Orijinalini görmek için tıklayınız : Kelebek cam filmi
Merhaba arkadaslar fılm cektırmeyı dusunuyorum fakat bır seyı merak edıyorum on kelebek cama nasıl fılm cekıolar? Fılm ıcın herhangı bır parca sokuluyormu yoksa dıstan mı yapıstırıolar el gırmez gıbı cam cok kucuk :wacko000:
whitegold
21/09/2010, 14:20
benım aracıma yapıldı ve hıçbır cam sokulmedı engın bu yapan ustanın ısçılıgıne baglı olan bırsey.femoli ye bı danıs ıstersen belkı o cekıyodur.
ademtahir
21/09/2010, 14:23
kelebek cama çekilmesi diğer camlarınkinden daha basit :)
Fearless
21/09/2010, 15:55
bende çektirdim önce oralara çekmediler belki aşaya su kaçabilir ve bi zarar verebiliriz diye öyle diyince adam bende kalsın demiştim ama akşamları çok sırıttı araba simsiyah her yer kelebeklerden içeri gözükiyo ve kötü duruyo ertesi gün tekrar gittim ve adam dışardan ayarladı ölçüsünü dışardan kesti biraz ıslatıp içerden hemen yapıştırdı şimdi çok memnunum bir sorunda çıkmadı çok zor bişi değil yani ;)
tutkuaydin41
21/09/2010, 16:01
Filmcinin işçiLiğine baglı ben zıebartta yaptırdım sorunusz kelebek camına cektıler.
zafermutlu
21/09/2010, 16:03
kelebek camına film çekemeyen olursa ilk iş ordan uzaklaşmak olmalı.. büyük ihtimalle çekemeyen bu işi bilmeyen biridir..
GP COSKUN
22/09/2010, 03:14
evet evet arkadaşlar haklı
benim araçta filmli ve sökülmeden gayet basit bir el hüneriyle çekti usta