Orijinalini görmek için tıklayınız : İzlenebilecek dizi-filmler..
burhankutlu
30/09/2010, 20:30
Arkadaşlar ben dizi-film hastasıyım diyebilirim her dizi filmide izlemem ama izleyip beğendiğim ve sizinde çok sevebileceğiniz dizileri yazmak istedim.
Komedi:Californication,House,Leverage,The Oc,Entrourage(en beğendiğim),Two and half man,Lasvegas,Greek.
Macera:Jericho(en beğendiğim),Lost,Supernatural(beğendiğm),The Pasific(en güzellerinden),Spartacus,Friday lights. Bu dizileri izlerken bitirmek için uykusuz kalırsınız diyebilirim hepsi seçmecedir ve sonuna kadar izledim filmleride yazacaktım ama okadar çokki buraya sığmaz ayrıyeten bu filmleri alt yazılı orjinal konuşmayla izleyin tavsiyem yoksa bağzı replikleri kaçırabiliyorsunuz :)
Fringe 3. sezon bi başlasaydı.. :)
Ogulcan.Öğüt
30/09/2010, 20:56
Merlinin İzleyebilirsin Macera Olarak Cnbc De , Komedi Olarak Favorim ''How I Met Your Mother ''
kurtlar vadısıne ne dersın
burhankutlu
30/09/2010, 21:46
kurtlar vadısıne ne dersın
abi ben türkiye yapımı dizileri katmayı unuttum gerçi iki taneyi geçmez ezel kurtlar vadis.i daha doğrusu artık cıvıdı desem daha yerinde olacak
Flash forwat,Nikita,Chase
DEXTER tek geçerim :)
ikinci olarakta Dexter'in pek sevmediği ve bi bölümnde laf attığı HOUSE MD
"Rita was watching some TV show about a grumpy doctor." :D
Eskilerden Prison Break
Komedi Simpons & How I met your mother .
house gerçekten güzel....
edelsang
01/10/2010, 01:34
smallville ,supernatural,the vampire diarires ,merlin--> tavsiye ederim çok güzel diziler
beklediğim spartacus blood and sand
zafermutlu
01/10/2010, 15:33
dizilerin çogu benim hanımla takip ettigimiz diziler.. gerçekten reklamsız süper oluyorlar çogunun yeni sezonları daha başlamadı.. merakla bekliyorum...
Kriminal
01/10/2010, 15:36
Testere...Shrek çorum versiyonu :D
faithless1905
01/10/2010, 16:47
caliu oğlum başka bir şey seyrettir miyor...
:)
smallville ,supernatural,the vampire diarires ,merlin--> tavsiye ederim çok güzel diziler
beklediğim spartacus blood and sand
Spartacusun bas rol oyuncusunun hastalıgı yenıden tekrarladıgı ıcın dızı sakatta fakat bır kısı ıcın ıyı reytıng alan bır dızı kalkması mantıklı degıl,Flash forvatta ses yok su an
burhankutlu
01/10/2010, 19:02
Spartacusun bas rol oyuncusunun hastalıgı yenıden tekrarladıgı ıcın dızı sakatta fakat bır kısı ıcın ıyı reytıng alan bır dızı kalkması mantıklı degıl,Flash forvatta ses yok su an
yayından kaldırılmış artık yayınlanmayacakmış o yüzden buraya yazmadım cunku sonu yok yarıda kalacak. bence kalkma nedeni o filmin gerçekle bağlantısı olması.
WiSTaRiA
01/10/2010, 19:38
Fatmagülün suçu ne?? :D:D:D
siyahinci83
01/10/2010, 21:51
Entrourage, Two and half man, how i met your mother benim favorilerim hatta Entrourage ve How i met your mother yeni sezonları çıktı indirmeye devam ediyorum :)
burhankutlu
01/10/2010, 21:59
Entrourage, Two and half man, how i met your mother benim favorilerim hatta Entrourage ve How i met your mother yeni sezonları çıktı indirmeye devam ediyorum :)
izledim 3 bölümü kaldı son sezonun entrouage son sezonda biraz bozmuş gibi sanki :)
Fringe 3. sezon bi başlasaydı.. :)
Üstad 3. sezon başladı, ben bugün 2. bölümünü seyrettim iyi gidiyor :)
Şu anda takip ettiğim diziler, Fringe, smallville, Supernaturel veee iki gözümün nuru Stargate Universe, doğru dürüst uzayda geçen başka blimkurgu dizisi yok maalesef. Bilimkurgu olsun hele bide uzay olsun taştan olsun gene seyrederim :D
farukileri
02/10/2010, 03:05
Flash forwat,Nikita,Chase
bir düzeltme yapayım :) Flash forwat deil FlashForward :) yoksa nette bulunmaz bu dizi.Sarıldığı zaman hakikaten insanı çeker,ama kopuldu mu tam kopuluyor o diziden.
Ben Prison Break'i izledim 4. sezon ortasına kadar,24'ün ikinci ya da üçüncü sezonunda bıraktım.Şu anda takip ettiğim Sons of Anarchy diye bir dizi var.Bir motosiklet kulübünün içinde dönen tüm mafyavari işlerle beraber bunların çevresindeki rakipleri ve aile yaşantılarını anlatıyor.İzleyince insan sarıyor ama söyleyim,olay örgüsü çok iyi
zafermutlu
05/10/2010, 16:01
yeni başlayan dizilerden şuan seyrettigim nikita...
burhankutlu
08/10/2010, 01:12
yeni başlayan dizilerden şuan seyrettigim nikita...
abi konusu ne ve içerik nasıl baştan savma değil demi
zafermutlu
08/10/2010, 11:50
abi konusu ne ve içerik nasıl baştan savma değil demi
daha yeni başlayan bir dizi.. izledim hoşuma gitti.. yaşları küçük ailevi problemi olup suç işleyen gançleri devletin pis işlerini yapan bir birim örgüt deniyor alıp yetiştiriyor.. suikastçı yapıyor.. nikita yani kahramanımız da bu örgütten kaçıyor vede savaşmaya başlıyor bunlarla..
burhankutlu
10/10/2010, 05:08
güzele benziyor bi bakayım abi nasılmış.
Bende vaktim oldukça izliyorum favorilerim...
-Supernatural (6.sezon başlamış bulunuyor oleeyyy) :D
film olarak...
-paristen sevilerle ( love paris) kesinlikle tavsiye olunur..
-salt (angelina jolie ajan rolunde)
-daybreakers (mükemmel vampir filmi)
-the ependables (herkes var bu filmde)
-inception
-green zone
vs vs
ayrıca imkan varsa
-La Haine diye bir film var gençliğimin filmi :) fransadaki ırkçılık konusu
-Süper ot (komedi izlenmeli) :D
arkadaşlar bende "luther" diye bir diziyi önereceğim. İngilizlerin bu kadar keyifli bir dizi yapmaları şaşırtıyo forumlardaki yorumlarda.
burhankutlu
15/10/2010, 00:52
konu ne acaba abi izlediğimize değermi
NyhatShu
15/10/2010, 01:59
anlamadm ki abi bu dizilerin hıc bırını duymadım :D ezel ya yada fatmagülün suçu ne ? :)
disconnected
15/10/2010, 03:28
The Event diye bir dizi basladi yeni, 4 bolum yayinlandi... oldukca surukleyici basladi tavsiye ederim..
CSI ı tek geçerım jerry bruckheimer&anthony e. zuiker imzalı tüm dizi ve filmler
suvari_84
15/10/2010, 09:05
drama isteyenler "cennetimden bakarken" ide izliyebilirler :)
fatmagülün sucu yok hariç hepsi :D