Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda...
Merhaba.
2011 Model Punto EVO 1,4 - 77 HP DYNAMIC (SPK+AT) sahibi olarak aranızdayım...
TurboKolik
20/09/2010, 19:45
Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler.
Kriminal
20/09/2010, 19:47
Adem abiden sonra konyada bırı daha h.g
Teşekkürler.
allah kimseye kaza bela vermesin.
Hava yastıklarını kullandırtmayı nasip etmesin...
Kriminal
20/09/2010, 19:55
Amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler
hayırlı olsun... kazasız belasız keyifli sürüşler
Aramıza hoşgeldin Tevfik. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Konya'da üye sayımız sürekli artıyor. Yakında bir buluşma yaparsınız artık :)
krakercocuk
21/09/2010, 09:59
hoşgeldiniz
kazasiz belasiz hayirlisi olsun :)
ademtahir
21/09/2010, 11:56
hoşgeldin hemşerim :) aracın hayırlı olsun bi tur gezeriz :Dyasemin konyada üye sayımız çoğalıyor hatta üyelerden bakınca sayfa sayfa üyemiz var ama kimse yok :D
sakinkaradas
21/09/2010, 15:20
hoş geldin kardeş hayırlı olsun
karakushasan
21/09/2010, 16:58
sizde hoşgeldiniz....
Aramıza hoşgeldin Serdar, aracın hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
Mesaj atan herkese teşekkürler.
Yalakalık olmasın ama araçda farklı forumu da :)
Hemşehrim de dahil olmak üzere buluşmadan bahsetmişsiniz...
Başımızla beraber.
ademtahir
22/09/2010, 11:28
tevfik kardeşim listeye adını yazılım istersen peş peşe düşer gideriz :)
Hoşgeldin hemşehrim. Aracın hayırlı uğurlu olsun. Renk dışında (benimki evo beyazı) aynı özelliklerde araç sipariş vermişisiz. Gülle güle kazasız, belasız, arızasız kullanırsın aracını umarım. Merak ettiğim bir şeyi de sormadan edemeyeceğim. Aracını koyuncudan mı sipariş ettin? Kaç günde veya ayda geldi? Bana 45-50 gün dediler arayıp sormadım henuz beklemedeyim. Şafak 30 kaldı :) Buluşma olayı düşünülüyorsa ileri tarihlerde katılabilirim bende. Ama aracım gelmeden asla :P :) Neyse lafı uzatmayayım. Keyifli forumlar
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim...
hayırlı olsun araban, kazasız belasız kullan inşallahh.
hoşgeldin, keyifli forumlar...
aracınız hayırlı olsun gule gule kullanın.
Merhaba tekrar.
Herkese tekrar tekrar tekrar teşekkürler.
Mustafa Kazan kardeş. Aracımı yaklaşık 14 il ve 20 günlük bir araştırmadan sonra kayseri inciroğlu'ndan önümüzdeki pazartesi alıcam. İnciroğlu bu aracı sipariş üstüne değilde elimde bulunsun diye sipariş etmiş. O da bana nasipmiş.Bu cuma gümrükten çıkacak dedi. 8 hafta bekleyemeyeceğimi bildiğim için bayi uygunda fiyat verince buradan aldım.
Ukalalık olmasın ama arkadaşlar sanki araç hiç almamışım, hiç araç kullanmamışım gibiyim. Bu 3. sıfır araç alışım. Ama hiç biri beni bu kadar heyecanlandırmamıştı. Mevla; herkese gönlünden geçenleri versin. Kazadan beladan uzak etsin.
Merhaba tekrar.
Herkese tekrar tekrar tekrar teşekkürler.
Mustafa Kazan kardeş. Aracımı yaklaşık 14 il ve 20 günlük bir araştırmadan sonra kayseri inciroğlu'ndan önümüzdeki pazartesi alıcam. İnciroğlu bu aracı sipariş üstüne değilde elimde bulunsun diye sipariş etmiş. O da bana nasipmiş.Bu cuma gümrükten çıkacak dedi. 8 hafta bekleyemeyeceğimi bildiğim için bayi uygunda fiyat verince buradan aldım.
Anladım Tevfik hocam. Sizinki en güzeli olmuş. Punto evoyu bende uzun süre araştırdım ama bayiye gittiğimde spk+ak li hiçbirinde yoktu. Metalik beyaz veya evo beyazı arasında kalmıştım. Bende tercihimi evo beyazından yana kullandım. Hayırlısı artık. Bu arada mesai saatleri dışında (cumartesi pazar da kurslarım var) uygun bir zaman olursa bir konya buluşmasına katılmak isterim. Adem abi zaten konyada bildiğim kadarıyla. Sanal alemin sağladığı bu güzel imkanı gerçek hayata da taşıyabiliriz umarım. Aracınız tekrar hayırlı olsun.
ademtahir
23/09/2010, 15:56
konyada şu an ben mustafa ve tevfik 3 kişiyiz başka kimse yok ne zaman istersenizde ben burdayım her zaman hazır ve nazırım :)
Eyvallah abi. Hele bi arabam gelsin alaaddin , meram, tavusbaba farketmez bir çay içeriz beraber inşaallah.
Abiler, kardeşler. Kusura bakmayın. İşim yoğun olunca bu aralar pek giremiyorum. Ne zaman, nerde isterseniz gelmekten, tanışmaktan, çay ikram etmekten ve ikram edileni içmekten şeref duyarım.
Metalik, mavi, kırmızı... Hiç farketmez. Rabbim kazasız belasız sürüşler versinde mal nasıl olsa oluyor.
Herkese hürmetler.