Orijinalini görmek için tıklayınız : Konyadan merhabalar
Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle forum kurucularına ve o değerli bilgileri paylaşan üyelerin hepsine teşekkür ederim. Bu arada ben Mustafa. Konya sarayönündeki ilk punto evocuda ben olucam galiba. 31 Ağustosta Evo dynamic 1.4 77 hp spk + ak aracımı sipariş ettim. 45-50 günlük uzun bekleyis devam ediyor. Hayırlısıyla ulaşır zamanında inşaallah. Hepinize iyi forumlar, paylaşımlar diliyorum.
evoantalya
04/09/2010, 17:43
hayırlı olsun kardeşim.... bende bekleyişlerdeyim...
krakercocuk
04/09/2010, 17:56
hoşgeldiniz...aracınız hayırlı olsun
aramiza bir konyali daha geldinhoşgeldin mustafa :)
hoşgeldin... keyifli forumlar...
adem abi fazlasıyla sevinecek... konyada yalnız kalmıştı...
whitegold
04/09/2010, 19:47
hoşgeldin... keyifli forumlar...
adem abi fazlasıyla sevinecek... konyada yalnız kalmıştı...aynen eser konyayı gorur gormez hemen konuya gırdım adem abı yorum yapmısmı dıye:) dun bana ısyan edıyordu konyada tekım dıye GÖZÜN AYDIN ADEM ABIIII:) bu arada aramıza hoşgeldın keyıflı vede aktıf forumlar.
hoşgeldiniz Mustafa forumumuza.
yeni aracın hayırlı olsun, umarım en kısa sürede gelir.
keyifli forumlar
guven_ogun
04/09/2010, 21:35
hoşgeldin hemşerim,iyi ve akrif forumlar..
ankarada ikamet etsemde konya/ereğliliyim bende...
hoşgeldin, keyifli forumlar...
(Gözün aydın Adem :) )
Artik düğün pilavlarına yeni arabanla gidersin :)
Güle Güle kullan kazasız belasız insallah
Romeo_er2
04/09/2010, 22:32
Hosgeldiniz araciniz hayirli olsun
StrawBeeRy
05/09/2010, 00:27
hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar
Aramıza hoşgeldin Mustafa.
Aracın hayırlı olsun, keyifli ve aktif forumlar.
hoşgeldin. keyifli ve aktif forumlar...
GP COSKUN
05/09/2010, 02:29
aramıza hoşgeldin mustafa
aracında hayırlı olsun bu arada
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Adem beyi merak ettim doğrusu. Tolga bey umarım sizde en kısa sürede kavuşursunuz aracınıza. Güven bey bende uzun yıllar konya dışındaydım. Lise mezuniyetim ivriz a.ö.l. Ereğlide de 4 yılım geçti. 2009 ağustosundan itibaren memlekete dönebildim. Bu arada böylesi nezih bir forumu oluşturduğunuz için ayrıca tekrar teşekkürler. Pilav meselesine gelince şimdilik babacığımın şahini ile idare edicez :). Görünen o ki ancak bir daha ki yaza puntomla gidebileceğim pilav yemeye.
adem abi forumun şairi dir... dün akşam nöbetçi idi. ecz. bugün nasıl uyuyordur kimbilir.... görünce çok sevinecek çok...
Mustafa hosgeldin . ortak yanlarımız epey varmıs umarım guzel vakit gecirirsin kendine iyi bak
Anlaşılan Adem abi kendinisini sevdirmiş forumda. İnşaallah tanışırım kendisiyle. Evet Mustafa hocam adaşlık, hemşehrilik. Hoşbulduk teşekkürler.
StrawBeeRy
05/09/2010, 12:01
Anlaşılan Adem abi kendinisini sevdirmiş forumda. İnşaallah tanışırım kendisiyle. Evet Mustafa hocam adaşlık, hemşehrilik. Hoşbulduk teşekkürler.
evet kendisini severiz oda bizi sever sizde tanıyınca kendisini seveceksiniz :)
adem abi artık onur un papucunu dama atar...
ademtahir
06/09/2010, 09:37
hoşgeldin hemşehrim..keyifli ve aktif forumlar..sarayönündemi ikamet ediyorsun?
arkadaşlar tşk ederim bu kadar meşhur olduğumu bilmiyordum albüm çıkaracam siz aldınızmı yeter zaten :D :D :D
WiSTaRiA
06/09/2010, 11:31
Aramıza hoşgeldin mustafa
aracında hayırlı olsun bu arada... En kısa sürede kavuşursun inşallah...
Evet Adem abi şimdilik sarayönünde ikamet ediyorum. Bakalım nasipse ilerleyen yıllarda merkeze tayin isteyeceğiz. Konya'ya sık sık olmasada geliyorum ayda birkaç kez. Hele bir aracım gelsin ziyaretinede gelebilirim abi.
Teşekkürler Orçun bey. Hayatımız hep bir şeylere ulaşmak için beklemekle geçiyor zaten :) 44 günde geçer inşaallah :) Şafak sayar gibi oldum.
Evet Adem abi şimdilik sarayönünde ikamet ediyorum. Bakalım nasipse ilerleyen yıllarda merkeze tayin isteyeceğiz. Konya'ya sık sık olmasada geliyorum ayda birkaç kez. Hele bir aracım gelsin ziyaretinede gelebilirim abi.
Teşekkürler Orçun bey. Hayatımız hep bir şeylere ulaşmak için beklemekle geçiyor zaten :) 44 günde geçer inşaallah :) Şafak sayar gibi oldum.
Gözlü köyüne bol selam:) gerci gecen hafta oradaydım ama toprak koktu simdi :D
hoşgeldınız keyıflı forumlar şafak sayma bence gecmıyor yoksa geçen sene 45 gun saymıstım yetmezmış gıbı kalktım bu sene de bı 45 daha saymaya unut yokmuş gıbı davran aracın hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan.
ademtahir
07/09/2010, 09:34
44 dediğin nedir çok çabuk geçer 28 seneyi devirmişin 44 günün hiç lafı bile olmaz :)
ne zaman istersen buyur gel kardeş başım gözüm üstüne..
Aramıza hoşgeldin Mustafa, aracın şimdiden hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
hoşgeldin mustafa kenyalilar cogaliyor orda adem abi var dikkat et ona çok tehlikelidir :D
ademtahir
08/09/2010, 10:42
hoşgeldin mustafa kenyalilar cogaliyor orda adem abi dikkat et ona çok tehlikelidir :D
adem abin kadar taş düşsün başına :D :D :D
adem abin kadar taş düşsün başına :D :D :D
foruma geldin geleli yeteri kadar taş yiyiyoruz zaten başimiza evlerden uzak :D:D
ademtahir
08/09/2010, 10:46
foruma geldin geleli yeteri kadar taş yiyiyoruz zaten başimiza evlerden uzak :D:D
ben olmasam sen bir ölüsün :D elimi öp :D :D :D
aman diyim mustafa konya da falan denk gelirsin şehri terk et en mantiklisi çok tehlikeli bu adam :D:D
ademtahir
08/09/2010, 10:55
aman diyim mustafa konya da falan denk gelirsin şehri terk et en mantiklisi çok tehlikeli bu adam :D:D
üle taa izmirden konyayı karıştıyorsun :D :D :D
Sen İZmir'e gel beraber Onur'u sustururuz Adem.
ademtahir
08/09/2010, 11:09
Sen İZmir'e gel beraber Onur'u sustururuz Adem.
az ömrü kaldı zaten konuşsa en fazla 1 hafta daha konuşur :D denize dökelim Onur'u :D :D :D
mustafa görüyosun demi cani bu adam aman diyim kardeş :D:D
ademtahir
08/09/2010, 11:18
mustafa eğer bir yanlışlık yapıpta onur'a slm dersen o slm senin hayatını karartacaktır bilgin olsun:D benden hemşehri tavsiyesi kardeşim :D :D :D
insanlari suclamalar lakayit lakayit konusmalar nolacak bu adam böyle bilemedim:Dbu arada mustafa forumu terk edecek sanirim :D:D
ademtahir
08/09/2010, 11:21
başımıza ne gelirse zaten senden gelir yakında forumda 1 kişi bile kalmayacak sayende:D
Ömer gözlü köyünden öğrencilerim oldu ama henüz gözlüye gitmek nasip olmadı. 13 yıl memleket, aile , arkadaş özlemi çektim. Tozlu yollarını bile özlüyor insan. Ne olursa olsun insanın doğduğu büyüdüğü yer bir başka.
Onur, Mete, Tolga hoşbulduk teşekkürler.
Adem abi , Onur Allah muhabbetinizi artırsın bu arada :) Bakıyorum çok iyi anlaşıyorsunuz :) Şimdilik forumdan kaçmayı düşünmüyorum. Umarım diğer arkadaşlarında yaptığı gibi aracımı kullanmaya başlayınca araç hakkında bilgi edinmek isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Araban var mı derdin var sözünü polo classic aracım bana kesinlikle tasdik ettirdi. İnşaallah yeni aracımın sorunlarını, çözümlerini vs. değilde güzelliklerini memnun kaldığım yönlerini paylaşırım bu platformda.