Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Mevlana Bulvarı'nda neler oluyor?
farukileri
14/09/2010, 15:02
Dün de kapalıymış,bugün de kapalı mevlana bulvarı(konya yolu) nun bir kısmı.Hatta kesin olarak söyleyebilirim ki eskişehir yolu ile birleştiği noktadan(demokrat parti merkezi,eski anavatan partisi genel merkez binasının oradan) emek-bahçelievler ayrımına kadar.Bilen var mı?Vallahi merak ettim herhangi bir haber de almadım kapatılacak bu yol diye
Faruk gecen haftada balgat (hacıoglu-renaulut-goraldan eskı anapa kadar kapalıydı) ertesı gun baktım yolda yenı asfalt var galıba asfalt olayı yol dumduzdu
farukileri
14/09/2010, 15:18
Faruk gecen haftada balgat (hacıoglu-renaulut-goraldan eskı anapa kadar kapalıydı) ertesı gun baktım yolda yenı asfalt var galıba asfalt olayı yol dumduzdu
anladım abi sağolasın,ama gece çuvala girdi galiba melih gökçek'in kafasında;gece daha sakinken yapsa olmaz di mi :) in cin top oynuyor sabaha göre o vakitlerde
suvari_84
14/09/2010, 15:30
gece fazla mesai parası ödüyomuş o yüzden vazgeçmiş... ehhh gökçek bu ne yapacağı belli olmaz. güzelim konya yolu asfaltını anında yeniledi :) ama metro hala yokkkk
farukileri
14/09/2010, 15:37
gece fazla mesai parası ödüyomuş o yüzden vazgeçmiş... ehhh gökçek bu ne yapacağı belli olmaz. güzelim konya yolu asfaltını anında yeniledi :) ama metro hala yokkkk
işi bi de yarım yapmasa tam olacak,şerit yok ortada,önümdeki yolun yarısını alan kaç tane arabaya sellektör çaktım gidip gelirken
Hiç sorma ya geçen hafta aracımı görala bıraktım ve yukarı doğru yürümek zorunda kaldım dolmuşa binmek için. :)
çizgi çalışması var herelde
yada yan yol bağlantılarında yeni asflat yüzünden seviye farkı oluşmuştu onları törpülüyor olabilirler