PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalışır vaziyette doğan görünümlü şahini olan varmı?:-)

abulbul08
13/09/2010, 22:26
https://images.habervitrini.com/devam_photo/org/16o0a3imagedownload3.jpgÇORUM https://images.habervitrini.com/devam_photo/org/kzbo86imagedownload5.jpg
https://images.habervitrini.com/devam_photo/org/lwb92iimagedownload6.jpg(İHA) - Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde görevli Yrd. Doç. Dr. Cavit Demiral son model otomobilinin sürekli arıza yapması üzerine, yaşadıkları karşısında tepkisini farklı bir yolla dile getirdi. Yeni aldığı otomobilini kentin en işlek ana arterlerinden biri olan Gazi Caddesi'ne park eden Demiral, aracının camlarına "Lanet olsun. 2 aylık araba, 8 defa servise gitti ama çalışmıyor", "Çalışır vaziyette Doğan, Şahin ve Toros ile takas olur", "İki aylık araba, 8 defa servise girdi ama hala çalışmıyor" yazıları astı.

Öğretim görevlisinin bu protestosu vatandaşlardan tarafından da büyük ilgi gördü. Cadde üzerinde aracın başında toplanan bazı vatandaşlar yazılara gülüp geçerken, bir kısmının da ellerine aldıkları cep telefonlarıyla yazıları görüntüledikleri görüldü.

Otomobil sahibi Yrd. Doç. Dr. Cavit Demiral, 1 Temmuz 2010 tarihinde aracı aldığını belirterek otomobili alırken servis yetkililerinin otomobilin LPG'ye uyumlu olduğunu ve LPG'nin aracın garantisini bozmayacağını söylediklerini dile getirdi. Demiral, firmanın tavsiye ettiği servise giderek otomobiline LPG taktırdığını söyledi.

Son model otomobiline LPG taktırdıktan sonra sorunlar yaşamaya başladığını ve aracının siboplarının yandığını anlatan Demiral, "Bana otomobili satan bayi aracı servise dahi kabul etmedi. Hiçbir çözüm önerisi de getirmeyince kendi kazanacakları 2-3 bin lira için benim 60 bin liramı heba edip verdikleri sözlerin arkasında durmamaları üzerine çözüm olarak böyle bir protesto ve boykot yöntemini seçtim. Bana hukuki olarak elinizden ne geliyorsa yapın denildi. Elbetteki onlarda biliyorlar hukuki olarak
açacağım bir dava en az 2 yıl sürecek. İki yıl sonra 50-60 bin lira ödemeleri o markaya çok fazla zarar vermeyecek ama benim 50-60 bin liram 2 yıl boyunca bu sokakta yatırmaya gücüm yetmediği için bu davranış onuruma dokunduğu için onurumu zedelediği için böyle bir protestoya gittim. Ama sorun çözülünceye kadar protestomu geliştirerek devam edeceğim" dedi.

Alıntıdır. KAYNAK (https://www.habervitrini.com/yeni_aldigi_araba_8_kez_servise_giden_adam_bakin_n e_yapti-484955.html)

GP COSKUN
13/09/2010, 22:31
dava açıp kazanamayacağını oda biliyor
ancak tek yolu var eğer lpg nin garantiyi iptal etmeyeceğine dair bir yazı aldıysa servisten yoksa işi zor
aslında buna çalışır yürür vaziyette punto versek takas edermi acaba

StrawBeeRy
13/09/2010, 22:35
coşkun abi takasa giricen galiba :D

Punto_Can
13/09/2010, 22:44
:D

KaMiKaZe
13/09/2010, 22:47
ne kadar yapıcıdır bilinmez ama takdiri hak eden bir hareket, haklı olduğunu düşünen herkez ne şekilde olursa olsun hakkını aramalı.

femoli
13/09/2010, 23:26
Way anasini bu kadar cok yakan bir aracta benzinle binilmezki yahu :D super bir davranis adam unlu oldu :D

ZAK1980
13/09/2010, 23:28
facede yayınladım herkes yayınlarsa haberı ıllakı bırılerının (opel) harekete gecmesı kacınılmaz olacaktır

GünahsizSeytan
14/09/2010, 02:19
Opel face ' lere bakmaz kannımca ama medyaya cıkarsa belki sonuca ulaşabilir :D

alpimmm
14/09/2010, 02:30
sen o kadar paraya güzelim arabayı al, çalışmasın. yazık valla. adamcağız haklı.

Scottie
14/09/2010, 02:31
şahin bulurum ben bu adama.. hemde süper bir şahin...
yazık ya...

ademtahir
14/09/2010, 09:54
benzin düşmanı bir araba :) yazık etmiş adam kendine.. en nefret ettiğim marka opeldir..

JASMINE
14/09/2010, 10:09
Sahibinden.com 'da veya bir çok yerde İnsigna ilanları dolu zaten. Çok güzel araba ancak alırken bunun ne kadar yakacağını hesaplamadan alan arkadaşlar ya elden çıkartmaya çalışıyor yada LPG ile çözüm arıyor.

Araç sahibinide tebrik ediyorum. Hakkını sonuna kadar aramalı ancak elinde bir belge yoksa ispat etmesi çok zor.

zafermutlu
14/09/2010, 13:07
broadway le takas ederse ben alırım:D çalışmasın durur kapının önünde:D

ademtahir
14/09/2010, 13:21
broadway le takas ederse ben alırım:D çalışmasın durur kapının önünde:D
yeni aldımda binmeye kıyamıyorum diye hava yapacan heralde :D

phyevren
14/09/2010, 13:45
aldığın araba 1.8 turbo benzinli; alırken düşünmedin mi 1.8 arabanın ne yakacağını da gidip lpg taktırıyorsun.! 60 bin liraya ne harika dizel araçlar alınırdı..

tüh tüh yazık ama kendi kendine etmiş yani..!

dgn
14/09/2010, 13:54
Yrd. Doç. Dr. olacak bide yeni nesil turbolu arabaların lpg ile uyumsuz olduğunu sağır sultan biliyor ki bu arabayı alacak parası varmış az yaksın istiyorsa dizel alsaymış.Ben bile yüksek yakıta rağmen tüp takmıyorum..

zafermutlu
14/09/2010, 14:04
yeni aldımda binmeye kıyamıyorum diye hava yapacan heralde :D

yeni aldım diyecegim adem .ama binmeye kıyamıyorum demicem .punto daha iyi yol tutuşu konforu . o yüzden puntoyu tercih ediyorum :D bak yeni konu geldi aklıma punto opel insignia karşılaştırma :D sonuç olarak tabiki punto enazından çalışıyor:D

ademtahir
14/09/2010, 14:14
yeni aldım diyecegim adem .ama binmeye kıyamıyorum demicem .punto daha iyi yol tutuşu konforu . o yüzden puntoyu tercih ediyorum :D bak yeni konu geldi aklıma punto opel insignia karşılaştırma :D sonuç olarak tabiki punto enazından çalışıyor:D
bu insigna ile punto asla karşılaştırılamaz zafer araba çalışsaydı kıyaslayabilirdik :D :D :D

zafermutlu
14/09/2010, 14:17
bu insigna ile punto asla karşılaştırılamaz zafer araba çalışsaydı kıyaslayabilirdik :D :D :D

adem ama yakıtı gerçekten azalmış hiç yakmıyor artık:D opel sitesinde bu aracın fabrika verilerini degiştirebilir yakıt 0 :D

sakinkaradas
14/09/2010, 14:27
insigna out,grande punto in

sakinkaradas
14/09/2010, 14:31
bence müşterinin sorunu araçla degil.verdigi sözün arkasında durmayanb servis ve bayinin.bence opel bu servis ve bayi hakkında derhal mahmemeye başvurup bayuliklerinide iptal etmesi lazım.şahsen imkanım olsa ve bu gün araba alacak olsam insignayı tercih etmezdim.çünki aynı bayi ve servis aynı şewyi banada yapacaktı.

ademtahir
14/09/2010, 14:32
adem ama yakıtı gerçekten azalmış hiç yakmıyor artık:D opel sitesinde bu aracın fabrika verilerini degiştirebilir yakıt 0 :D
yanlış hatırlamıyorsam şehir yakıt yüketimi 11 lt civarındaydı :D

farukileri
14/09/2010, 15:08
hakikaten iyi bir şekilde tepkisini koymuş.Ben Ankara'da bu aracın aynısına LPG uygulaması sorulduğunda Insignia Turbo'lara LPG uygulaması yapılmıyor cevabını duymuştum.Burada servisin de kesinlikle hatası var.Tutup da niye LPG yapılamayacak bir arabaya LPG yaptırtsın...gerçi bunlar alacakları paraya bakarlar onu da düşünmek lazım...İyi ki opel i bırakmışız zamanında,yoksa daha ciddi sorunlarla karşılaşabilirdik.Babamın eski aracı olan Vectra'nın beynini değiştirmek zorunda kalmıştık bir yıl kullanımdan sonra

cemjordan
14/09/2010, 16:11
ne işin olur allahın opeliyle başka markamı yoktu memlekette o paraya...en nefret ettiğim araç opeldir...

ntcn 17
14/09/2010, 16:19
Çok yazık olmuş ama o arabayı alıyosa benzine katlanacaktı yada dizel alıcaktı.Nolursa olsun servisin sözünde durmaması gerçekten ayıp.Adama da helal olsun tepkisini güzel bir biçimde yansıtmış :)

StrawBeeRy
14/09/2010, 17:39
bu arada insignialar 1.8 değilde 1.6 160 veya180 hp değilmiydi

phyevren
15/09/2010, 13:03
bu arada insignialar 1.8 değilde 1.6 160 veya180 hp değilmiydi

evet 1.6 mış. yanlış hatırlamışım dizelleri de 2.2 cdti mış.