PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Mevlana Bulvarı'nda neler oluyor?

farukileri
14/09/2010, 15:02
Dün de kapalıymış,bugün de kapalı mevlana bulvarı(konya yolu) nun bir kısmı.Hatta kesin olarak söyleyebilirim ki eskişehir yolu ile birleştiği noktadan(demokrat parti merkezi,eski anavatan partisi genel merkez binasının oradan) emek-bahçelievler ayrımına kadar.Bilen var mı?Vallahi merak ettim herhangi bir haber de almadım kapatılacak bu yol diye

ZAK1980
14/09/2010, 15:14
Faruk gecen haftada balgat (hacıoglu-renaulut-goraldan eskı anapa kadar kapalıydı) ertesı gun baktım yolda yenı asfalt var galıba asfalt olayı yol dumduzdu

farukileri
14/09/2010, 15:18
Faruk gecen haftada balgat (hacıoglu-renaulut-goraldan eskı anapa kadar kapalıydı) ertesı gun baktım yolda yenı asfalt var galıba asfalt olayı yol dumduzdu

anladım abi sağolasın,ama gece çuvala girdi galiba melih gökçek'in kafasında;gece daha sakinken yapsa olmaz di mi :) in cin top oynuyor sabaha göre o vakitlerde

suvari_84
14/09/2010, 15:30
gece fazla mesai parası ödüyomuş o yüzden vazgeçmiş... ehhh gökçek bu ne yapacağı belli olmaz. güzelim konya yolu asfaltını anında yeniledi :) ama metro hala yokkkk

farukileri
14/09/2010, 15:37
gece fazla mesai parası ödüyomuş o yüzden vazgeçmiş... ehhh gökçek bu ne yapacağı belli olmaz. güzelim konya yolu asfaltını anında yeniledi :) ama metro hala yokkkk

işi bi de yarım yapmasa tam olacak,şerit yok ortada,önümdeki yolun yarısını alan kaç tane arabaya sellektör çaktım gidip gelirken

ntcn 17
14/09/2010, 16:11
Hiç sorma ya geçen hafta aracımı görala bıraktım ve yukarı doğru yürümek zorunda kaldım dolmuşa binmek için. :)

Du Hast
14/09/2010, 22:02
çizgi çalışması var herelde
yada yan yol bağlantılarında yeni asflat yüzünden seviye farkı oluşmuştu onları törpülüyor olabilirler