Orijinalini görmek için tıklayınız : Fatmagülün suçu ne?
sancak26
30/09/2010, 17:42
kurtlar vadisi adına konu açılınca. fatmagülün suçu ne ki haksızlık olmasın diye konuyu açıyorum:)
hem bu vesileyle fatmagülün suçu hakkında yorumlarımızı yaparız.
kurtlar vadisiyle aynı gün olduğu için ben izleyemiyorum ama illaki izleyen arkadaşlar vardır forumdan:siritma:
dizinin isminde meymelet yok, daha ilk bölmden tecavüz ediyorlar tabi izlenir günümüz Türkiyesinde..
Kriminal
30/09/2010, 17:46
Bu konu forumu aşar bence sucu sabıt kalsın kapayalım...
dizinin isminde meymelet yok, daha ilk bölmden tecavüz ediyorlar tabi izlenir günümüz Türkiyesinde..
Fatmagül Tek Suçu Eskiden Bihter Olması... :)
Fatmagül Tek Suçu Eskiden Bihter Olması... :)
adı çıkmış 9 a tabi inmez 'sekiz'e ama behlülün indi o ayrı:D:D
Fatma gülün sucu ne :) gecenin bir yarısı ne işin var ormanda koşturup duruyorsun atmaca gibi koşarsan keklik gibi indirirler aşşağı :D:D
Yurdumdaki bazı vatandaşların ağzı acık sekılde ızledıgı hatta nefes almayı bıle unutmasını saglayan bır dızı oldugu kesın daha ilk bölümde tecavuz falan filan mıllet ekran basında nefesını tutmus ızlıyor.
Yozlasmısız artık hatta abartı bır sekilde dizlere bakın neredeyse hepsınde konu aynı basrolde bır bayan gelene gıdenle beraber oluyor herkes bırbırını aldatıyor ondan sonra yenı nesılde Turk toplumunda artık aldatmanın,tecavuzun,cinsel istismarın örf,adet,din gibi bazı degerlerıyle ıc ıce oldugunu ve gayet normal oldugu dusunuyor ve ona gore bu normal bır olay deyıp hayatını oyle devam ettırıyor yurduma bır guzel empoze edılmıs amerıkada ve avrupada gayet normal bunlar nedenı aıle kavramı fazla yok 18 yasındakı bırey ben ozgurum dıyor ve herseyı yapıyor bızım dızılerımız sayesındede bızde artık herseyı yapar olduk bır dızı furyası mıllet dızıyı ızlıyor sonra dızı bıtıyor arkadan tekrarı olmadı bı tekrar daha sımzdı bana sorarsanız e Zeynel sen izlemıyormusun dizi falan filan izliyorum ama sadece kurtlar vadısı dıgerlerıde cnbc-e dızılerı oda unutmaz ısem .
Erdem Bozdağ
30/09/2010, 18:02
en güzel ankaragüçlü taraftarlar açıklamış
"hapı attık patladık fatmagüle rastladık,fatmagülün suçu yok biz onu bihter sandık"
:)
Ogulcan.Öğüt
30/09/2010, 18:17
ben fenevbahçeliymiş diye duymuştum:D:D
Ha Ha Çok Komiksin :D 9. Haftada Görüşürüz Oğulcan :bye10000:
Ogulcan.Öğüt
30/09/2010, 18:38
Beşiktaş - Kayseri :D Görüşelim Abi Tabi Foruma Girebilirsen maçtan sonra :P :P
Buna kadar daha ne diziler var kavak yellerini izleyen varmı acaba nerden nerelere geldi işin suyunu çıkardılar o onun sevgilisiyle sonra sevgilileri değiştiriyorlar olmadı sen bana geri ver sevgilimi yani anlayacağınız resmen ahçı bahçıvana ,bahcivan söföre , söför uşağa ,sonra hepsi uşağa :)
Artık ahlak seviyesini aşağılara kadar çekip bunu normalmiş gibi göstermeleri beni deli ediyor..
Ogulcan.Öğüt
30/09/2010, 19:39
Cnbc Dizileri En İyileri , Acı ama Gerçek
Yurdumdaki bazı vatandaşların ağzı acık sekılde ızledıgı hatta nefes almayı bıle unutmasını saglayan bır dızı oldugu kesın daha ilk bölümde tecavuz falan filan mıllet ekran basında nefesını tutmus ızlıyor.
Yozlasmısız artık hatta abartı bır sekilde dizlere bakın neredeyse hepsınde konu aynı basrolde bır bayan gelene gıdenle beraber oluyor herkes bırbırını aldatıyor ondan sonra yenı nesılde Turk toplumunda artık aldatmanın,tecavuzun,cinsel istismarın örf,adet,din gibi bazı degerlerıyle ıc ıce oldugunu ve gayet normal oldugu dusunuyor ve ona gore bu normal bır olay deyıp hayatını oyle devam ettırıyor yurduma bır guzel empoze edılmıs amerıkada ve avrupada gayet normal bunlar nedenı aıle kavramı fazla yok 18 yasındakı bırey ben ozgurum dıyor ve herseyı yapıyor bızım dızılerımız sayesındede bızde artık herseyı yapar olduk bır dızı furyası mıllet dızıyı ızlıyor sonra dızı bıtıyor arkadan tekrarı olmadı bı tekrar daha sımzdı bana sorarsanız e Zeynel sen izlemıyormusun dizi falan filan izliyorum ama sadece kurtlar vadısı dıgerlerıde cnbc-e dızılerı oda unutmaz ısem .
tam benim yazacagım seyleri sen yazmışsın abi aynı şeyleri düşünüyormuşuz kesinlikle katılıyorum
16 CSE 79
30/09/2010, 21:38
yurdumdaki bazı vatandaşların ağzı acık sekılde ızledıgı hatta nefes almayı bıle unutmasını saglayan bır dızı oldugu kesın daha ilk bölümde tecavuz falan filan mıllet ekran basında nefesını tutmus ızlıyor.
Yozlasmısız artık hatta abartı bır sekilde dizlere bakın neredeyse hepsınde konu aynı basrolde bır bayan gelene gıdenle beraber oluyor herkes bırbırını aldatıyor ondan sonra yenı nesılde turk toplumunda artık aldatmanın,tecavuzun,cinsel istismarın örf,adet,din gibi bazı degerlerıyle ıc ıce oldugunu ve gayet normal oldugu dusunuyor ve ona gore bu normal bır olay deyıp hayatını oyle devam ettırıyor yurduma bır guzel empoze edılmıs amerıkada ve avrupada gayet normal bunlar nedenı aıle kavramı fazla yok 18 yasındakı bırey ben ozgurum dıyor ve herseyı yapıyor bızım dızılerımız sayesındede bızde artık herseyı yapar olduk bır dızı furyası mıllet dızıyı ızlıyor sonra dızı bıtıyor arkadan tekrarı olmadı bı tekrar daha sımzdı bana sorarsanız e zeynel sen izlemıyormusun dizi falan filan izliyorum ama sadece kurtlar vadısı dıgerlerıde cnbc-e dızılerı oda unutmaz ısem .
+1000
şu diziye tamamiyle karşıyım.. yurdum insanı kurtlar vadisi izler kendini polat - me ma ti zanneder racon keser bıçak çeker dayılanır..
böyle bir dizinin ülke televizyonlarında yayınlanması demek tecavüzün meşrulaştırılması üstelik cahil insanların ulaşamadıgı kadınlara ulaşma yolu olarak görebilecegi bir temayı oluşturuyor olması demek.. iki gün sonra kendini me ma ti zanneden sapkının birinin daha sonra kendini böyle biri sanmayacagı ne malum..
net şekilde bu diziye karşıyım..
burhankutlu
30/09/2010, 21:42
sana verilecek güzel bi cevap var ama burası yeri değil neyse arkadaşım yazdığın şeylere dikkat etsen iyi olur. insanların konuşma hayat tarzı tuttuğu takım vb. şeylerle dalga geçeceğine kendi hayatımıza baksak daha iyi olmazmı? ben fbliyim ama böyle bu şekilde ben senin tarafın olduğun şeyle ilgili herkesi itham edecek şey yazsam hoşuna gidermi? kaldı buna bile gülüp dalga geçiyorsun bunlar gerçek hayatta olan şey. dalga geçip güleceğine bu gidişatın gidişine ağla oturda. bi on sene sonra cocuk sahibiysen nasıl yalnız okula göndereceksin onu düşün? bu film anlayana gerçek dünyayı gösteriyor sende dalga geçiyorsun kaldı geçtiğin dalga hoş değil.
ERDEM1907
10/10/2010, 16:14
fatmagülün suçu yok asıl suçlu biziz:X