Orijinalini görmek için tıklayınız : Mat Siyah Egzotik Kırmızı
34ozkankurtuldu34
31/08/2010, 21:44
Eylemlerim devam ediyor arkadaşlar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim araç satışından vazgeçilmiştir canını çıkaracagım bu aracın benden kurtulamıcak her yenilik yaptıgımda keyifle kullanıyorum aracımı bakın bakalım nasıl olmuş begenecekmisiniz?
Mr Garage sponsor oldu arkadaşlar yan kısımlara mr garage stickırları geliyor yakın da Mesut arkadaşımıza teşekkürler... Tanıyanlar ne işler çıkardıgını bilir mesutun...
tavana folya gzlll olmusss aracınn şıkkk
34ozkankurtuldu34
31/08/2010, 21:56
Teşekkürler emre tavsiyen varmı peki degişiklik için yanlarada sticer düşünüyorum bakalım...
StrawBeeRy
31/08/2010, 22:09
mesut abiyle ramo abilerin işçilikleri çok güzeldir gene güzel iş çıakrmışlar güle güle kullan abi ramo abiye selam..
34ozkankurtuldu34
31/08/2010, 22:11
Aleykümselam onlar muhteşem işler gerçekleştiriyor bana sponsor olarak bende onların sponsoru olucam yakında yanlara dehşet bir sticer düşünyoruz bakalım mert sticer konusunda bişeyler çıkartamazmısın MR.GARAGE forosohp falan bişeyler çıkarmı senden...
WiSTaRiA
31/08/2010, 22:12
cakma skydome olayina girmissin ama olmamis dostum... Sana ben nededim parlak folyo yapmalisin ve antenin 2 parmak onunde bitirmelisin ozaman tam skydome gibi gorunurdu.. Yakisikli olmus genede bu ufak ayrintilara dikkat etsen daha olurdu.. Emegine saglik... Bakalim daha neler yapacaksin puntisine merakla bekliyoruz..
34ozkankurtuldu34
31/08/2010, 22:13
Skydome istesem çakmasıyla ugraşmıcamı biliyorsun orçunum bizimki skydome için yapılmadı ve özelllikle mat yaptım skydome taklidi olmasın makara konusu olmıyalım diye...Ayrıntılar için teşekkürler kaliteli bir malzeme kullanıldıgından yarıda bitirmiş olsaydık el atarlar diye tam bitirdik böylesi daha mantıklı geldi bize ufak ayrıntıları takma kafana orçun yoksa evde kalıcaksın arkadaşım ama ben sana bir güzellik düşünüyorum :) İlgin için teşekkürler arkadaşım :)
StrawBeeRy
31/08/2010, 22:14
Aleykümselam onlar muhteşem işler gerçekleştiriyor bana sponsor olarak bende onların sponsoru olucam yakında yanlara dehşet bir sticer düşünyoruz bakalım mert sticer konusunda bişeyler çıkartamazmısın MR.GARAGE forosohp falan bişeyler çıkarmı senden...
abi photoshopu unutmuşum ya ama yapabildiğim kadar yapmaya çalışırım
nice nice very nice.... güzel olmuş dostum ama yazık yahu canını çıkarmak falan :P kazasız belasız güle güle iyi günlerde kullan bence güzel emeğe saygı.....................
34ozkankurtuldu34
31/08/2010, 22:20
Bak bakalım bişeyler çıkartabilirsen deneriz uygulamayı beyaz MR.GARAGE yazı düşünüyoruz yan kısımlara arkaya dogru hafif yan olarak uygulucaz sanırım bakalım yapalımda resimleri koyarım yine buraya fikirleri olan varsa paylaşırsa sevinirim arkadaşlar herkeze saygılar... Kusursuz Ramazanlar diliyorum herkeze...
WiSTaRiA
31/08/2010, 22:21
canimsin ozkancim... Hayirli olsun...
34ozkankurtuldu34
31/08/2010, 22:23
nice nice very nice.... güzel olmuş dostum ama yazık yahu canını çıkarmak falan :P kazasız belasız güle güle iyi günlerde kullan bence güzel emeğe saygı.....................
Eyvallah sezgin elimöizden geldigi kadar bişeyler yapmaya çalışıyoruz arkadaşım işte canını çıkaracagım çünkü degerini bilen çıkmadı :) vazgeçtim satmaktan hayırlısı diyelim teşeşkkürler yorumun için...
Sende cansın orçun eyvallah arkadaşım en kısa zamanda ıslatalım bunu arkadaşım :)
krakercocuk
01/09/2010, 01:32
aracınız hayırlı olsun..ilk yüzeysel önerilerim far ve sisler kararsın, panjuru fk logosuz panjurlar değiştir, kapı kollarındaki kromları sök at, arkayada siyah taban led stop ister derim...keyifli kullanışlar
Jantlar çok yakışmış. Aracın arkasında çok sticker var bence olmasa daha iyi olur.
Forumun sticker'ı hariç.. :D
34ozkankurtuldu34
01/09/2010, 05:41
aracınız hayırlı olsun..ilk yüzeysel önerilerim far ve sisler kararsın, panjuru fk logosuz panjurlar değiştir, kapı kollarındaki kromları sök at, arkayada siyah taban led stop ister derim...keyifli kullanışlar
FıraT Önerilerin için teşekkürler far ve sislere geldi sıra onları karartmayı düşünüyorum bende ama logosuz panjur bence gereksiz masraf hiç gerek yok onlarıda kararttım zaten :) onlara tabelacıda ying yang yaptırmayı düşünüyorum sticker olarak kapı kromlarındada haklısın hatta ihtiyacı olan birine hediye edecegim bunları formda Stoplarıda karartmayı düşünüyorum malum bizim araçlar bulunmaz hint kumaşı led stoplar dünya para onlarıda karartıcam önerilerin için tekrar tekrar teşekkürler arkadaşım saygılar...
Jantlar çok yakışmış. Aracın arkasında çok sticker var bence olmasa daha iyi olur.
Forumun sticker'ı hariç.. :D
Selçuk evet haklısın stickerları sökmeyi bende düşünüyorum baya kalabalıklaştı çarşamba pazarındaki fiyat etiketleri gibi duruyor formun stickerınıdamı söksem ne :) yok sadece o kalacak Jantlar için taktirinede ayrıca teşekkürler arkadaşım saygılar...
GP COSKUN
01/09/2010, 06:53
özkanım aracın zaten çok güzel
sadece beğenmediğim şeyleri yazıcam ama bana darılma biz arkadaşız
sana söylemem gerek
birkere arkadaki garagenin stıckerını sök belki daha küçük bir şey düşünebilirsin
atamızın imzasıda çok büyük olmuş boyutunu ufaltmanda fayda var bence
forumun stıckerını elleme ellersen seni banlarım olm
bir de sağ arka tarafa yeni rakının stıckerını koy =)))
jantlara diyecek yok gerçekten harika
pazar günüde söylemiştim ön logonu ya kırmızı yap yada eski türk bayrağı vardı ya onu koy kardeşim benden tavsiyeler bu kadar yinede senin paşa gönlün bilir
zevkler ve renkler tartışılmaz
Güzel olmuş Özkan. Güle güle kullan.
Özkan maşallah diyelim... kazasız belasız kullan.... jantlar süper..
ademtahir
01/09/2010, 09:35
kazasız belasız inş..
arabanın her yerinde bir yazı oldumu sanki hoş olmuyor gibime geliyor..
WiSTaRiA
01/09/2010, 10:19
Özkancım krom kapı kollarından 2 tanesine ben talibin diğer ikisinide başka arkadaşa hediye edebilirsin.. Haa bu arada beşkuruş para vermem haberin olsun.. Hediye edeceksin ona göre ;)
krakercocuk
01/09/2010, 10:37
sana söylemem gerek
birkere arkadaki garagenin stıckerını sök belki daha küçük bir şey düşünebilirsin
pazar günüde söylemiştim ön logonu ya kırmızı yap yada eski türk bayrağı vardı ya onu koy kardeşim benden tavsiyeler bu kadar yinede senin paşa gönlün bilir
evet ya rakı fotosu yapıştıralım özkan abinin alkol durumunu herkez anlatıp duruyor..:D
Özkan abi aracın çok güzel gercekten kaplamada iyi olmus güle güle kullan bu arada Coşkun abinin dediği yeni rakı stickerini bulursan kesin yapıştır abi:D
34ozkankurtuldu34
01/09/2010, 12:46
Özkancım krom kapı kollarından 2 tanesine ben talibin diğer ikisinide başka arkadaşa hediye edebilirsin.. Haa bu arada beşkuruş para vermem haberin olsun.. Hediye edeceksin ona göre ;)
Orçun krom kaplamalar senin hayrına sana hediye edicem bir duble rakı ısmarlarsın artık kutlarız hatta 4 taneside senin olsun görüştügümüzde alırsın arkadaşım...
kazasız belasız inş..
arabanın her yerinde bir yazı oldumu sanki hoş olmuyor gibime geliyor..
Adem abi haklısın zaten bugün canım sıkıldı anlatıcam son kısımda söktüm yazılarıda zaten...
Özkan maşallah diyelim... kazasız belasız kullan.... jantlar süper..
Eser teşekkürler arkadaşım...
Güzel olmuş Özkan. Güle güle kullan.
Yasemin hanım teşekkürler tabi bir bayan olarak sizin begenmiş olmanız dahada manalı oldu buda bir gerçek coşkun ve orçun alınmayın buna :)
sana söylemem gerek
Coşkunum böyle demekle olmuyor şu rakı stickerını bul bende koymazsam neyim :) atamızın imzasını söktüm ve birazda bu işlerden sıkıldım desem yeri anlatayım tavanı kaplattıgım yere gittim yan kısımdan açılmış tavan gerildimi anlamadım yapan arkadaşlada atıştım biraz yok kesilmiş yırtılmış bu falan dedi tepem attı ama onaracak mecbur yoksa bilendim kendisine ya dükkanı kapatacak yada her ordan geçtigimde kendisine haddini bildirmeyi vazife olarak benimsicem o nedenle nerdeyse herşeyi iptal edicem deli etti beni bu dallama bakalım çözüm bulucam yorumlarınız için teşekkürler darılma falan olmaz coşkunum burda paylaşım için bulunuyoruz ve bir punto sahibinin fikirleri benim için önemli aynı aracı kullanmaktayız sonuçta herkeze saygılar...
34ozkankurtuldu34
01/09/2010, 12:50
Özkan abi aracın çok güzel gercekten kaplamada iyi olmus güle güle kullan bu arada Coşkun abinin dediği yeni rakı stickerini bulursan kesin yapıştır abi:D
Hüseyin rakı stickerını bulursam yaparımda bu nedensizlik böyle :) sendemi rakıcısın bak haddini bil forma bir ayyaş yetiyor fazla bile haddini bil elime su dökemezsin rakı konusunda :) coşkun bulsun bende yapıştırıcam :)
Hüseyin rakı stickerını bulursam yaparımda bu nedensizlik böyle :) sendemi rakıcısın bak haddini bil forma bir ayyaş yetiyor fazla bile haddini bil elime su dökemezsin rakı konusunda :) coşkun bulsun bende yapıştırıcam :)
eline dökemezsek rakına su dökeriz abi:D haddimi biliyorum abi sana yetişmek zor namın yeter bu konuda senin:D
GünahsizSeytan
01/09/2010, 15:23
Süper :) Tavan folyo kaça mal oldu acaba ?
34ozkankurtuldu34
01/09/2010, 22:40
Teşekkürler Tavan folya 120 lira digerlerini hiç sormayın :) keyif işi birazda pahalı :)
Özkan, güle güle, kazasız belasız kullan...
34ozkankurtuldu34
02/09/2010, 03:39
Teşekkürler özlem hanım darısı başınıza diyelim :) enişteye saygılar...
emrequzel
02/09/2010, 11:06
Bayramdan sonra yanındayım abicim . Bende istiyorum su ızgaraları boyatmak :) haberleşiriz.. Tavan şık olmuşşç Hadi bakalım değişimlere devam durmak yok.. Sırada ne var? ;)
emrequzel
02/09/2010, 11:09
Hee bu arada farlar karartma istiyor söylim ;)
34ozkankurtuldu34
02/09/2010, 17:36
Far ve sisleri karartıcam belkide arka stoplarıda karartırım kapı kromlarını sökücem bakalım yeni fikirlere açıgız işte bulucaz bişeyler fuul devam yapmaya satmaktan vazgeçtim Belki birde çift eksoz uygulayabilirim...
Bayramda harçlıklarını topla emre :) mesutun yanına gider senin aracada ayar çekeriz harçlıklarını harcama ve kesinlikle şeker kabul etme :)
PLaTiNuN
02/09/2010, 17:53
Bu iftar buluşması seni kendine getirdi Özkan abi arabayı satmaktan bahsederken şimdi oynamaya başladın doğru yoldasın :D Daha yapacak çok eylem var devamını bekliyoruz :)
34ozkankurtuldu34
02/09/2010, 18:00
Herkezin katkılarıyla bişeyler yapabiliyorsak ne ala tolga dogru söylüyorsun buluşmada görüdügüm araçlar yanında bizim ki hiç kalıyordu hırs yaptım galiba :) bakalım eylemlere devam gibi görünüyor bu aracı benden alacak adam baya bir parayı gözden çıkarması gerekecek satış durduruldu zaten bir zor alır artık arkadaşım elimizden geldigince maddiyatımıza göre bişeyler yapmaya devam edicez...
PLaTiNuN
02/09/2010, 18:03
Herkezin katkılarıyla bişeyler yapabiliyorsak ne ala tolga dogru söylüyorsun buluşmada görüdügüm araçlar yanında bizim ki hiç kalıyordu hırs yaptım galiba :) bakalım eylemlere devam gibi görünüyor bu aracı benden alacak adam baya bir parayı gözden çıkarması gerekecek satış durduruldu zaten bir zor alır artık arkadaşım elimizden geldigince maddiyatımıza göre bişeyler yapmaya devam edicez...
Yakışır...Sonerin arabada çıksın hep beraber Avcılar sahilinde etiket olucaz :D
34ozkankurtuldu34
02/09/2010, 18:25
Senin aracada bişeyler yapalım biraz tolga aramızda boş boş gezme sende :) avcılar sahilinde etiket olmak o kadar kolay degil biraz emek sarfetmeliyiz :)
PLaTiNuN
02/09/2010, 18:31
Bişey yapmadığımı kim söledi ki :D
34ozkankurtuldu34
02/09/2010, 18:33
illaki bişeyler vardır bir ara görüşelim bakalım neler varmış gizliden :)
PLaTiNuN
02/09/2010, 18:34
Bikaç güne hallolur sanırım...Resimleride koyarım buradan görebilirsin :)
34ozkankurtuldu34
02/09/2010, 18:47
Şişşt benim resimlerede yer bırak fazla doldurma arabanı :) banada yer kalsın arkadaşım yardımcı olabilecegim bişeyler varsa ara konuşalım tolga hayırlısı kardeşim gönlüne göre olur işşllah sıkıntısız halledersin yapacaklarını bazen sıkıntılar çıkabiliyor bugün kü gibi mesala... Yapta görelim bakalım...
emrequzel
02/09/2010, 18:49
wayyy uyuyan devler uyanıyor hadi bakalım görelim araçlarınızı :D
PLaTiNuN
02/09/2010, 18:54
Şişşt benim resimlerede yer bırak fazla doldurma arabanı :) banada yer kalsın arkadaşım yardımcı olabilecegim bişeyler varsa ara konuşalım tolga hayırlısı kardeşim gönlüne göre olur işşllah sıkıntısız halledersin yapacaklarını bazen sıkıntılar çıkabiliyor bugün kü gibi mesala... Yapta görelim bakalım...
Sağolasın abi öyle ahım şahım birşeyler düşünmüyorum senin kadar iddialı değilim merak etme sen bizi gölgede bırakırsın :D
wayyy uyuyan devler uyanıyor hadi bakalım görelim araçlarınızı :D
En kısa zamanda Emre :)
34ozkankurtuldu34
02/09/2010, 19:03
Yokbe arkadaşım abartılcak şeyler degil yaptıklarım bir sayısal çıksa varya arabayı degiştirmem bu puntomda devrim yaratırım parayla olacak çok şeyler var aklımda ama bizdede para yok işte kahretsin gerçi şükür ya şükredelim yinede hayırlısı yap bakalım neler var görelim...Meraklandım valla.
WiSTaRiA
02/09/2010, 19:19
Yakışır gençler... Ramazandan sonraki ilk buluşmamızda görmek istiyorum araçlarınızı :D:D:D Kolay gelsin Tolgacım...
Özkan çok güzel olmuş kardeş, emeğinize sağlık.
kazasız, belasız binmen dileğiyle
34ozkankurtuldu34
02/09/2010, 19:47
Özkan çok güzel olmuş kardeş, emeğinize sağlık.
kazasız, belasız binmen dileğiyle
Teşekkürler arkadaşım elimizden geldiginizce ucuz yollu :) bişeyler yapmaya çalışıyoruz umarım en kısa zamanda tanışırız yüzyüze saygılar.
Eskişehir buluşmasında görüşmek ümidiyle.
abı kazasız belasız ve cesasız gunlerde kulan ınsallah sankı lastıkler janttan daha kucuk gıbı gordum :)