Orijinalini görmek için tıklayınız : Feysbukta Car oynayan var mı?
evet soru çok basit arkadaşlar. feysbukta Car oynayanınız var mı? bu oyun beni çok sardı. stres atmak için bire bir :) . oto tamir dükkanı açıp istediğinizi yapıyosunuz ve dükkanın içini istediğiniz gibi dayayıp döşüyosunuz. ister cilalama yıkama falan, ister modifiye falan yapıyosunuz dükkanda. satın aldığınız arabalarla da arkadaşlar arasında drag yarışları yapıyosunuz :) . para kazandıkça da dükkanı genişletiyosunuz. her hafta cuma günü oyuna yeni arabalar ekleniyor. henüz punto yok ama mutlaka eklenecek :)
deneriz.. bi bakalım.. sağol...
farukileri
20/09/2010, 17:30
abi sen benim bu senemi öldürdün direk söylüyorum :D bu oyuna sararım :D yeni oyun bekliyodum zaten :D
farmville'den zor kurtuldum zaten :D
denemek lazım aslında, gzel bi oyuna benziyo
henüz beta oyun olduğu için hala geliştirilme aşamasında ancak bizim gibi arabacılara birebir bir oyun :) . hem tarla ekmek neyimize araba cilalatmak varken :)
:D :D
Uykusuz bırakacak bir oyun daha :)
Teşekkürler bu akşam hemen bakacağım
Ogulcan.Öğüt
20/09/2010, 18:51
ben oynuyorum baya sardım :D 12 levelim abi :D pembe silveradom var
sadece yarışmı yapıyoruz bune yaw :)
Ogulcan.Öğüt
20/09/2010, 19:35
yok abi garajını büyütüosun adam cagırıosun arabanı mod luyosun garajını düzenliyosun yeni araba alıyosn
ben durmadan yarışıyorum :D
Ogulcan.Öğüt
20/09/2010, 19:52
daha yeni değilmisn abi :D geliştir biraz ben 10 levelde başladım yarışmaya :D
arkadaşlar feysbuktan beni ekleyin beraber takılalım oyunda :D . hem bi vesileyle tanışmış oluruz :)
ooo iyimiş bu harbiden lvl 5 oldum :D guzeeel!!!! takılcaz yine farmville gibi heralde bakalm :D
Açmıyor bende bir problemmi var acaba :S
sunucuda bi problem var arasıra yavaşlıklar oluyo. adamlar yeni snucuya geçebilir belki. daha geçen hafta sunucuda bakım vardı
StrawBeeRy
20/09/2010, 20:28
denemek lazım teşekkürler
tutkuaydin41
20/09/2010, 21:59
saolasın süper bişey :d
Elmedin yaktın beni. :)
Kaptırdım zaman böyle oyunlara kendimi, bırakamıyorum. :)
ben hiç oynamam böyle oyunları ama bu oyunun müptelası oldum resmen :) . sizleri de keş yaptıysam kusura bakmayın :D
yıkamacı oldum ben... şu an femoli nin arabasını yıkıyorum... ne pismiş araban femoli...
WiSTaRiA
21/09/2010, 03:47
Elmedin gayet güzel oyun... Bende oynuyorum....
orçun iki tane araban var
ikisinide yıkadım.
yıkamacı oldum ben... şu an femoli nin arabasını yıkıyorum... ne pismiş araban femoli...
Hangisini yıkıyon , olm onu ben arazide kullanıyorum spor arabamı yıkasana :D:D
Hangisini yıkıyon , olm onu ben arazide kullanıyorum spor arabamı yıkasana :D:D
yarisi yıkadım 2 kez.... ne kirliymiş...
hele orçun da iki tane araba saat başı yıkatıyor.... ne para varmış sende orçun...
eser bende senin arabanı yıkıyorum zift yapmışsın çıkmıyor wd-40 kullanıyorum alırım ekstramı :D sırada orcun var :P
eeee.. bu oyunda herkes birbirinin arabası yıkıyor herhalde...
güzel yıka mehmet... beğenmezsem yine yıkarsın ona göre...
WiSTaRiA
21/09/2010, 13:55
Eyvallah eserim... Yıkaman güzelde camları leke bırakıyorsun... :D:D
olurmu orçun hiç boş durmuyorum ki... birini bitiriyorum.. sen hemen gene yanaşıyorsun.... bir de iki tane araban varr...
hepsinin anahtarını aldım.... femoli, hüseyin, faruk, rusty... he he...
WiSTaRiA
21/09/2010, 14:09
:D:D napayım be eserim... Sürekli geziyoruz arabayla tozlanıyo... LPG taktırdım Mustang'ime o yüzden sürekli gezip duruyorum :):)
benim arabamı niye yıkamıyonuz bakayım. kış ayları da geliyo yola tuz atacaklar boyaya zarar verecek, cila isterim ben :)
farukileri
21/09/2010, 16:14
benim arabamı niye yıkamıyonuz bakayım. kış ayları da geliyo yola tuz atacaklar boyaya zarar verecek, cila isterim ben :)
sen bana cilalama yapılacak şekilde yolla bakayım hemen hallederiz,ama paranı da alırım he :D
Ogulcan.Öğüt
22/09/2010, 23:20
Elmedin ve Mehmet abinin arabalarını yıkıyorum :D Mehmet abi yazık gariban 2008 yarise biniyo :D
İki tane var gormedinmi o hobi arabam :D
Ogulcan.Öğüt
22/09/2010, 23:41
farketmez abi accordla gel :D silveradoyu görmüosun herhalde orda koç gibi :D 500 performans var:D
pickup hastası olduğum için oyundaki bütün pickupları satın aldım :) hepsi birbirinden şahane oldu :) . inşallah ilerde gerçeği de olur ama imzamdaki gibi bişey olmasını isterim :D
emin tahir
23/09/2010, 02:57
Ah Elmedin ahhh.... (https://forum.grandepuntotr.com/members/elmedin.html)
o degilde abime de bulastırdım bu oyunu,
o da oynuyo.isin kotu tarafı abimi ise aldım paso araba yıkatıyom dukkanda,kendimi kotu hissettim ya...
yaktınız beni ya. Nereden çıkarttınız bu oyunu başıma...:D
emrequzel
23/09/2010, 11:45
dün gece bende baktım.. :D bir 2 boya koruma filan yaptım elmedin senin araçlara ama az para veriyorsun kardeş olmuyor boyle :D
arkadaşlar 1 hafta boyunca arabalarınızı bedava yıkatıcam bunu kutlamam lazım. az önce rusty ile anahtarına kapıştım ve cillop gibi skyline kazandım :D . zavallı rusty'ye evine gitmesi için minibüs parası bile brakmadım :D
Ogulcan.Öğüt
23/09/2010, 18:15
bu rusty oyun modu falanmı bendede var :d kırmızı skyline lı abi anahtarına nasıl kapışıosn ya
StrawBeeRy
23/09/2010, 22:57
adem abiyi eleman olarak aldım arabaları yıkattırıyorum :D
bu rusty oyun modu falanmı bendede var :d kırmızı skyline lı abi anahtarına nasıl kapışıosn ya
belli bi lvl'den sonra bizim rüştü gelip kendi teklif ediyo :)
Vallahi sayende alışkanlık yaptı Elmedin. :D
WiSTaRiA
30/09/2010, 11:13
Yasemin seni yıkamacı olarak işe aldım :D:D
emrequzel
30/09/2010, 11:41
la şu yarışı bi beceremiorum yaa :D
WiSTaRiA
30/09/2010, 11:43
bende beceremiyorum :D:D
bende beceremiyorum :D:D
yok artık daha neler, yarış puanın benden yüksek be :D :D
Yasemin seni yıkamacı olarak işe aldım :D:D
Ben öyle 3-5 XP'ye 5-10 coin'e çalışmam yalnız ona göre. Bırakırım vallahi işi. Ayrıca sosyal güvencelerim, yemek ve yol param hakkında da açıklama istiyorum :)
farukileri
30/09/2010, 12:43
la şu yarışı bi beceremiorum yaa :D
bak RACE! butonunun yanında Practice var oradan hepsini öğreniyosun aklında olsun :D
WiSTaRiA
30/09/2010, 19:23
Ben öyle 3-5 XP'ye 5-10 coin'e çalışmam yalnız ona göre. Bırakırım vallahi işi. Ayrıca sosyal güvencelerim, yemek ve yol param hakkında da açıklama istiyorum :)
Haftanında 3 günü izindesin yasemin :D:D
oyundaki ilk kaza gerçekleşmiştir, umarım kaskoları vardı :D
https://img704.imageshack.us/img704/8366/kazan.jpg
Haftanında 3 günü izindesin yasemin :D:D
Allah razı olsun.
@Elmedin, Geçmiş olsun arkadaş. Bu kazadan sonra kasko olsada orjinallik gitti. Resmen üst üste çıkmış, bir bütün oluşturmuşlar. :)
Bunlar çarpışırken Transformersa özendiler herhalde :D
evet arkadaşlar buda benim garajım
SchweppeS
25/01/2012, 22:15
Bende bu konu sayesinde yeni başladım süper eğlenceli gözüküyor. her marka araç var süper güçlü araçlar var ama punto yok :(
evimde net yok şu an net geldiği an müptelası olcam bu oyunun :D
StrawBeeRy
25/01/2012, 23:55
sağlam hort olmuş :)