Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İhanetin 10 işareti

Kriminal
20/09/2010, 14:40
inizin size ihanet ettiğinden mi şüpheleniyorsunuz? Çoğu zaman ihanetin işaretleri ortadadır ve kimi zaman bunları görmeyiz/göremeyiz/görmek istemeyiz. Sevdiğiniz insanı birtakım hislere dayanarak suçlamadan önce onunla sakin bir şekilde konuşmanızda, şüphelerinizden kırıcı olmadan ve makul bir şekilde bahsetmenizde büyük yarar olduğunu hatırladıktan sonra aşağıdaki işaretlere bir göz atabilirsiniz...

1. inizin duygusal olarak mesafeli, soğuk, içine kapanık, durgun ve bunalımlı olması ihanetin bir işareti olabilir. Ancak bütün işaretlerden olduğu gibi, bu sinyaller bambaşka bir anlam taşıyabilir. O nedenle hemen suçlayıcı olmayın, daha fazla gözlem ve kanıt elde etmeye çalışın. Size, ailenize ve ortak arkadaş çevrenize olan ilgisini kaybetmesi, sürekli dalıp gitmesi en önemlisi sizin varlığınızı unutmuş gibi davranması, özellikle toplum içinde sizin samimi davranışlarınızı (sözgelimi el ele tutuşmak, sarılmak, öpüşmek) engellemesi kırmızı alarm anlamına gelebilir.

2. Aldatan eş öfkeli, fazla eleştirel ve hatta bazen acımasız olabilir. Size karşı saygısızlığa varabilen tahammülsüzlüğü, aniden öfkeyle parlaması önemli işaretlerdir. Daha fazla kavga etmeye ve doğru düzgün konuşamaz hale gelmeye başlamış olmanız dikkat edilmesi gereken bir durumdur.

3. Kontrol meselesi önemli bir işaret sayılabilir. inizi kontrol delisi bir kişi olarak gerçekten bezdirmiyorsanız, ama "Bana hiç alan bırakmıyorsun, beni boğuyorsun, bana nefes alacak alan ver" gibi sözleri çok sık işitmeye başladıysanız, bir şeylere şüpheyle yaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir. Ama unutmayın! Önce kendinize bakın ve onu gerçekten bunaltıp bunaltmadığınızı düşünün, hatta daha sağlıklı bir şekilde bunu yakın ve tarafsız olabilecek bir dostunuza sorun.

4. İşte geçirilen saatlerin artması, iş sonrası toplantıların artması ve uzaması, sık sık iş seyahatleri, uzun süre şehir dışında kalıp çalışma ihtiyacı.

5. Görünümüne aşırı özen göstermesi, ihtiyacı yokken yeni kıyafetler alması, kilo vermesi, saçlarını fazla düzeltmesi, ayna karşısında daha fazla zaman geçirmesi, spor salonunda uzun saatler geçirmesi, birden fit bir vücuda sahip olma gibi bir takıntı geliştirmesi. Bütün bunlar erkeklerde orta yaş sendromunda da görülebileceği için dikkatli bir ayrım yapmak gerekiyor.

6. Yaşamak ve hayat konusunda eskiye göre çok daha enerjik ve istekli olması, daha önce hiç yapmadığı şeyleri yapması ve aniden yeni bir hobiye ya da spor dalına ilgi göstermesi. Ayrıca bütün bunları garipseyeceğinizi düşünerek"Biraz da ben eğleneyim. Benim de hakkım. Lütfen bana engel olma" gibi tuhaf cümleler kurması.

7. Soru sorulduğunda gereksiz bir şekilde savunmaya geçmesi.

8. Karşı cinsle fazla flört etmeye başlaması. Sürekli olarak "Onlar sadece arkadaş" diyerek karşı cinsle flörtün dozunu artırması, birlikte dışarı çıktığınızda gözünü etraftaki kadın/erkeklerden alamaması, sohbet edemez hale gelmesi, grup olarak çıktığınızda sizi neredeyse unutması, gruptakilerden biriyle flört etmesi.

9. Kendi 'özeline' duyduğu ihtiyacın takıntı haline gelmesi ve bunu savunma aracı olarak kullanması. Gece geç saatlere kadar bilgisayar başında olması. Siz yaklaştığında bazen ekranda açık olan pencereyi kapatması. Sorduğunuzda "Bu benim özelim" diyerek üste çıkmaya çalışması.

10. Birinci maddeki işaretle yakından bağlantılı olarak yatakta sizden uzak durması. Eskisi kadar seks yapmamanız. Cinsel ilişkinin rutin, sıkıcı hale gelmesi ve görev icabı yapılıyormuş gibi hissettirmesi. Sevişirken öpüşmemesi, sadece kendi tatminini önemsemesi. Seksten kaçmak için yorgunluk, uykusuzluk, ertesi gün erken kalkma gerekliliği, hastalık gibi bahanelere sığınması.
(YAŞAM / GAZETEPORT)

Scottie
20/09/2010, 14:41
paranoyak edeceksin deniz bizi.. hep aldatma hep ihanet...

Kriminal
20/09/2010, 14:43
paranoyak edeceksin deniz bizi.. hep aldatma hep ihanet...

Hayatın bıze getırdıgı superızler

evolodi
20/09/2010, 15:24
deniz abi bunalima soktun bizi :D

Kriminal
20/09/2010, 15:31
Kafam guzelken cok konusurum özlu sozler ederım muhabbetıme doyamazsınız :D

JASMINE
20/09/2010, 15:57
Yahu Deniz bir ara aşk nedir? Gerçek aşk şöyle böyle dedin. Bugün de ihanet ve aldatmak-aldatılmak. Arkadaş sayende aşktan uzaklaşacağız. Vallahi sevgisiz bir forum olacağız bu gidişle :D

ademtahir
20/09/2010, 16:03
deniz gelirsem seni denize atarım haa :D :D :D
abi sen bizi arızalı manyak deli bişey edecen heralde zaten aşktan korkar olmuşuz sende tuz biber atma kardeş :D

Kriminal
20/09/2010, 16:10
Yahu Deniz bir ara aşk nedir? Gerçek aşk şöyle böyle dedin. Bugün de ihanet ve aldatmak-aldatılmak. Arkadaş sayende aşktan uzaklaşacağız. Vallahi sevgisiz bir forum olacağız bu gidişle :D

Yasmin napıyım okuyorum hosuma gıdıyor bılgı ıcın paylasıyorum...Tmm yaa bıdaha yapmam :(

deniz gelirsem seni denize atarım haa :D :D :D
abi sen bizi arızalı manyak deli bişey edecen heralde zaten aşktan korkar olmuşuz sende tuz biber atma kardeş :D

Aşktan korkulurmu abı yaaa

ademtahir
20/09/2010, 16:12
Yasmin napıyım okuyorum hosuma gıdıyor bılgı ıcın paylasıyorum...Tmm yaa bıdaha yapmam :(

Aşktan korkulurmu abı yaaa
korkulur deniz korkulur bir örnekle konuyu bağlayım sana :D boğulma tehlikesi atlatan insan bırak denize girmek su birikintisine bile bakamaz..aşktan kazığı yedinmi aşk meşk hepsi korkutur canım..

Kriminal
20/09/2010, 16:13
Hmmm kazık yedıysen o zaman zor abıcım..Ama mutlaka bır unutturan cıkar...Bide sen kazık at ödeşin :D

ademtahir
20/09/2010, 16:16
Hmmm kazık yedıysen o zaman zor abıcım..Ama mutlaka bır unutturan cıkar...Bide sen kazık at ödeşin :D
üle deniz bi alemsin be kardeşim :D :D :D

JASMINE
20/09/2010, 16:22
Herkes birbirine önceki aşktan kazık yediği için kazık atma derdinde. O yüzden aşk bu kadar içinden çıkılmaz sıkıntılı bir hale geliyor ya. Boşverin gidenleri geleceğe ve yenilere bakın arkadaş :D

ademtahir
20/09/2010, 16:25
Herkes birbirine önceki aşktan kazık yediği için kazık atma derdinde. O yüzden aşk bu kadar içinden çıkılmaz sıkıntılı bir hale geliyor ya. Boşverin gidenleri geleceğe ve yenilere bakın arkadaş :D
eskiyi bıraktık zaten bakacaz yolumuza ama deniz hiç durmadan bişeyler yazıyor kastımı var nedir bilmiyorum :D :D :D

Scottie
20/09/2010, 16:26
önceki yaşadıklarımızın suçunu sonrakiler niye çeksin....

Kriminal
20/09/2010, 16:56
eskiyi bıraktık zaten bakacaz yolumuza ama deniz hiç durmadan bişeyler yazıyor kastımı var nedir bilmiyorum :D :D :D

Abi aşksız bır kalp,hastanedeki mork dolabına benzer(nası bı benzetme ama)

Aşk herseye deger...Aşksız kalacagıma puntosuz kalırım daha ıyı....

ademtahir
20/09/2010, 16:59
Abi aşksız bır kalp,hastanedeki mork dolabına benzer(nası bı benzetme ama)

Aşk herseye deger...Aşksız kalacagıma puntosuz kalırım daha ıyı....
süper benzetmişin denizcim :D
aşk ile punto arasında nasıl bir bağlantı kurdun helal sana :D

Kriminal
20/09/2010, 16:59
süper benzetmişin denizcim :D
aşk ile punto arasında nasıl bir bağlantı kurdun helal sana :D

Abi sevmediğin bişeye binebilirmisin... :D

zafermutlu
20/09/2010, 17:02
10 maddeyide okudum bunu nerden alıntı yaptıysan kardeş yazan kişi kesin kadın.. erkek olsaydı bu maddelerin en fazla 1 veya ikisinde kan gövdeyi götürürdü:D

Kriminal
20/09/2010, 17:06
Abi zaten erkekler bunları anlayacak kapasıtesı oldugunu sanmıyorum..Kadın oldugu bır kesın ve bızden akıllı olduıklarıda bı kesın...

zafermutlu
20/09/2010, 17:11
Abi zaten erkekler bunları anlayacak kapasıtesı oldugunu sanmıyorum..Kadın oldugu bır kesın ve bızden akıllı olduıklarıda bı kesın...

kesinlikle katılıyorum hemen bir örnek sallanan bir sandalyem vardı hangi arada onu attırıp tekli tv koltugu yerine geldi anlayamadım bile:D sonuçta hep kadınların dedigi oluyor biz sadece kendi dedigimiz oldugunu sanıyoruz...

alpimmm
20/09/2010, 17:22
Deniz valla doğru tespitler :)
ama ben direkt rüyamda görüp olayı çözüyorum :D bi kez başıma geldi, rüyamda gördüm, öğleyin, daha önce hep önünden geçtiğim bi cafeden geçerken içimden bi ses gir dedi, girdim ve onu gördüm :) ilginç bi anıdır.
yani öyle hareketlerine, sözlerine bakmıyorum, akşam gösteriyolar rüyamda :)
erdim sanırım ben ya:D:D

Kriminal
20/09/2010, 17:24
Wayyy kanka super bı güç bu yaaa....Harikasın aşksız kalmazsın sen :D

Rüyana girmek istemem :D

bravo_sercan
20/09/2010, 17:25
Nerde benim silahim ! ! !

Kriminal
20/09/2010, 17:27
Nerde benim silahim ! ! !

Sercan elini kana bulama..Atasözü bile var her koyun kendı bacanağıyla asılır...

alpimmm
20/09/2010, 17:37
Wayyy kanka super bı güç bu yaaa....Harikasın aşksız kalmazsın sen :D

Rüyana girmek istemem :D

:D :D :D Deniz alemsin kardeş,.
ama rüyayı görünce aşksız kalıyosun o kesin :D
şaka bi yana ömrümün sonuna kadar öyle bi rüya görmek istemem bidaha.
aşkımla sonsuza kadar mutlu, mesut :)

zafermutlu
20/09/2010, 17:41
alper gerçekten degişik bir güç bu.. hemde korkutucu:) bende bir tane rüyamı hatırlamıyorum.. herkes rüyasını anlatır bende o bölüm yok sanırsam...

Kriminal
20/09/2010, 17:44
Gece uyanıp yaz bı kagıda ruyanı sonra gerı yat abı

alpimmm
20/09/2010, 17:51
alper gerçekten degişik bir güç bu.. hemde korkutucu:) bende bir tane rüyamı hatırlamıyorum.. herkes rüyasını anlatır bende o bölüm yok sanırsam...

:D valla okuyan ermiş sanacak abi güç falan diyince :D
yok o bi kere oldu hayatımda yoksa bende normalim rüya konusunda,
herkesin olduğu gibi köpek peşimden koşar kaçamam, yüksekten düşerim vs. :D

zafermutlu
20/09/2010, 17:54

:D

Kriminal
20/09/2010, 18:54

Köpekten nıye kaçamıyosun...

JASMINE
20/09/2010, 19:06
Rüyasında bazen öyle donup kaldıklarını, köpekten kaçamadıklarını duyuyorum arkadaşlardan. Alper'inde öyle bir şey sanırım. Bende hep yüksekten aşağıya düştüğümü görürdüm. Düşmemek için yatağı nasıl sıktıysam artık elimin acısına uyanırım :D :D
Neyseki son zamanlarda görmüyorum.

zafermutlu
20/09/2010, 19:07
Gece uyanıp yaz bı kagıda ruyanı sonra gerı yat abı

şimdi okudum deniz bu geceden itibaren baş ucuma kagıt kalem koyayım:)

Kriminal
20/09/2010, 19:08
Rüyada köpek gormek ıyı bısey degıl dıye bılıyorum...Aslına bakarsan bende kacamam ama pekte gormem zaten kopek...Bazen vuruyolar benı uyanınca oraya dokunamıyorum...

JASMINE
20/09/2010, 19:10

Zafer, sabah sohbetlerinde bizimle paylaşman lazım yalnız :D

ademtahir
20/09/2010, 19:13
ben bi anlatsam neler gördüğümü yer yerinden oynar :D :D :D

Kriminal
20/09/2010, 19:20
Zafer abı sen anlat ben yorumlalrım....Kahve falıda bakarım :D

alpimmm
21/09/2010, 00:00
Köpekten nıye kaçamıyosun...
kaçıyorum da yavaş çekim kaçıyorumi köpekse gayet normal hızında, o yüzden ayaktan yakalıyor :D

Rüyasında bazen öyle donup kaldıklarını, köpekten kaçamadıklarını duyuyorum arkadaşlardan. Alper'inde öyle bir şey sanırım. Bende hep yüksekten aşağıya düştüğümü görürdüm. Düşmemek için yatağı nasıl sıktıysam artık elimin acısına uyanırım :D :D
Neyseki son zamanlarda görmüyorum.
düşerken aynen öyle oluyor, uyanınca avuçlarım ağrıyordu.

güzel bi yöntem de bu sefer kağıt kalem var diye rüya görmezsin gibi geliyo bana :D

ben bi anlatsam neler gördüğümü yer yerinden oynar :D :D :D
valla merak etmedim değil şimdi :)

öyle yapışkan bi konu açalım Deniz, sabahları sana yazarız, yorumlarsın bize :D:D

ozdem
21/09/2010, 00:11

Kahve falı mıııı:evet:
yarın içip, fincanın fotosunu yollıyım bari sana :D

Kriminal
21/09/2010, 09:27
Kahve falı mıııı:evet:
yarın içip, fincanın fotosunu yollıyım bari sana :D

Tiryakim olursunuz ..Kahve falı hissiyat işidir hem görür hem hissedersin elektrik almam lazım..