Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Evo'nuzdaki lastiğin markası nedir ?
roadends
26/09/2010, 16:54
Merhaba benim yeni aldığım EVO'da lastik markası GOOD YEAR GT3 arabaya bakmaya gittiğimdeki Lastikler başka markaydı, sizde de aynı marka lastikler mi var yoksa fabrika kafasına göre mi lastik takıyor ?
Good Year Gt3 iyi bir lastik midir ?
Teşekkürler...
hakanyilmaz
26/09/2010, 17:39
Fabrika yaptığı anlaşmaya göre firmalardan lastik satın alıyor. İhale usulü yani. Kim düşük fiyat verirse o kazanıyor. Ben michelin, continental, bridgestone, pirelli gördüm. dunlop ve goodyear i duymamıştım. Anlayacağınız şans işi. Bahtınıza ne çıkarsa artık...
Ayrıca bahsettiğiniz lastikleri oldukça kaliteli diye duymuştum.
EvoKoray
26/09/2010, 18:02
bende de GoodYear GT3 var 185/65/15 , lastiklerden pek anlamam :) bilen arkadaşlar lastik hakkında bilgi verebilirmi iyi ve kötü yanları ??
bana Continental - ContiEcoContact 185/65/15 denk geldi
unluturkbuura
26/09/2010, 20:49
bana aynısı denk geldi...
roadends
26/09/2010, 20:55
Sizce Hangisi daha iyi...
edelsang
26/09/2010, 21:00
bana aynısı denk geldi...
+1 .
phyevren
26/09/2010, 21:08
good year da kaliteli marka.!
pilotender
26/09/2010, 22:08
bence kalite olarak continental, bridgestone, michelin ve dunlop gelir....sonrasında da diğerleri.
bende dunlop sp30 var ama hic memnun degilim lastiklerden bana gore punto gibi bir araca 175 lastik yakısmıyor en kısa zamanda 17" lastik ve jant almam lazım .bu arada sunuda soylemeliyimki dunlop 0 alınan mercedes,bmw,audi gibi premium markalarda bile 0 verilen lastik.yani temelde kaliteli ama ben beğenmedim.
opexturk
27/09/2010, 11:33
benim de yeni evomda bridgestone var
zafermutlu
27/09/2010, 15:55
+1
onderbaki
27/09/2010, 16:57
banada
Bridgeston b250 185/65/15 var bende, gürültücü bi lastik, iy değil yani :S
bendede dunlop sp30 var sanırsan active versiyonlarda dunlop var
zafermutlu
27/09/2010, 17:57
bendede dunlop sp30 var sanırsan active versiyonlarda dunlop var
hayır ben activede michelin gördüm bugün..
Aynen.. Bizde alalı 4 ay oldu. Continental var bizde de. Bence güzel lastik.
squidward
27/09/2010, 21:34
3 ay önce aldım michelin var (active)
NightWalker
27/09/2010, 21:57
2 ay önce aldım. lastikler bridgestone
Biz de bugün aldık aracı, lastikler Conti, bu lastiği önceki aracımda kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım.
Continental.
Hepsi avrupa lastik,hepsi iyidir.
nerhal61
28/09/2010, 14:22
Daha önceki araçlarımda da goodyear ın farklı modellerini kullanmıştım. bende de goodyear gt3 var ve araç içeri ses almadıgından, kaydırmadıgından, yol tutusundan dolayı memnunum. Conti de kullandım michelin de ama direkt karsılastırmak dogru olmaz...
mesut eyvaz
30/09/2010, 00:22
banada
bendede
SKELETER
01/10/2010, 01:41
michelin var bendede 5 ay oldu
NyhatShu
03/10/2010, 14:37
bridgestone ++ biraz kötü lastik
Daha önceki araçlarımda da goodyear ın farklı modellerini kullanmıştım. bende de goodyear gt3 var ve araç içeri ses almadıgından, kaydırmadıgından, yol tutusundan dolayı memnunum. Conti de kullandım michelin de ama direkt karsılastırmak dogru olmaz...
içime su serpildi.... saolasın...
Benim GP nin Bridgestone du.. bir yakınımın GPsinin ki Pirelli idi...
bendede bridgestoneb250 var ama bence fazla sesli ve sert kis kosullarinda kullanmadim bunu daha once kullanan arkadaslar varmi nasil
Şansımıza Goodyear çıktı,garanti belgesinde Michelin yazıyordu,sorun olmayacağını söylediler,bayide bizim aracın yanındaki Active Evo da Bridgeston vardı...
justneedyou
07/12/2010, 15:11
continental 1.5 ay oldu memnunum...
burhankutlu
07/12/2010, 18:17
eğer üzerindeki lastik markası hoşunuza gitmiyorsa bayi ile konusup diğer araçla takas ettirebiliyorsunuz sanırım biz bi kaç kez öyle yaptık
Continental - ContiEcoContact 185/65/15 bndede bu marka ebat var :)
Miclhelin Energy Orjinal üzerinde gelenler
Aynen.. Bizde alalı 4 ay oldu. Continental var bizde de. Bence güzel lastik.
Bendede Continental var.
continental gelenler şanslıymış valla tanesini 150 tl ye aldım:D:D
garden07
07/12/2010, 22:07
bır ay once aldım actıve mıchelın var
bende 1 ay once aldım goodyear gt3 vardı
Punto_Can
07/12/2010, 22:52
2009 kasımda aldım, dunlop sp 30 ile geldi
diğer 2006 gp'mde bridgestone b250 vardı, bu kadar berbat bi lastik görmemiştim, neredeyse her rampada kuru havada dahi patinaja düşmeden kalkmıyordu. yağmur vs. siz düşünün artık. ama bu üzerindeki dunloplarla 20,000km yol yaptım, yol sesini alması dışında bir sıkıntı göremedim. dunlop sp30'lara kötünün iyisi desek yeridir :)
Pirelli... 175/65/15 lastikler mevcut..
sezerism
09/12/2010, 00:26
arkadaşlar benim araçta 1,4 105 bristone potenza 205 45 r 17 var.yalnız yol sesi var.
bır ay once aldım actıve mıchelın var
kaça aldınız arabayı acaba...
ben bugün aldım Miclhelin var istedme dahil. sordum benim aracın ithal geldiğini söylediler.. start&stop larda bu lastik varmış
ben bugün aldım Miclhelin var istedme dahil. sordum benim aracın ithal geldiğini söylediler.. start&stop larda bu lastik varmış
Punto'ların hepsi İthal,bizimkide start-stop özellikli ve lastikler stepne dahil Goodyear ,sizin araç için bu ithal gelmiş diyen görevli işini iyi biliyormuş...:)
şaka gibi:laugh000:
justneedyou
10/12/2010, 00:35
benim punto'da floransa'dan geldi :) ama continental var 185/65/15
Hocam bütün araçlar ithal gelir zaten.
Continental - ContiEcoContact 185/65/15
merhaba benim yeni aldığım evo'da lastik markası good year gt3 arabaya bakmaya gittiğimdeki lastikler başka markaydı, sizde de aynı marka lastikler mi var yoksa fabrika kafasına göre mi lastik takıyor ?
Good year gt3 iyi bir lastik midir ?
Teşekkürler...
aracımı yaklasık 3 gun once teslım aldım aynı lastık bende de var... Arastırmalarıma gore contınental de olabılıyor... Kararsısz kalmıstım degıstıreyımmı dıye ama su an ıcın ıyı bır lastık yol tutus sessızlık ıyı problem yasamazsın dıye dusunuyorum...
Chevaliers
10/12/2010, 13:40
Bendede Michelin var.Aracı geçen hafta aldım bende
Active modellerinde Michelin,Dynamic modellerinde Goodyear kullanıyorlar demek ki...
arkadaşlar benim araçta italyadan geldi.bende de continental var.
1.4 Fire motor dynamic model
CONTINENTAL ECOCONTACT 3 185-65-r15 lastik var
HERKES de farklı marka lastik var bu nasıl iş acaba bayiler mi bunları değiştiriyor yoksa fiat fabrika çıkışı mı değişik çıkarıyor bu araçları ?? bence bu durum çok ilginç.
Başka firmalar aynı serideki tüm araçlarına aynı marka ve model lastik kullanır,Fiat ın bu uygulaması gerçektende ilginç...
justneedyou
10/12/2010, 23:13
1.4 Fire motor dynamic model
CONTINENTAL ECOCONTACT 3 185-65-r15 lastik var
HERKES de farklı marka lastik var bu nasıl iş acaba bayiler mi bunları değiştiriyor yoksa fiat fabrika çıkışı mı değişik çıkarıyor bu araçları ?? bence bu durum çok ilginç.
herhalde bayi bayi değişiyor, sizde benim gibi birmot zincirlikuyu'dan aldınız galiba :)
SKELETER
10/12/2010, 23:41
active michelin çok memnunum.
herhalde bayi bayi değişiyor, sizde benim gibi birmot zincirlikuyu'dan aldınız galiba :)
Kozyatağında ARMA dan almıştım aracı. Dediğim gibi bu araçların lastiklerini bayiler değiştirebilir mi? Belki hepsi Türkiye ye michelin lastikle geliyor ancak bunlar onları alıp daha ucuz lastik takıyor olmasın?
Bu işi öğrenmenin en güzel yolu Fiat müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek arkadaşlar,Bizim garanti belgesinde Michelin yazıyor aracın üzerinde Goodyear GT3 takılı,sizlerde garanti belgelerinizin ilk sayfasında ne yazıyor bakıp karşılaştırırsanız iyi olur...
clubber_evo
11/12/2010, 12:44
Evo fabrika çıkışı 15" lastik ölçüsü standart 186/65/15 mi ?
Active modelinde 175*65*15
Dynamic modelinde 185*65*15
Fiat müşteri hizmetlerini arayıp söyledim durumu,telefonumu ve gerekli bilgileri aldılar,geri döneceklermiş bu konuda...
Fiat müşteri hizmetlerini arayıp söyledim durumu,telefonumu ve gerekli bilgileri aldılar,geri döneceklermiş bu konuda...
Ne diyecekler bakalım.
Daha dönemediler,uzak yoldalar sanırım...:)
Arkadaşlar birşey soracağım.
Lastiğin üzerindeki yazıları beyaza boyatmak mümkünmü nasıl yapılır. Mesela bunun için boya kalemi satılıyormu ve bu boya dayanıklı oluyormu?
Bazı araçlarda görüyorum,özelliklesiyah araçlarda çok güzel duruyor.
Benim lastiklerde continental ,araştırdım bu msrks gerçekten kaliteli.
Lastiklerdende çok memnunum yol tutuşu iyi ve az ses var.Ama gerçekten çok ilginç 4 farklı marka lastik takılı olması.
Bu işin peşini bırakmaya niyetim yok,garanti belgesinde Michelin yazacak adamlar Goodyear takıp verecek bize,bayinin bu işte oyunu varsa Michelin ile değiştirene kadar uğraşırım onlarla...
Abi gerekirse italyaya yazarız.
comanchee
12/12/2010, 18:06
1.4 77hp dynamic aracım bir haftalık goodyear gt3 var 185*65 r15
Bugün FİAT tan aradılar,ilgili birimlere konuyu aktarmışlar,araştırma devam ediyormuş,en kısa zamanda geri döneceklermiş,hayırlısı bakalım...
uzuncocuk
12/12/2010, 21:50
fıorıno emotıon 195 55 16 brıdgestone
bende bristone var sanki ses yapiyor bide havalari 40 cikti ben onlari 34de cektim garanti belgesinde nerede ne yaziyor
Garanti belgesinin ilk sayfasında sol tarafta yapıştırılmış bir kağıt var,satıcı bayi,şasi no,motor no vs yazan yerde en altta lastik markası yazıyor...
Garanti belgesinin ilk sayfasında sol tarafta yapıştırılmış bir kağıt var,satıcı bayi,şasi no,motor no vs yazan yerde en altta lastik markası yazıyor...
Bende bristone yazıyor o kağıtta sanırım continental daha iyi :) Müş. Hizmetlerini aradım ancak konuştuğum kızın bana bu konuyu bayilerle görüşmem gerektiğini belirtti ilginç...
Hazır aramışken bir iki şey sorayım dedim bu bakım konusu 20.000 den 20.000 e yapılırsa garantiyi etkilemiyormuş ama senelik bakımı öneriyoruz dedi.
ve yetkili servislere lpg montajı için izin verilmesini talep ettim bakalım ileticeğiz dedi ama birşey çıkar mı allah bilir...
Arkadaşlar şu Evo lara lpg montajına izin için herkez müş. hizmetlerini arayıp talepde bulunsun belki böyle olunca daha çok dikkat çekebiliriz.
Arkadaşlar ben başka marka araçların forumlarında bu konuyu araştırdım.
Bazı markalarda bu uygulama var anı model arabada farklı marka lastik oluyor.
Ama garanti belgesinde başka ,arabad başka astik bilgisi olması gerçekten ilginç.
Arkadaşlar ben başka marka araçların forumlarında bu konuyu araştırdım.
Bazı markalarda bu uygulama var anı model arabada farklı marka lastik oluyor.
Ama garanti belgesinde başka ,arabad başka astik bilgisi olması gerçekten ilginç.
Dediğim gibi belgede bristone yazıyor araçta continental var.
evoantalya
14/12/2010, 20:02
bende de GoodYear GT3 var 185/65/15 bende de bundan var
Bugün Fiat Müşteri hizmetlerinden aradılar nihayet,değişik markalarda lastiklerle geliyormuş bu araçlar,garanti belgesinde hata olabiliyormuş.
Garanti belgesini aracı aldığımız yere vermemizi istediler,bayide belgeyi merkeze gönderecekmiş daha sonra bize yeni belge gelecekmiş...
Bende bayiye gitmeden sistemden bu hatanın düzeltilmesini talep ettim,onlarda sistemlerinden bizim aracın lastik markasını Goodyear olarak değiştirdiler.
İlerde başka bir bayinin servisine gittiğimizde lastiklerde hata olsa sorun yaşayacaktık,şimdi bu sorun ortadan kalktı,size tavsiyem garanti belgesinde hata olanlar aynı şekilde davransınlar...