Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto'ya dönüş
ydemir87
04/09/2010, 11:08
Merhaba Arkadaşlar,
Eski bir GP'ci ve Grande Punto forumu sahibi olarak ( tanıyanlar bilir) tekrardan Grande Punto ailesine geri dönmek istiyorum. Bu nedenle dizel 90lık ve skydome tercihimdir. Bravo dizellerlede ilgilenmektetim.
Teşekkürler..
(Çoşkun abinin baskılarıyla GP ye dönüş...)
tombalak
04/09/2010, 13:11
Benim ilanımada bir bakın :)
Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / Sahibinden satılık Grande Punto 1.3 90hp sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-sahibinden-satilik-grande-punto-1-3-90hp-29811804/detay)
Yavuz tekrar hosgeldin, sana zamaninda o kadar dedim GP yi satma pisman olursun diye demekki O gun bu gunmus :)
umarim diledigin gibi bir arac bulursun, bence dizel 120 lik bravo iyi gider ;)
GP COSKUN
04/09/2010, 13:51
yavuzum sen hiç merak etme bulucaz sana bir 90 lık eskisi gibi yine
bana geçilesin diye
yaw arkadaşlar ben bu adama dil döküyorum gel tjet al diye
nuh diyor peygamber demiyor
Hayırlı olsun şimdiden yeni arabanız. En kısa sürede gönlünüze göre bir GP çıkacaktır karşınıza.
ydemir87
04/09/2010, 14:52
Yavuz tekrar hosgeldin, sana zamaninda o kadar dedim GP yi satma pisman olursun diye demekki O gun bu gunmus :)
umarim diledigin gibi bir arac bulursun, bence dizel 120 lik bravo iyi gider ;)
inşallah Alp bakalım bulucaz beyaz 120 lik bi bravo :)
bana geçilesin diye
nuh diyor peygamber demiyor
abi biliyosun ankaraya damat olduk istanbul ankara mekik dokucam mecbur dizel :)
Hayırlı olsun şimdiden yeni arabanız. En kısa sürede gönlünüze göre bir GP çıkacaktır karşınıza.
Eski aracım gerçekten gerek modifikasyonuyla gerek beni tatmin etmesiyle çok güzeldi. Ötv lerin düştüğü dönemde çok ucuza sattım skydome lu 90 lık gp mi. Ama şimdi tekrardan ya gp ya bravo...
Teşekkürler..
krakercocuk
04/09/2010, 18:03
hayırlısıyla güzel bir arac sahibi olursunuz umarım..hoşgeldiniz yeniden
hayırlısı olsun.. gönlünüze göre en yakın zamanda bir GP bulursununuz inşallah... hoşgeldiniz...
bana geçilesin diye
nuh diyor peygamber demiyorbence arkadaşa 16 NK ...120 bg 1.4 t-jet 120bg sport beyaz yakışır + skydome, tofaş*taki arkadaş satıyormuş Coşkun...haberin olsun...ocak ayı buluşmamızda bizimleydi ...
GP COSKUN
05/09/2010, 02:31
bence arkadaşa 16 NK ...120 bg 1.4 t-jet 120bg sport beyaz yakışır + skydome, tofaş*taki arkadaş satıyormuş Coşkun...haberin olsun...ocak ayı buluşmamızda bizimleydi ...
hatırladım abi yavuz o arabayı görse balıklama atlar
hakikaten manyak bir arabaydı hepimiz başına toplanmıştık
ne kadar istiyormuş peki haberin varmı