Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgiliye hediye yardımı acil
polis_01_54
05/09/2010, 10:31
mrb arkadaşlar sevgilimin doğum günü yaklaşıyor beni bir telaş aldı ne alacagımı bilemiyorum ilginç güzel değişik fikirleri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Punto_Can
05/09/2010, 11:18
allah kolaylık versin veli, gerçekten zor bi aşama :)
valla çok zor bir durum... ben gümüş bir bileklik alırdım... ama birde çikolata kutusu yaptırırdım.. bende birinden duymuştum... çikolataların hepsini denerdim.. sonra bir kağıda '' hepsini denedim ama senin kadar tatlısını bulamadım'' yaz... sevgilinin hoşuna giderrmi bilemem ama yapan arkadaşın sevgilisi bayılmıştı... ben de yapmayı düşünüyorum...
StrawBeeRy
05/09/2010, 12:09
valla çok zor bir durum... ben gümüş bir bileklik alırdım... ama birde çikolata kutusu yaptırırdım.. bende birinden duymuştum... çikolataların hepsini denerdim.. sonra bir kağıda '' hepsini denedim ama senin kadar tatlısını bulamadım'' yaz... sevgilinin hoşuna giderrmi bilemem ama yapan arkadaşın sevgilisi bayılmıştı... ben de yapmayı düşünüyorum...
güzel fikirmiş abi denemek lazım :)
WiSTaRiA
05/09/2010, 14:07
Veli kardeşim kız arkadaşını en iyi sen tanır ve sen yaşarsın bu yüzden hediye olayında biz sana nekadar fikir versek sonucu hüsranda olabilir.. Ama bayanlar okadar ince insanlarki ufacık birşeyden mutlu olurlar tabiki sevginide katmışsan o hediyeye.. Sen en güzeli nekadar berabersin kız arkadaşınla bilemem ama sevdiğin kızın nelere ilgisi var nelerden hoşlanır vs gibi şeyleri gözlemle yada gözlemlediysen burada paylaş tartışalım.. Ama benim fikrimi sorucak olursan; güzel bir yerde (sakarya taraflarında romantik mekan vardır herhalde) akşam yemeği için organizasyon yap. Akşam sevdiğini almaya giderken 3 tane gülü güzel bir arajman yaptır arabaya bindiğinde merhaba fazlı ve arka koltuktan çiçeği doğum gününü kutluyarak mekana gidin.. Alacağın hediye ekonomik durumuna göre yada beğenine göre mesela tek taş bir yüzük olabilir yada ona benzer şeyler.. Yemeğin ortasındada hediyeni güzel bir sözle taktim et.. Mekan kalabalık değilse boynuna sarılması garanti :D:D
Sevgili genç kardeşim,bana sorarsan bunlar boş şeyler bir gül herşeye bedeldir.Maddi hediyeler esnafı sevindirir hepsi bu...Gel sen yol yakınken alıştırma yoksa her zaman şu yada bu sebepten hediye bekler ve Allah muhafaza bir gün hediye almayı unutursan her fırsatta başına kakar.Büyük sözü dinle al bir gül git yanına samimi bir tebrik olayı bitirir, Punto alsan bu kadar sevinmez emin ol tecrübe konuşuyor. Şaka bir yana ,NİCE MUTLU SAĞLIKLI SENELERE BİRLİKTE GİRERSİNİZ İNŞALLAH...
WiSTaRiA
05/09/2010, 20:24
Bravo Gurur Abicim negüzel söylemişsin.. Eee tecrübeye saygımız sonsuz..:D
narkoz30
07/09/2010, 11:19
Araba al :D
Araba al :D
çok gerçekçi ve iyi bir fikir olmuş...
Sevgili durumundayken doğum gününde araba alırsanız eğer evlendiğinizde evlilik yıldönümünde jet mi alacaksınız:D :D
suvari_84
07/09/2010, 12:08
en güzeliiiii saat veya kolye eğer ikisinide almışsan güzel bir parfüm seti oda varsa makyaj seti eğer oda varsa kocaman bi ayıcık eğer oda varsa başka fikrim yokkkk:))
narkoz30
07/09/2010, 15:37
Ben sevgililik nedir hiç yaşamadım yasemin hanım o yüzden kafam basmıyor pek hediye işine ama gönlü geniş insanım sevgilim olsaydı direk jet alırdım :D
bence en güzeli.. ona saatlerini ayırman.. en beklenmedik anında ona bir hediye almak.. önemli olan... hediyenin büyüğü küçüğü olmaz önemli olan düşünebilmek... ufak bir sevgi sözcüğü bile ne büyük hediyelere bedeldir...
Ben sevgililik nedir hiç yaşamadım yasemin hanım o yüzden kafam basmıyor pek hediye işine ama gönlü geniş insanım sevgilim olsaydı direk jet alırdım :D
Kaybedilmiş bir şey yok Hakan bey. Eşinize alın jeti. Ancak şu avea'nın jetlerinden olmasın :D :D
Erdem Bozdağ
07/09/2010, 16:20
valla atalar boşa dememiş bende şans olsaydı anam kız doğururdu diye :):)
valla atalar boşa dememiş bende şans olsaydı anam kız doğururdu diye :):)
Vallahi o atalara pek inanma Erdem. Ben öyle doğmuşum ama şans yok demekki :D :D
Bende hep tam tersini söylerim anam erkek doğursaydı diye :D
Erdem Bozdağ
07/09/2010, 16:28
valla abla öyle diyorsun ama baksana bi hediye için kaç kişi kafa yoruyor
kaç kadın düşünmüştür erkeğe ne hediye alsam diye
bi abarth anahtarlık bile alsa yeter işte
biz yok heycanlı olsun anlamlı olsun ne dertler peşindeyiz
valla abla öyle diyorsun ama baksana bi hediye için kaç kişi kafa yoruyor
kaç kadın düşünmüştür erkeğe ne hediye alsam diye
bi abarth anahtarlık bile alsa yeter işte
biz yok heycanlı olsun anlamlı olsun ne dertler peşindeyiz
O kişiye göre değişir be Erdem. Ben hediye alacağım herkes için heyecanlanırım. NAsıl bir şey olmalı, Beğenirmi? diye telaş yaparım. Bana alınan hediye ne olursa olsun beni düşünüp alındığı için hayatımda çok önemli bir yer tutar. Ve belki inanmayacaksınız ama hepsini de saklarım. :) :) Çünkü bana eşim, dostum, arkadaşım ve ailem tarafından sevgiyle sunulmuş özel şeylerdir hepsi.
Bu arada banada abarth anahtarlık, çakmak, led stop vb alınırsa bende mutlu olurum.
Erdem Bozdağ
07/09/2010, 16:36
abla sen de biliyorsunki sen istisnasın
kaç kişi bulunabilir acaba senin gibi düşünen
:D :D
Mersi. Bu arada söz konusu araba parçaları vb. olunca hemen atlıyorum.
Bana Yılbaşı hediyesi almak isteyen arkadaşlarım düşünüp yorulmasın diye ben listeyi bir önceki mesajda çıkarttım :D :D
WiSTaRiA
07/09/2010, 17:25
Yasemin sana yılbaşında bijon anahtarı hediye edecem :D:D
Yasemin sana yılbaşında bijon anahtarı hediye edecem :D:D
Süper olur. Orjinali bir işe yaramıyor zaten :D
Geçenlerde almak istedim sonra vazgeçtim. Demekki senin hediye edeceğin içime doğmuş :D
WiSTaRiA
07/09/2010, 17:55
Evet yasemin benden sana bir bijon anaharı katlanan cinsinden :D:D
Senin gibi bir kız arkadaşım olsa varya süper olurdu... Doğum günü sevgililer günü ve yılbaşında yani özel günlerde sanayiden hurdacılardan hava filtresi hava hortumu buji ateşleme bobini vs gibi hediyeler verirdim... En özel gündede akü alırdım... :D:D:D
Siz kız arkadaşlarınızı benim yanıma gönderin ben sizin istediğiniz şekile göre yönlendireyim. Ancak olayın rsikli bir yanı var. Benim arabam var o yüzden benim erkek arkadaşım için sorun yok. Sizin kız arkadaşınızın arabası yoksa önce araba almak zorunda kalırsınız :D :D
WiSTaRiA
07/09/2010, 18:04
:D:D
narkoz30
07/09/2010, 22:26
Karımla evlilik yıldönümümüzde (9 yıl) ABD seyahati satın aldım. Jet alamasamda jet e bindik aynı şey olmasa da idare ediyoz ama hayatında hiç aşık olmayan odunun tekiyim fakat kibarlık ve samimiyet açısından idare ederim işte. :) Yasemin hanım peki siz ne alırsınız sevgilinize yaratıcı bir fikriniz vardır sanırım hani bir gün sevgilim olursa diye soruyorum belki lazım olur muhahaha :D :)
bence en güzeli.. ona saatlerini ayırman.. en beklenmedik anında ona bir hediye almak.. önemli olan... hediyenin büyüğü küçüğü olmaz önemli olan düşünebilmek... ufak bir sevgi sözcüğü bile ne büyük hediyelere bedeldir...
Eser ıyı demıssın kardesım fakat bızım kız mılletı ıyıce para gozlu olmus arasıra su sabah programlarına bakıyorum (esra eronla evlılık) turunden yanı gelen bayanların coku karsı tarafta arabasıolsun,evıolsun,altı ayda bır tatıle cıkalım,bırıde cocugu ıcın ozel kolejde egıtım ıstıyordu abı yuhhh dedımya adamla degıl adamın cuzdanı ıle evlenıyor sankı.
Bu arada yabancıların ısteklerıne gelınce guvenebılecegım,sadık,benı seven bır erkek olsun dıyor .
Karımla evlilik yıldönümümüzde (9 yıl) ABD seyahati satın aldım. Jet alamasamda jet e bindik aynı şey olmasa da idare ediyoz ama hayatında hiç aşık olmayan odunun tekiyim fakat kibarlık ve samimiyet açısından idare ederim işte. :) Yasemin hanım peki siz ne alırsınız sevgilinize yaratıcı bir fikriniz vardır sanırım hani bir gün sevgilim olursa diye soruyorum belki lazım olur muhahaha :D :)
Hakan bey, benim sevgilime alacağım hediye seçenekleri sizin işinize yaramazki :) Ancak forumdaki diğer bayan arkadaşlara fikir verebilir.
Çok sevdiği müzik grubuna ait istediği ancak arayıp bulamadığı albümü arayıp, bulup satın almıştım. Şaşkınlık ve heyecan dolu yüzü görülmeye değerdi. :) Parfüm, saat, pantolon - gömlek, çakmak genelde alınan hediyeler arasında.
Bana gelen hediyeleri sorarsanı; takı, parfüm, çanta, ayakkabı (bu ikiliye aşırı düşkünümdür), saat vb.. ve en güzeli çiçek :) :) Belkide şu anda aklıma gelmeyen bir çok şey.
Yeterince fikir vermiştir sanırım.
krakercocuk
08/09/2010, 00:11
bırakın abicim ya..bir kıza hayatım boyunca çiçek almadım almamda...D
ben kız arkadaşıma d.gününde kinder süpriz yumurta ile toybox sakız aldım:D daha ne istiyo..benım gıbı bı adam bulmuş:D
bırakın abicim ya..bir kıza hayatım boyunca çiçek almadım almamda...D
ben kız arkadaşıma d.gününde kinder süpriz yumurta ile toybox sakız aldım:D daha ne istiyo..benım gıbı bı adam bulmuş:D
Her zaman sana dediğimi yine tekrarlıyorum. Çoookkk büyük konuşuyorsun. Bir gün öyle biri çıkacak ki karşına sürüm sürüm süründürecek seni. İşte ben o gün çok güleceğim haline kardeşim :D :D
krakercocuk
08/09/2010, 00:14
ben bu halim yüzümden hep ilgi çekmişimdir;) o kişinin çıkacağına inanmıyorum..en azından süründüremez:D ama ben.....:D
Eee hadi bakalım. Hep beraber göreceğiz. :D
gizemlisan
08/09/2010, 00:26
ben size bir fikir vereyim benimde çok hoşuma gitmişti. içinde ikinizin 3 boyutlu resminin olduğu camdan albüm.tabi kız arkadaşının ailesi biliyorsa yoksa bunu saklaması biraz zor oluyorda:)ama çok etkileyici :D
WiSTaRiA
08/09/2010, 01:23
gayet güzel fatoş hanımında önerisi...
narkoz30
08/09/2010, 06:48
ben size bir fikir vereyim benimde çok hoşuma gitmişti. içinde ikinizin 3 boyutlu resminin olduğu camdan albüm.tabi kız arkadaşının ailesi biliyorsa yoksa bunu saklaması biraz zor oluyorda:)ama çok etkileyici :D
Bak bu işte bayaa yaratıcı tekdüze olmayan bişey saat parfüm çanta çiçek bunlar zaten çokça kullanılıyor herkes böyle hediyeler veriyor önemli olan farklı olmak :)
firat süpersin en büyük hediye benim diyosun :D
krakercocuk
08/09/2010, 12:33
tabi abi ya:D varlığım ona yaşama sevinci zaten:D
varliğimda kiymetimi bilmezse yoklugumla terbiye ederim diyosun :D:D
tabi abi ya:D varlığım ona yaşama sevinci zaten:D
Zaman içinde hep beraber göreceğiz. Bu kadar kendine güvenme derim ben. %10 da olsa bir pay tanı bence :D :D
JASS Tamm yaş gününde sana stepne alıcam. :D:D:D:D:D
cicekelif
25/02/2015, 19:19
Mesaj silinmiştir.
caner_ege
25/02/2015, 20:11
veli torpidonun içine gül yapraklarını doldur birazda bitter vs. tarzı çikolatalardan doldur torpidodan şunu verirmisin de mesela bir cd vs. bu ilk süprizin olsun kardeşim...
2. si bi fotoğraf stüdyosuna git 2 tane sihirli kupa yaptır üzerinde en sevdiğiniz birlikte olduğunuz 3-5 fotoğraf ve ufak bir yazı yer alsın... sonra sevgilinin ile buluşmadan önce bir cafeye git ve bunları oaraya teslim et garsona 5-10 bahşiş ver ve sevgilin ile o kafeye git gittiğinizde semaverde bir çay söyle birde bardaklarımız büyük olsun küçük bardak hemen bitiyor vs. de garson da kupaları ve semaveri getirsin sen çayı doldurduğunda fotoğraflar ve yazı ortaya çıksın... sonrasın da bir arkadaşını kullan oda sevgilinin çok sevdiği bir arakdaşı olabilir elinde pasta ile cafeye girsin... unutulamicak bir hesiyw olur bence kardeşim hem maliyet az hem anlamı büyük bir hediye olur....
veli torpidonun içine gül yapraklarını doldur birazda bitter vs. tarzı çikolatalardan doldur torpidodan şunu verirmisin de mesela bir cd vs. bu ilk süprizin olsun kardeşim...
2. si bi fotoğraf stüdyosuna git 2 tane sihirli kupa yaptır üzerinde en sevdiğiniz birlikte olduğunuz 3-5 fotoğraf ve ufak bir yazı yer alsın... sonra sevgilinin ile buluşmadan önce bir cafeye git ve bunları oaraya teslim et garsona 5-10 bahşiş ver ve sevgilin ile o kafeye git gittiğinizde semaverde bir çay söyle birde bardaklarımız büyük olsun küçük bardak hemen bitiyor vs. de garson da kupaları ve semaveri getirsin sen çayı doldurduğunda fotoğraflar ve yazı ortaya çıksın... sonrasın da bir arkadaşını kullan oda sevgilinin çok sevdiği bir arakdaşı olabilir elinde pasta ile cafeye girsin... unutulamicak bir hesiyw olur bence kardeşim hem maliyet az hem anlamı büyük bir hediye olur....
Hocam bunu soran arkadas evlendi 2 cocuk sahibi : )
Saka bir yana 2010 konusu. Ayrica orjinal bir fikirmis : )
caner_ege
25/02/2015, 22:18
Hocam bunu soran arkadas evlendi 2 cocuk sahibi : )
Saka bir yana 2010 konusu. Ayrica orjinal bir fikirmis : )
valla bende yeni sevgilisine hediye almayı vs. düşünlere fikir olur didim ozmn...
sevgiliye hediye karakalem, renkli portre siparişi alınır :D
caner_ege
26/02/2015, 02:08
:) sevigliye en güzel hediye bende diim ozmn :)...
sevgiliniize hiç tanımıdağınız 20 kişiye örenk ( ceren - cemil seni çok seviyor
video su hazırlayıp gönderebiliriz :) isteğe gere sözler hazırlanır ama şiddet içermeyen sözler tabikide....
:) sevigliye en güzel hediye bende diim ozmn :)...
sevgiliniize hiç tanımıdağınız 20 kişiye örenk ( ceren - cemil seni çok seviyor
video su hazırlayıp gönderebiliriz :) isteğe gere sözler hazırlanır ama şiddet içermeyen sözler tabikide....
abi çok klişe ya. herkes yaptı bunu. kadınlar hiç akla gelmeyen, yaratıcılık isteyen şeyleri severler. :)
caner_ege
27/02/2015, 00:56
bence hala duygusallığını koruyan bir iş.... hatta bunu yakınlarınızı kullanarak yaparsanız veya önemli kişilerden aktris sanatçı vb. kişiler ile vs. çok güzel olur bence...