Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk arabamı teslim aldım
Arkadaşlar, ilk arabam olan titanyum grisi GP'mi dün teslim aldım. 1-2 sorum olacak, cevaplayabilirseniz sevinirim.
+ Ön koltuklardan gıcırtı sesi geliyor neden olabilir?,
+ Teyp mp3 çalıyor mu?
+ Kullanma kılavuzları falan tamam ama şifre kartını bulamadım herhangi bi sıkıntı yaratır mı ileride? (2. el aldım bu arada)
+ Trafik sigortası yaparken adam plakayı EA yerine AE yazmış sorun olur mu?
*Noterden çıkıp direk emniyetten ruhsatı aldım 15 dk içinde çok şaşırdım. :)
Cevaplarınız için teşekkürler...
Diger sorularini arkadaslar elbet yanitlarlar, fakat plakada yapilan yazim hatasi ileride telafi edilemez sonuclar dogurabilir. O yuzden plakayi mutlaka duzelttirin.
serkankucuk
04/09/2010, 13:11
Teyp MP3 çalıyor, bence şifre kartı da önemli nolur nolmaz anahtarınıza bişi olursa diye yedeğini bulundurun...
Teyp MP3 çalıyor, bence şifre kartı da önemli nolur nolmaz anahtarınıza bişi olursa diye yedeğini bulundurun...
Şifre kartı yoktu sonradan farkettim ben de. Nasıl öğrenebiliriz şifreyi sonradan ?
GP COSKUN
04/09/2010, 13:54
onur alp inde belirttiği gibi bence en önemli sorunun plaka yanlışlığı
hemen gidip düzelttir
Öncelikle aracın hayırlı olsun Onur. Aramıza hoşgeldin.
+ Ön koltuklardan gıcırtı sesi geliyor neden olabilir?, Benim aracımda böyle bir sorun yok
+ Teyp mp3 çalıyor mu? Active modellerde mp3 çalınmıyor.
+ Kullanma kılavuzları falan tamam ama şifre kartını bulamadım herhangi bi sıkıntı yaratır mı ileride? (2. el aldım bu arada) İleride bir sorun olursa Müşteri hizmetleri veya servis yardımcı olabilir.
+ Trafik sigortası yaparken adam plakayı EA yerine AE yazmış sorun olur mu?
Herhangi bir kaza durumunda sorun yaratır. Zeyilname ile hemen sorun halledilir. Yaptrıdığın yere gitmende fayda var.
Aracın hayırlı olsun, iyi günlerde, kazasız belasız kullan.
Arkadaşların da dediği gibi plaka işini düzelttirmelisin...
igeroglu
04/09/2010, 16:00
Active modellerde mp3 çalınmıyor mu ? Benim aracım active model ama calıyor :/
ERDEM1907
04/09/2010, 16:07
Onur aracın hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Ben aracımı yeni aldığımda belirttiğin sorunları hiçiri yoktu. Bu arada benim teyp mp3 çalmıyor:(keyifli paylaşımlar.
Active modellerde mp3 çalınmıyor mu ? Benim aracım active model ama calıyor :/
Onur aracın hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Ben aracımı yeni aldığımda belirttiğin sorunları hiçiri yoktu. Bu arada benim teyp mp3 çalmıyor:(keyifli paylaşımlar.
Active modellerde mp3 çalınamıyor maalesef. Aracın modeli ne acaba? Benim aracım 2006 m.jet active ve yok.
hayırlı olsun.. jass gayet güzel açıklamış...
ama sigorta kağıdını değişttirt... zaten aracı yeni aldığın için sigorta kesin yaptıracaksın.. o zaman hallet...
hayırlı olsun.. jass gayet güzel açıklamış...
ama sigorta kağıdını değişttirt... zaten aracı yeni aldığın için sigorta kesin yaptıracaksın.. o zaman hallet...
Eser, bu yeni yapılan sigorta kağıdı zaten. Zeyilname ile 2 dakikada halledilebilinecek bir iş. Hatta acenteye gitmeye bile gerek yok. ben telefon ile hallediyorum. Sigortacım bana faxlayıp aslınıda kargo ile gönderiyor.
igeroglu
04/09/2010, 17:19
Aracım 2010 model acaba seri 2 oldugundan mı mp3 calıyor ?
plakada nasil yanlişlik yapmişlar yav:)aracin hayirli olsun ön koltuklardan gicirti sesinin geldiğini ilk defa duyuyorum mp3 active modeller de çalmiyor önceliğin plaka olsun ileri de basini cok ağritabilir.
bence en önemli sorun koltuk gıcırtısı, neden nasıl niçin niçüüüüün??
Belki de olabilir.
Cevaplar için çok teşekkürler. Plaka için takipçiye gittim kapalıydı telefonla ulaştım düzeltip kargoyla yollayacak arkadan.
Kullandıkça aksaklıkları farkediyorum, torpido kapağını kapatmak için sertçe çarpmak gerkiyor. Kibar davranınca bana mısın demiyor :). Anlamadığm konu çok mu şanssızım çok mu pimpirikliyim :p.
ERDEM1907
06/09/2010, 00:46
benimde seri 2 ama mp3 çalmıyor çalmıyor:(