Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikte asabi misiniz?
nemss1306
31/08/2010, 12:31
Evet arkaşlar bugün Pendik Kaymakamlığına gittim
kapıdan çıkarken yeşil bir uno kullanan kadın bana bağırdı
''ordamı bekliceksin çıkmıcakmısın ?''
önümde araç olduğunda çıkamadım aynı ses tonuyla bidaha bağırdı
dayanamayıp
'' Beni aşağı indirme körmüsün araba var''
demek zorunda kaldım :D
söyleyiş tarzım fazlasıyla sertti olay büyüdü ve taksiciler beni avutmaya geldi:D
Kadın şöforün aracından inen yaşlı kadın benden özürdiledi
Galiba fazla sinirlendim ::D:D:D:D
yaşlilara karşi saygili ol :D:D
serdar2362
31/08/2010, 12:34
Hiç beklemicen basacan zopayı.:D
serkankucuk
31/08/2010, 12:36
yok abicim yok haklısın bazıları sinir ediyo adamı. ben de aynı durumda şöyle yapıyorum genelde de yeşil ışık yandığı anda yapıyolar tabi; bekleyebildiğim kadar bekledikten sonra olabildiğince ağır kalkıyorum ve 10-20 gibi bi hızla geçiyorum ışıktan,e tabi yandan geçecek fırsatları da olmayınca korna sesi hiç kesilmiyor, ve el kol hareketlerini de aynadan izliyorum o zaman acaip keyifleniyorum. ha bi de tam geçecek oluyolar beni o zaman da köklüyorum gazı :)
serdar2362
31/08/2010, 12:42
yok abicim yok haklısın bazıları sinir ediyo adamı. ben de aynı durumda şöyle yapıyorum genelde de yeşil ışık yandığı anda yapıyolar tabi; bekleyebildiğim kadar bekledikten sonra olabildiğince ağır kalkıyorum ve 10-20 gibi bi hızla geçiyorum ışıktan,e tabi yandan geçecek fırsatları da olmayınca korna sesi hiç kesilmiyor, ve el kol hareketlerini de aynadan izliyorum o zaman acaip keyifleniyorum. ha bi de tam geçecek oluyolar beni o zaman da köklüyorum gazı :)
:thumbup1:
nemss1306
31/08/2010, 12:42
Hiç beklemicen basacan zopayı.:D
:clapping::clapping:
+1000 o an paha biçilemez:D:D adamların kornası sarı ışığa bağlı sanki yaa:)
serkankucuk
31/08/2010, 12:52
+1000 o an paha biçilemez:D:D adamların kornası sarı ışığa bağlı sanki yaa:)
aynen yaa hem sarı yanıyor hem de önümde koskoca araba var görmemesi imkansız. artık refleks olmuş adamlarda. hele geçenlerde bi otobüse yaptım adam çıldırdı arkamda ama bi ara artık sinirden gelip vuracak korkusuylaa aralardan kaçıverdim :)
aynen yaa hem sarı yanıyor hem de önümde koskoca araba var görmemesi imkansız. artık refleks olmuş adamlarda. hele geçenlerde bi otobüse yaptım adam çıldırdı arkamda ama bi ara artık sinirden gelip vuracak korkusuylaa aralardan kaçıverdim :)
bende ondan tırsıyom bigün biri göçertecek diye delirtme aşamasından sonra hemen uzarım:D
Kriminal
31/08/2010, 15:23
O KADININ YERINDE MINUBUSCUDE OLABILIRDI KÖRMÜ DEGILMI GÖRÜRDÜN :D
Walla ben asabıyım ama bır o kadarda özür dilemesini bilirim tek el hareketıyle gönlunu alırım :D
serkankucuk
31/08/2010, 16:17
O KADININ YERINDE MINUBUSCUDE OLABILIRDI KÖRMÜ DEGILMI GÖRÜRDÜN :D
Walla ben asabıyım ama bır o kadarda özür dilemesini bilirim tek el hareketıyle gönlunu alırım :D
aynen katılıyorum bazen biz de yapıyoruz istenmeyen hareketler o zaman da özür dilenebilmeli diye düşünüyorum...
ya da bi jest karşısında teşekkür edilmeli....
Kriminal
31/08/2010, 16:26
aynen katılıyorum bazen biz de yapıyoruz istenmeyen hareketler o zaman da özür dilenebilmeli diye düşünüyorum...
ya da bi jest karşısında teşekkür edilmeli....
Aynen öyle ne kaybederizkı ? Sonucta herkes asabı olabılıyor bırbırımıze sert cıkıstık dıyelım ındık arabadan pam güm daldık dayak yedık veya attık dıyelım ne kazandık..!!!
Hiçbişey..O yuzden bırbırımızı anlamamız gerekıyor bız suruculer...
Çok daraldıysan et kufuru içinden yada kapa camları ..Buda bı ıhtıyac :D
ben müziğin son sesini açiyorum sinirlerim gevşiyor :D
zafermutlu
31/08/2010, 17:09
kadın şöförlerle aramda tek olay yıllar önce şehir merkezine girişte tek yönde önümde giderken saga kırdı sonra park edemiyecegini anladı anında önüme sola daldı sonra 20metre sonra yine saga girdi ve tekrar sola çıktı kornaya bastım ama sag arka kapıdan vurdu.. sonra polis çagırdı ben şikayet etti korna çaldı kafam karıştı dedi.. tabiki esnaflar felan bakıyor bana bagırıyor.. ben sadece güldüm diyecek bişey bulamadım polisde güldü zaten.. korna çalmak suç degildir dedi..:D
siyahinci83
31/08/2010, 17:57
kadın şöförlerle aramda tek olay yıllar önce şehir merkezine girişte tek yönde önümde giderken saga kırdı sonra park edemiyecegini anladı anında önüme sola daldı sonra 20metre sonra yine saga girdi ve tekrar sola çıktı kornaya bastım ama sag arka kapıdan vurdu.. sonra polis çagırdı ben şikayet etti korna çaldı kafam karıştı dedi.. tabiki esnaflar felan bakıyor bana bagırıyor.. ben sadece güldüm diyecek bişey bulamadım polisde güldü zaten.. korna çalmak suç degildir dedi..:D
şaka gibi ya güler misin ağlar mısın :D
eğitim şart :D
GP COSKUN
31/08/2010, 18:31
aslına bakarsak hepimizin genlerinde var türk milleti olarak hepimiz sinirli ve asabi insanlarız hele hele gaza gelirsek pire için yorgan yakarız
WiSTaRiA
31/08/2010, 18:56
Aynen trafikte haksızlığa uğradığımda deliriyorum....
SRDR KRKC
31/08/2010, 19:05
Valla Bu İşlerin Bayanı Yok Edebiyle Laf Söyleyen Edebiyle Cvp Alır. Banada Alanyada Teyzenin Biri Haklı Olduğum Halde Camdan Bir Laf Söyledi Bende Daynamadım :) 2 Katıyla Cvp Verdim Sonra Adımız Terbiyesiz Oldu :D
aslına bakarsak hepimizin genlerinde var türk milleti olarak hepimiz sinirli ve asabi insanlarız hele hele gaza gelirsek pire için yorgan yakarız
evet abi aynen öyleyiz. bazen de biz sakinken yanımızdakiler gaza getiriyor o da kötü oluyor :):)
Kriminal
31/08/2010, 19:56
Hata yapan kişi eger uste cıkmak ıstıyosa bırde izmirde 34 plaka şirket arabaları(bedava benzın vs)deli ediyor benı...Hayatında arabamı gordunde klima dugmesı hıc kapanmıyo adam camı bıle acsa klıma calısıyor..(arkadaslarımdan bılıyorum)
dün işikkent otoban girişi kara nakliyecilere gelmeden köprünün orda trafik bayag bir sıkışıktı aralardan siyrildim öne dogru ilerliyorum arkamdan da bir vito geliyor önüne hyundai kamyonet var yol vermedi adama bir diretti diretti adam hala yol vermiyor en son cami açip atiştilar ben de dikiz aynadan seyrediyorum baktim adam elinde sopa indi asagi kamyonetlide indi bir 5dk.parçaladilar birbirlerini:Dneyse indik dağildilar vitodaki adam telefonlar nakliyecilerden adam çağirdi yol biraz hafifledi 10dk.sonra 15adam geldi konvoy halinde:Dhyundainin yanina adam kapilari kilitlemiş açilmiyor kaçacak yer de yok trafik sıkışık cami kirdilar ordan çikardilar adami artik ondan sonra noldu bilmiyorum :)
serkankucuk
03/09/2010, 11:24
dün işikkent otoban girişi kara nakliyecilere gelmeden köprünün orda trafik bayag bir sıkışıktı aralardan siyrildim öne dogru ilerliyorum arkamdan da bir vito geliyor önüne hyundai kamyonet var yol vermedi adama bir diretti diretti adam hala yol vermiyor en son cami açip atiştilar ben de dikiz aynadan seyrediyorum baktim adam elinde sopa indi asagi kamyonetlide indi bir 5dk.parçaladilar birbirlerini:Dneyse indik dağildilar vitodaki adam telefonlar nakliyecilerden adam çağirdi yol biraz hafifledi 10dk.sonra 15adam geldi konvoy halinde:Dhyundainin yanina adam kapilari kilitlemiş açilmiyor kaçacak yer de yok trafik sıkışık cami kirdilar ordan çikardilar adami artik ondan sonra noldu bilmiyorum :)
ben de böyle bi olaya şahit olmuştum ışıkta durmuş herkes e tabi yol dolu. üstü açık bi arabada 2 erkek, arkada da bi servis var, sürekli servisten birileri iniyo arabanın da üstü açık alttan üstten dalıyolardı 2 gence :) yazık oldu tabi nereye kaçacak ön de dolu :D
StrawBeeRy
03/09/2010, 11:34
evet asabiyim özellikle e-5 te önümü çok kırıyolar uyuz oluyorum çaça gördükleri zaman sıkıştıranlarmı,önüme kıranlarmı desem hepsi sopalık
valla sorma serkanim memleket piskopat dolu hele bir de ramazanda iftar vakit kimseye bulaşmamak gerek :Dben de geçen kadinin birine yol verdim tam kiramadi trafik sıkışık takıldı öyle önümde bana bagirdi çağirdi dedim yol verdik derdin ne vermeseydin daha iyidi dedi:D ben de oruclu tepem atti dedim kocanla sorunlarinmi var senin git onunla hallet derdini :D:D
serkankucuk
03/09/2010, 11:44
valla sorma serkanim memleket piskopat dolu hele bir de ramazanda iftar vakit kimseye bulaşmamak gerek :Dben de geçen kadinin birine yol verdim tam kiramadi trafik sıkışık takıldı öyle önümde bana bagirdi çağirdi dedim yol verdik derdin ne vermeseydin daha iyidi dedi:D ben de oruclu tepem atti dedim kocanla sorunlarinmi var senin git onunla hallet derdini :D:D
ahaha :D iyi demişsin böylelerine diyecek söz bulamıyorum ben de çıldırıyorum aynı olayı yaşıyorum da hep...
ahaha :D iyi demişsin böylelerine diyecek söz bulamıyorum ben de çıldırıyorum aynı olayı yaşıyorum da hep...
öyle haci kadinlara bazi günlerde bulasmamak gerek :D:D
StrawBeeRy
03/09/2010, 11:51
öyle haci kadinlara bazi günlerde bulasmamak gerek :D:D
al işte :D:D:D
:D :D Süpersin ya.
Bu arada kimseye sinyal vermediği sürece yol vermem. Efendi gibi sinyal versin canım feda. Geçenlerde aynısını limanın orada bir abla yaptı. Sağ şeritte ben soldayım. aslında ortada sorun yok herks kendi şeritinde gidecek te kadının sorunları var bulaşacak kişi olarak beni seçti. Abla üstüme çıkıcak neredeyse. el kol hareketlerine başladı. bu direksiyonu tam kırıp aklı sıra bana yol vermeyecek. Ara gaz verip duruyor.Önde de x5 ah bir girse şuna arkadanda görse gününü diye dua ediyorum. Abla bir kaç hareket daha yaptı arabasıyla ancak benim kalkıştaki hızıma ve manevrama yetişemedi. yeşil yanıp, araçların hareket etmesiyle beraber ben 2 şeritide kapatacak şekilde tam önüne girdim. sağdan veya soldan geçme şansı kalmadı. Hata yaptım fakat hak etti. Sonra el hareketleri, küfürler kırla gidiyor. Kadın 2 saniye susmadı. Arabadan inip kadının saçlarını yolasım geldi. O kadar sinirlendim ki bendende istem dışı birkaç kelime çıktı. İyiki Fırat yanımdaydı kendimi engelledim. O olmasa kesin iner o kadının canına okurdum..
Gp aldığım ilk aylarda şehrin en işlek merkezinde bir opel vectranın içinden çocuğu çıkarttım tam dövecektim.. annesi falan indi.. vurmadım.. vazgeçtim.. şimdi herkese yol veriyorum 2 dakika geç varıyorum gideceğim yere.. ama tek dayanamadığım şey arabanın içinden el kol hareketi yapıyorlar.. ona dayanamam.. hemen inerim aşağıya. kimseyi dövmek yada sopa yemek nasip olmasın...
:D :D Süpersin ya.
Bu arada kimseye sinyal vermediği sürece yol vermem. Efendi gibi sinyal versin canım feda. Geçenlerde aynısını limanın orada bir abla yaptı. Sağ şeritte ben soldayım. aslında ortada sorun yok herks kendi şeritinde gidecek te kadının sorunları var bulaşacak kişi olarak beni seçti. Abla üstüme çıkıcak neredeyse. el kol hareketlerine başladı. bu direksiyonu tam kırıp aklı sıra bana yol vermeyecek. Ara gaz verip duruyor.Önde de x5 ah bir girse şuna arkadanda görse gününü diye dua ediyorum. Abla bir kaç hareket daha yaptı arabasıyla ancak benim kalkıştaki hızıma ve manevrama yetişemedi. yeşil yanıp, araçların hareket etmesiyle beraber ben 2 şeritide kapatacak şekilde tam önüne girdim. sağdan veya soldan geçme şansı kalmadı. Hata yaptım fakat hak etti. Sonra el hareketleri, küfürler kırla gidiyor. Kadın 2 saniye susmadı. Arabadan inip kadının saçlarını yolasım geldi. O kadar sinirlendim ki bendende istem dışı birkaç kelime çıktı. İyiki Fırat yanımdaydı kendimi engelledim. O olmasa kesin iner o kadının canına okurdum..
alsancakta beyaz kartalli eski püskü arabada eski kadinda :Dçiçekçi teyze var park ederken kaldirima çikiyor çevredeki sürücülere sopayla sataşiyor onu görürsen pek bulusma feminist ruhlu sapik kadin :D:D
alsancakta beyaz kartalli eski püskü arabada eski kadinda :Dçiçekçi teyze var park ederken kaldirima çikiyor çevredeki sürücülere sopayla sataşiyor onu görürsen pek bulusma feminist ruhlu sapik kadin :D:D
Sağol Onur'cum. Bu yeşil eski bir polo idi. Ablamda 45 lerini zorluyordu zaten. :D :D
ademtahir
03/09/2010, 13:32
trafikte sabır gerekli bazen dinden dondan çıkarıyorlar ama yinede sabır demek lazım bizim burda psikopat çok bir çok olayada şahit oldum o yüzden kimseye bulaşmadan gidip gelmek lazım.. :D
en son antalyada bir kadın duble yolda sağ şerit boş solda 80kmh ile gidiyor bende sıkıştırdım ışıkta laf falan attım hiç takmadı çok uyuz oldum meğer aynı yere gidiyomuşuz otogara girerken beni görmedi benim aracı gördükten hemn otoparktan çıktı kadın çok korktu:D bende mutlu oldum altında yenikasa 3.20 vardı