Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Race chip yardım

ince5757
03/09/2010, 09:56
Arkadaşlar merhaba.Bu sabah internette gezinir iken bizim puntada kullandığımız power box gibi bir ürün gördüm,Race chip.Kullanımı power box ile aynı,çalışma mantığıda aynı olan bir ürün.İçinizde bu ürünü kullanan veya ürün hakkında bilgisi olan varmıdır.
Hepinize teşekkür ederim.

GP COSKUN
03/09/2010, 12:22
tüm araç modelleri için tek bir eleman
ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum
map sensörünün soketini söküp araya bu elemanı takıyorsunuz galiba kibrit kutusu kadar bir şey işin kuşkulandıran yanı 3,0 bmw yede aynı kutu gp yede ducatoya da aynı yani araç markasına göre içindeki yazılım değerleri değişmiyor sadece soket farklı ama chıp ayarı hepsinde aynı kısa vadede tatmin edebilir ilk başta ama uzun vadede neler getireceği için bir şey diyemem

Alp
03/09/2010, 12:30
Bildigin powerbox mantigi, onerim dusunuyorsan RAPİD, ALPİN ve PRO-BİTZ markalarindan. Birini tercih et

Marker
17/02/2011, 00:17
Hort :) Arkadaslar bende bu marka power boxi almayi dusunuyorum kullanan varmi aramizda?

tüm araç modelleri için tek bir eleman
ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum
map sensörünün soketini söküp araya bu elemanı takıyorsunuz galiba kibrit kutusu kadar bir şey işin kuşkulandıran yanı 3,0 bmw yede aynı kutu gp yede ducatoya da aynı yani araç markasına göre içindeki yazılım değerleri değişmiyor sadece soket farklı ama chıp ayarı hepsinde aynı kısa vadede tatmin edebilir ilk başta ama uzun vadede neler getireceği için bir şey diyemem
Sanirim butun araclar icin ayni degil cunku motor buyudukce cihazin fiyatida artiyor :)

Bilgisi olan kullanan veya arastirmis arkadaslar varsa beni bilgilendirmelerini ricaediyorum. Simdiden tesekkurler.