Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo gelmiyor

hidalban
05/10/2010, 19:55
arkadaşlar punto evo siparişi verdim 2 haftada gelir dediler.1 ay oldu araba yok şimdide 25 ekimde teslim ederiz diyolar. bende adamlara sinirlendim fiat'ı aradım araba niye gelmiyor diye,numaramı aldı sizi arkadaşlarımız arayacak dedi. 24 saat ultimatom veriyorum arkadaşlara , yoksa evo almaktan vazgeçecem.

tarrega
05/10/2010, 23:43
arkadaşlar punto evo siparişi verdim 2 haftada gelir dediler.1 ay oldu araba yok şimdide 25 ekimde teslim ederiz diyolar. bende adamlara sinirlendim fiat'ı aradım araba niye gelmiyor diye,numaramı aldı sizi arkadaşlarımız arayacak dedi. 24 saat ultimatom veriyorum arkadaşlara , yoksa evo almaktan vazgeçecem.

Skydome filan yoksa fazla beklemezsiniz, forumda rekor bende olsa gerek, 3 ay 8 gün ile, buna rağmen beklediğimize değdi diyebilirim.

ERDEM1907
05/10/2010, 23:47
sen almazsan başkasına yar olur:kicking0: en fazla o kadar. bence sabır et.

makeles
05/10/2010, 23:51
2 aydan fazla beklemiştim.. skydome spor paket vs. varsa genelde geç geliyor..

hidalban
06/10/2010, 23:33
hiç bişey yok ek opsiyon bile istemedim.1.3 multijet dynamic. benim canımı sıkan bana yalan soyleniyor olması .2 ay bekliyeceksin kardeşim dese ona göre işimize bakardık.

m_atif
06/10/2010, 23:41
Benim için özel sipariş verdiler çünkü gelen arabalar arasında assist kitli yoktu. sipariş vereli 1 ay oldu. şasi motor belli oldu işte bu ay sonu gelicek dediler. inaşallah doğrudur. çok sıkıldım çünkü artık.

alpimmm
07/10/2010, 00:05
bence birzcık daha sabret, haklısın ama beklediğine değer derim ben. inşallah en kısa süerede kavuşursun. sen yinede baskıya devam et tabi.

m_atif
07/10/2010, 00:25
valla sabrediyorumda, arabasızlık çok zor geldi. yolda gördükçe evoyu içim gidiyo.

zafermutlu
07/10/2010, 12:13
benim çok geç geldi.. artık resimlere bakıyodum uzaktan seviyordum evomu:) tam vazgeçecektim sizin gibi çok sinirlenmiştim.. m.hizmetlerinin verdigi uzatmalı tarihin 1 gün rötarlı geldi.. sabır önemli.. yoksa gelse almasanız da kalmaz o araba.. özellikle cam tavan vede ops. isteyen varsa hemen alınır...

m_atif
07/10/2010, 12:22
Müşteri hizmetleri dediğiniz normal bayidekiler mi yoksa başka biyerimi aradınız?

zafermutlu
07/10/2010, 12:42
Müşteri hizmetleri dediğiniz normal bayidekiler mi yoksa başka biyerimi aradınız?

müşteri hizmetleri bayi ile alakası yok.. normal fiat m. hizmetlerini aradım.. sonra bu işlere bakan neriman hanım geri döndü.. şu tarihte gelecek dedi.. gerçi kadına da ayıp ettim biraz ama sinirle.. neyse o konuşma daki bütün tarihler m.hizmetlerinde tutuluyor. sonra aradaıgım da şu tarihte aramışsınız şu tarihte gelecek denmiş diye kayıt var. bana denilen m.hizmetlerinin tarihinden 1 gün sonra araç geldi.. onun sebebide tırcı bafra lı imiş. geç vakite getirip mola varmiş memleketinde..

onderbaki
07/10/2010, 16:23
Ben alırken tüm bayileri arayıp ellerindeki araç özelliklerini ve fiyatlarını alıp, aklıma en çok yatanı almaya karar verdim. 4-5 günde de teslim aldım. Bayilerin elinde olmayan aracı tercih edince maalesef değil 2 hafta 3 ay da bekletiyorlar. Maalesef örnekleri çok. Araç markasının fiat olmasının bir etkeni yok, fiestaylada ilgilenmiştim istediğimiz özellikte araç ellerinde olmadığını için 1-1,5 ay bekleteceklerini söylemişlerdi.

m_atif
07/10/2010, 19:18
Beni bugün bayiden aradılar araç gemiye yüklenmeyi bekliyormuş, çıkmış yani üretimden. 21 ekimde teslim edicez dediler hadi bakalım hayırlısı. Bende dicektim söle bi tur atsınlar orasından burasından ses geliyo mu, direksiyonu falan bi çevirin tam tur bi bakın. şikayet var diye :d