Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntolarımıza kavuşma hikayelerimiz

lewoow
26/08/2010, 16:28
Arkadaşlar 1 haftadır evosunun bekleyen biri olarak delirmek üzereyim:happydan:. Puntolarımıza kavuşurken çok ilginç hikayeler yaşadığımıza eminim.Muhtemelen de paylaşılmıştır ama bunları bir araya getirsek bir konu başlığında diye düşündüm.Çok komik ve trajik olayların yer verileceğini eminim.

Benim punto hikayem çok hızlı başladı, evoyla tanışmaya gittik eşimle ve yarım saat sonra satış işlemleri başlamıştı. Araç kampanya ve satış yoğunluğundan ötürü İzmir'de kalmadığından 2-3 gün başka şehirlerde arandı. En sonunda Eskişehirde bulundu. Getirilmesi ve teslimatı iki hafta sürer denildi. Napalım elimiz mahkum bekliyeceğiz. 3 gün sonra arabanız geldi şu an yıkanıyo dendi, trafik işlemleri zaten başlamıştı, ne güzel hemen yolları eskiteceğim diye düşündüm. Ama Bornova trafik şubesi saolsun 2 günlük işi uzattı da uzattı. Akşamları işten çıkınca:w00t2000: evomu ziyarete gidiyorum hala:D

zafermutlu
26/08/2010, 16:40
levent bu konuyu hiç sevmedim:) zira evonun gelmesi eylül 20 olması vede uzun süredir beklememin etkisi var... çok sabırlıymışım bunu anladım. sanki uzun süredir binmişte bıkmış bir halim var arabadan:) yani kavuşamayan biri olarak uzaktan sevmeyi ögrendim...

lewoow
26/08/2010, 16:52
levent bu konuyu hiç sevmedim:) zira evonun gelmesi eylül 20 olması vede uzun süredir beklememin etkisi var... çok sabırlıymışım bunu anladım. sanki uzun süredir binmişte bıkmış bir halim var arabadan:) yani kavuşamayan biri olarak uzaktan sevmeyi ögrendim...

Zafer evomun rengi konusunda sihay veya beyaz olması arasında çok gittim geldim.Siyah için ekimin ortası dediler. 2 AY:frusty00:. Hapis hayatı gibi. Araban var ama 2 ay sonra. O yüzden eşimide ikna ettim. Beyazda karar kıldık. Senin sabrını tebrik ediyorum.

zafermutlu
26/08/2010, 17:54
Zafer evomun rengi konusunda sihay veya beyaz olması arasında çok gittim geldim.Siyah için ekimin ortası dediler. 2 AY:frusty00:. Hapis hayatı gibi. Araban var ama 2 ay sonra. O yüzden eşimide ikna ettim. Beyazda karar kıldık. Senin sabrını tebrik ediyorum.

mecbur sabretcez daha da rötar yaparsa fabrikadan resmini isteyecegim:) bakıp hasret gideririm:D

lewoow
26/08/2010, 18:09
mecbur sabretcez daha da rötar yaparsa fabrikadan resmini isteyecegim:) bakıp hasret gideririm:D

:siritma::siritma::siritma:

Evomun geldiği ilk gün resmini çektim. Daha yıkanmamış ilk kuş pisliğide önde fiat yazısı yanı hemen. Fotoğrafına baktıkça gülüyorum. Umarım fotoğraf istemene gerek kalmadan bir telefon gelir ve " Zafer Bey, evonuz hayırlı olsun, gcır gıcır sizi bekliyo" denir.

JASMINE
26/08/2010, 18:10
" Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli"
Bu parça Sevipte kavuşamayan, aracını alıpta kullanamayan arkadaşlara gelsin :D :D

Hayırlısı olsun arkadaşlar. Geç olsun güç olmasın ;)

defeat
26/08/2010, 18:48
Hehehe,eski bir Gp'ci yeni bir Linea'cı olarak hepinize hayırlı olsun.
Ben alırken GP Sport'um için gemi gelmişti ve dileyin istediğiniz renk ya da versiyonu denmişti:)3 kere karar değişmiştik hanımla,danışman deliriyordu:)

evolodi
26/08/2010, 19:27
bornovadan mi aldiniz araci enrikodan?ben de 1,5ay bekledim siyah pop-kit ve bordo rengi döşeme için:D

lewoow
27/08/2010, 09:23
bornovadan mi aldiniz araci enrikodan?ben de 1,5ay bekledim siyah pop-kit ve bordo rengi döşeme için:D
Birmottan aldım. Siyah renk ve bordo iç döşeme için ekim sonu dediler.:thumbdown:

evolodi
27/08/2010, 10:27
Birmottan aldım. Siyah renk ve bordo iç döşeme için ekim sonu dediler.:thumbdown:
biz de türkiye geneline baktik bulamadilar en son gemiylen italyadan geldi anam 1,5ay geçmek bilmedi :Dhayirlisi olsun bornovada beyaz evo görürsem basarim kornayi:D

Scottie
27/08/2010, 10:45
https://forum.grandepuntotr.com/ser-kursu/18828-bir-grande-punto-hikayesi.html

Puntolarımıza kvusşma hikayelerimiz yukarıda linkte yazılı... Çoşkun abi açmıştı.. yazan yazdı.

lewoow
27/08/2010, 10:52
https://forum.grandepuntotr.com/ser-kursu/18828-bir-grande-punto-hikayesi.html

Puntolarımıza kvusşma hikayelerimiz yukarıda linkte yazılı... Çoşkun abi açmıştı.. yazan yazdı.

Daha önceden konunun açıldığını bilmiyordum.Konu başlığı açarak fazladan yer kaplattıysam özür dilerim.

lewoow
27/08/2010, 10:54
biz de türkiye geneline baktik bulamadilar en son gemiylen italyadan geldi anam 1,5ay geçmek bilmedi :Dhayirlisi olsun bornovada beyaz evo görürsem basarim kornayi:D

Çok teşekkür ederim. Kısmetse evoma kavuştuktan sonra, İzmirdeki tüm evoları forum üyesi adledip dörtlüleri yakıp selamlicam.:siritma:

Scottie
27/08/2010, 10:57
Daha önceden konunun açıldığını bilmiyordum.Konu başlığı açarak fazladan yer kaplattıysam özür dilerim.

yok onun için göndermedim. okuman için gönderdim.. gerçekten ilginç hikayeler var..

evolodi
27/08/2010, 11:24
Çok teşekkür ederim. Kısmetse evoma kavuştuktan sonra, İzmirdeki tüm evoları forum üyesi adledip dörtlüleri yakıp selamlicam.:siritma:
izmirin neresindensiniz?

lewoow
27/08/2010, 13:47
izmirin neresindensiniz?

Birkaç gün içinde Bornova'da beyaz evo gören ki daha plakası bile belli değil bilsin ki benimdir:kicking0:

evolodi
27/08/2010, 13:49
Birkaç gün içinde Bornova'da beyaz evo gören ki daha plakası bile belli değil bilsin ki benimdir:kicking0:
ben de bornovadayim görünce kornayi basarim :D

hakanyilmaz
27/08/2010, 16:06
arkadaşlar ben de geçen pazartesi siparişi verdim. İnşallah 1 ay sonra siyah evoma kavuşacağım. Beklemek zormuş gerçekten.

bbya
27/08/2010, 19:48
Dile kolay 11 haftanın sonunda evo'ma kavuştum kimse benim kadar beklememiştir sanırım.Şimdide üstünden inmiyorum,beklemenin acısını çıkartırcasına :)

mesut eyvaz
29/08/2010, 01:19
Bende bekleyemeyenlerdenim aklımda granit gri vardı her kesin zevki active olabilir diyordum. tabii bundan önce ne araçlar baktım her telden . Evoyu sordum 1.4 dynamic granit gri bir adet var dediler böyle toz içinde garibim dışarda yatıyor tamam pazarlık edelim dedik tabi 3 - 5 bakmayacam çünkü diğer arabalarda 3 hafta ila 3 ay gibi bir süre söylediler hevesimi kırdılar. kendi üzerime yapsam ikametim osmaniye dışında hemen annemin üzerine işlemleri başlattım kredimi bile fiattan ayarlattım banklarla zaman kaybı olmasın diye bir gün sonra annemi imzaya getirdim cuma günüydü haftasonu geçmek bilmedi pazarteside key ödemeli nedeni ile net çöktü vergi sorunu oldu ve salı öğlen 2 gibi aracımı pırıl pırıl teslim aldım tabi eşime ve çocuğumada göstermiştim her nekadar büyük araba isteselerde çevremin doblo fiorino corolla focus ve özellikle fiesta ısrarlarına aldırmadan aldım