PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İtalya Fiat müşteri hizmetleri hk.

WiSTaRiA
06/09/2010, 11:57
Arkadaşlar merhaba...

İtalya fiat müşteri hizmetleri, fabrikası yada fiat italyaya ulaşabileceğim bir mail adresine ihtiyacım var... Yardım edebilirseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler...

evolodi
06/09/2010, 12:03
orçun abi sen mail at onlar sana ulaşsin :)

Fiat / ContactUs (https://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/FIAT_COM/contact/contact.jsp?BV_SessionID=@@@@0022350079.1283759941 @@@@&BV_EngineID=ccciadelgkgifelcefecejgdfkhdfji.0)

ademtahir
06/09/2010, 12:05
burdaki müşt. hizm. vermiyorlarmı?

Ziyaretçi049
06/09/2010, 12:06
Hayırdır abi?

WiSTaRiA
06/09/2010, 12:09
burdaki müşt. hizm. vermiyorlarmı?

Buradaki müşteri hizmetleri fiat.com.tr'den ulaşabilirsiniz diyorlar ama site açmıyor italyanın...

Hayırdır abi?

Benim aracımın skydomunda problem var Türkiye fiat sağolsun yardım etmiyor italyaya bulaşıcam şimdi... :D:D

evolodi
06/09/2010, 12:11
verdiğim linkten iletşim bilgilerini yazip mail atiyosun abi onlar dönüş yapiyolar sana :)

ademtahir
06/09/2010, 12:14
bende dedim heralde italya deyince orçun işleri büyüttü heralde TR bitti sıra italyaya geldi :D :D :D

WiSTaRiA
06/09/2010, 12:15
Sağol onurcum... Evet adem abi Türkiye bitti şimdi italyayla muhattap olucam... Harbi sinirlenmeye başladım artık....

ademtahir
06/09/2010, 12:24
Sağol onurcum... Evet adem abi Türkiye bitti şimdi italyayla muhattap olucam... Harbi sinirlenmeye başladım artık....
sonuna kadar git kardeşim..eğer kanuni yoldan yapabileceğin bişey varsa onuda yap..

evolodi
06/09/2010, 12:29
orçun abi

answer@fiat.com adresine ingilizce mail de atabilirsin sorularin için :)

WiSTaRiA
06/09/2010, 12:31
Çok teşekkürler... İngilizce yazarım yazmasına da türkçe atıyorum her tarafa ki uğraşsınlar tercüme etsinler... Çok Sağolun...

ademtahir
06/09/2010, 12:34
türkçe atınca sanki biraz daha uzun sürer sana geri dönüşler birde italyanca yaz gönder çabuk anlasınlar..onlar şimdi türkçeyi italyancaya çevirecekler falan kelimeleri yuvarlayacak uzatacaklar bi sürü iş :D

WiSTaRiA
06/09/2010, 12:36
orçun abi

answer@fiat.com adresine ingilizce mail de atabilirsin sorularin için :)

Onurcum burayada gönderdim maili :D:D

Hukuki yol biraz zor abi... Kronik problem değil sonuçta... Zamanla aşınmış bir parça...

Tahminim italya türkiyeyle yazışıcak biraz mail trafiği falan olucak.. Buradanda ümitsizim ama saldırmam gerektiğini düşündüm son çare olarak... 25-30 cm lik bir parça için komple mekanizma almamı söylüyorlar böyle adaletmi olur ya...

evolodi
06/09/2010, 12:40

Hukuki yol biraz zor abi... Kronik problem değil sonuçta... Zamanla aşınmış bir parça...
gönder abi buldukça atarim ben sana kafayi yerler yeni skydome li araç verirler sana sus payi :D:Dyabanci forumlarda buldum ama direk müşteri hizmetlerinin e-posta adreslerini vermemişler google dan bulabilirsiniz yazmiş elemanin biri bir de birebir müşteri hizmetleri ile chat sayfasi varmiş onu bulamadim elemanlar gizli tutuyor ne ayaklar anlamadim :D

WiSTaRiA
06/09/2010, 12:54
Sağol onurcum... Yeni bir araç istemiyorum sadece o parçayı yollasınlar bana yeter... Başkada bişey istemem valla...

CEMSINAN
06/09/2010, 14:20

Tahminim italya türkiyeyle yazışıcak biraz mail trafiği falan olucak.. Buradanda ümitsizim ama saldırmam gerektiğini düşündüm son çare olarak... 25-30 cm lik bir parça için komple mekanizma almamı söylüyorlar böyle adaletmi olur ya...

Size şu kadarını soyleyeyım . FIAT stılonun skywındow'unu bılmeyen yoktur. Çok kolay arza cıkartır. Bende stılo varken parça kırdı . 4000 tl gıbı bı masraf cıkarttı servıs parçası uretılmıyormus komple satılıyormuş . Diğer markalardada boylemı bılmıyorum ama sızcede sacma değilmi ? Arabayı alırken 1500 tl fazladan oduyorsunuz zaten bırde paranızla rezıl oluyorsunuz ustune ustelık. Ben bir sunroof tamırı yapan tanıdıgımız sayesınde kazalı bır stılodan o parça alınarak yaptırtmıştım 600 tl ye malolmustu bana .

WiSTaRiA
06/09/2010, 14:31
Yani cem haklısın... Araba alırken fazla ücret öde arıza yapsın komple değiştir nasıl iş bu ya.... Benim parçayı hiçbir yerde bulamadım ne hikmetse... Zaten skydomelu puntoda az var memlekette...

CEMSINAN
06/09/2010, 14:45
aynı skydomun kullanıldıgı baska bır arabada vardır elbet o yonde arastırmanı tavsıye ederım.

brabus
06/09/2010, 14:48
Size şu kadarını soyleyeyım . FIAT stılonun skywındow'unu bılmeyen yoktur. Çok kolay arza cıkartır. Bende stılo varken parça kırdı . 4000 tl gıbı bı masraf cıkarttı servıs parçası uretılmıyormus komple satılıyormuş . Diğer markalardada boylemı bılmıyorum ama sızcede sacma değilmi ? Arabayı alırken 1500 tl fazladan oduyorsunuz zaten bırde paranızla rezıl oluyorsunuz ustune ustelık. Ben bir sunroof tamırı yapan tanıdıgımız sayesınde kazalı bır stılodan o parça alınarak yaptırtmıştım 600 tl ye malolmustu bana .

ben de örnek vereyim Alfa 156 sunroof'lu aracımda, arka koltuktan ön koltuğa geçerken özel bir durumda :) polis sireni ile irkildim sunroof'la arka cam arasına sırtım çarptı orada raylar ve motora ciddi anlamda hasar geldi. Sunroof'u denediğimde içeri girdi sıkıştı çok kötü sesler geldi. Servis min. 400 TL masraf var dedi. Sanayide döşemeciye tavan döşemesini söktürdüm. 70 TL ye anlaştık tavan havayastıklarından
kilitçiye gittim o parçaları tamir etti. komple sunroof'a baktı yağladı.
Sanırım 80 e anlaştım tam hatırlamıyorum toplamda 150 TL civarı para harçadım parçaladığım sunroof için :)
100 bin km, 5 sene boyunca bir kere tık demedi
Diğer sunroof'lu araçlar da öyle bence bu yine fiat'ın kalitesizliği

dagored
06/09/2010, 14:49
Zamaninda Tofas ile yasadigim sorunu Ingilizce bir yazi ile Fiat'a bildirmistim. Bir sure sonra adamlar bana Italyanca cevap yollamislardi...

Yazdiklarindan pek birsey anlamayinca cevabimi google translate araciligi ile Japonca yollamistim... :)

Bir sure sonra Daniella adinda bir bayan beni aradi. Fiat'in Turkiye sorumlusu ya da musteri hizmetlerinin Turkiye sorumlusu gibi bir unvani vardi...

Telefon numarani verdi isen muhtemelen sana geri donusu gene Daniella yapacaktir. Belki arada kaynamistir benim sikayetim orasini bilemem ama; benim Ingilizce sikayetime cevap vermeleri 2 aya yakin surmusken, senin Turkce sikayetine ne kadar surede cevap verecekler merakla bekliyorum.... :)

WiSTaRiA
06/09/2010, 14:58
aynı skydomun kullanıldıgı baska bır arabada vardır elbet o yonde arastırmanı tavsıye ederım.

Bu yönden hiç düşünmedim acaba hangi modelde var aynı skydome dan...?

Zamaninda Tofas ile yasadigim sorunu Ingilizce bir yazi ile Fiat'a bildirmistim. Bir sure sonra adamlar bana Italyanca cevap yollamislardi...

Yazdiklarindan pek birsey anlamayinca cevabimi google translate araciligi ile Japonca yollamistim... :)

Bir sure sonra Daniella adinda bir bayan beni aradi. Fiat'in Turkiye sorumlusu ya da musteri hizmetlerinin Turkiye sorumlusu gibi bir unvani vardi...

Telefon numarani verdi isen muhtemelen sana geri donusu gene Daniella yapacaktir. Belki arada kaynamistir benim sikayetim orasini bilemem ama; benim Ingilizce sikayetime cevap vermeleri 2 aya yakin surmusken, senin Turkce sikayetine ne kadar surede cevap verecekler merakla bekliyorum.... :)

Ben ümitsizim sadece göndermiş olmak için gönderdim... İtalyanlar türkiyeye dönüp konuşurlarsa bizimkiler boşverin biz o müşteriyi sepetledik ilgilenilmesine gerek yok diyeceklerdir garanti...

hsyn28
06/09/2010, 15:00
Bu yönden hiç düşünmedim acaba hangi modelde var aynı skydome dan...?
Ben ümitsizim sadece göndermiş olmak için gönderdim... İtalyanlar türkiyeye dönüp konuşurlarsa bizimkiler boşverin biz o müşteriyi sepetledik ilgilenilmesine gerek yok diyeceklerdir garanti...
:D:D bende yolladım sana cevap verirlerse haber et abi bende sana haber ederim dava acacam size dedim ben birde işlemler hızlı yürüsün diye:D yakacam bu arabayı genel merkezin önünde en sonunda bunu mu istiyodunuz dicem.

WiSTaRiA
06/09/2010, 15:03
Bendemi arasam acaba müşteri hizmetlerini şuanda arabayı yakıyorum falan diye :D:D

dagored
06/09/2010, 15:12

Ne gonderdin bilemem tabi, ama bence cevap vereceklerdir. Tofas gibi degiller bu konuda, benim sorunumda son derece ilgili davrandilar.

Ama zaman konusunda biraz eksikler. Belkide ellerinde biriken cok sorun oldugu icin anca sira geliyordur...

WiSTaRiA
06/09/2010, 15:14
Tüm olayı açıklığıyla anlattım inşallah dönerler... Kısmet artık...

hsyn28
06/09/2010, 15:19
answer@fiat.com adresine mi yolladın abi o adrese yolladıgım mail hata veriyo gitmiyo kontrol et bence sende:)

WiSTaRiA
06/09/2010, 15:26
benimki gitti.. Giden kutusuna düştü :)

zafermutlu
06/09/2010, 17:47
sendika gibi olsak ne güzel olurmuş.. birimizin şikayetine çoklu tepki göstere bilsek ülke içi ve dışı olarak.. her meslek grubunda bir sürü üye var duyarsız kalamazlardı heralde... bilmem bunun bir örnegi varmıdır..

WiSTaRiA
06/09/2010, 18:33
evet haklısın...

USTA
08/04/2011, 16:24
Birilerine çok gerekli bilgiler var bu konuda...:)

tayfux
08/04/2011, 19:16
mustafa hocam sen baya doldun bu lastik falan seni doldurdu yahu boşver rahatla gelmiş lastik inşallah diğer arkadaşlarda senin gibi hakkını arar ve alır :)

WiSTaRiA
08/04/2011, 19:22
Fiat italya topu türkiyeye atıyor yalnız...

tayfux
08/04/2011, 19:24
Fiat italya topu türkiyeye atıyor yalnız...
orçun hocam nerelerdesin gözükmüyorsun sattın mı yoksa aracı?

yunus kahraman
08/04/2011, 21:41
bende vaktinde Grande Punto nun 1.9 versiyonunu Tr ye getirtmek için irtibata geçmiştim. Kesinlikle geri dönüş yapıyorlar ama. Hatta ilkinde geri dönüş yaptılar, böyle birşeyi yapamıyacağını belirttiler. Yarış lisans numarasını verince tekrar geri döneceklerini bildirdiler ve yine geri döndüler =)

USTA
08/04/2011, 23:00
Adamlara mail gönderdim 2 dk sonra bayiden arayıp lastiğin geldiğini söylediler...:D

Ziyaretci046
08/04/2011, 23:04
bende arayım 95 modelin tiponun clarion marka teypinin kullanma kitapçığı lazım :)

hep yapmak istemişimdir 71 model murat 124 ile birmota gidip şuna 60,000 km bakımı yapın desem dövmeye kalkarlar mı selena koyun city kontrol edin :)

WiSTaRiA
09/04/2011, 00:15
orçun hocam nerelerdesin gözükmüyorsun sattın mı yoksa aracı?

İs yogunlugundan hayatla baglantilarim koptu resmen... Yok satmadim araci... Kiyamiyorum puntisime... :D

yusuf67
16/03/2015, 23:54
ya bu fiat italyanın linki banada lazım yeni üye oldum ama yazılan linki göremiyorum nasıl görecem ya
bi yardım edecek varmı

ebru2015
29/04/2016, 00:42
orçun abi sen mail at onlar sana ulaşsin :)

Fiat / ContactUs (https://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/FIAT_COM/contact/contact.jsp?BV_SessionID=@@@@0022350079.1283759941 @@@@&BV_EngineID=ccciadelgkgifelcefecejgdfkhdfji.0)bu mail adresi linki çalışmıyor

ORS15
29/04/2016, 08:23
arkadaşlar İtalya'ya mail olarak Türkçemi yazdınız İngilizcemi?

sinan1905
05/06/2017, 13:44
Merhaba başkan şu adresi baştan verebilir misin ?

timbaz
05/06/2017, 13:54
Merkez fca, ingiltere diye fiat
Co.uk web siteden iletisim formunu dolduruyorum.. sonra mail ile devam ediyoruz, fca den geliyor cevaplar..
Duruma gore turkiyeye de yondirebilirler.. cevap, geri donus tofastan gelebir..