Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj aydınlatma sorunu
karakushasan
24/09/2010, 10:28
arkadaşlar merhaba bağaj aydınlatma lambası sağlam olmasına rağmen yanmıyor nedeni ne olabilir onun sigortası ayrımıdır birde ayrıysa sigortası hangisidir bilgisi olan varsa yarıdımcı olursaanız sevinirim saygılar...:rolleyes:
phyevren
24/09/2010, 17:55
aynı sorunu bende yaşamıştım servise gittim düzelttiler sorun bagajın kilit mekanizmasındaymış o değişti lambayla ne alakası varsa sorun ondan dediler.
sigortayı kontrol edin öncelikle.Hangi sigorta olduğu el kitabında yazıyor.Eger sigorta sağlamsa kilitteki mg swiç bozulmuştur.
sigortası iç aydınlatma ile aynı :) yazmadığınza göre sigorta sağlam.
karakushasan
24/09/2010, 19:52
sigortası iç aydınlatma ile aynı :) yazmadığınza göre sigorta sağlam.
dediğinize göre sigorta sağlam:)ozaman kilitle alakalı bi sorun var artık onuda değiştirmeye değmez heralde ışık için bilmiyorum gerçi nekadardır ama ucuz değildir diye düşünüyorum:)
sorun kilitte değidir kilit içindeki swiç arızalıdır bir oto elektrikçisine gidersen kolayca çözülür.kolay gelsin.Ankara da olsaydın yardımcı olurdum
karakushasan
24/09/2010, 21:14
sorun kilitte değidir kilit içindeki swiç arızalıdır bir oto elektrikçisine gidersen kolayca çözülür.kolay gelsin.Ankara da olsaydın yardımcı olurdum
ilginize teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıcam;)
Yaw bende bagajda aydınlatma yok, her modelde varmı yoksa sadece 2010 larda mıyok?
Yaw bende bagajda aydınlatma yok, her modelde varmı yoksa sadece 2010 larda mıyok?
bende de yok...2011