Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadın sürücü durdu, 16 araç birbirine girdi
Kadın sürücü durdu, 16 araç birbirine girdi
Yağmurun kayganlaştırdığı Bahçeşehir TEM bağlantı yolunda 16 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.Kaza zincirinin en önünde bir kadın sürücü yeraldı. Kazanın şokuyla otomobilinden hiç inmeyen Hatice İlkbahar, yıllardır araç kullandığını ve ilk kez kaza yaptığını söyledi. Trafik durunca kendisinin de durmak zorunda kaldığını söyleyen kadın sürücü arkadan gelen araçları suçladı.
12:06 | 27 Eylül 2010
:D:D:D:D
serkankucuk
27/09/2010, 21:31
yolda durmaa vaaaaaar, yolda durma vaar....
frene basmayı bilmeyen, gaza basmaktan korkan kadınlara araba verirlerse olacağı bu...
Trafikte 3 şeyden tırsarım ben abi :D
1-Dolmuşcular
2-Bayan şoförler
3-Motosikletli,mobiletli v.s
Romeo_er2
27/09/2010, 23:22
kadının bi suçu yoktur bence normal durmuştur arkasındaki ayı duramayıp vurunca geridekilerde zincirleme girmiştir zaten otomatikmen =)
Ogulcan.Öğüt
27/09/2010, 23:28
Mevlüt abi cok güzel özetlemiş trafikte bi dolmuşcu görünce bide bayan görünce kaçıcan :D
StrawBeeRy
27/09/2010, 23:31
Mevlüt abi cok güzel özetlemiş trafikte bi dolmuşcu görünce bide bayan görünce kaçıcan :D
sen istanbula gel bağdat caddesindeki bayan sürücülerle tanıştırim seni nasıl alıyolar façanı aşağı duymasınlar bu sözünü :D:D
Romeo_er2
27/09/2010, 23:32
dolmuşçular taksiciler benden kaçıyo trafikte :D ahah arabayı gören bi tırsıyo delidir manyaktır bu diye heralde:d
serkankucuk
27/09/2010, 23:33
onlar ayrı mert :) burcu çetinkaya gibileri de var tabi... bilen bilir...
StrawBeeRy
27/09/2010, 23:35
onlar ayrı mert :) burcu çetinkaya gibileri de var tabi... bilen bilir...
ya ya bülent abinin yanındada var bayan pilot R3D e co-pilotluk yapıyor saygı duymak lazım :)
serkankucuk
27/09/2010, 23:37
ya o bülent abi'nin soyadı ne? geçen eskişehir'de de yarışacak diyodu ozan ama adı hiç denk gelmedi..
haberin kaynağı yok arkadaşlar ...
StrawBeeRy
27/09/2010, 23:39
ya o bülent abi'nin soyadı ne? geçen eskişehir'de de yarışacak diyodu ozan ama adı hiç denk gelmedi..
M.Bülent Atasoy R3D(grande punto) yokmuş N2 de Palio ile yarışmışlar ve 5. olmuşlar
Antalyadan Pınarbaşı Bayiliği Adına Yarışıyorlar
Kadın sürücü durdu, 16 araç birbirine girdi - Milliyet.com.tr (https://www.milliyet.com.tr/kadin-surucu-durdu-16-arac-birbirine-girdi/turkiye/sondakika/27.09.2010/1294230/default.htm?ref=facebookmypage)
Ogulcan.Öğüt
27/09/2010, 23:44
Ertuğ senin arabada kaçılmıycak gibi değilki :D Karşı komsumda Toyota var Bayan , arabanın bagaj kapagı ön tampon arka tampon yamalı :D farın birinin camı kırık :D araba harpten cıkmış gibi
serkankucuk
27/09/2010, 23:45
sonuçlara baktım da kendi gruplarında 5. olmuşlar genelde 28.
StrawBeeRy
27/09/2010, 23:45
sonuçlara baktım da kendi gruplarında 5. olmuşlar genelde 28.
aynen abi kötü bir sonuç değil grandepuntoyla istanbuldaki etapta genelde 10. ne olmuşlardı
Ertuğ senin arabada kaçılmıycak gibi değilki :D Karşı komsumda Toyota var Bayan , arabanın bagaj kapagı ön tampon arka tampon yamalı :D farın birinin camı kırık :D araba harpten cıkmış gibi
trafikte her bayan sürücüyü karşı komşun zannetme hee :D
sen istanbula gel bağdat caddesindeki bayan sürücülerle tanıştırim seni nasıl alıyolar façanı aşağı duymasınlar bu sözünü :D:D
istisnalar kaideyi bozmaz hocam :D
StrawBeeRy
27/09/2010, 23:47
istisnalar kaideyi bozmaz hocam :D
yow sagopa kajmer :D:D:D
Ogulcan.Öğüt
27/09/2010, 23:48
Mert ne bu böle bi avukatlk :D yok abi :D Bayanlar Korkak kullanıyo frene cok basıolar gaza basmaya korkuyolar onuda annemden biliyorum:D
StrawBeeRy
27/09/2010, 23:49
Mert ne bu böle bi avukatlk :D yok abi :D Bayanlar Korkak kullanıyo frene cok basıolar gaza basmaya korkuyolar onuda annemden biliyorum:D
yok olum tecrübelerimi söylüyorum istanbula gelince anlarsın ne demek istediğimi :D:D
Kadın sürücü durdu, 16 araç birbirine girdi - Milliyet.com.tr (https://www.milliyet.com.tr/kadin-surucu-durdu-16-arac-birbirine-girdi/turkiye/sondakika/27.09.2010/1294230/default.htm?ref=facebookmypage)
teşekkürler
Nerde yolun kenarından kenarından giden (elinden gelse kaldırımda gidecek :D ) , sol şeridi kapatıp kablumbağa gibi giden,olmadık yerde frene basan,giremeyeceği yere arabanın burnunu sokup park edip giden v.s. v.s bilirimki bayan şoförlerdir :D :D
Yanlış anlaşılmasın cinsiyet ayrımı yapmıyorum ama gerçeklerde inkar edilemez :)
geriye kalan 15 i erkekmiş mi :D
StrawBeeRy
28/09/2010, 00:02
geriye kalan 15 i erkekmiş mi :D
obaa :D:D
Ogulcan.Öğüt
28/09/2010, 00:04
Gelmez dediniz geldi ulen:D
obaa :D:D
Internet'e aynı anda ulaşabilen kablosuz kullanıcı sayısı sınırına (12) ulaşılmıştır. Alternatif olarak modeminize kabloyla bağlanıp işleminize devam edebilirsiniz.
12 kişi ayni anda nete giriyoz bende de net sıkintisi var :D
StrawBeeRy
28/09/2010, 00:06
Internet'e aynı anda ulaşabilen kablosuz kullanıcı sayısı sınırına (12) ulaşılmıştır. Alternatif olarak modeminize kabloyla bağlanıp işleminize devam edebilirsiniz.
12 kişi ayni anda nete giriyoz bende de net sıkintisi var :D
bendede var o lanet şey kesildiği zaman şansıma evin yanındaki Alışveriş merkezinin wlanından giriyom nete beleşçi style :D:D
msn nerden indiriyoruz lan 2 gündür indiremedim formatli pc :D
StrawBeeRy
28/09/2010, 00:12
msn nerden indiriyoruz lan 2 gündür indiremedim formatli pc :D
Windows Messenger Download - ndir > Gezginler (https://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=windows--messenger&lid=1795)
al konuyu kirlettik ya çık dışarı :D
wl setup diye bişi çikiyor ne ayak lan neyse sohbete gel :D
smartmavi
28/09/2010, 00:15
Öndeki ister kadin, ister erkek olsun, ne yaparsa yapsin arkadan vuruyosa diger sofer, olmamasi gereken bi yerde ve hizda demektir. Asil o 15 akillinin soforlugunden suphe duymak lazim bence!
Ogulcan.Öğüt
28/09/2010, 00:15
dağılın lan:D
Öndeki ister kadin, ister erkek olsun, ne yaparsa yapsin arkadan vuruyosa diger sofer, olmamasi gereken bi yerde ve hizda demektir. Asil o 15 akillinin soforlugunden suphe duymak lazim bence!
valla bir yandanda haklısın takip mesafesi önemli bi konu.:thumbup1: