Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul sallandı 4.4 lük deprem 5 saniye sürmüş.
Elim ayağım hala titriyor ya, boğazım kurudu 5 saniyede, çocukları kapıp fırlayacaktımki durdu sarsıntı. 9 katlı binada oturmak baya geriyor insanı. Allah beterinden korusun.
StrawBeeRy
03/10/2010, 22:22
amin abi evet çok sallandı yanımda gardolap var içi boş şuanda baktım kapakları felan baya bi birbirine çarptı perdeler felan sallandı birde oturuduğumuz bina 16 katlı biz 6. kattayız üst kattakileri hiç düşenemiyorum bile.daha büyüğü bekleniyor diyorlar ama Allah korusun bu gece çok sakat her an herşey olabilir
Abi Geçmiş Olsun Allah tan Biz Hissetmedik
StrawBeeRy
03/10/2010, 22:46
ilyas abi istanbulun çoğu yeri hissetmiş sen ne taraftasın
Tamer abı kat sayısı yukseldıkce hıssettıgınız sarsıntının sıddetı yukseklıyor benım ev 11.katta ıdı 99 depremınde yuruyemıyorduk evde
99 derpemindede şimdiki evimizdeydik, sanki bir rüya gibi geliyor şimdi o gece, arada sırada böyle hatırlıyoruz işte. Her an olabilcek o büyük depremi bekliyoruz böyle kurbanlık gibi.
ilyas abi istanbulun çoğu yeri hissetmiş sen ne taraftasın
mertçim anadolu yakasında kartal dayım
WiSTaRiA
03/10/2010, 23:49
İstanbullu dostlarım çok çok geçmiş olsun yüce rabbim beterinden korusun.. Merkez üssü Silivri ve Silivri bana yakın olmasına rağmen biz burada hissedemedik... Bahçeşehirdeki yiğenlerim bayaa hissetmişler, bakırköy tarafındaki arkadaşlarım bayaa hissetmişler, bostancıdaki yiğenlerim dipten dipten vuruyodu abi diyorlar...
Allah 99 yılını birdaha yaşatmasın gitmseye... Çok canlar yandı halada akıllara gelince insanın içinde burukluk oluyor...
Tekrar çok geçmiş olsun İstanbul...
geçmiş olsun İstanbuldaki arkadaşlara. Allah daha büyük depremlerden korusun.
Cok gecmis olsun arkadaslar . Goz gore gorede buyuk deprem olcak diyede yasanmaz allah beterinden saklasin..
geçmiş olsun İstanbuldaki arkadaşlara. Allah daha büyük depremlerden korusun.
Amin Alper korusun korumasınada bırazda malzemeden çalan müthaide,gozyuman beledıyeye mühendise Allah vicdan versin
Ziyaretci046
04/10/2010, 00:32
geçmiş olsun aman allah yaşatmasın
Geçmiş olsun tüm İstanbul'a..
tüm marmaraya geçmiş olsun Bursada fazla hisssedilmedi
zafermutlu
04/10/2010, 10:18
şimdi okudum hanımı aradım ist daydı çocuklarla leventte hissetmemişler depremi.. bende korktum birden okuyunca ist deprem diye haberimde yoktu.. Allah korusun herkesi dogal afetlerden..