Orijinalini görmek için tıklayınız : Xenon/angel/vize
krakercocuk
28/08/2010, 16:11
arkadaşlar izmir / çiğli / balatçık bölgesindeki tüvtürk merkezine bugün uğramamla beraber..arabamın dış modifikasyonda bana çıkarabılecek muayene sorunlarını abilerime danıştım..bu arada öğrendiğim konu
angel farların olsun / merceksiz xenonlar olsun muayeneden gecerken sıkıntı yaratmadığını bizzat ağızlarından duydum..takdırmak ısteyen arkadaslar olup tereddüt ettiklerini bılıyorum bu yüzden içleri rahat bır şekilde araclarına ister angel ister normal fara xenon takabılırler...işinize yarayacak olan bi haber olduğunu düşünerek yazmak ıstedım;) ayrıca arabama şöyle bır baktılar ve sadece zifiri karanlık olan :D cam filminin sıkıntı olacağını oda hafif kusurdan gececeğini söylediler
PLaTiNuN
28/08/2010, 16:14
Hadi hayırlısı şimdiden :)
serkankucuk
28/08/2010, 16:14
bu çok iyi oldu fırat ya sağol... çünkü merceksiz xenon başkalarını rahatsız edebiliyormuş bu yüzden kusur olarak görüyolar diye bişi demişti birileri bana...
PLaTiNuN
28/08/2010, 16:16
bu çok iyi oldu fırat ya sağol... çünkü merceksiz xenon başkalarını rahatsız edebiliyormuş bu yüzden kusur olarak görüyolar diye bişi demişti birileri bana...
Doğru söylemişler aslında binbir çeşit xenon var piyasada anlayanda satıyo anlamayanda ve bunların bazıları ciddi derecede rahatsız edici...
Doğru söylemişler aslında binbir çeşit xenon var piyasada anlayanda satıyo anlamayanda ve bunların bazıları ciddi derecede rahatsız edici...
Eğer xenon'un şapkasını taktırmazsanız, o zaman çok büyük rahatsızlık veriyor. Ayarsız halojen far, ayarları yapılmış xenon'dan daha büyük rahatsızlık ;)
grandecaglar
28/08/2010, 17:24
xenon geçiyor arkadaşlar geçti hatta beyaz ampüllerle geçmiştik mavi kafalı olanlardan :thumbup1:
GP COSKUN
28/08/2010, 19:22
benim xenon lar şapkasız ve muaynede sorunsuz geçti bilgilerinize
paylaşım için sağol fırat
En çok merak ettiğim konulardan biriydi bu. Teşekkürler.
teşekkürler Fırat, cam filminin hafif kusur olarak geçmesini öğrendiğim iyi oldu :)
krakercocuk
28/08/2010, 20:09
En çok merak ettiğim konulardan biriydi bu. Teşekkürler.
rica ederim abi:D halkım için burdayım:thankyou:
StrawBeeRy
28/08/2010, 22:03
evet bende sordum banada öyle dediler kısmetse salı günü muayeneye gideceğim inşallah sorun çıkmaz
gecen hafta bende vizeye girdim cam filmleri ve araç lpg li oldugu halde uyarı stickeri takılı olmamasından dolayı hafif kusur yazıldı
silentscream
29/08/2010, 21:22
evet bende sordum banada öyle dediler kısmetse salı günü muayeneye gideceğim inşallah sorun çıkmaz
İyi ve güzel haberlerini bekliyoruz Mert..
sağol firat ne kadan da muhteşem bilgiler veriyorsun bize gelsin xeonlar :D
krakercocuk
31/08/2010, 12:09
rica ederim onurcum bu arada taşındık abi alsancakdan:(
ama yeni yerim çiğli tüvtürk ün hemen karşısı:D
StrawBeeRy
31/08/2010, 23:14
çok şükür bu halde sorunsuz bir şekilde geçti yalnız koltuklar,cam filmi,ön camdaki şerit(güneşlik olan kısım),far ayarları,birde geri vites lambasının iptali hafif kusur olarak geçti :)