Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 punto yerine 2003 a4?
arabamı satmayı dusnuyordum arkadasın biri 2003 160 binde audi a4 var 28.5 e dedi simdi arabamı satıp bu arabayı alsam mantıklımı deilmi sizce
birde a4 servs bakım masrafları nasıldır. yakıtı ne tutar acaba mantıklı bir tercihmi
2003 model 160 binde bir A4 ten bahsediyorsunuz bir kere parçaları pahalıdır kasko yaptırmak isterseniz yüksek fiyat çıkar ayrıca motorunu yazmamışsınız ama aylık düzenli ve yüksek bir geliriniz yoksa bu araçla hiç uğraşmayın derim
Abi Öncelikle Hayırlısı Olsun
Ama bence Ne Audi abi ne Yakarsa Yaksın :)
aslında dusunmuyor degilim aracın km si fazla bunların trigeri kac binde degisiyor trigeri degistimi degismedimi bunlar hakkında detaylı bir bilgi edineceigmi zannetmiyorum. ee bu arabanın asınan parcaları muhakka varıdır bir yandan bunlar dusnuyorum bir yandan da arac guzel hosuma gidiyor iki arada bi deredeyim. aslında niyetler farklı ama karsıma bu secenek cıkınca bunu bi degerlendireyim dedim..
ben olsam almazdım, yaş ve km nedeniyle
lionT-JET
04/10/2010, 00:42
ben olsam dogus grubu bır arabayı 0 km bıle olsa almam..audı kalıtelı bır otomobıl olabılır ama 160000km den bahsedıyoruz mercedes olsa dusunmeyın derım ama dogus grubu bır otomobıl ıcın cok fazla ve parcaları cok pahalı.
:D abi doğus grubu değil vw grubu olacaktı o :D hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama audi çok büyük ihtimal 1.8 veya 2.0 motor vardır trafikte o arabanın yaktığıyla ben burdan karsa giderim :D ayrıca spro tarzda bir araçtan inip baba kasa bir araca bineceksiniz ve o kasa a4ün en hor kullanılan kasasıdır öyle söyleyeyim.kısacası tavsiyem hayır
zaten beni ilk dusundren seyler parca ve yakıt benm aractan mutlaka fazla yakar lpgli olsa bile
bu arada motor 1.6
abi o motor sr 1.6 102 hp 8v motor var lpg ile kusursuz işliyor ancak bana göre o aracı kesinlikle ve kesinlikle yürütemeyecek motor golfte bile yetersiz ki geçen seneden beri üretimden kalktı.kısacası yanıtım tekrar hayır
lionT-JET
04/10/2010, 01:05
benım ıcın ıstanbulda dogus grubuna baglı markalar oldugundan bu sekılde belırttım.bızım ne kadar vw mız varsa hepsı sorun cıkardı.kullanan kac kısı varsada bırı harıc hepsı sıkayetcıydı.
ademtahir
04/10/2010, 09:37
mustafa hata etmiş olursun araç ne kadar temiz olursa olsun 160000 km'de 2003 model bir araba istediği kadar audi olsun ne olursa olsun bence alma eskinin derdiyle uğraşağına yeninin borcuyla uğraş :)
sanayide denk gelmiştim kapıyı vurmuşlar yenisi 980 tl diyorlardı gerisini sen düşün :)
VW markasından uzak dur. İyidir, güzeldir fakat arıza ve bakımda adamı üzer. İllaki araç değiştirme niyetin varsa Bravo, Focus düşünebilirisin.
sonuçta audi kalitesi tartışılmaz. vereceği sürüş hissi çok güzel ancak güzelin kusuru olacağı gibi sizi masraf esnasında eliniz cebinize gittiği an derin düşünceler alacaktır :)
bmw, audi, merso gibi markaları alırken ilerisinide düşünmek gerekir.
opexturk
08/10/2010, 02:11
fiyatı çok arkadaşım 2 hafta önce 2004 audi a4 s line spor paket 1.6 otomatik aldı 80 binde 24.5 'e aldı
Sadece araba değil prestijde satın almış oluyorsun bence güzel tercih.1,6 motoruna epeyce bindim performansı tatmin eder.Zaten lpg'li araçtan geliyorsun yakıt sorun olmaz.Yetkili servisine gitmediğin sürece bakım giderleride sorun olmaz Konya'da.202 binde A6 aldık burada bir abimize hiç sorun olmadı halen biniyor.Km'si oynanmamışsa 160 bin çok değil bir o kadar daha gider.Fiyatı düşürt biraz daha ama..
burhankutlu
08/10/2010, 17:40
biniyosan o arabaya bineceksin abi km den korkma benzinli araçda tüm bakımları düzgünse hiç birşey olmaz bide modeli eski değil. arkadaşlar audi den bahsediyoruz ben olsam bir dakika düşünmem eğer fiyatı uygun ise arabanın ismi cismi yeter. avrupa arabanın hali bi başkaaaa. bide parçası pahalı filan deniliyor ama kimse şunu demiyor birinin parçası 1 senede bozulurken diğeri 6 senede bozuluyor bozulacaksa o para cepten çıkacaksa her türlü çıkıyor nasip kısmet bence. kasko yaptır isterse kapısı 3 bin lira olsun birinin kaskosu 850 dir diğeri 1300 filandır ama arabaya bindiğin zaman onu aramazsın okadar farkıda verirsin.
arkadaşlar km sinin fazla olması yasının buyuk olması dusunduren ksıımlar. ama audi kulalndım güzel arac hos arac amma masraflarıda dediginiz gibi dusunduren bir arac simdilik bu fikrimden vazgeciyorum