Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam :)
Budweiser
04/10/2010, 12:57
Herkeze merhaba. İsmim Kaan 22 yaşımdayım. Fiat Punto Evo yu sipariş etmiş bulunmaktayım geçen hafta sipariş etmiş bulunmaktayım fakat halen elime geçmiş bulunmamakta bu yüzdende Fiat firmasına sitemliyim, birazda sinirliyim işleri yeterince kovalamıyorlar daha aracın trafik işleri bile başlamadı. İstanbulluyum fakat üniversite nedeniyle ankarada bulunmaktayım 3 senedir. Aracımı daha göremesemde Evo mavisi 1,4 active fire olarak sipariş ettim bence Evo nun en güzel rengi umarım aracım en kısa zamanda elime ulaşır.
ademtahir
04/10/2010, 12:58
hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar...aracında en kısa zamanda gelir inş..
Aramıza hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun.
Hoşgeldin aracın hayırlı olsun.
krakercocuk
04/10/2010, 14:32
hoşgeldiniz
Aramıza hoşgeldin, her ne kadar aracına henüz kavuşmamış da olsan şimdiden hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar...
hoşgeldinn,
aracın da hayırlı olsun şimdiden, en kısa zamanda kavuşman dileğiyle,
keyifli forumlar
hayırlı olsun aracınn ıyı forumlar
Hoş geldin biraz daha sabret gelir...
hoşgeldınız keyıflı forumlar (35 gündür beklıyorum bi en az 20 gün daha beklersın dıyorlar o yuzden şanslısın) en yakın zamanda aracına kavusman dıleklerımle.
hoşgeldin, keyifli forumlar...
StrawBeeRy
06/10/2010, 19:55
hoşgeldiniz keyifli forumlar
Budweiser
14/10/2010, 10:45
Teşekkürler 3 hafta oldu hala daha bekliyorum :) bayi inat etti maviyi vermiyecekmiş. Siyah vericez diyo nasıl iş anlamadım neyse...
hoş geldiniz hayırlı olsun aracın kasız günlerde
banada 2 ay beklersin dedilerdi satış temsilcisi kardeşim başka bayiden ayarladı 9- 10 gün içinde teslim ederim dedi bakalım bizde beklemedeyiz
diretirsen vede beklemeyi göze alırsan istediğin rengi verirler bayilerde yoksa italyadan siparişle oda 2-3 ay sürüyo
krakercocuk
14/10/2010, 13:52
hoşgeldiniz
Budweiser
20/10/2010, 00:44
Sonunda arkadaşlar aracımı bugun itibariyle almış bulunmaktayım. Başta evo mavisi olarak anlaştığımız aracı Evo siyahı olarak aldım. Extra bir özellik yok daha önce bahsettiğim gibi araç evo nun en boşundan.:D:D
krakercocuk
20/10/2010, 00:46
kazasız belasız kullan siyah iyidir;)
Muratkaan hayırlı olsun tekrar, kavuşmuşsun sonunda.
kazasız, belasız inşallah :)
hoşgeldiniz hayırlı olsun
hayırlı olsun kazasız günlerde
krakercocuk
20/10/2010, 01:00
Muratkaan hayırlı olsun tekrar, kavuşmuşsun sonunda.
kazasız, belasız inşallah :)
abi sanada bi siyah yapalım:D
abi sanada bi siyah yapalım:D
çok isterdim siyahı.ama şu an bulunduğum yerden tayinim çıksın ancak o zaman alırım valla :)
öyle bi toz, çamur ve çukur var ki, hergün off road yapıyorum:D
anlatamam görmen lazım diycem ama sen görme yazık olur senin GP'ne .(maşallah nazar değmesin)
Budweiser
20/10/2010, 09:01
Hepinize çok teşekkürler. İnşallah allah hepimize kazasız belasız arızasız sıkıntısız bir sürüş nasip eder :D:D En yakın zamandada Fotografları eklemeye calısacagım tabi önce çekmem lazım ;)
GP COSKUN
21/10/2010, 09:58
aramıza hoşgeldiniz