Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto'yu hiç böyle görmediniz... Sürpriz
C.tesi doğumgünümdü, arkadaşlarım da güzel bir süpriz hazırlamışlar herkes toplanmış yedik içtik... Doğumgününün sonunda pasta geldi aha bir baktım benim punto :) Ama Punto gibi durmuyor, daha geniş daha yere oturmuş spo araç gibi olmuş :) çok hoşuma gitti pasta da çok lezzetliydi. Fotoğrafları ekliyorum nasıl olmuş Punto yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada mumlara kadar el yapımı pasta malzemesinden yapılmıştı, jantlar süper görünüyor. Arabanın üzerinde benim her zamanki halim gri şort, beyaz tşört ve kucağımda notebook...
çok yaratıcı, gayet hoş duruyor :)
StrawBeeRy
26/08/2010, 00:40
süper olmuş ya afiyet olsun abi tekrar nice yıllara
çok yaratıcı, gayet hoş duruyor :)
ben de yapmıştım biraz kopyasını yapmışlar ama punto'yu gerçekten de inanılmaz hoş yapmışlar
süper olmuş ya afiyet olsun abi tekrar nice yıllara
teşekkürler, olsa da yesek
Ben önceden gördüm :)
Çok beğendim Ertan. Yapanın ellerine sağlık.
Bu arada tekrar nice yıllara.
Valla süper kırmızı olsa daha güsel olurdu kanımca :) nice yıllara
çok tatlı olmuş valla, bayıldım.
Ertan geçmiş doğumgünün kutlu olsun bu arada.
34ozkankurtuldu34
26/08/2010, 04:11
Dogum gününüz kutlu olsun arkadaşlarınızın size ne kadar deger verdigi belli gerçekten sizde onların degirini bilin en kötü dogum gününüz böyle olsun saygılar...
çok güzel olmuş yapan harbi ustaymış mutlu yıllar
çok güzel görünüyor... geçmiş doğum günün kutlu olsun....
ademtahir
26/08/2010, 10:04
doğum günün kutlu olsun..ince bir düşünce tebrikler...
ama puntoyu nasılda kesip yediniz öyle:)))
Ben önceden gördüm :)
Çok beğendim Ertan. Yapanın ellerine sağlık.
Bu arada tekrar nice yıllara.
ilk sen kutladın zaten :) bundan sonra facebook'tan önce burada paylaşacağım tüm arkadaşlar ilk görsün :)
Valla süper kırmızı olsa daha güsel olurdu kanımca :) nice yıllara
Frambuazlı, böğürtlenli olsa güzel olurdu gerçekten :) ama kırmızı da olsa ben siyaha boyar öyle yerdim :)
çok tatlı olmuş valla, bayıldım.
Ertan geçmiş doğumgünün kutlu olsun bu arada.
Teşekkür ederim :)
Dogum gününüz kutlu olsun arkadaşlarınızın size ne kadar deger verdigi belli gerçekten sizde onların degirini bilin en kötü dogum gününüz böyle olsun saygılar...
Evet böyle günlerde değerleri anlaşılıyor arkadaşlarım benim için de çok önemli. Yaklaşık her günümüz böyle geçtiğinden :) git gide daha sıkı bir dostluğumuz oluyor, teşekkür ederim ince mesajınız için
çok güzel olmuş yapan harbi ustaymış mutlu yıllar
Bir kadın yapıyormuş oğlu da istanbul içi sevkiyat yapıyormuş. İnternetten bulmuşlar ben de güzel bir pastaneye pasta yaptırmıştım 3 ay önce ama bunun gibi şekil olmamıştı...
çok güzel görünüyor... geçmiş doğum günün kutlu olsun....
Teşekkürler sağol Eser,
doğum günün kutlu olsun..ince bir düşünce tebrikler...
ama puntoyu nasılda kesip yediniz öyle:)))
Teşekkürler, ilk ben kestim. Çok zordu kesmek bayağı sertti hiç gerçekçi olmamış o yüzden özellikle tavanından girdiğimde zor oldu dibi görmem, kızlara bıraktım sonra 2 saatte dilimlediler :)
Ertan nice yıllara ama sanki peugeot gibi olmuş araç :D
krakercocuk
26/08/2010, 12:53
arkadaş deli olmuş ya:) çok tatlı duruyo kesmeye kıyamam valla:)
ertan öncelikle dogum günün kutlu olsun.pasta da pek hoş olmus orda arkada bagajda oturan elemanda sen mi oluyorsun :D
narkoz30
26/08/2010, 20:31
hehehe güzel düşünce ertan dogumgünün kutlu olsun bu arada aklıma takıldı seni kim yedi yaw :)
Ertan nice yıllara ama sanki peugeot gibi olmuş araç :D
Eyvallah :) Pejo 207'yi andırıyor gerçekten ama pasta olmasından dolayı böyle biraz yayılmış değişik bir havası var. Bir de stop'lar bravo gibiydi, arka tarafını çevirmedim o yüzden :)
arkadaş deli olmuş ya:) çok tatlı duruyo kesmeye kıyamam valla:)
Sağol Fırat, Ben aslında aracı bozmadan çamurluk, kaput tavan vs kesecektim, şekil olacaktı bir de öyle fotoğrafını çekecektik. saçmalama şımarma dediler :) o yüzden normal pasta gibi kestim :d
ertan öncelikle dogum günün kutlu olsun.pasta da pek hoş olmus orda arkada bagajda oturan elemanda sen mi oluyorsun :D
Teşekkür ederim... Evet benim çok benzetmişler beni genelde öyle takılırım şort notebook falan arkadaşlar da arabanın üstüne koymuşlar
hehehe güzel düşünce ertan dogumgünün kutlu olsun bu arada aklıma takıldı seni kim yedi yaw :)
sağol abi teşekkürler... Beni sorma ya onu güzelce ayırdık, sarışın bayanla. güzelce sardık benim vitrine koyacaktık sonra çöplerle atmışız hem de atan benim :d
WiSTaRiA
28/08/2010, 01:48
Harika olmuşş... Yemeğede kıyamaz insan o pastayı :D:D Tekrar nice senelere....