PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Göğüs altından gelen sesler

vek66
04/09/2010, 19:17
en son carsamba gunu ikinci defa giderilen sorunum bugun yıne meydana geldi:( daha once telefonla konustugum yetkılı sorun yıne olursa hemen cagrı merkezımı arayın demişti aradım bu sefer evime yakın olan ali uğurluya beni yönlendirdiler arac 3 saat serviste kaldıktan sonra yapılan kontrollerden sonra düzelmediğini söyledim bunun üzerine usta sorunun klima borularının göğüse giren yeri genişlettiğini sesın buradan kaynaklandığını gerekirse göğüsün sökülüp kalorifer kutusunun komple değişeceğini söyledi pazartesi getirin son kez izolasyonunu yapalım dediler mahvolmus bir moral bozukluluğuyla evıme döndüm:((( yarın ne güzel yolda gidecektim...

Scottie
04/09/2010, 19:42
bence bu ses olayını fazla dert etme....yola çıkacaksan da çık.. sese fazla kulak asma.. yoldan gelince yaptırırsın... sonuçta halledilemeyecek bir problem değil...

vek66
04/09/2010, 19:49
bence bu ses olayını fazla dert etme....yola çıkacaksan da çık.. sese fazla kulak asma.. yoldan gelince yaptırırsın... sonuçta halledilemeyecek bir problem değil...
benım dert ettiğim sey o değil elbette halolmıyacak bısey degıl ama göğüs sökülece komple faln dıyınce

Scottie
04/09/2010, 19:55
son izalasyonu da yaptır.. sonra ses kesilmezse göğüsü değiştirt...

vek66
05/09/2010, 13:07
peki arkadasar bu sorunum en son carsamba gunu bırmotta yapılmıstı sımdı ben alı ugurluya gittim sorun tekraralnınca buraya (ali uğurlu ya)pek güvenemiyorum kapı ayarlarında yasadıgım sorunlardan dolayı sizce tekrar birmotamı götüreyim yoksa ali uğurluya mı (not: ali ugurlu evımın 300 metre ılersınde) nedersiniz.

ibrahim06
05/09/2010, 16:29
Aynı sorun bende de var

vek66
05/09/2010, 17:11
Aynı sorun bende de var

hocam aracı ne zaman aldın.yarın bırmota götürmeye karar verdim en son orada yapılmıştı yapamamıssınız derim daha detaylı yaparlar belki. belkide göğüs falan sokulmez derler

onderbaki
05/09/2010, 17:32
en son carsamba gunu ikinci defa giderilen sorunum bugun yıne meydana geldi:( daha once telefonla konustugum yetkılı sorun yıne olursa hemen cagrı merkezımı arayın demişti aradım bu sefer evime yakın olan ali uğurluya beni yönlendirdiler arac 3 saat serviste kaldıktan sonra yapılan kontrollerden sonra düzelmediğini söyledim bunun üzerine usta sorunun klima borularının göğüse giren yeri genişlettiğini sesın buradan kaynaklandığını gerekirse göğüsün sökülüp kalorifer kutusunun komple değişeceğini söyledi pazartesi getirin son kez izolasyonunu yapalım dediler mahvolmus bir moral bozukluluğuyla evıme döndüm:((( yarın ne güzel yolda gidecektim...

arkadaşım geçmiş olsun. hayır lısı olur ne diyelim.
inşallah düzelir. 0 araç ta nasıl genişletiyormuş hemen deliklei melikleri. 10 yıllık araç değil ki bu. sanırım bizim araçlarda izolasyon işi pek sağlam değil. btün bu sorunlar bundan kaynaklı. o boruların geçtiği deliklerde izolasyon sağlam değil demek ki. umarım doğru teşhis koymuş ve doğru tedavi uygularlar.
bencede yola sırf bu yüzden gitmeyeceksen abartmış olursun olayı. eğer bayram öncesi 2-3 gün bu boşluğu değerlendreyim diyorsan o ayrı mesele. eğer göğüs sökülecek ise bence muhakkak arabanın yanında beklemek için ısrar et ve kesinlikle aracına yapılan muameleyi gör derim.

evonu ameliyat masasında yanlız bırakma;)

onderbaki
05/09/2010, 17:38
bu işler böyledir bir ustanın yaptığını öteki beğenmez. sırf kendisine bağlamak için.
hani bir kuaföre gidilir ve derler ya saçını kime kestirdin hiç iyi olmamış.
ula geçen sefer senin eleman kesti saçı.
yani aşağı tükürsen sakay yukarı bıyık misali.

bence birmota bile götürüp aynı ustaya ilgilendirt. ve şunu da belirt derim. eve yakın diye a.u ya gittim fakat yaptığın işi kötüledi de. hem adamı gaza getirmiş olursun, hem de 2. neden eğer arıza o bölgede değil ise usta nereye ne yaptığını bileceği için. sorunun kaynağı konusunda başka bir yere odaklanır.
diye düşünüyorum.

WiSTaRiA
05/09/2010, 20:33
Çok geçmiş olsun... Baki arkadaşın sözüne katılıyorum aracını ameliyat masasında yalnız bırakma...

vek66
06/09/2010, 00:04
bu işler böyledir bir ustanın yaptığını öteki beğenmez. sırf kendisine bağlamak için.
hani bir kuaföre gidilir ve derler ya saçını kime kestirdin hiç iyi olmamış.
ula geçen sefer senin eleman kesti saçı.
yani aşağı tükürsen sakay yukarı bıyık misali.

bence birmota bile götürüp aynı ustaya ilgilendirt. ve şunu da belirt derim. eve yakın diye a.u ya gittim fakat yaptığın işi kötüledi de. hem adamı gaza getirmiş olursun, hem de 2. neden eğer arıza o bölgede değil ise usta nereye ne yaptığını bileceği için. sorunun kaynağı konusunda başka bir yere odaklanır.
diye düşünüyorum.
evet haklısın zaten ses bu sefer farklı yerden geliyor gıbı sag taraf alttan sankı zaten bu sefer stabilizeyolda yapmıyor sadece calıştırıp stop edınce yapıyor hele bakalım sabah olsun rastgele dıyıp gıdelım

onderbaki
06/09/2010, 10:31
evet haklısın zaten ses bu sefer farklı yerden geliyor gıbı sag taraf alttan sankı zaten bu sefer stabilizeyolda yapmıyor sadece calıştırıp stop edınce yapıyor hele bakalım sabah olsun rastgele dıyıp gıdelım

iyi haberlerini bekliyoruz veli kardeşim.

vek66
06/09/2010, 14:42
haberler cok kotu izalasyonda kurtarmamış illa göğüs sökülecekmiş moralım yerlerde geziyorum ustaya dedim ki göğüs söküldü diyelim sonrasında fabrıkadan cıktıgı gıbı orjınal seklını alırmı dedim dediği aynen garanti veremediğini cok ince işçilik yapacaklarını dha sonradan oluşabilcek seslere meydan oluşturabilir dedi:( bende kesınlıkle göğüsü sökturmem o zman dedim ne yapacagım bılmıyorum beynım durdu valla su anda sıfır değilde sanki 10-15 yaşında şahin almısım gıbı hıssedıyorum kendımı:(

Scottie
06/09/2010, 14:45
Eskişehirdeki üyelerimizden bir tanesi göğüsü komple söktürüp yenisini taktırdı.. bizzat ben bindim.. benim araba ile aynı sesi yapıyor.. gönlülünü ferah tut.. kimse istemez arabanın bir parçasının değişmesini araba başka çare yoksa.. yaptırmalısın...

onderbaki
06/09/2010, 15:50
haberler cok kotu izalasyonda kurtarmamış illa göğüs sökülecekmiş moralım yerlerde geziyorum ustaya dedim ki göğüs söküldü diyelim sonrasında fabrıkadan cıktıgı gıbı orjınal seklını alırmı dedim dediği aynen garanti veremediğini cok ince işçilik yapacaklarını dha sonradan oluşabilcek seslere meydan oluşturabilir dedi:( bende kesınlıkle göğüsü sökturmem o zman dedim ne yapacagım bılmıyorum beynım durdu valla su anda sıfır değilde sanki 10-15 yaşında şahin almısım gıbı hıssedıyorum kendımı:(

hayır lısı olsun arkadaş. bu uygumala ne kadar sürer peki. eğer yaptırmak gibi bir karar verirsen. araba da vermeleri lazım. bu nasıl iş yahu.
sabır diliyorum sana kolaylıklar. inş sağ salim düzelir.

vek66
06/09/2010, 16:03
hayır lısı olsun arkadaş. bu uygumala ne kadar sürer peki. eğer yaptırmak gibi bir karar verirsen. araba da vermeleri lazım. bu nasıl iş yahu.
sabır diliyorum sana kolaylıklar. inş sağ salim düzelir.

ıkı gun alıyormus işlem ama parça gerek olursa o zaman uzuyormuş iş

vek66
06/09/2010, 16:06
Eskişehirdeki üyelerimizden bir tanesi göğüsü komple söktürüp yenisini taktırdı.. bizzat ben bindim.. benim araba ile aynı sesi yapıyor.. gönlülünü ferah tut.. kimse istemez arabanın bir parçasının değişmesini araba başka çare yoksa.. yaptırmalısın...

acıkcası yaptırmayı düşünmüyorum en azından şimdilik bıraz daha km yapayım bakalım. aslında serviste işe gelirken çözümü buldum teybin sesini volume 4 e getiriyorum ne ses duyuyorum ne de herhangi bişey:) zaten sadece yol cok bozuksa ve calıstırıp stop ettıgımde yapıyor.