Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık veya takaslı 35mm spor yay
istemiyaki
29/09/2010, 00:13
arkadaşlar istediğim düşüklüğe ulaşamadığım için 35mm yaylarımı satmak yada 50mm eibach larla takaslaak istiyorum.. ayrıca fk nın ön panjuru olup orjinal ön panjurla takas yapmayı düşünen arkadaşlarla da görüşebilirim. fk nın logosuz panjurunu almayı düşünüyorum.
Hayırlı Satışlar Arkadaşım
Ali Abi Neler Karıştırıyorsun Yine Yaymı Alacaksın Yoksa :)
Abi Bu Arada Emanetleri Yeni Taktım Çok İyi Durdu
ok tekrar hayırlı olsun ilyas cım iyi birine gitti resimleri görmek isterim ben wala yay ları değiştirip duruyorum sorma gitsin vogtlant arıyorum :)
TMM Abicim İnş. Resimleri Ekliyorum Bugün Yarın
Sende Bulursun İstediğin yayları İnş. :)
Ali ne yapıyorsun sen anlamadım gitti valla :)
Ali ne yapıyorsun sen anlamadım gitti valla :)
:)
istemiyaki
29/09/2010, 22:08
yaylar voglant marka diye biliyorum aldıgımda üzerindeydi. voglantın yayları pembe gibi bildiğim kadarıyla.. bendeki yaylarda pembe gibi bi tonda voglantın kullandığı renk. isterseniz bakarım gündüz gözüyle yayların üzerinde yazıyordur mutlaka
ok haber bekliyorum gökhan...ilyas ve mehmet wala yapıom bişeyler bende bilmiyorum kusursuzu arıyorum daha çok arıcam heralde bu arada mehmet aux oldu haberin olsun çok iimiş bu zamana kadar yapmadığımız hata wala neyse ilyas ve mehmet kolay gelsin görüşmek dileğiyle....
krakercocuk
30/09/2010, 16:15
ali abi ben sana dedim zamanında alayım şu yayları diye ama...:D
istemiyaki
30/09/2010, 17:36
evet arkadaşlar yaylar vogtland marka 35mm.. az önce aracın altına yatmak suretiyle :) yazıyı okumuş bulunmaktayım
evet arkadaşlar yaylar vogtland marka 35mm.. az önce aracın altına yatmak suretiyle :) yazıyı okumuş bulunmaktayım
Ali Abi Görünce Muhakkak Yazacaktır Bir Şeyler :)
krakercocuk
01/10/2010, 13:46
:D
istemiyaki
02/10/2010, 00:41
150 çalışır :)
euro mu dolar mı:whistlin:
Riyal yazmak istedi sanirsam :)
"leva" olmaz dersen türk parasıda olur almam demiyorum :)