Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo ne zaman gelir?
hidalban
21/09/2010, 11:19
Arkadaşlar bu cumartesi gp evo 1.3 mj. 75 bg start&stop +spk metalik beyaz sipariş ettim satıcı yurt içinden tedarik edemezsem italyadaki fabrikasına sipariş ettirecez dedi. Nekadar sürede gelirki yurtdışından?
Bu arada metalik beyaz doğru bir seçimmidir? Siyah tamponu yakıştıramadım metalik beyaza..
metalik beyaz güzel seçim....
1 ayı bulur herhalde.....
maksimum 2 ay veriyorlar da forumdan bir arkadaş vardı 10 ayı bulduğunu da söylemişti ama italya'daki tatil zamanına mı ne denk geliyordu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden gecikmişti.
metalik beyaz güzel renk güzel seçim şimdiden hayirlisi olsun.benim ki evo siyai bordo döşeme italyadan izmire gelişi toplam 1,5 ay sürdü :)
Iki ay da geliyor diye biliyorum hayirllisi olsun
sipariş verilen araç banttan inmişse yani şaşi ve motor nosu belli ise 6 ila 8 hafta arasında tofaş gümrükten çekip bursadaki bahçesine indiryor. Yok eğer araç daha banttaysa 2 aydan fazla beklersin. :(
phyevren
21/09/2010, 12:04
2 ay da gelmesi lazım benim 1.5 ay da gelmişti..
Benim arabam sipariş verdiğim 8. haftanın sonu cumartesi gecesi geldi.İnşallah sizinki daha çabuk gelir.Beklemesi çok zor çünki :))
hidalban
21/09/2010, 14:50
eyvah eyvah!!! beyaz vardı opsiyonsuz olan onu alayım ben ozaman..tesekkueler arkadaşlar
zafermutlu
21/09/2010, 14:53
eyvah eyvah!!! beyaz vardı opsiyonsuz olan onu alayım ben ozaman..tesekkueler arkadaşlar
ben 3.5 ay bekledim birde tatil vs. girdi araya.. m. hizmetlerinde kaydım duruyor sakın aramayın beni dediydim bayiyi arayıp memnun mu diye sormuşlar:) tampon işi kolay araba geldiginde boyatırsın ben boyattım..
eyvah eyvah!!! beyaz vardı opsiyonsuz olan onu alayım ben ozaman..tesekkueler arkadaşlarbende sıfırdan sipariş etmiştim 45 günde geldi...italyadan...bilginize...
hidalban
21/09/2010, 15:28
ben 3.5 ay bekledim birde tatil vs. girdi araya.. m. hizmetlerinde kaydım duruyor sakın aramayın beni dediydim bayiyi arayıp memnun mu diye sormuşlar:) tampon işi kolay araba geldiginde boyatırsın ben boyattım..
abicim nasıl bekledin öğle..
zafermutlu
21/09/2010, 15:38
abicim nasıl bekledin öğle..
paşa paşa bekledim yapacak birşey yoktu. bir cam tavana 3.5 ay beklemiş oldum.
hakanyilmaz
21/09/2010, 17:17
ben tam 1 ay önce sipariş verdim. az önce bayideydim. 10 güne gelir dediler. gemide görünüyormuş. doğrudur umarım. beklemek çooook zor.
zafermutlu
21/09/2010, 17:27
ben tam 1 ay önce sipariş verdim. az önce bayideydim. 10 güne gelir dediler. gemide görünüyormuş. doğrudur umarım. beklemek çooook zor.
gemide dedilerse yandın bana 20 gün gemide dediler.. en sonunda dedim bu gemi nereye gidiyor:) benim sorun fabrika tatilinden kaynaklandı.. şimdi tırdayken bile aracın yerini görebiliyosunuz.. hayırlı olsun aracınız.
bekleyen tüm arkadaşlar umarım en kısa sürede kavuşursunuz araçlarınıza,
ben 1 haftayı zor geçirdim valla.
gemide dedilerse yandın bana 20 gün gemide dediler.. en sonunda dedim bu gemi nereye gidiyor:) benim sorun fabrika tatilinden kaynaklandı.. şimdi tırdayken bile aracın yerini görebiliyosunuz.. hayırlı olsun aracınız.
Valla bizim 19 Haziran sipariş girildi, bugün 22 Eylül bekliyoruz, ha bu hafta ha sonraki hafta derken buralara geldik. Şasi no vb. çoktan belli, bu arada tırdayken filan nereden görüyorsunuz? Biz de bakalım. Fiat çağrı merkezi hiçbirşey göremiyor, tek söyledikleri bayi'ye sorun şeklinde.
hakanyilmaz
21/09/2010, 18:33
:unsure00:teşekkürler. sabırsızlanıyorum. inşallah tarih çok uzamaz.
zafermutlu
21/09/2010, 23:09
Valla bizim 19 Haziran sipariş girildi, bugün 22 Eylül bekliyoruz, ha bu hafta ha sonraki hafta derken buralara geldik. Şasi no vb. çoktan belli, bu arada tırdayken filan nereden görüyorsunuz? Biz de bakalım. Fiat çağrı merkezi hiçbirşey göremiyor, tek söyledikleri bayi'ye sorun şeklinde.
bayiye gidin onlarda pc de görünüyor.. ben çok zorladıydım tırın plakası nerde oldugu 5dk aralarla ekrana düşüyor..
krakercocuk
22/09/2010, 01:11
bekleyenlere sabır diliyorum zor iş:) metalik beyaz çok süper renk bu arada forumda tercih edilen ilk 2 renkden biri
hakanyilmaz
22/09/2010, 17:44
bekleyenlere sabır diliyorum zor iş:) metalik beyaz çok süper renk bu arada forumda tercih edilen ilk 2 renkden biri
metalik beyaz olarak sipariş vermiştim. akşam fikir değiştirip rengi siyaha çevirdim.
hidalban
22/09/2010, 20:39
arkadaşlar aracı opsiyonsuz 1.3 multijet dynamic evo beyazı olarak getirtiyorum 8 gün içerisinde gelirmiş. :(
roadends
24/09/2010, 01:16
Merhaba;
Ben 20 gün evvel Metalik beyaz 1.3 Multijet Sky dome + assist kit ve POP kit ( tavsiye ederim çok güzel gösteriyor arabayı ) sipariş ettim bugün aracımı saat 18 de verdiler... Aldığım bayi 20 si haftası elinizde olur dedi 3 günlük bir şaşma ile aracıma kavuştummm. İçine oturduğumda iyi ki 20 gün beklemişim diyorsun beklediğine değiyor :)
56 km ilk gün :) darısı sizin başınıza...
Merhaba;
Ben 20 gün evvel Metalik beyaz 1.3 Multijet Sky dome + assist kit ve POP kit ( tavsiye ederim çok güzel gösteriyor arabayı ) sipariş ettim bugün aracımı saat 18 de verdiler... Aldığım bayi 20 si haftası elinizde olur dedi 3 günlük bir şaşma ile aracıma kavuştummm. İçine oturduğumda iyi ki 20 gün beklemişim diyorsun beklediğine değiyor :)
56 km ilk gün :) darısı sizin başınıza...
Çok şanslıymışsınız, sonuçta anladığım hepsi aynı gemiyle geliyor, 2-3 ayda bir kez gemi geliyor diye tahmin ediyorum, biz 3 aydan fazla bekledik, siz sipariş ettiğinizde gemide satışı yapılmayanlardan birini rezerve ettiler demekki. Bizimki de Bayiye ulaşmış, işlemleri yapılıyor, kısmetse en geç Salı, saatler kaldı artık.
Aracınızı güle güle, kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
roadends
24/09/2010, 23:01
Çok şanslıymışsınız, sonuçta anladığım hepsi aynı gemiyle geliyor, 2-3 ayda bir kez gemi geliyor diye tahmin ediyorum, biz 3 aydan fazla bekledik, siz sipariş ettiğinizde gemide satışı yapılmayanlardan birini rezerve ettiler demekki. Bizimki de Bayiye ulaşmış, işlemleri yapılıyor, kısmetse en geç Salı, saatler kaldı artık.
Aracınızı güle güle, kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Teşekkür Ederim.
Size de kazasız belasız bol EVO'lu günler diliyorummm :)