Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç televizyonu
arkadaşlar 700 tl cizarı bir param var bu para ile bravo ma oto televizyonu yaptırmayı düşünüyorum kafalıklara ve radyonun bulunduğu yere ekranlar koyarak ama anladığım kadarı ile televizyon için oto tv tunner box falan gerekiyormuş masraflı bir iş önerebileceğiniz markalar var mı dün şehirler arası otobüs var funroto diye çok hoşuma gitti kendi hafızası film falan var film falan yükleyebiliyorsun oto tv zor ama bir dvd oynatıcı düşünüyorum marka önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum şimdiden teşşekkürler
Merhabalar atahan,Öncelikle Tv tuneri alpine ve jvc haricinde önermiyorum..Şuan karasalş yayın olmadığı için her kanalın cok iyi şekılde çekmesını bekleme..Eskıden evlerde bulunan çanak antenler ne kadar verimli ise şuan araçdakı tv anteninden beklenti aynı şekilde olması lazım..
400tl ye Xetec ile çözümleyebilirsin konuyu,bluetooth dvd dvx usb sd ozellıklerı ve tv modu vardır.
Keyifli forumlar
emin tahir
30/09/2010, 21:01
bu işlemi bi çok yoldan halledebilirsin.Kafalıkları ne olarak kullanacaksın önce ona karar ver.Sadece monitor mi olacak yoksa içinde dvd oynatıcı vb.olacak mı?
Bahsettiğin meblalarda sanırım sadece monitor özelliği olan yastık monitorleri tercih edersin ve bu da ana üniteye bağlanır.Sonucta ana ünite dahil üç ekranda aynı görüntüyü alırsın.
Yastık lcd'leri de oldukça farklılık gösteriyor ama genelde yastıga monteli halde olanları var.Onlar montaj anlamında çok daha kolay.
senin için en mantıklısı tv özelliği olan değil de 7" ekranlı gps özelliği olan kart usb okuyuculu dvd-dvix oynatbilen bi ürün en iyisi olacaktır(gps olmayadabilir)
arkalarada biçift pillow-lcd oldukça güzel olabilir.
Başka sorun olursa yanıtlayabilirim.
punto elx2001
01/10/2010, 09:39
www.ebay.co.uk (https://www.ebay.co.uk) de headrest tv dvd player yada sunvisor tv dvd player arattir, benim puntomda sag guneslik tv, dvd, ebayden aldim posta dahil (rusyaya) 110 usd odedim ve memnunum, uzun yolculuklarda (Turkiyeye giderken) kizim artik cizgi film seyrettigi icin cani SIKILMIYOR
slm arkadaşlar ben yeni katıldım bende güneşliğe takılan tv var cengiz arkdaşımız yazmış ebayda bulabilirsin diye ebaya gerek yok bende var yurt dışından getirdim.arabamı sattığımdan takmaya fırsatım olmadı.
7 Ekran Sunvisor DVD Player çıktı
Bu cihaz sayesinde aracınızı bir sinema salonu haline getirebilirsiniz. 7″ 6:9 geniş ekranı ve ses kalitesiyle aklınızı başınızdan alacak. Cihaz, aracınızın güneşlik kısmına monte edildiği için son derece şık bir görünüme sahiptir, kullanmadığınız zaman kapatabilirsiniz, böylece yer kaplamaz. Uzaktan kumandası ve cihaz üzerindeki düğmeler sayesinde kolayca kontrol edebilceksiniz.Ayrıca gps cihazı ve geri gerüş kameranız ile uyumludur. Bu cihazların ekranı olarak ta kullanabilirsiniz.
KALİTEYİ GÜVENLE UCUZA ALIN!
EN UCUZ FİYAT GARANTİSİ
KULLANILMAMIŞ
HEMEN AL FİYATI
225.00 TL.
GÜNEŞLİĞE MONTE EDİLEBİLEN 7″ DVD PLAYER
Bu cihaz sayesinde aracınızı bir sinema salonu haline getirebilirsiniz. 7″ 6:9 geniş ekranı ve ses kalitesiyle aklınızı başınızdan alacak. Cihaz, aracınızın güneşlik kısmına monte edildiği için son derece şık bir görünüme sahiptir, kullanmadığınız zaman kapatabilirsiniz, böylece yer kaplamaz. Uzaktan kumandası ve cihaz üzerindeki düğmeler sayesinde kolayca kontrol edebilceksiniz.Ayrıca gps cihazı ve geri gerüş kameranız ile uyumludur. Bu cihazların ekranı olarak ta kullanabilirsiniz.
MP3/MP4/CD/VCD/DVD/
1 GÜN İÇİNDE HEMEN TESLİM
Ürün Özellikleri
Ekran: 7″ TFT LCD (16:9)
Video Sistemi: NTSC/PAL (Auto Switch)
Pixel: 480( RGB ) x 234
Parlaklık: 350cd/m2
Disk Formatları: DVD, VCD, CD, MP3, CD-R, CD-RW, DVD-RW, DVCD.
Netlik: 500 Lines
Maxiimum Kanal Hafızası 120
Güç DC: 12V
Güç Tüketim: =12W
Standby Güç Tüketimi: =0.3W
Boyutlar: 37 x 14.5 x 2.5cm
Ağırlık: 1335g (Bütün Aparatlarla Birlikte)
Paket İçeriği
*7″ LCD DVD Player
*Montaj Aparatları
*Bağlantı Kabloları
*Uzaktan Kumanda
*İngilizce Kullanma Klavuzu
Renk:siyatır
sahibinden.com'dan ulaşabilirsiniz ilan no:43043796