Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Parkta kapı açmasını bilmeyen ayı

Elmedin
11/09/2010, 00:25
evimizin kapalı otoparkı olduğu için arabamı hep oraya brakırım. malum dışarda çizerler vururlar falan. gel gör ki arabamın kapısında göçük bide çizik. hayvanlara hakaret olur diye hakaret edemediğim site sakini mahlukat şahsın teki kapısını nasıl açtıysa zarar vermeyi becermiş. yahu insanlıktır bi hatadır olmuş dicem diyemiyorum çünkü bir özür notu bile yok. ilk defa bu kadar sinirlenip birinin arabasına zarar vermek istedim. o hışımla hızla kapımı açıp kapısına çarptım ama nafile. onun arabasında kapı koruma plastiği buna engel oldu zarar veremedim. içimde kaldı resmen.

arkadaşlar niye bunu yazdım açıklayayım. ben dikkatli biriyimdir. alışverişte orda burda her yerde dar parklara bile girerken dikkatli kapımı açmaya çalışırım. sıkışık yerlerde bile kapım başkasının kapısına değmesin diye kendi çamur gibi arabama sürtünüp çıkar veya girerim kapıdan. ben bu özeni gösterirken neden bizim millet aynı özeni göstermez. yemin ederim her yerde vuruyolar arabalarımız. alışveriş arabalarıyla çarpıyolar, kapılarla çarpıyolar, arka ceplerinde metal düğmeler olan kotlarla arabaya yaslanıp cizerler... say say bitmez.

lütfen şu sözü herkese yayın olur mu. "başkasının size yapılmasını hoşlanmayacağınız bir şeyi siz de yapmayın"

biliyorum o yaptı ben de yapmaya yeltenmemeliydim ama bazı insanlar anca kötekten anlıyor. ancak bu şekilde akıllanıyolar.

OzzY
11/09/2010, 00:32
geçmiş olsun...
malesef öyle, bizim burda geçtim kapı çarmayı kapı çamurluk göçertip bişey demiyolar...

StrawBeeRy
11/09/2010, 00:33
geçmiş olsun hiç dikkat etmiyorlar valla geçen otoparkta pederin arabanın ön tamponuna vurmuşlar köşeden komple tamponuda sıyırmış hiç birşey yazmadan defolup gitmiş artık hangi halsiyetsizse..

Elmedin
11/09/2010, 00:40
şuna dikkat ettim arkadaşlar. avm otoparklarında olsun başka yerlerde olsun eski kırık dökük arabaların yanına görece daha yeni arabası olan kimse park etmiyor. biliyolar ki onlar özensiz ve kapılarını açıp kendi arabalarına çarparlar. sırf bunun için eski bir araba almayı bile düşündüm. arabama çok yamuk yapan olursa nasıl olsa araba ucuz diye o anki sinirim de geçsin diye kendi arabamla onun arabasının üzerine sürüp bi tarafını göçertmeyi bile göze aldım. artık o derece sinirlenmeye başladım böyle olaylara. her an patlayabilirim. allahtan altımda eski araba yok yoksa yemin billah otoparkları boş durup halen daha yollara uygunsuz park edenlere bile zarar verebilirdim.

edelsang
11/09/2010, 00:44
aynı durum bendede oluyor :D o yüzden keşke 0 araba almasaydım diyorum bazen resmen dert sahibi ediyo adamı :S

WiSTaRiA
11/09/2010, 00:45
Geçmiş olsun elmedincim... Hayvan kaynıyor etraf... Ağır konuşuyorum ama yapıcak bişey yok çünkü markette hayvanın biri garanti market arabasıyla boydan boya çizmiş arabamı :( Bu yüzden bunlara hayvan diye hitap ediyorum...

Romeo_er2
11/09/2010, 00:56
geçmiş olsun elmedin..senin arabanın başına gelmeyen kalmadı valla üzüldüm yine..bişey dicem ama alınma senin araba hakkaten cenabet kardeşim ya :S

WiSTaRiA
11/09/2010, 01:27
Ertuğ kardeşim, ahlak kuralları çerçevesinde konuşursak daha iyi olur diye düşünüyorum...

Romeo_er2
11/09/2010, 01:30
küfür ve benzeri kelimeler kullansam zaten otomatik olarak sansürlü çıkıyor ;)

WiSTaRiA
11/09/2010, 01:32
Biliyorum kardeşim bu ortamlarda yeni değilim... Ama yazdığımız kelimelere biraz daha dikkat edelim diye söyledim sonuçta biz bize değiliz kardeşim burada... ok? ;)

srkn15
11/09/2010, 10:39
adamın kapısını aynı şekilde çizmektense dövmek daha uygun bi çözüm olabilir bence :)

GRDEDE
11/09/2010, 11:40
Sakin olalım beyler bunlar çözüm değil:D:D Benim başıma gelse vururum inanın.:D:D

abulbul08
11/09/2010, 13:40
geçmiş olsun

alpimmm
11/09/2010, 14:48
çok geçmiş olsun ve çok haklısın Elmedin.
alışveriş arabası rezaletine ben de bikaç kez şahit oldum.
senin gösterdiğin özeni malesef göstermeyen düşüncesiz, saygısız, kaba-saba insanlardan çok var. tekrar geçmiş olsun.

zafermutlu
11/09/2010, 14:59
benim belalım bir kedi vardı sürekli arabanın kaputunda yatıyordu.. pati izlerinin dışında tutunmak için tırnaklarının çizikleri..sahibine söyledim dikkat edecegini söyledi kızgınlaştıgı zaman kaçtıgını kısırlaştırmak istedigini.. sonra kısırlaştırdık ve arabanın tepesinde hiç görmedim... sizin bu olayda ki kişilerede aynısı yapılabilir:D

StrawBeeRy
11/09/2010, 21:49
benim belalım bir kedi vardı sürekli arabanın kaputunda yatıyordu.. pati izlerinin dışında tutunmak için tırnaklarının çizikleri..sahibine söyledim dikkat edecegini söyledi kızgınlaştıgı zaman kaçtıgını kısırlaştırmak istedigini.. sonra kısırlaştırdık ve arabanın tepesinde hiç görmedim... sizin bu olayda ki kişilerede aynısı yapılabilir:D
:D:D okurken koptum valla

WiSTaRiA
12/09/2010, 00:45
aynen bende koptum :D:D

ERDEM1907
12/09/2010, 15:25
öncelikle geçmiş olsun. aslında çok önemli bir konu açmışsın. bu tür insanlar azınlıkta değil çoğunlukta. Ülkem insanın düştüğü bu durum çok vahimdir bence. Bu konularda(medeni olma,uygar olma,karşındakinin hukukna sagılı olma) Avrupa'nın çok gerisindeyiz. Benim Avrupa da yaşayan arkadaşlarım anlattıkları ve burdaki yaşadıkları dehşet derece de farklı.

_Darbe_
12/09/2010, 16:39
Bizim türk insanı ileriye gidiceğine hep gerisin geri gidiyor .

narkoz30
12/09/2010, 20:36
Topluma %80 türk %20 neyidüğü belirsiz yaratıkları salıp türklerle çiftleştirirsen çıkacak olan yaratık da ancak bu kadar toplum bilincine ulaşabilir bunlara sopayı versen bile bişey değişmez hayvanı bile eğitebilirsin hatta tv de gördüm bazıları kedileri konuşturuyorlar ama bunları eğitemezsin bunlar eğitilmez askerde çok gördüm ordumuzun durumu da bunlar yüzünden vahim daha çok yazarım ama kimseden korktugumdan değil ırkçı diye adım çıkacak öyle olmadıgımız halde.
Yukarıya yazdım eşşekle at çiftleşirse ortaya ne çıkar herkes bilir?
Kısadan hisse türk toplumunun çivisi çıkmış arkadaş maalesef bozulmuşuz. Benim 8-9 yaşlarındaki 2 tane yegenim bile okulda pis hatta en pis şekliyle küfür etmeyi öğrenmişler arkadaşlarından. Ahhh Ah.

serkankucuk
12/09/2010, 22:17
burda anlatılanların hepsi benim de başıma geldi, çamurluğuma sürterek çıkan mı dersin, kapı izi mi dersin, çizen giden mi dersin en sonunda araca bi kamera takacam bunları yapanları öldüresiye dövecem azcık dikkatli saygılı olunmalı bu ne yaa...

evolodi
13/09/2010, 12:44
geçmiş olsun elmedin böyle ayilar olmasa bizlerin değeri bilinmiyor işte.her türden insan var artik olan olmuş geçmiş olsun insanlik yine sende kalsin umarim yasanmaz bir daha

Elmedin
13/09/2010, 13:24
teşekkürler arkadaşlar. bunlara önlem olarak bi ara ciddi ciddi kaputa kaplatılan koruma folyolarından arabanın tüm yan tarafına yapmayı düşünüyodum ama çok pahalıydı vazgeçtim. bundan sonra çarpanı yakalamayayım, fena benzeticem yoksa :)

pdr42
13/09/2010, 13:30
bir avm merkezinde arabama aynı gun icinde mavi bir arac gerig eri tamponunu surtmus yan taraftan krımızılı bir arac kapısnı gocurmus diger taraftan ne odlugu belli olmayan birsey de cizmis ancak bu kadar olur

wintermute
17/09/2010, 03:11
qeçmiş olsun benm aracımada sol arka çamurluqa sert bi cisimle wurmuşlar içine qöçmüş we sol arka kapının etek altını sert bi cisimle baya derin çizmişler bunlar milli serwet düşmanları bi problemleri olduklarında araca deqilde sahibine qelip aynı şeyleri yapmaktan çekinip böyle zawallı arabalara zarar weriyorlar

Du Hast
17/09/2010, 03:17
benmde şöför kapısında izler meydana gelmiş..
biraz sarı renk (acaba bilin kimdir yapan) birazda mavi renk var Allah'tan göçük yk

GP COSKUN
17/09/2010, 10:10
benmde şöför kapısında izler meydana gelmiş..
biraz sarı renk (acaba bilin kimdir yapan) birazda mavi renk var Allah'tan göçük yk

can kesin fenerbahçelidir bunu yapan o zaman
yada aklıma yavuz geliyor ama
okumuşkültürlü çocuktur diyede düşünüyorum

Du Hast
19/09/2010, 04:59
can kesin fenerbahçelidir bunu yapan o zaman
yada aklıma yavuz geliyor ama
okumuşkültürlü çocuktur diyede düşünüyorum
:D olabilir abi, adam baktı sarı renk var birazda mavi yapalım demiş olabilir :D
yavuz reyizzzz yapmaz sanmam :D :D
ama punto yu özleyipte gaza gelmiş olabilir :D
gerçi honda da güzel