Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni jantlarım sizce nasıl ??
16'' JANTLARIMI YENİLEDİM ARTIK YENİ 17'' JANTLARIMIN ÜZERİNE BASIYORUM SİZCE NASIL OLMUŞ ARKADAŞLAR VE AYRİYETTEN BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM ŞU AN KULLANDIĞIM YENİ LASTİKLERİM LASSA İMPETUS SPORT 225*95*17 KULLANDIĞIM YAYLAR 3.5'LUK HR 5 CM LİK YAPSAM SÜRTME YAPARMI.... VAKİT AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN ARKADAŞLAR... :) :) :) :thankyou::rockon00::popcom00:
Ve veya dahada düşürmek için ne yapabilirim....???
StrawBeeRy
31/08/2010, 01:11
205 mi 225 mi yanlış yazdınız sanırım jantlar güzel olmuş 205 ise 5 cm yay sürtmez kazasız belasız kullanın
205 mi 225 mi yanlış yazdınız sanırım jantlar güzel olmuş 205 ise 5 cm yay sürtmez kazasız belasız kullanın
hayır mert 225 lastikler... 205 değil...
StrawBeeRy
31/08/2010, 01:15
hayır mert 225 lastikler... 205 değil...
pardon o zaman peki 225 i nasıl sığdırdın abi 3.5 cm bile sürtebilir haberin olsun
güle güle kullan abi
ozan'cım saol kardeşim
pardon o zaman peki 225 i nasıl sığdırdın abi 3.5 cm bile sürtebilir haberin olsun
valla mert sürtmedi... :D ve nasıl sığdı bende merak ediyorum ama sığıyormuş... :D ilk izlenimlerim biraz sert bir gidişat var ama yol tutuşu gerçekten mükemmel hayretler içinde kalıyorum her gün bu lastiklere fakat konfor : 0 yoldaki küçücük bir çakıltaşını bile hisseder oldum bunları taktıktan sonra... :D
StrawBeeRy
31/08/2010, 01:27
valla mert sürtmedi... :D ve nasıl sığdı bende merak ediyorum ama sığıyormuş... :D ilk izlenimlerim biraz sert bir gidişat var ama yol tutuşu gerçekten mükemmel hayretler içinde kalıyorum her gün bu lastiklere fakat konfor : 0 yoldaki küçücük bir çakıltaşını bile hisseder oldum bunları taktıktan sonra... :D
hayret abi bravo yani :D
bravo_sercan
31/08/2010, 01:33
Hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanın.
Güzel olmuş.
Geçenlerde duyduguma göre 205 40 17 lastikle 5cm yayın surtebilicegini duydum ama fikrim yok. Sürtmesi mümkün gibi görünüyor ama.
hayret abi bravo yani :D
:D vallahi bravo mert'çim bana... dur bakalım biraz daha deliliq yapmayı düşünüyorum ama bakalım neler çıkıcak ortaya :D
StrawBeeRy
31/08/2010, 01:35
Güzel olmuş.
Geçenlerde duyduguma göre 205 40 17 lastikle 5cm yayın surtebilicegini duydum ama fikrim yok. Sürtmesi mümkün gibi görünüyor ama.
yok 5 cm yayla 205 taban sürtme yapmıyor hee yapan lastikler var açıkcası lastikten lastiğe değişiyor ben 5 kişi bindirdim sürtme yapmadı..
Güzel olmuş.
valla dostum çok saol bende bunlara 3.5'ları söküp 5'lik taktığım zaman sürteceğini düşünüyorum çünki bunlarla bile çamurlukla arasında 3 parmak var :P
Jantları cok begendim abi. Hayırlı olsun. Nerden temin ettin bu jantları merak ettim. çünki aynısı arkadasımda var ve satıyordu. Onunki de kırmızı punto
WiSTaRiA
31/08/2010, 02:02
Güle güle kullan gayet güzel...
Jantları cok begendim abi. Hayırlı olsun. Nerden temin ettin bu jantları merak ettim. çünki aynısı arkadasımda var ve satıyordu. Onunki de kırmızı punto
valla benim standart hep gittiğim lastikçiden aldım fiyatı'da epey güzel geldi bana 1 senedir vitrinde beni bekliyordu bende 500 tl gibi bir rakama aldım tabii lastik hariç... bu arada teşekkürler :D
Güle güle kullan gayet güzel...
üstad çok teşekkür ederim...
StrawBeeRy
31/08/2010, 08:47
sanırım özkan abiden bahsettin :)
PLaTiNuN
31/08/2010, 10:19
Güle güle kullan gerçekten yakışmış sezgin fakat ebatlarda yanak ölçüsünü 95 yazmışsın sanırım yanlış dimi :D
Güle güle kullan gerçekten yakışmış sezgin fakat ebatlarda yanak ölçüsünü 95 yazmışsın sanırım yanlış dimi :D
evet yaa haklısın akşam vakti yanılmışım :D saol tolga'cım...
krakercocuk
31/08/2010, 14:16
bende şaşırdım 95 diyince:S
evet gecenin saat bilmem kaçında yazarsan öle oluyor işte 17'' jant 28'' olursa şaşırmamak lazım... :D:D:D:P
yakısmıs jantlar gzll gule gule kullan
güle güle kullan güzel olmuş
yakısmıs jantlar gzll gule gule kullan
güle güle kullan güzel olmuş
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...
sanırım özkan abiden bahsettin :)
YOK ORTAGAM. HANİ SANA Bİ FOTO YOLLAMIŞTIM BENİM ARABAYLA BURUN BURUNA DURAN KIRMIZI GP.:wink:
StrawBeeRy
31/08/2010, 23:45
YOK ORTAGAM. HANİ SANA Bİ FOTO YOLLAMIŞTIM BENİM ARABAYLA BURUN BURUNA DURAN KIRMIZI GP.:wink:
hee doğru abi aklıma gelmemişti evet aynı jant ondada var haklısın :)
abicim allah tekerini düz bastırsın:)güle güle kullan resimlerde güzel çıkmamış pek ama canlı canlı görünce süper gözüküyo abicim daha iyi leri bizim olsun artık:Pbi gün abi bi hafta sonu arabaya bişeler yapmak için buluşalım olarmı:)
[QUOTE=AGUS;369639]valla benim standart hep gittiğim lastikçiden aldım fiyatı'da epey güzel geldi bana 1 senedir vitrinde beni bekliyordu bende 500 tl gibi bir rakama aldım tabii lastik hariç...
TUTTURAMADIK DESENE.:D:D TEKRAR MAŞALLAH COK HOŞ OLMUŞ JANTLAR ABİCİM GÜLE GÜLE KAZSIZ BELASIZ
güle güle kullan sezgin hocam hayırlı olsun kazasız belasız inş.
abicim allah tekerini düz bastırsın:)güle güle kullan resimlerde güzel çıkmamış pek ama canlı canlı görünce süper gözüküyo abicim daha iyi leri bizim olsun artık:Pbi gün abi bi hafta sonu arabaya bişeler yapmak için buluşalım olarmı:)
herdaim kardeşim ama ayarlayalım şöyle kurtları yan yana getirelim yine... :D :D:D
[QUOTE=AGUS;369639]valla benim standart hep gittiğim lastikçiden aldım fiyatı'da epey güzel geldi bana 1 senedir vitrinde beni bekliyordu bende 500 tl gibi bir rakama aldım tabii lastik hariç...
TUTTURAMADIK DESENE.:D:D TEKRAR MAŞALLAH COK HOŞ OLMUŞ JANTLAR ABİCİM GÜLE GÜLE KAZSIZ BELASIZ
saol kardeşim sizlerden paye alıyoruz da yapıyoruz iyiki varsınız...
güle güle kullan sezgin hocam hayırlı olsun kazasız belasız inş.
teşekkür ederim üstad saol... daha iyisi sizlerin olsun inşallah....
disconnected
01/09/2010, 03:17
jantlar harika durmus iyi gunlerde kullanin
34ozkankurtuldu34
01/09/2010, 05:47
225*95*17 yerine 225-40-17 kullansaydın sürtme yapmazdı sanırım bende
205-40-17 gayet memnunum ama lastik biraaz sert oldugundan sarsıyor lastik tercihi gerçekten önemli sonradan anladım bunu :) güzel durmuş cantlar güle güle kullan arkadaşım saygılar.
GP COSKUN
01/09/2010, 06:54
güle güle kullan sezgin
çok güzel olmuş
smartmavi
01/09/2010, 11:10
Çok yakışmış Sezgin. Hep söylüyorum, bizim arabalara ince çok kollu jantlar acayip yakışıyor.
Çok güzel görünüyor araç.
Bundan sonraki resimleri fotoğraf makinası ile çekip yollarsan aldığımız keyif ikiye katlanır.
whitegold
01/09/2010, 15:00
sezgın cok guzel olmus gule gule kullan arkadaşım Allah kaza bela vermesın jantların markası ne?
Güle güle kullan Sezgin, harika duruyor walla...
güle güle kullan sezgin
çok güzel olmuş
Çok yakışmış Sezgin. Hep söylüyorum, bizim arabalara ince çok kollu jantlar acayip yakışıyor.
kesinlikle katılıyorum bu bile değil belkide en çok giden oz ama biraz daha çalışacağız bunun için... :D
Çok güzel görünüyor araç.
Bundan sonraki resimleri fotoğraf makinası ile çekip yollarsan aldığımız keyif ikiye katlanır.
kesinlikle en yakın zamanda üstad...
sezgın cok guzel olmus gule gule kullan arkadaşım Allah kaza bela vermesın jantların markası ne?
valla inanki o kadar kelepir geldiki sormadım bile :P :D
Güle güle kullan Sezgin, harika duruyor walla...
güzel düşünceleriniz için çok saolun arkadaşlar...
SRDR KRKC
01/09/2010, 23:39
Sezgin Tebrikler Jant Tercihin On Numara Olmuş Arkadaşım Kazasız Belasız Bin...
Sezgin Tebrikler Jant Tercihin On Numara Olmuş Arkadaşım Kazasız Belasız Bin...
teşekkür ederim çok tereddüt ettim satın alırken ama tepkilere bakılıcak olursa doğru bir hamle tekrar teşekkür ederim....
güle güle kullan Sezgin, çok güzel olmuş maşallah.
Güle güle kullan kardeşim, kısa kollu ve offsetli jantlar artık daha moda oldu, yakışmış ;)
Güle güle kullan kardeşim, kısa kollu ve offsetli jantlar artık daha moda oldu, yakışmış ;)
engin abi aslında senden özendim seninkinide çok benzettim ben buna hatta ve hatta siyaya boyasammı boyamasammı diye hala düşünüyorum göbeklerini..??? ama biraz bunlardan sıkılayım :D
çok güzel abi hayırlı olsun çok şekil duruyo ama sürtebilir
sezgin bende 215_40_17'' jant lastik ve 5cm coilex yay var arkaya kilolu 2 kişi veya 3 kişi oturunca sadece arka hafif sürtme yapıyor onun dışında bi sıkıntı yok...