PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ....Evlilik teklifi önerileriniz bekliyorum.....

Scottie
02/09/2010, 11:04
Arkadaşlar nasipse kız arkadaşıma 1 hafta içinde evlilik teklie bulunacağım... ağzını yokladım şöyle... kalabalık bir ortamda evlilik teklifi almayı istemiyor.. başbaşa iken olursa daha iyi olur diyor.. gerçi ona evlilik teklifi edeceğimi biliyor ama ben onun en beklemediği anda yapmak istiyorum.. kafamda henüz bir şey canlanmadı.. akılda kalan şöyle güzel evlenme teklifi edeniniz var mı... sade olacak fakat akılda kalacak şekilde olmasını istiyorum... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

JASMINE
02/09/2010, 11:06
Vayyy beklenen gün geliyor yani. Hadi bakalım hayırlısı.

ademtahir
02/09/2010, 11:15
hadi bakalım hayırlısı inş...

aeron
02/09/2010, 11:17
sinemaya götür, tam reklamlar bitip filim başlarken perdeye önce resminiz sonra malum sözler gelsin(nasıl yapılacak bilmiyorum bana sorma:)

SpyHunter33
02/09/2010, 11:19
Benim var :) ama kalabalık yerde oluyor be üstad :)

Ben şöyle bişey yapmıştım 9-10 kadar arkadaşımı ayarlayıp yüzüğümüde alıp ellerine de 40-40 mukavvalar üzerine herbirin de tek harf olacak şekilde BENİMLE EVLENİRMİSİN yazıp sahilde bekletmiştim. sonra ordan geçerken hepsi karşımıza geçip yazıları birleşitmişti. Cevap hayır oldu ama olsun :D

ademtahir
02/09/2010, 11:24
erkan bi alemsin ya :D
yazıları ters falanmı tuttularki :D

JASMINE
02/09/2010, 11:29

Ben şöyle bişey yapmıştım 9-10 kadar arkadaşımı ayarlayıp yüzüğümüde alıp ellerine de 40-40 mukavvalar üzerine herbirin de tek harf olacak şekilde BENİMLE EVLENİRMİSİN yazıp sahilde bekletmiştim. sonra ordan geçerken hepsi karşımıza geçip yazıları birleşitmişti. Cevap hayır oldu ama olsun :D

Boşver senin değerini bilmeyen biriymiş demekki. Her işte bir hayır vardır. ;)
Böylesi senin için daha iyi olacakmış demekki.

SpyHunter33
02/09/2010, 11:29
Yok abi ya :( o gün ayrılmak istedğini söyleyecekmiş zaten. Yanlış zamanda yanlış kişiye Çok Güzel Hareketler Bunlar :D

evolodi
02/09/2010, 11:35
vayy eser abi senide mi kaybediyoruz hakkınızıda hayırlısı olur inş şimdiden mutluluklar.sen yine de içinden nasil geliyosa öyle teklif et bana kalirsa:)

erkanım boşver seni kabul etmeyen kiz ölsün sürüm sürüm sürünsün mersinin 55 katli binasinin tepesinden bas asaği düşsün vs vs :D:D

Scottie
02/09/2010, 11:35
sade olsun istiyorum... kafamda söyleceğim kelimeler hazır.. ama yeri ve zamanı çok önemli.... sonuçta sadece ikimiz için özel bir an olmasını istiyorum..

SpyHunter33
02/09/2010, 11:37
Birde üstad bir abimiz ile şöyle bir şey yapmıştık. kendine ait bürosu olduğu için mekan yönün den sıkıntımız yoktu. önce içeriyi bir güzel süsledik. duvarlarda falan benim le evlenirmisin yazılı yerlerde balonlar çiçekler vs içerisi gülistanlık yani anlayacağın. Yengemiz asansörle yukarı çıktı baktı büro kapısı açık yerde A4 kağıdı üzerinde ok işareti :D diğer odaya yönleniyor :D sonra tabi içeri giriyor Damat abimiz içerde onu bekliyor güzel slov bir şarkı çalıyor. hiç bir şey demeden odanın ortasın da dans ediyorlar :) sonra niyet belli akibet belli :D ediyor teklifini.

Scottie
02/09/2010, 11:39
Vayyy beklenen gün geliyor yani. Hadi bakalım hayırlısı.

teşşekürler...

hadi bakalım hayırlısı inş...

teşekkürler...

sinemaya götür, tam reklamlar bitip filim başlarken perdeye önce resminiz sonra malum sözler gelsin(nasıl yapılacak bilmiyorum bana sorma:)

böyle bir şey yapamam.. sadece ikimiz için özel olmasını istiyorum.. ki söylediğim cümleleri duyunca kesin ağlayacak..

sağol Erkan çok kalabalık.. 40 kişi önemli değilde.. ortamda kalabalık olur..

vayy eser abi senide mi kaybediyoruz hakkınızıda hayırlısı olur inş şimdiden mutluluklar.sen yine de içinden nasil geliyosa öyle teklif et abi bana kalirsa:)

erkanım boşver seni kabul etmeyen kiz ölsün sürüm sürüm sürünsün mersinin 55 katli binasinin tepesinden bas asaği düşsün vs vs :D:D

sağol Onur..

ancester
02/09/2010, 11:56
a

JASMINE
02/09/2010, 11:57
bak ben teklif ettiğimde apışıp kalmıştı. doğum gününde akşam buluşup her zaman gittiğimiz sıradan bir cafeye gidip çay söyledim direk. açmısın tokmusun bile yok. bu arada doğum gününü kutladım. moral motivasyon sıfır olmuşken hadi başka yere gidelim deyip, dürüm yiyelimmi dedim. o sinirle konuşmaya mecali olmadığı için tamam dedi. sonra kaliteli bir mekana götürüp basıyorsun yüzüğü.
yani, önce umutları sıfırlayıp sonra kontraataktan gol arıyorsun. hayır deme şansı bırakmıyorsun.

Yazık yaaaa. Bu kadar da üzmeyin kızları :S

Scottie
02/09/2010, 11:57
hilmi valla süpermiş... çok güzel...

SpyHunter33
02/09/2010, 11:59
:D of taktik süper bunu yazdım kenara abi :D

ancester
02/09/2010, 12:01
boşuna yazmayın. o gece çok işe yarıyor, kabul de etti ama evlenemedik :D:D:D

Scottie
02/09/2010, 12:04
hayırlısı olsun Hilmi.. nasip kısmet....

zafermutlu
02/09/2010, 12:21
benim evlenme teklifim sıradan bir günün sonunda hiç beklemedigi anda olmuştu.. yazdı gün içinde denize gittik sonra akşam yemegimizi yedik.arabayla her zaman gittigimiz deniz fenerine gittik. müthiş biyerdir tam bir doga harikası. eşim orayı çok sever. sonra kayıga bindik çok az açıldık manzara daha güzelleşti bir de şansıma ay ışıgı vardı. kayıkta daha önceden hazırladıgım bir şişe şarap iki kadeh bir adet mum vede el radyosu vardı.( anlıyacagınız gariban işi) neyse şarapları yudumlarken radyoda uygun şarkıların çıkmasını bekledim akşam oldugu için genelde slow çalıyorlar. keyfinin gelip hayal kurdugunu gözlerinde hissettigimde kısa bir sessizlik sonucunda patlattım bombayı.. sonra aglayarak boynuma sarıldı ( ufak bir kayıgı devirme tehlikesi atlattık tabiki:) ) vede evlendik. dügün gecesi dügün dagıldıktan sonra bütün yakın arkadaşlarımızla hayalimiz olan deniz fenerine gittik . çok ama çok eglendik eve gittigimizde sabahın 5 idi.. yani sizin için özel bir yer varsa ikinize özel orda teklif edebilirsiniz..

Scottie
02/09/2010, 12:24
Zafer abi süpermiş abi.. mutluluğunuz daim olsun..

femoli
02/09/2010, 12:27
Ben içinde yüzzük olan bir pasta yaptırmıştım ufak bişi yemek yedik ve ardından tatlı olarak pasta söyledim yedi yedi sonra iiçnde bir şey var bune dedi ve o anda ışıklar kısldı güzel bir love story tabi bütün müşteriler bize bakıyor benimle evlenirmisin dedim ama ondan çok kendim utandım söylerken :D herkes bize bakıyor ama cevabını alamadım ağlamaktan cevap veremedi kızcağız sarılınca evet dedim zaten hayır dme şansı yoktu buldu benim gibi birini nasıl hayır diyebilirki :D:D bir daha yap deseler töbe olmaz bir arkdaşımın gazına gelmiştim hiçte romantik bir adam değilim kusura bakmasın ilk ve sondu:D

Scottie
02/09/2010, 12:32
güzelmiş mehmet.. helal olsun yengeye sana neler yaptırmış...

zafermutlu
02/09/2010, 12:34
Zafer abi süpermiş abi.. mutluluğunuz daim olsun..

teşekkür ederim eser seninde inşallah başlangıcı için hazırlık yapıyorsun bir ömür boyu mutluluk diliyorum kardeşim...

Scottie
02/09/2010, 12:36
amin cümlemizin zafer abi...

k@pl@n
02/09/2010, 12:49
tebrik ederim eser.. Bu işe niyet etmen bile yolun yarısı demek :)

ben 15 eşim 12 yaşından beri beraberiz. evlilik teklifi sanırım edemedik bile. ilerde torunlarımız soracak olursa anlatacak bir evlilik teklifi hikayemiz yok sadece artık çok ender olan vede gelecekte neredeyse hiç olmayacak çocukluktan evliliğe taşınan bir beraberlik var. belki bu ilginç gelir toruncuklara :)

ama zaferin teklifi benim için çok geçerli bir teklif. bir çok arkadaşımın başvurduğu bir teklif. teknede ay ışığında romantik bir evlenme teklifi..
(en azından kabul etmedimi gecenin yarısı tekneden atma ihtimali var :D :D )

ademtahir
02/09/2010, 13:10
murat süpersin..tekneden atacan yani kabul etmezse :D :D :D

ozdem
02/09/2010, 13:12
Eser öncelikle tebrikler, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...
Daha önce bir teklif önerim olmuştu bunun dışında madem ki
sade ve beklenmedik bi anda yapmak istiyorsun.
Bi gün için akşam buluşma programınızı yap hatta bu buluşmanın
özel olacağını da hissettir fakat akşam olmadan hiç habersiz öğle tatilinde
kap çiçeğini, yüzüğünü vs. süpriz bi ziyaret et ve bir saniye daha beklemeye sabrım kalmadı de ve teklifini yap.
akşamda yemeğe gider, kutlamayı yaparsınız :)

PLaTiNuN
02/09/2010, 13:14
Bence romantik bir yerde yemeğe götür orada garsonla anlaş masaya beyaz şarap servis etmesi (tabi içki içiyosa:))ve kız arkadaşının kadehine yüzüğü koyup içine şarabı doldurmasını ve önüne koymasını söyle :D Tabi görünce şaşırır sende bombayı patlatırsın :D
Tabi benimki bi öneri hangisi olacaksada inşallah olumlu cevap alırsın hayırlısı olsun :)

femoli
02/09/2010, 13:16
Eser öncelikle tebrikler, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...
Daha önce bir teklif önerim olmuştu bunun dışında madem ki
sade ve beklenmedik bi anda yapmak istiyorsun.
Bi gün için akşam buluşma programınızı yap hatta bu buluşmanın
özel olacağını da hissettir fakat akşam olmadan hiç habersiz öğle tatilinde
kap çiçeğini, yüzüğünü vs. süpriz bi ziyaret et ve bir saniye daha beklemeye sabrım kalmadı de ve teklifini yap.
akşamda yemeğe gider, kutlamayı yaparsınız :)
Bana sorarsan akşamı hissettir ona evlenme teklifi edeceğini bilsin tüm programdan haberdar et ama akşam olduğunda hiç bişi yapma yemeğinizi yedikten sonra onu eve bırak ertesi gün sabah telefon et ve telefonda söyle :D:D:D Nasıl dumur olur :D allahım yüzünü merak ederim :D:D

ozdem
02/09/2010, 13:21
Bana sorarsan akşamı hissettir ona evlenme teklifi edeceğini bilsin tüm programdan haberdar et ama akşam olduğunda hiç bişi yapma yemeğinizi yedikten sonra onu eve bırak ertesi gün sabah telefon et ve telefonda söyle :D:D:D Nasıl dumur olur :D allahım yüzünü merak ederim :D:D

Mehmet, alemsin valla.
Üzüm mü yiyeceğiz, bağcı mı döveceğiz şimdi?? :D :D

Eser kanma sen bu tekliflere sakın, telefonun yüzüne kapanmasını istemiyorsan aman deyim dikkat et :D
Şahsen, şu günümüz çağında yüz yüze görüşme imkanı varken telefonda böyle bi teklifin bedelini ağır ödetirdim. :D :D

StrawBeeRy
02/09/2010, 13:23
:D:D

vayy vayy eser abi hadi hayırlısı olsun

hsyn28
02/09/2010, 13:24
sabaha teklif edecek birini bulabilirsen tabi:D:D
Eser abi hayırlı olsun evetlerini bekliyoruz cok romantik olma sonra basına iş alırsın alışkanlıklar kötü olur her zaman isterler.

serkankucuk
02/09/2010, 13:26
ya abi tam da ben de böyle bişiler düşünüodum ama sen sade istemişsin. bak şöyle düşünmüştüm:
şimdi biz eskişehirde okuduk tanıştık çıktık sonuçta eskişehir önemli bi şehir bizim için e madem böle topluca forum olarak da buluşacaz. böle arabalı etkinlikleri pek sevmez biliorum sıkılacaktı bi süre sonra. ama sizden ve gelen herkesten rica etcektim şöle bişiyi. düşün böyle koskoca boş bir alandayız mesela migros otoparkı bomboş ve bütün puntolar bi O halinde etrafa diziliyor akşam vakti hepsinin farları açık. ortada da bizim araç. herkesin ışıkları üstümüzdeyken, onu arabadan indirip yüzüğü takacaktım, dizlerimin üstünde ona teklifi etcektim... heralde forumdakiler de yardımcı olurdu :)

SRDR KRKC
02/09/2010, 13:28
Esercim Bunun İçin Bir Bütçe Ayırdınmı Ona Göre Sana Unutulmaz Bir Önerim Olacak.

hsyn28
02/09/2010, 13:35
ya abi tam da ben de böyle bişiler düşünüodum ama sen sade istemişsin. bak şöyle düşünmüştüm:
şimdi biz eskişehirde okuduk tanıştık çıktık sonuçta eskişehir önemli bi şehir bizim için e madem böle topluca forum olarak da buluşacaz. böle arabalı etkinlikleri pek sevmez biliorum sıkılacaktı bi süre sonra. ama sizden ve gelen herkesten rica etcektim şöle bişiyi. düşün böyle koskoca boş bir alandayız mesela migros otoparkı bomboş ve bütün puntolar bi O halinde etrafa diziliyor akşam vakti hepsinin farları açık. ortada da bizim araç. herkesin ışıkları üstümüzdeyken, onu arabadan indirip yüzüğü takacaktım, dizlerimin üstünde ona teklifi etcektim... heralde forumdakiler de yardımcı olurdu :)
Serkan aynı planlar içindeyiz olmuyo böle ama:D sen iste ayıpsın O da yaparız isim bile yazarız puntolarla cok güzel düsünmüşsün:)

serkankucuk
02/09/2010, 13:36
Serkan aynı planlar içindeyiz olmuyo böle ama:D sen iste ayıpsın O da yaparız isim bile yazarız puntolarla cok güzel düsünmüşsün:)

abi deme yaa o zaman ortada birkaç araç olucaz desene :)

ozdem
02/09/2010, 13:38

Değil O, kalp şeklinde bile diziliriz. :)
Serkan güzel düşünce, tebrikler...

hsyn28
02/09/2010, 13:40
abi deme yaa o zaman ortada birkaç araç olucaz desene :)
yok be hacı şaka yaptım benim planlarım farklı:) hani öle yapacak olursakta ben arabayla uzaklasırım sen yaparsın sen uzaklasırsın ben yaparım:D:D aynı teklif oldugu belli olmasın sonra hayırrrrrr derler Allah korusun:d

serkankucuk
02/09/2010, 13:41
Değil O, kalp şeklinde bile diziliriz. :)
Serkan güzel düşünce, tebrikler...

kalp şeklini tam olarak görebilmemiz için yukardan da birinin bizi çekmesi lazım :) valla aklımda hep ama inşallah gerçekleştirebiliriz e tabi bnm de halletmem gereken bazı şeyler var :)

yok be hacı şaka yaptım benim planlarım farklı:) hani öle yapacak olursakta ben arabayla uzaklasırım sen yaparsın sen uzaklasırsın ben yaparım:D:D aynı teklif oldugu belli olmasın sonra hayırrrrrr derler Allah korusun:d
:D haklısın valla....

ozdem
02/09/2010, 13:46
kalp şeklini tam olarak görebilmemiz için yukardan da birinin bizi çekmesi lazım :) valla aklımda hep ama inşallah gerçekleştirebiliriz e tabi bnm de halletmem gereken bazı şeyler var :)

:D haklısın valla....

İstemek, başarmanın yarısı diyorlar.
Olur olur her şey yapılır, halledilir :)

serkankucuk
02/09/2010, 13:48
inşallaahh :) bakıcazz artık ayarlanır ya herşey nolcak :D

SRDR KRKC
02/09/2010, 13:55
Eser Takip Edemiyor Sanırım Meşgul Ben Teklif İçin Önerimi Sunayım Ona. Öncelikle Sade Değil Onu Söyleyim Ama Unutulmaz Bir Teklif Olur Bunu Yaparsan.

Eskişehir Buluşması Olacağı Gün Bence Tüm Katılımcılarla Birlikte Ortak Bir Süpriz Yapılabilir. Hemde Bu Buluşmada Hayırlara Vesile Olacak Bir İlki Gerçekleştirir.

1.Kız Arkadaşını Buluşma Olacağı Gün Sabahı Evine İş Yerine Veya Hernerdeyse Oraya Bir Buket Gül Yaptırıp Gönder .

2. Buluşmaya Gelen Araç Sayısı Fazla Olacağı İçin Reklamcı Biri İle Anlaş Araçların Tavanına Birer Harf Gelmek Kaydı İle 80 cm 100 cm Büyüklüğünde Her Araca Bir Harf B E N İ M L E E V L E N İ R M İ S İ N Şeklinde İlk 19 Araca Sticker Folyo Bastır. Sonraki Peşinden Gelen Araçların Tavanınada Farklı Renklerde KALP İçine Yazılmış Evetler Bastırıp Tavanlarına Yapıştırt :) Sen Kız Arkadaşını Almaya Gittiğinde Öncesinde Organize Ederek Bunları Hallet .

3. Buluşma Yerine Geldiğinde Kız Arkadaşına Araçta Beklemesini Söyle :) O İnmeden Şehir Turuna Çıkılması İçin Start Ver Ve Öyle Bir Yer Bulki Sen Ekipten Önce Oraya Git Yüksek Bir Tepeye Araçların Gelişini Kuş Bakışı İzleyecek Şekilde Bir Yere Çek Aracını. Ve Kız Arkadaşınıda Araçtan İndirip Beklemeye Başlayın Araçları Onlar Aşağıdan Kornalar Eşliğinde Geldiğini Gördüğün An Artık O Anı Hayal Bile Edemiyorum :) Önden Gelen Ekipte BENİMLE EVLENİRMİSİN Sonraki Araçlarda İse Kalpler İçinde Evetleri Gören Bir Kızın Ağlamaması Veya Duygulanmaması İçten Bile Değildir.

4. Araçlar Yanınıza Vardığında Etrafınızda Daire Şeklinde Sıralandığında Ve Herkes Araçtan İndiği An Bir Sessizliğe Bürünür Ve Sıra Sana Gelir O An Tek Bir Gülmü Verirsin Artık Veya Cebinden Çıkardığın Yüzüğü Çıkarıp Teklifinimi Yaparsın Orasını Bilemem Ama Bu Teklif Eskişehir Tarihinde İlk Olur. Ve Sizin İçinde Unutulmaz Olur. Haberlere Çıkmanız Bile Olası :)

Bu Site İçinde Unutulmaz Bir Anı Olarak Tarihe Geçer. Bilmiyorum Sizce Nasıl. Ayrıntılar Düşünülebilir...

StrawBeeRy
02/09/2010, 13:57
Eser Takip Edemiyor Sanırım Meşgul Ben Teklif İçin Önerimi Sunayım Ona. Öncelikle Sade Değil Onu Söyleyim Ama Unutulmaz Bir Teklif Olur Bunu Yaparsan.

Eskişehir Buluşması Olacağı Gün Bence Tüm Katılımcılarla Birlikte Ortak Bir Süpriz Yapılabilir. Hemde Bu Buluşmada Hayırlara Vesile Olacak Bir İlki Gerçekleştirir.

1.Kız Arkadaşını Buluşma Olacağı Gün Sabahı Evine İş Yerine Veya Hernerdeyse Oraya Bir Buket Gül Yaptırıp Gönder .

2. Buluşmaya Gelen Araç Sayısı Fazla Olacağı İçin Reklamcı Biri İle Anlaş Araçların Tavanına Birer Harf Gelmek Kaydı İle 80 cm 100 cm Büyüklüğünde Her Araca Bir Harf B E N İ M L E E V L E N İ R M İ S İ N Şeklinde İlk 19 Araca Sticker Folyo Bastır. Sonraki Peşinden Gelen Araçların Tavanınada Farklı Renklerde KALP İçine Yazılmış Evetler Bastırıp Tavanlarına Yapıştırt :) Sen Kız Arkadaşını Almaya Gittiğinde Öncesinde Organize Ederek Bunları Hallet .

3. Buluşma Yerine Geldiğinde Kız Arkadaşına Araçta Beklemesini Söyle :) O İnmeden Şehir Turuna Çıkılması İçin Start Ver Ve Öyle Bir Yer Bulki Sen Ekipten Önce Oraya Git Yüksek Bir Tepeye Araçların Gelişini Kuş Bakışı İzleyecek Şekilde Bir Yere Çek Aracını. Ve Kız Arkadaşınıda Araçtan İndirip Beklemeye Başlayın Araçları Onlar Aşağıdan Kornalar Eşliğinde Geldiğini Gördüğün An Artık O Anı Hayal Bile Edemiyorum :) Önden Gelen Ekipte BENİMLE EVLENİRMİSİN Sonraki Araçlarda İse Kalpler İçinde Evetleri Gören Bir Kızın Ağlamaması Veya Duygulanmaması İçten Bile Değildir. O An Tek Bir Gülmü Verirsin Artık Veya Cebinden Çıkardığın Yüzüğü Çıkarıp Teklifinimi Yaparsın Orasını Bilemem Ama Bu Teklif Eskişehir Tarihinde İlk Olur. Ve Sizin İçinde Unutulmaz Olur. Haberlere Çıkmanız Bile Olası :)

4. Araçlar Yanınıza Vardığında Etrafınızda Daire Şeklinde Sıralandığında Ve Herkes Araçtan İndiği An Bir Sessizliğe Bürünür Ve Sıra Sana Gelir O An Tek Bir Gülmü Verirsin Artık Veya Cebinden Çıkardığın Yüzüğü Çıkarıp Teklifinimi Yaparsın Orasını Bilemem Ama Bu Teklif Eskişehir Tarihinde İlk Olur. Ve Sizin İçinde Unutulmaz Olur. Haberlere Çıkmanız Bile Olası :)

Bu Site İçinde Unutulmaz Bir Anı Olarak Tarihe Geçer. Bilmiyorum Sizce Nasıl. Ayrıntılar Düşünülebilir...
abi naptın sen ya okurken ben duygulandım ama süper bi fikir ya :D:D:D

SRDR KRKC
02/09/2010, 13:59
Ben Olsam Bunu Yapardım Arkadaşlar. Hatta Bende Ötesi Planlarda Var Ama Malum Bazı Bayanlar Bu Tip Şeyleri Sevmeyebilir Veya Rahatsız Olabilir. Ama Ben Rahatsız Olacağını Bile Bilsem Yaparım Çünkü Ben Çılgınım Bnm Teklifim Sıradan Olamaz :)

hsyn28
02/09/2010, 14:00
Büyük Eskişehir buluşmasının başlıgını Evlenmek İsteyenlerin Bulusması yapmayı öneriyorum:D:D

serkankucuk
02/09/2010, 14:05
Büyük Eskişehir buluşmasının başlıgını Evlenmek İsteyenlerin Bulusması yapmayı öneriyorum:D:D

ahaahha :D abi herkesin bu konuda bir planı varmış yaa :D

evolodi
02/09/2010, 14:06
abi naptın sen ya okurken ben duygulandım ama süper bi fikir ya :D:D:D
demek biri sana böyle teklif etse kabul edecen :D

SRDR KRKC
02/09/2010, 14:07

3. Buluşma Yerine Geldiğinde Kız Arkadaşına Araçta Beklemesini Söyle :) O İnmeden Şehir Turuna Çıkılması İçin Start Ver Ve Öyle Bir Yer Bulki Sen Ekipten Önce Oraya Git Yüksek Bir Tepeye Araçların Gelişini Kuş Bakışı İzleyecek Şekilde Bir Yere Çek Aracını. Ve Kız Arkadaşınıda Araçtan İndirip Beklemeye Başlayın Araçları Onlar Aşağıdan Kornalar Eşliğinde Geldiğini Gördüğün An Artık O Anı Hayal Bile Edemiyorum :) Önden Gelen Ekipte BENİMLE EVLENİRMİSİN Sonraki Araçlarda İse Kalpler İçinde Evetleri Gören Bir Kızın Ağlamaması Veya Duygulanmaması İçten Bile Değildir.

Hayır Diyecek Bir Kız Varmıdır Acaba Arkadaşlar Bu Teklife...?

StrawBeeRy
02/09/2010, 14:07
demek biri sana böyle teklif etse kabul edecen :D
:D:D etmemek eldemi (ver gazı :D )

Scottie
02/09/2010, 14:11
Serdar ve Özlem in fikirleri çok hoşuma gitti... maddi yönden serdar fikrin biraz zorlayabilir.. ama fikrin çok güzel.. çok akılda kalıcı..

ama Özlemin fikri de çok güzel... uygulayabilirm....

herkese teşekkür ederim...

SRDR KRKC
02/09/2010, 14:14
Serdar ve Özlem in fikirleri çok hoşuma gitti... maddi yönden serdar fikrin biraz zorlayabilir.. ama fikrin çok güzel.. çok akılda kalıcı..

ama Özlemin fikri de çok güzel... uygulayabilirm....

herkese teşekkür ederim...

Esercim Maddi Olarak Ben Sana Maliyet Çıkarayım Taş Çatlasın Folyolara Gidecek Paran 100 TL Ben Bilboard Kiraladım O Kadar Param Gitmedi İçin Rahat Olsun Bu Bir Fırsattır Buluşma Unutulmaz Olacak :) Teklif Yaparsan Bende Gelirim Ona Göre :)

serkankucuk
02/09/2010, 14:15
ama sade olsun istiolarmış bizim fikirler uymaz...

Scottie
02/09/2010, 14:15
sen gel Serdarcığımda ben bu hafta teklif ediyorum... o kadar beklemeyeceğiz..

SRDR KRKC
02/09/2010, 14:16
ama sade olsun istiolarmış bizim fikirler uymaz...

O Tabiki Tercih Meselesi Ama Ben Böyle Birgünü Sade Geçiremem Valla 25 Yıl Sonra Bile Unutulmaycağını Garanti Ederim :)

sen gel Serdarcığımda ben bu hafta teklif ediyorum... o kadar beklemeyeceğiz..

Eserim Herşeyin Hayırlısı Tabikide Bari Düğünü Buluşma Günü Yapalım Yha :)

zafermutlu
02/09/2010, 14:17
O Tabiki Tercih Meselesi Ama Ben Böyle Birgünü Sade Geçiremem Valla 25 Yıl Sonra Bile Unutulmaycağını Garanti Ederim :)

serdar fikrin süpermiş :) tekrar evlenesim geldi :)

Scottie
02/09/2010, 14:17
ben isterim de hatun istemez serdar sade olsun yeter..

ozdem
02/09/2010, 14:19

Bencede :D :D

SRDR KRKC
02/09/2010, 14:20
serdar fikrin süpermiş :) tekrar evlenesim geldi :)

Abi Bende Daha Neler Var :) Bu Neki :)

ben isterim de hatun istemez serdar sade olsun yeter..

Esercim Tabiki Sende Daha İyi Bilirsin Hakkınızda Hayırlısı Allah Gönlünüze Göre Versin.

Scottie
02/09/2010, 14:21
Bencede :D :D

herkes evlenecek herhalde bu sene... bekar kalmasın.. ana sayfadaki buluşma slaytına kalp koyalım bari.

Esercim Tabiki Sende Daha İyi Bilirsin Hakkınızda Hayırlısı Allah Gönlünüze Göre Versin.

eyvallah serdar..

ademtahir
02/09/2010, 14:24
buluşmadaki fikir süper bence değerlendirecek arkadaş olursa süper olur

JASMINE
02/09/2010, 14:26

Hayır Diyecek Bir Kız Varmıdır Acaba Arkadaşlar Bu Teklife...?

Vallahi Serdar bravo yani. Okurken ben heyecanlandım. Gelinimiz o anı yaşarken neler olur tahmin edemedim.

Ve dediğin gibi huysuz ve sorunlu biri değilse hayır deme ihtimali kesinlikle yok :D

Aklıma gelmişken Eser gelinimizin foruma girme huyu var mı? Yani eğer girip okuyorsa planlar suya düşer :D

whitegold
02/09/2010, 14:30
eser şimdiden hakkında hayırlısının olmasını diliyorum arkadaşım.

SRDR KRKC
02/09/2010, 14:30
Buluşma Araya Gitmese Yha Benmi Evlensemki :) :) Hemen Su Gibi Programına Başvurayım Kısa Yoldan Bulayım Bir Tane :) :)

JASMINE
02/09/2010, 14:32
Buluşma Araya Gitmese Yha Benmi Evlensemki :) :) Hemen Su Gibi Programına Başvurayım Kısa Yoldan Bulayım Bir Tane :) :)

hehehehhe. Bende kaynana Semra'nın programına başvuracaktım ancak program yayından kalkmış :D :D

ozdem
02/09/2010, 14:32
herkes evlenecek herhalde bu sene... bekar kalmasın.. ana sayfadaki buluşma slaytına kalp koyalım bari.

eyvallah serdar..

Eser, ayağını mı sürüdün ne... :D

SRDR KRKC
02/09/2010, 14:35
Yha Eserim Kusura Bakma Konunu Katledioruz Ama :) Çok Pis Gaza Geldim :)

Öncelikle Evi Olsun, Arabası Olsun, Hatrı Sayılır Bir Maaşı Olsun Mümkünse Devlet Kadrolu Olsun :) :) :P Ecz. ,Doktor, Avukat, Mühendis, Mimar Tercihlerim Öncelikli Öğretmende Olabilir :D :D :D :D

JASMINE
02/09/2010, 14:36

Öncelikle Evi Olsun, Arabası Olsun, Hatrı Sayılır Bir Maaşı Olsun Mümkünse Devlet Kadrolu Olsun :) :) :P Ecz. ,Doktor, Avukat, Mühendis, Mimar Tercihlerim Öncelikli Öğretmende Olabilir :D :D :D :D

Oldu Serdar. Bu kadarcık az mı istediklerin? Birde Soyadını versin başka ne kaldı ki geriye :D :D

serkankucuk
02/09/2010, 14:37

abi sen adayı bulamamışsın galiba daha :D
sen öteki buluşmada yaparsın artık :D

ademtahir
02/09/2010, 14:37

serdar ecz var bitane yardımcı olalım sana bu konuda ama ikinci olarak gelmez bilgin olsun :D

SRDR KRKC
02/09/2010, 14:38
Ben Anlamam Bende Bunlar Var Beni Tercih Edende Olmalı :) Nie Kızlar İsteyince Normal Erkek İsteyince Anormal :) Kızdırmayın Valla Çıkar Su Gibide Bunların Hepsini İsterim :) :)

serdar ecz var bitane yardımcı olalım sana bu konuda ama ikinci olarak gelmez bilgin olsun :D

Yooo Nie İkinci Olsunki Ben Hiç Evlenmedim Ademcim :) Full + Full Bekarım :)

ademtahir
02/09/2010, 14:42
Ben Anlamam Bende Bunlar Var Beni Tercih Edende Olmalı :) Nie Kızlar İsteyince Normal Erkek İsteyince Anormal :) Kızdırmayın Valla Çıkar Su Gibide Bunların Hepsini İsterim :) :)

Yooo Nie İkinci Olsunki Ben Hiç Evlenmedim Ademcim :) Full + Full Bekarım :)
senden 7 yaş falan büyük ama olur dersen :D :D :D

bravo_sercan
02/09/2010, 14:44
Bende dul kaldim banada bulun su mubarek gunlerde :)
Eser abi hayirli olsun bu arada , sampiyonlugunu haftalar oncesinden kanitlamissin :)
Bu romantiklik kopruyu gectiktikten sonra biter umarim :)))

SRDR KRKC
02/09/2010, 14:44
senden 7 yaş falan büyük ama olur dersen :D :D :D

Abi Naptın Emeklisi Gelmiş Be Ablanın :)

femoli
02/09/2010, 14:47
Bu kadar değişik teklifi görünce yeniden evlenesim geldi valla bu ne ya uçmuşsunuz :D:D:D

serkankucuk
02/09/2010, 14:47
Bu kadar değişik teklifi görünce yeniden evlenesim geldi valla bu ne ya uçmuşsunuz :D:D:D

e siz de tazeleyin abi :D

bravo_sercan
02/09/2010, 14:51
Abi Naptın Emeklisi Gelmiş Be Ablanın :)

Hatta son kullanma tarihi bile gecmistir

JASMINE
02/09/2010, 14:51
Bende dul kaldim banada bulun su mubarek gunlerde :)
Eser abi hayirli olsun bu arada , sampiyonlugunu haftalar oncesinden kanitlamissin :)
Bu romantiklik kopruyu gectiktikten sonra biter umarim :)))

Sercan senin dul kalmana şaşırmıyorum bu cevaptan sonra :D

SRDR KRKC
02/09/2010, 14:54

Sercancım Öylede Demeyelim Tabi Yakışık Almazda Bize, Denklik Meselesi Diyelim :)

Scottie
02/09/2010, 14:54
yok forumu takip etmiyordur inşallah.. bir kaç kez girmişti... şimdi sen diyince anladım Yasemin... ne yapacaz...

JASMINE
02/09/2010, 14:57
Neyse burada konuşmuş olduk bu konuyu ancak bundan sonra planın ve tarih konusunu buraya yazmahepimize pm at, mail at veya faceden msj gönder. Sonra sen daha ağzını açmadan cevap gelmesin. Ya da senin planını görüp seni ters köşeye yatıracak bir planda o yapabilir :D

bravo_sercan
02/09/2010, 15:04

Ben yukarlari okumadan yazmistim bunu.
Bu yorum sqkincali ve ayip kacabilir. Silinirsa daha hayirli olur.
K.bakmayin.

farukileri
02/09/2010, 15:20
vay eser abicim hayırlı olsun.Bakıyorum da romantizm kaynıyor ortalık :D şu konu bi açıldı milletin romantizmi coştu valla,serdar abi sen de baya iyi bi teklif düşünmüşsün yahu,benim elimde böyle bir fırsat olacak,ilk sıraya koyarım valla onu :D

Teklifler arasında şarabın içine yüzüğü koyma vardı,riskli bir iş ama söyleyeyim,malum yüzük yutulabilir :) annesiyle falan aran iyiyse eğer,buluşma işini bir şekil yalana bağla,ardından eve git elinde bir buket sevdiği çiçekle(gül de olabilir),gül yaprakları bulabilirsen yere döşeyerek onu çekeceğin yere doğru çekersin,sonra da elinde bir kağıda ya da beyaz kartona yazılmış teklif sorusu sen de güler yüzle bekliyosun,olamaz mı :)

evolodi
02/09/2010, 15:22
Neyse burada konuşmuş olduk bu konuyu ancak bundan sonra planın ve tarih konusunu buraya yazmahepimize pm at, mail at veya faceden msj gönder. Sonra sen daha ağzını açmadan cevap gelmesin. Ya da senin planını görüp seni ters köşeye yatıracak bir planda o yapabilir :D
vermezlerse buluşmada kaçiririz rahat ol eser abi :Deskişehirde üniversiteye gidelim bari bir kaç kiza bizde teklif ederiz piyasa araştirmasi yapmak gerenk :D:D

Erdem Bozdağ
02/09/2010, 16:29
bana evlenme teklif etcek kızı bekliyorum hala:):)
banane arkadaş bikere de onlar bize teklif etsin fenamı:):)

no_fear
02/09/2010, 20:40
:d:d:d

farukileri
02/09/2010, 22:14

hehehehe :D:D:D

Moosty
02/09/2010, 22:45
Esercim hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.

Ben sağlam bir kavganın ardından SMS göndererek evlenme teklifi etmiştim. 3 gün de süre tanımıştım.

2. günün sonun doğru kabul etti :)

Ama sen deneme Eser, bugünkü aklımız olsa ne ben öyle bir riske girerim, ne de eşim öyle bir hayvanlığa tahammül eder.

Kızlar 20, erkekler 25 i geçene kadar tam akıllanmıyor.

Erdem Bozdağ
02/09/2010, 22:51

Ben sağlam bir kavganın ardından SMS göndererek evlenme teklifi etmiştim. 3 gün de süre tanımıştım.

Ama sen deneme Eser, bugünkü aklımız olsa ne ben öyle bir riske girerim, ne de eşim öyle bir hayvanlığa tahammül eder.

tam tersi olmasın o abi :):):)

burhankutlu
02/09/2010, 23:41

abi sen bi ekol olmalısın :D düğünüde oldu olacak wapcam le yapsaydın ya :D:D

narkoz30
03/09/2010, 09:45
Hayırlı olsun şimdiden.
Evllik teklifi kuru kuruya olmaz alacaksın tek taşını cebine koyacaksın müsait bir anda da çıkarıp parmağına takacaksın ve daha ne olduğunu anlayamadan benimle evlenirmisin diyeceksin. Günümüzde artık gereksiz ormantizm e girmeye vakit yok iki insan birbirini tanıyorsa birbirlerine karşı yapabilecekleri atraksiyonlar vucut dili ile olmalı o yüzügü takarak evlenme teklifi yapman da böyle bişey Kaba olmadan ancak ayna karşısnda biraz pratik yapmalısın heyecanın varsa yenilme gerisi kolay.

Şimdiden kutlarım dostum.

Scottie
03/09/2010, 10:10
tektaş hazır arkadaşlar sadece teklif kaldı...

ademtahir
03/09/2010, 10:12
tektaş hazır arkadaşlar sadece teklif kaldı...
maşallah eser hızlı gidiyorsun .... düğünde hemen olacak gibi..

JASMINE
03/09/2010, 10:13
maşallah eser hızlı gidiyorsun .... düğünde hemen olacak gibi..
Hemde ne hız. Vallahi maşallah :)

ademtahir
03/09/2010, 10:16
buluşmada düğünüde yapsak?
kurtlarımızıda dökeriz baya bi kurtlandım ben :D

WiSTaRiA
03/09/2010, 10:16
Hayırlı olsun Eser.. Allah tamamına erdirsin.. Arkadaşlar yeni bir konu açın ve bir komite kuralım... Forumdaki bekar üyelerimizi evlendirme komitesi :D:D:D Listteye benide yazın... :D:D

Scottie
03/09/2010, 10:20
valla düğün yakında olacak gibi duruyor... ama buluşmada biraz erken..

evolodi
03/09/2010, 11:07
Hayırlı olsun Eser.. Allah tamamına erdirsin.. Arkadaşlar yeni bir konu açın ve bir komite kuralım... Forumdaki bekar üyelerimizi evlendirme komitesi :D:D:D Listteye benide yazın... :D:D
sende mi bekarsin orçun abi :D:D

hayirli olsun eser abi allah bozmaz hep mutlu olursunuz inş:)düğünde roman çalarsan oynarim :D

farukileri
03/09/2010, 11:15

ahahah :D valla abi daha o listeye girmeye ben erkenciyim :D ama şu andaki durum listede full aksesuar bekar olacam gibi duruyor :D

igeroglu
09/09/2010, 19:18
abi sen bi ekol olmalısın :D düğünüde oldu olacak wapcam le yapsaydın ya :D:D

:D :D :D koptum bu yoruma

WiSTaRiA
09/09/2010, 19:20
:D:D