Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Hİ-Fi 100W ses sistemi
turkgames
27/08/2010, 21:58
Sonradan serviste taktırma imkanı varmıdır Fiat Hİ-Fi 100W ses sistemini ? Maliyeti ne kadar olur vs bilginiz varmıdır? Woofer + anfi almak istemiyorum eğer böyle bir şey söz konusu değilse kapılara taktığım Alpine hoparlörleri beslemesi için 4 kanallı anfi alacağım.
Romeo_er2
27/08/2010, 22:24
pek etkili bir sistem değil..tavsiye etmem..media market dan 4 adet kapılara uygun hoperlör+küçük bir anfi ve küçük bir bass alırsanız hem daha uyguna gelir hemde kat kat iyi çalar..
pek etkili bir sistem değil..tavsiye etmem..media market dan 4 adet kapılara uygun hoperlör+küçük bir anfi ve küçük bir bass alırsanız hem daha uyguna gelir hemde kat kat iyi çalar..
+1 :)
turkgames
28/08/2010, 21:42
Fiyatı 150tl'yi aşmayacak kapı hoparlörlerine bağlamak için 4 kanallı anfi önerebilirmisiniz ? Mesela https://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=10862&k_id=311&kn=JAMESON ?
for - x tercih edebilirsiniz.
konu hortlatmak gibi olmasın :) bu orjinallik açısından sonradan fiat hifi sistemi taktıran varmı
maliyeti ne olur. teşekkürler.
sonradan taktırırsanız verdiğiniz paranın karşılığını hiç alamazsınız.
Budweiser
21/05/2012, 20:57
media markt ta kaldıysa 130 liraya edisonun amfi var şahane gidin alın.
kutsalsiydam
17/11/2012, 03:26
konuyu birde ben hortlatayım. fiyat konusunda kımse bir şey yazmamış. hi-fi nin güncel fiyatını bilen arkadaş var mıdır? yada orjinal kolonların yerine başka kolonlar taktırmak istesem(etrafa dinletmek için değil sadece kendim kaliteli ses arıyorum) montajıyla birlikte bana ne kadar maliyet çıkarır. birde bunu büyükçekmece ve etrafında nereye uygun fiyata yaptırabilirim.
bvulgari
17/11/2012, 04:33
Kaliteli ses dinlemek çok pahalı birşey arkadaşlar..bu şekilde 2 kolonla yada kıytırık marka amfi lerle olacak iş değil..Ya hiç girişmeyin arabanın kolunlarını ellemeyin..Yada adam gibi amfi, component ve sub olayına hatta hiç düşünmeden teyp bile değiştirilmesi şart..