PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapı kilit tuşu acil yardım

mesut eyvaz
29/08/2010, 00:19
arkadaşlar evoda aklıma bir şey takıldı benim arfacımda city tuşunn yanında kilit var aracı dışardanmı açamıyoruz o kilitli iken içerdenmi acaba ? ben basınca dışardan açılmıyor 4 kapıda kitleniyor ben içerden olduğunu sanıyordum acaba bi sorunmu var

Du Hast
29/08/2010, 00:22
hayır
normal durum..
o kapı kilit tuşu anahtardaki kapı kilitleme tuşu ile aynı işi görür. o tuşla kilitlediğinizde içerden açılmaya devam eder, sadece dışardan açılmaz.

mesut eyvaz
29/08/2010, 00:33
hayır
normal durum..
o kapı kilit tuşu anahtardaki kapı kilitleme tuşu ile aynı işi görür. o tuşla kilitlediğinizde içerden açılmaya devam eder, sadece dışardan açılmaz.

teşekkür ederim aklımda ki bir soru işareti gitti :)

eskibur
30/08/2010, 00:05
Şöyle 2 defa basınca ya da uzun basınca falan içeriden de açılmasa çok güzel olurdu çoluk çocuk için en azından arka kapılar

OzzY
30/08/2010, 00:17
Şöyle 2 defa basınca ya da uzun basınca falan içeriden de açılmasa çok güzel olurdu çoluk çocuk için en azından arka kapılar

arka kapılarda çocuk kilidi mevcut basitçe aktif hale getirebilirsiniz, tabii bu sefer kapılar açık olsada sadece dışardan açılır.

EvoKoray
30/08/2010, 00:41
arka kapılarda çocuk kilidi mevcut basitçe aktif hale getirebilirsiniz, tabii bu sefer kapılar açık olsada sadece dışardan açılır.

arka camlarda çocuk kilidi var,kapılarda yok diye biliyorum :hmm: varsada ben bilmiyorum :)

Buremir
30/08/2010, 01:00
arka camlarda çocuk kilidi var,kapılarda yok diye biliyorum :hmm: varsada ben bilmiyorum :)

Kapılarda kapıyı açtığınız zaman kilidin yanında bulunan bir düzenek var anahtarınızın ucu ile çevirdiğinizde çocuk kilidi devreye girer

ZAK1980
30/08/2010, 01:15
teşekkür ederim aklımda ki bir soru işareti gitti :)
Menuden ayar yaparak kac km hızda aracın kıtlenecegını ayarlıyabılıyoruz dıye hatırlıyorum benımkı 20 kmde kıtlıyor

xcruelx
30/08/2010, 13:14
Kapılarda kapıyı açtığınız zaman kilidin yanında bulunan bir düzenek var anahtarınızın ucu ile çevirdiğinizde çocuk kilidi devreye girer
Arkadasımında dedği gibi, tam kapının klit ağının oraya yakın.

ucs33
30/08/2010, 14:43
Menuden ayar yaparak kac km hızda aracın kıtlenecegını ayarlıyabılıyoruz dıye hatırlıyorum benımkı 20 kmde kıtlıyor

menüden ayar yapıldığını ilk kez duydum =S active'lerde var mı böyle bişey?

SKELETER
30/08/2010, 16:35
Activelerde de var aynı özellik

eskibur
30/08/2010, 21:22

Aracın elektronik olarak yapılabilen herşeyini bildiğimi sanıyordum :)

otomatik kapı kilidi bizde de var demek hemen denemem lazım :)

OzzY
30/08/2010, 21:51

menüden ayar yapıldığını ilk kez duydum =S active'lerde var mı böyle bişey?

Aracın elektronik olarak yapılabilen herşeyini bildiğimi sanıyordum :)

otomatik kapı kilidi bizde de var demek hemen denemem lazım :)

yine bi fiat klasiği :D:D bazılarında var bazılarında yok. kafasına göre davranmışlar yine

Du Hast
30/08/2010, 21:59
benim menüde otomatik kilit menüsü yok :)

ucs33
31/08/2010, 19:05
benim menüde otomatik kilit menüsü yok :)

sanırım bende de yok :agri:

alpimmm
31/08/2010, 19:41
hayır
normal durum..

aynen öyle. içerden açılır, dışarıdan açılmaz. ışıklarda beklerken kapkaççının kapınızı açıp sağ ön koltuğa attığınız çantanızı, telefonunuzu vs. çalmaması için güzel bi sistem :):)