PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone 3gs yardımm

igeroglu
21/09/2010, 17:20
Bugün yeni iPhone 3gs 8gb aldım diger 3gs lerin arka kapagında s harfi var benimkinde yok içime kurt düştü ama kutusunda yazıyo s harfi bilen biri yardım edebilirmi kazıklanmamışımdır inş :)

oguzhan ozcan
21/09/2010, 17:30
İMEİ numarasından modelini kontrol edebilirsiniz.

femoli
21/09/2010, 18:26
Kameraya girdiğinde sağ altta kamera ve fotoğraf imleci varmı bir birde başlangıç tuşuna basılı tuttuğunda voice kontrol çıkıyormu bunlar varsa tamamdır .. bendede s yazmıyor ;)

igeroglu
21/09/2010, 18:33
Evet cıkıyor tamam sagolun :) su itunes olaylarını da bi çözebilsem tam olacak :D

femoli
21/09/2010, 18:35
Sana bir tavsiye ı tunes dan gelen her şeyi güncelleme heleki versiyon yükseltmesi sakın yapma ;)

smartmavi
21/09/2010, 22:24
hoppala! o neden abi? bence OS 4.2 harika! ben yükledim, multitasking çok işe yarıyor..

femoli
21/09/2010, 23:31
Valla istersen jasmine bir sor aramizda en son guncelleyen oydu :D simdi bir rehberi bile yok her seyi silmis yuklerken :D

Romeo_er2
21/09/2010, 23:35
güncelleme yapılırken kablo temassızlık yapmıştır vs bi sıkıntı olmuştur..ben 3 kere güncelledim hiçbişey olmuyo =) sakın güncellemeyin diyen telefoncu hurafelerine inanmayın =) banada öyle demişlerdi takmadım bile..

femoli
21/09/2010, 23:46
Telefoncu hurafelerimi :D kablo temassizligimi :D allah iyiligini versin aksam aksam superdi.

Bana uc dort kisi bu sekilde dedi .hatta guncelliyenlerden biri telefonunun eskiye oranla bes kat yavasladigindanda bahsetti . Ben onlarin yalancisiyim guncellemdende pekala super isimi goruyor maceraya gerek yok diyorum isteyen ozgur tabikide :)

OzzY
21/09/2010, 23:47
telefon yurtdışıysa güncelleme olayı sakat ama 4.2 kullandığına göre sorun yok.
birde benim gibi yurtiçi olupta JBsiz yapamayanlar var. 4.0.1de bekliyorum.

femoli gereken şeyleri yazmış. arka kapakta S yok o normal.
@femoli geldiğimde deseydin bi ayar çekerdik :D

birde güncelleme sonrası sorun filan olurda, rehber foto ıvırzıvır giderse. itunesten telefona sağ tıklayıp restore backup derseniz tekrar geri yükler en son yedeklemeyi. geri gelir hepsi.(ana güncellemelerde yedeklemeyi kurmayın daha stabil olur)

ntcn 17
21/09/2010, 23:47
Ya bende s aldım da program yükleme ve itunesle aramız hiç iyi değil :)

femoli
21/09/2010, 23:50
Ozan birdaha ne zaman gelcen :)

ntcn 17
22/09/2010, 00:05

İphone'ları anlayan birinin eline teslim etmek lazım ya şöle güzel bir ayarını programını şununu bununu güzelce bi halletsin.Yeni kullanıcılar zorluk çekiyor.Misal bendeniz :D

ntcn 17
22/09/2010, 00:07
Telefoncunun biriyle görüştüm bu program olayını bilmem kaç sayfa navigasyona kadar şunu bunu atarım dedi ama telin şarzı bittiğinde itunes modunda kalır düzeltmek için ufak bir program vericem onu yükleyip,düzelticeksin yoksa telefon görevi görmez dedi.Aslı var mıdır bilmiyorum ama çok şaçma geldi bana :S

femoli
22/09/2010, 00:08
Ankarada kullanan tum i phoneciler toplanalim ozan gelsinders versin guzel bir fikir :--)

ntcn 17
22/09/2010, 00:11
Ankarada kullanan tum i phoneciler toplanalim ozan gelsinders versin guzel bir fikir :--)

İyi olur abi özellikle benim bu kursa ihtiyacım var. :D

Romeo_er2
22/09/2010, 00:33
Telefoncu hurafelerimi :D kablo temassizligimi :D allah iyiligini versin aksam aksam superdi.

Bana uc dort kisi bu sekilde dedi .hatta guncelliyenlerden biri telefonunun eskiye oranla bes kat yavasladigindanda bahsetti . Ben onlarin yalancisiyim guncellemdende pekala super isimi goruyor maceraya gerek yok diyorum isteyen ozgur tabikide :)

abi güncelleme yapılırken kabloyu bi çıkar bkaim noluyo :D

ben en son yazılımdayım şu an hiçbi yavaşlama fln olmadı+ kameraya zoom özelliği flnda geliyo..zaten bi zararı olsa apple böyle bi versiyon çıkarırmı sizce.

femoli
22/09/2010, 00:38
Ertug ben zaten yanlislikla guncelleme yaparken soktum herhangi bisi olmadi ama iphone hatali versiyon oldugunu kabul ettigi bir surumu var .hemen duzelttiler ama cogu kullanici etkilenmis ..

aeron
22/09/2010, 01:08
ingilizanahtari.com iphone ile ilgili en iyi site(yerli) orda uygulamalar ve jb işlemlerinin nasıl yapılacağı yazıyor, bosuna telefoncuya götürmeyin cogu iphoneden anlamaz

OzzY
22/09/2010, 02:07

jant bul ucuza temiz şimdi geleyim :D:D

OzzY
22/09/2010, 02:16
Telefoncunun biriyle görüştüm bu program olayını bilmem kaç sayfa navigasyona kadar şunu bunu atarım dedi ama telin şarzı bittiğinde itunes modunda kalır düzeltmek için ufak bir program vericem onu yükleyip,düzelticeksin yoksa telefon görevi görmez dedi.Aslı var mıdır bilmiyorum ama çok şaçma geldi bana :S
yazılım sürümü 4.1 ise şuan öyle bişey yapamaz. perşembe çıkıcak deniyo o işlem(JailBreak) kapandığında programla açmaya gerek olmucak denildi(untethered). yurtiçi telefona yazılımsal olarak ne olursa olsun itunesten restore çekildiğinde sıfır cihaz olur.

neden olmasın :D

abi güncelleme yapılırken kabloyu bi çıkar bkaim noluyo :D

ben en son yazılımdayım şu an hiçbi yavaşlama fln olmadı+ kameraya zoom özelliği flnda geliyo..zaten bi zararı olsa apple böyle bi versiyon çıkarırmı sizce.

Ertug ben zaten yanlislikla guncelleme yaparken soktum herhangi bisi olmadi ama iphone hatali versiyon oldugunu kabul ettigi bir surumu var .hemen duzelttiler ama cogu kullanici etkilenmis ..
apple bilinçsiz bişey yapmaz. ya gerçekten bişeyleri düzeltir yada JB yapılmasına olanak sağlayan açığı kapatır. 3.1.3 sürümünde aylarca bekledi insanlar. şuandada 4.0.2de bekliyolar sanırım...

3.1.2den 4.0.1e kadar tüm sürümleri kullandım öyle bişey duymadım hangisi o?

ingilizanahtari.com iphone ile ilgili en iyi site(yerli) orda uygulamalar ve jb işlemlerinin nasıl yapılacağı yazıyor, bosuna telefoncuya götürmeyin cogu iphoneden anlamaz
gerçekten çok iyi bir kaynak. bende çoğu noktada oraya başvuruyorum :)

yalnız cihazınız yurtdışı ise(locked) iyice okumadan kesinlikle girişmeyin aylarca bekelemek zorunda kalabilirsiniz.