Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıfır alıyorum!1.4 Fire 77 HP Benzinli Dualogic™ Otomatik vites
drmeckel
03/10/2010, 23:10
grande punto 1.4 FIRE 77 HP BENZİNLİ Dualogic™ Otomatik vites kutup mavisi almaya karar verdim. ne diyorsunuz ? yarın parayı çıkartıyorum :)
drmeckel
03/10/2010, 23:15
kutup mavisi nasıl sizce?
bladeharun
03/10/2010, 23:17
hayırlı oılsun ama ben olsam siyah alırdım :)
abulbul08
03/10/2010, 23:19
Hayırlı olsun.Rengini sen beğendikten sonra millete fazla sorma kafan karışır.
herkesin zevki farklıdır
Dızelı yokmu bence dızel al benzınlının yakıt tuketımı dızele gore fazla remk guzel bu arada
drmeckel
03/10/2010, 23:26
bu araçlarda otomatik vites nasıl? bende honda civic otomatik var. kullanımında sıkıntı varmıdır kullanan var mı aranızda?
drmeckel
03/10/2010, 23:27
arabaya eşim binecek.yapacağı mesafe az. birde benim ayırabileceğim rakam bu kadardı. 2. ele de güvenemedim
çok mu yakar otomatik?
arabaya eşim binecek.yapacağı mesafe az. birde benim ayırabileceğim rakam bu kadardı. 2. ele de güvenemedim
çok mu yakar otomatik?...yaw boşverin siz ve eşiniz beğendikten sora kime ne...? neye göre çok yakar? memlekette benzinin dizelin gazın litre fiyatı belli...e otomobillerin teknik verileri ortada kıyaslayıp doğru kararaı vermişsinizdir herhalde...:)
Kutup mavisi benimde istediğim renkti, bence çok güzel ama ben evo gri aldım araç olmadığı için. Otomatik aldım bende, çok memnunum, dualogic sistem çok farklı eski otomatiklere göre, daha az yakıyor ekonomik modda. Tüm benzinli araçlar gibi bizimkilerde çok yakıyor km başına. Benzin fiyatlarının durumu malum. Benim gibi ayda 3000km ye yakın yol yapmıyorsanız sorun yok. Şu anda 2900 küsur km de aracım, ortalama 0.350 kuruş yakıyor km de. Muhtemelen kısa süre sonra LPG taktıracağım.
drmeckel
04/10/2010, 00:05
teşekkür ederim
mesut eyvaz
04/10/2010, 00:06
Öncelikle nedense arabayı kimse beğenmiyor. Sürekli ya şu paraya bu alınır bu alınır lafları var birde işte pahalı aldın aman neden bu kadar acele ettin gibi şimdi granit gri istiyordum dynamic buldum bu renge fazladan 500 tl bile verirdim yeterkki istediğim olsun beklemeyeyim dedim. Yani zevk sizin ben allah a şükür çok memnunum eşimde çok beğeniyor aracı çocuğum var malum bagaj sıkıntı dediler ama tek koltuk yatırıyorum oooh yayla gibi araba ben zevkime göre 28bin tl harcadım ohhhhh iyide yaptım diyorum arabama aşığıım 40 gün oldu hala 100 metre mesafeye bile arabayla gidesim geliyor arabamda yatıp kalkarım bıraksalar. Beğendiysen al arkadaşım tebiki de hem tek keşkeyi otomatik almadığım için dedim oda eşim kullanması dahada rahatlardı
hocam hayırlı olsun . kaça ve ne kadara alıyorsunuz acaba?
hayırlısı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
drmeckel
09/10/2010, 01:43
full kitini alıyorum 26.500 ye anlaştık.
drmeckel
09/10/2010, 01:45
siparişi verdik. kutup mavisi ellerinde yok. aralık da araç gelecek.
drmeckel
09/10/2010, 01:46
sizce fiyat iyi mi? bilen var mı?
Gayet iyi fiyat bende o fiyata alacaktım, sonra full kitten vazgeçip skydom lu aldım, beklememek için.
hayırlısı olsun fiyat da gayet güzel..
smartmavi
09/10/2010, 12:08
Fiyat cok iyiymis. Dualogic hondanin otomatigine benzemez ama ben cok basarili buluyorum. Hayirli oksun.
Full kit neleri kapsiyor? Guvenlik paketi var mi? Asr, esp, hillholder var mi?
drmeckel
10/10/2010, 01:59
Fiyat cok iyiymis. Dualogic hondanin otomatigine benzemez ama ben cok basarili buluyorum. Hayirli oksun.
Full kit neleri kapsiyor? Guvenlik paketi var mi? Asr, esp, hillholder var mi?
standardda ABS+EBD
* Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları
* Manuel klima
* Direksiyondan kumandalı Radyo+CD+MP3 Çalar
* Elektrikli siyah dış dikiz aynaları
* Dualdrive City fonksiyonlu direksiyon
* Yol bilgisayarı
* Uzaktan kumandalı merkezi kilit
* Elektrikli ön camlar
* Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
* Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon
* Kabin içinden açılabilen elektrik kumandalı bagaj kapağı
* Gövde rengi tamponlar
* Asimetrik katlanabilen arka koltuklar
* Far yükseklik ayarı
* ESP+ASR+MSR+HBA+Hillholder*
+
Full Kit: 15" alaşım jantlar, ön sis farları,deri direksiyon simidi ve vites topuzu, gövde rengi kapı kolları, gövde rengi dış dikiz aynaları, boyalı ön ızgara, üç satırlı gösterge paneli, metal görünümlü orta konsol, kabiniçi metal görünümlü detaylar
26.500 tl