkmıyor
abi hangisinden bahsediyorsun hyundai eramı yoksa accentmi?

h k
06/10/2010, 17:29
eranın içi zevsiz , dar , ön-arka koltuklar arasında mesafe neredeyse yok. tek avantaj biraz daha büyük bagajı.

erdta
06/10/2010, 17:34
Bir ara şirket aracı bakımdayken era vermişlerdi 2-3 gün kullandık, dizeldi motora diyecek yok ancak hem dış hemde iç donanım ve görsellik olarak punto derim eranın için çok kalitesizdi. Bence punto daha iyi bir tercih olur

ferikci
06/10/2010, 18:06
ikisini de uzun bir miktar kullanmış biri olarak kesinlikle punto diyorum

atom43
06/10/2010, 18:23
3 araba öncesinden era vardı 0 almıştım ve servisteki calısanlarla kanka olmustum sık sık gidip gelmiştigim var hatta hyundai in forum sitesinde üyeligim vardır orada yine atom olarak kullanıcı ismim nekadar problem yaşadıgımı orası bilir hyundai nin forum sitesine girin bi bakın biz puntolarımızı nekadar cok sevdigimizi yazarız orada adamlar illallah ettiğini yazar ben kullandığım üzere söylüyorum kesinlikle punto

projist
06/10/2010, 18:24
abi ikiside kıyaslanıcak sınıfta değil ve kıyaslanamaz ama ben punto derim erada motor çok güzel hele puntonun motoruyla eranın motorunu hiç kıyaslamayın kasa olarak punto daha kaliteli eranın sacı ince olduğu için pek fazla güvenlik yok

abi hangisinden bahsediyorsun hyundai eramı yoksa accentmi?

dostum accent era diyor sanırım :hmm:

StrawBeeRy
06/10/2010, 19:43
dostum accent era diyor sanırım :hmm:
accent era içinse bizde 2 tane var puntonun 2. vitesle çıkamadığı yokuşu erayla 3-4 viteste çıkıyorum banamısın demiyor motoruna diyecek söz yok ama içi ve dışı punto diyorum

femoli
06/10/2010, 19:53
Ya kıyas bile tuaf aslında aynı kulvarda değiller . dış görünüm iç görünüm tamamen farkılı araçlar yinede artı eksi yönünden punto üç beş adım önde olacaktır eminim ..

StrawBeeRy
06/10/2010, 19:59
ya abilerim bi kere mantık var bu kadar puntocunun içinde era övülürmü :)

frç
06/10/2010, 20:41
Tabii ki punto.............

demon
06/10/2010, 21:17
Punto Era' dan iç ve dış dizayn olarak daha güzel.
Era' nın benzinli motorlarını baya övüyorlar. Dikkat ederseniz Taksiciler benzinli Era LPG ile kullanıyorlar. Dizel motorlarının çok uzun ömürlü olmadığı söyleniyor.

İkisi arasında Punto bence.

StrawBeeRy
06/10/2010, 21:22
Punto Era' dan iç ve dış dizayn olarak daha güzel.
Era' nın benzinli motorlarını baya övüyorlar. Dikkat ederseniz Taksiciler benzinli Era LPG ile kullanıyorlar. Dizel motorlarının çok uzun ömürlü olmadığı söyleniyor.

İkisi arasında Punto bence.
çok uzun ömürlüğü bilmiyorumda bakımları tam ve düzenli yapılırsa hiç bir sorun olmuyor bizdeki biri 2007 170.000 de motor saat gibi hiç sorun yok diğeri 2010 45.000 de

gurik
06/10/2010, 21:36
punto hem estetik hem güvnli. era 3 yıdızı zor alıyor.

SKELETER
06/10/2010, 22:30
Hyundai çok şişirilmiş bir araç. Punto her yönden daha iyidir. Tipi bile yeter puntonun

femoli
06/10/2010, 22:35
Taksicilerin dizeli tercih etmemelerinin sebebi bakimin agirligi parca pahaliligi benzinlinin lpg taktiginda dizelden daha az yaktigi ve parcasininda ucuz oldugu soyleniyor..

demon
07/10/2010, 01:25
Taksicilerin dizeli tercih etmemelerinin sebebi bakimin agirligi parca pahaliligi benzinlinin lpg taktiginda dizelden daha az yaktigi ve parcasininda ucuz oldugu soyleniyor..

Kaç tane taksiciye sorduysam Era' nın dizel motorunun güç ama uzun ömürlü olmadığını söylediler. Dizel olarak Multijet kullanıyorlar ve övüyorlar. Ama hepsi Benzinli Era motorundan memnun. Dizel era aracım olmadı ama duyduğum genel kanı bu yönde.

Du Hast
07/10/2010, 01:39
era nın crdi motorları, era yı uçuruyor çünkü araç çok ağır değil. dizelleri seri.
2009 1.4 team olanını kullandım. üzerinde brc sıralı kit vardı. araç yine seriydi.
hyundaiyinin motorlarına diyecek birşey yok ancak iç mekandaki plastik kalitesi o kadar kötükü anlatamam :)
çok zevksiz bir iç tasarımı mevcut.