PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle yetkili servis nasıl olur?

mzt
26/09/2010, 12:06
arkadaşlar evomla ufak bi kaza yapmıştım...
aracı servise verdim aracı 1.5 ay sonra teslim ettiler ha bugün ha yarın...
dahası servisde aracın akü kutup başını sökmemişler 3 aylık arabanın aküyü bitirmişler....
pes demeyin dahası var:
aracın sol yan lastikleri değiştirmişler ama orjinali continental yani sağ yan continental. yeni değişen sol yan bridgestone..
böyle şey olur mu yahu..
en az 10 kez müşteri hizmetlerini aradım bi haftadır cevap bekliyorum..
napmak lazım sizce....

femoli
26/09/2010, 12:27
Once size hitap etmek icin isminizi yazsaniz ..

Servisten araci alirken kontrol etmedinizmi teslim alsaydiniz . Servisinizle gorusun gerekirse gerekli yaptirimlari yapacagim diye goz dagi verin bu anlattiklariniza gore hakli konumdasiniz lastikleri degistirmek durumundalar aku olayinada kesin bisi soyleyemem ..

serdar2362
26/09/2010, 12:35
Mz t kardeşim. Öncelikle müşteri ilişkilerini arayıp durumu anlatmanız gerekiyor. Ama herşeyden önce sanırım arabaya kavuşma heyecanından olsa gerek kontrol etmeden teslim almışsınız. Şimdi servis deseki biz farklı lastik takmadık, teslim ettiğimizde akü de sağlamdı diye siz hiçbirşey ispat edemezsiniz.

61TS61
26/09/2010, 14:14
Öncelikle gecmiş olsun.Servisler artık güvenilmez kurumlar haline geldi.Simsarlık yapıyorlar.Eğer aracınızın garantisi bittiyse BOSCH servislerine gidin inanılmaz alakalı ve ilgililer.Ben çok memnun kaldım.Bütün parçalar orjinal, garantili iş yapıyorlar.Ayrıca bu servisin adı ve yerini yazarsanız diğer arkadaşlar için emsal olur ve bu servise gitmeden bir kez daha düşünmüş olur.Tekrar gecmiş olsun.İyi günler.

smartmavi
26/09/2010, 15:01
Tahmin hakkımı kullanmak istiyorum;

Bu servis Havaalanı'na yakın mı?