Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyon da ses
mesut eyvaz
03/10/2010, 17:12
merhaba arkadaşlar aracım 1 ayını devirdi dün batmandan tatvana baya bozuk bir yolda aracımı kullandım git gel 220km yaptım yol resmen bazı yerlerde tarla olmuştu. sorum şu direksiyonumdan tam tur bir dönüş yaptığımda çıt gibi lık gibi tamda çıkaramadığım birses geliyor aynı sebebi nedir acaba 360 belli bir yerde yapıyor sola sağa yaptığımda o ses geliyor ama sadece 1 yerde tabi ses çok az daha öncede dikkatimi çekmedi müzik sürekli açık olduğundan dün fark ettim.
edelsang
03/10/2010, 19:58
aynı sorun herkeste var takozlardan deniliyor.
EvoKoray
03/10/2010, 22:53
ben daha duymadım..
mesut eyvaz
03/10/2010, 23:58
Bende ilk defa dün farkettim çok ince bir ses ben sürekli müzük açık kullandığım için belkide fark etmedim tam turda oluyor çözümü var mıı ? Sesi kesebilirmiyiz ?
Çevirirken mi oluyor, çevirdikten sonra giderken mi oluyor? çevirirken oluyorsa muhtemelen arkadaşın dediği gibi takozlardan.
ERDEM1907
05/10/2010, 13:43
serviste sormuştum yeni arabalarda takozlardan olmaz direksiyonun içinde yay varmış ondanmış normalmiş
zafermutlu
05/10/2010, 13:47
ben her sabah otoparkdan çıkarken city açık çok dar bir yerden dönmeye çalışıyorum.. tabiki direksiyonu tam tur 4veya 5 tur yapıyorum .. turun sonunda bugun bir ses duydum. ama sonra gelmedi. bende de bu her sabah tam turlar sorun açarmı ki ilerde başıma...
bana sanki sinyal kolundan geliyormuş gibi geldi..
harun_punto
05/10/2010, 17:23
merhaba arkadaşlar bende aracı alalı 2 ay oldu benim direksiyondada çevirdiğimde değil de normal araç stop halindeyken ve giderken ufaktan bi gıçırtı var direksiyonun arkasından geliyo ama çözemedim varmı aynı dertten yakınan veye çözüme ulaşan arkadaşlar.
araç genelde belli bir km yaptıktan sonra giderken saga sola cevirince yada kasislerden gecerkende geliyor mu bu ses Harun.
onderbaki
05/10/2010, 17:36
merhaba arkadaşlar bende aracı alalı 2 ay oldu benim direksiyondada çevirdiğimde değil de normal araç stop halindeyken ve giderken ufaktan bi gıçırtı var direksiyonun arkasından geliyo ama çözemedim varmı aynı dertten yakınan veye çözüme ulaşan arkadaşlar.
aramıza hoş geldin. ciddi bişey değildir. adam akıllı bir servis halledecektir.
mesut eyvaz
06/10/2010, 00:48
Çevirirken mi oluyor, çevirdikten sonra giderken mi oluyor? çevirirken oluyorsa muhtemelen arkadaşın dediği gibi takozlardan.
4-5 tur tam çevirince çıt diyor sonra tam ters yönde çevirince oluyor ama sadece 1 kez 1 yerde oda 4-5 turda oluyor sanki tamam daha fazla dönmez der gibi :)
mesut eyvaz
06/10/2010, 00:49
bana sanki sinyal kolundan geliyormuş gibi geldi..
evet aynen sanki sinyal kolu kaldırma sesi gibi