Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa dan herkese selam
Bluenipper
05/10/2010, 13:29
Adım Kıvanç , Yaş 30, Bursadan, 23.09.2010 Tarihi itibariyle GP lendim.2008 Model 1.4 active fire.Daha önce kafamda GP yoktu başka başka modellere bakıyordum ama forumu gördüm 1-2 hafta konuları okudum GP almaya karar verdim. Şimdilik bir tek Aux Kablosu aldığım femoli ile tanıştım.Sırada sisler var bakalım..Sticker logo talebinde bulundum bir an önce camıma yapıştırmak istiyorum.
hoşgeldin, keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin Kıvanç. Keyifli ve aktif forumlar.
ademtahir
05/10/2010, 15:03
hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar..doğru adrestesin :)
krakercocuk
05/10/2010, 16:11
hoşgeldiniz keyifli forumlar
16 CSE 79
05/10/2010, 17:50
Kıvanç hoş geldin aramıza.Bursa,da arada sırada küçük buluşmalar yapıyoruz.Senide aramızda görmek isteriz.
hoşgeldınnn keyıflı forumlar
hoşgeldınız keyıflı forumlar.
Hoş geldin keyifli forumlar...
hoşgeldin, yeni aracın hayırlı olsun,
kazasız belasız kullanman dileğiyle. keyifli forumlar
Bluenipper
06/10/2010, 15:10
Kıvanç hoş geldin aramıza.Bursa,da arada sırada küçük buluşmalar yapıyoruz.Senide aramızda görmek isteriz.
olur tabi.aranıza katılmaktan mutluluk duyarım
Hoşgeldin, keyifli forumlar.
Aramıza hoşgeldin Kıvanç, aracın hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
StrawBeeRy
06/10/2010, 19:53
hoşgeldiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın keyifli forumlar
olur tabi.aranıza katılmaktan mutluluk duyarım:)) kesinlikle bir FİRE motorlu arkadaşa ihtiyaç var buluşmalarımızda...yoksa iki starjetimizin hiçbirzaman kıymeti bilinmeyecek...hem dertleşirsiniz aranızda fln...:pepsi000: ...aramıza hoşgeldin arkadaşım buluşmalara bekleriz...konuları takip edersen ne için söz olduğunu daha iyi anlarsın...
16 CSE 79
06/10/2010, 21:19
:)) kesinlikle bir FİRE motorlu arkadaşa ihtiyaç var buluşmalarımızda...yoksa iki starjetimizin hiçbirzaman kıymeti bilinmeyecek...hem dertleşirsiniz aranızda fln...:pepsi000: ...aramıza hoşgeldin arkadaşım buluşmalara bekleriz...konuları takip edersen ne için söz olduğunu daha iyi anlarsın...
Bahri abi tebrik ederim:) tanışma bölümünü bizim kişisel problemlerimizin konuşulduğu yere çevirdin:D
Kıvanç,ta şimdiden ben kimlerle buluşmaya gidecem diye düşünmeye başlamıştır :)
Hoş geldin.
fire motorlu arac lazımdı aramıza :) Amac fire starjet multi jet(mutlu değil) değil. Benzinli dizel savaşı idi. Benzin safına bir fedai daha katıldı.
hoşgeldin aramıza yollarda karşılaşmak ümidiyle...kazasız belasız sürüşler...AS 811