Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evoma kavuştum

uraaal
25/08/2010, 20:44
merhaba arkadaşlar sabırsız bir bekleyişin ardından sonunda bugün evoma kavustum.:merhaba:.öncelikle şunu sorayım bana araba katalogu dahil bişey vermediler kargoyla gönderilecekmiş.:hmm:.çok az gezebildim çalıştığım için zaten bölge müdürümden zor izin alıp gittim.ilk izlenimlerim gayet tatmin edici.tabii biraz kastırayım dedim devir kesicinin oralarda takıldım araç gidiyor gibi.şu s&s sistemi işe yarıyor gibi çok az kalkışta sarsmasının harici ayrıca vites değiştir uyarısı falan vermesi hoşuma gitti yol bilgisayarı bu şekilde gerçekten çok hoş ve kullanışlı.ses izolasyonu 10 üzerinden 10 kesinlikle sınıfında hiçbir araçta bu izolasyon yok belki poloda.onun haricinde ses sistemini kesinlikle görün 35 seviyesinde verdiği ses gayet tatmin edici.kısa bir zaman yeni hoparlörlere ihtiyacım yok belki bass.hmm başka depoyu doldurdum 175 papel :tooth000:araca gören hayran oluyor gerçekten :D .merak ettiğim konu devir saatinde redline çizgisi yok nedense çözemedim onu :D neyse şimdilik bu kadar en kısa zamanda bir tura cıkayım deneyimlerimi yazarım.hayırlı akşamlar.

bvulgari
25/08/2010, 21:06
Hayırlı olsun..

EvoKoray
25/08/2010, 21:42
aracınız hayırlı olsun..

ABNEW
25/08/2010, 21:48
Hayırlı olsun Ural, iyi günlerde kullanman dileğiyle...

uraaal
25/08/2010, 22:26
ya bulamadım ama bu gündüz farları nasıl kapanıyor acaba birde ışık yanınca s&s sistemi aktif olmuyormu demin biraz gezdim nedense s&s aktif değil diyor.sorun bende ama anlayamadım :D

edelsang
25/08/2010, 22:30
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

hsyn28
25/08/2010, 23:07
ya bulamadım ama bu gündüz farları nasıl kapanıyor acaba birde ışık yanınca s&s sistemi aktif olmuyormu demin biraz gezdim nedense s&s aktif değil diyor.sorun bende ama anlayamadım :D
gündüz farları sol yanda arac hareket halinde degilken menüden kapatılıyor.S&S sistemi ısık sönükken aktif yani elle kapatmazsanız her arac calıstıgında aktif olur zaten.hızınız 10km ve üzerine cıkarsa ve klima kapalıysa devreye girer aksi durumlarda S&S devre dışı uyarısı alırsınız.dügmesine bastıgınızda ışık yandıgı zaman devre dısı kalır keske tam tersi olsaymıs manuel evolarda gereksiz bir uygulama bir müddet sonra yoruyor insanı.
Bu arada hayırlı olsun kazasız belasız şimdiden 175 papellere elveda demeye baslayın:D

StrawBeeRy
25/08/2010, 23:10
hayırlısı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın

lionT-JET
25/08/2010, 23:12
hayirlisi olsun.gule gule kullanin.

uraaal
25/08/2010, 23:14
hayırlısı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın
biraz alışsında araba görücez 90lık mjtd nasıl gidiyor :D:D teşekkürler arkadaşlar inşallah daha iyisi sizlerin olsun

StrawBeeRy
25/08/2010, 23:15
biraz alışsında araba görücez 90lık mjtd nasıl gidiyor :D:D teşekkürler arkadaşlar inşallah daha iyisi sizlerin olsun
90lık gitmiyor ya siz geçersiniz :) bu arada geliyorsunuz demi iftar buluşmasına ?

uraaal
25/08/2010, 23:18
gündüz farları sol yanda arac hareket halinde degilken menüden kapatılıyor.S&S sistemi ısık sönükken aktif yani elle kapatmazsanız her arac calıstıgında aktif olur zaten.hızınız 10km ve üzerine cıkarsa ve klima kapalıysa devreye girer aksi durumlarda S&S devre dışı uyarısı alırsınız.dügmesine bastıgınızda ışık yandıgı zaman devre dısı kalır keske tam tersi olsaymıs manuel evolarda gereksiz bir uygulama bir müddet sonra yoruyor insanı.
Bu arada hayırlı olsun kazasız belasız şimdiden 175 papellere elveda demeye baslayın:D
hmm anladım ya ne bilim bir kullanma kılavuzu falanda vermediler öle gelene kadar deneye deneye öğrenicez bakalım.bu arada geri geri giderkende s&s sistemi aktif oluyor demin yaşadım.bakalım tasarruf sağlayacakmı :D bu tüketim değerleri öldürdü beni bir 2.0 lt oluo basıorum anında 16.8 lt oluo bittim valla ama genel olarak yol bilgisayarı cok hoş özellikle vites artır -küçült uyarısı hoşuma gitti :D sorma dostum bakalım benzinciye öpücük veririz artık çok yakarsa :gatherin:

uraaal
25/08/2010, 23:21
90lık gitmiyor ya siz geçersiniz :) bu arada geliyorsunuz demi iftar buluşmasına ?
ne buluşması hacı çözemedim ??? ne zaman ? haaa bu arada inceden 90lık gitmiyor ya geçersin kısmında bir dokundurma sezinlemediğimi sandıysan yanıldın :D:D:D:D zaten bugün yokuşta kango artis artis geçti tabi muhtemelen 1.9 dtiydi.eski kasa :D

StrawBeeRy
25/08/2010, 23:24
ne buluşması hacı çözemedim ??? ne zaman ? haaa bu arada inceden 90lık gitmiyor ya geçersin kısmında bir dokundurma sezinlemediğimi sandıysan yanıldın :D:D:D:D zaten bugün yokuşta kango artis artis geçti tabi muhtemelen 1.9 dtiydi.eski kasa :D
https://forum.grandepuntotr.com/istanbul/19422-istanbul-iftar-bulusmasi-12.html

yok ya o kadar büyütmeyin mjet gidiyor gibi yapıyormuş gitmiyormuş öyle diyenler varda o yüzden öyle dedim

hsyn28
25/08/2010, 23:25
öpücük mü :D:D geri geri giderken devreye girdigini bilmiyordum ben kapatıyorum zaten S&S u.bayacak bir müddet sonra istanbul içinde ideal degil bence.Bu arada anlık tüketime cok bakma bagımlılık yapıyo gözlerin şaşı olur biri orda biri yolda gidio insan:D en ideali ortalama tüketim bi ara kastım bende ne yakacak acaba diye 150 kurus sehir içi dısı karısık yaktı.ama şimdi Allah ne verdiyse otobanda 150 nin altına pek düşmüyorum depoda 10 lira oynuyo ne kadar basarsan bas tabi dizelde.yakında turboyu kucaklarım gibime geliyo.

zafermutlu
25/08/2010, 23:25
hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın.. arabamı sormaya gittigimde evo nun içine yine kuruldum 3 gün önce.. vazgeçemedim arabadan içi gerçekten güzel siyah içi bordo bayılıyorum binince....

StrawBeeRy
25/08/2010, 23:26
öpücük mü :D:D geri geri giderken devreye girdigini bilmiyordum ben kapatıyorum zaten S&S u.bayacak bir müddet sonra istanbul içinde ideal degil bence.Bu arada anlık tüketime cok bakma bagımlılık yapıyo gözlerin şaşı olur biri orda biri yolda gidio insan:D en ideali ortalama tüketim bi ara kastım bende ne yakacak acaba diye 150 kurus sehir içi dısı karısık yaktı.ama şimdi Allah ne verdiyse otobanda 150 nin altına pek düşmüyorum depoda 10 lira oynuyo ne kadar basarsan bas tabi dizelde.yakında turboyu kucaklarım gibime geliyo.
sende bizdensin abi bas bas birşey olmuyor :D

uraaal
25/08/2010, 23:26
https://forum.grandepuntotr.com/istanbul/19422-istanbul-iftar-bulusmasi-12.html

yok ya o kadar büyütmeyin mjet gidiyor gibi yapıyormuş gitmiyormuş öyle diyenler varda o yüzden öyle dedim
söylentilere cevap vericeksin işte ne mutlu ama geride kalırsan ağlamak yok tabi:-( :D:D:D

StrawBeeRy
25/08/2010, 23:27
söylentilere cevap vericeksin işte ne mutlu ama geride kalırsan ağlamak yok tabi:-( :D:D:D
peki siz kalırsanız satmaya kalkmayın sonra :D

uraaal
25/08/2010, 23:30
yarın yüklenicem bir miktar arabaya yanlız bu motor çok boş kalmış gibi kaputun altı bomboş ya insan bir 1.6 koyar nasılsa aynı vergi :D:D bilen yokmu ya merak ettim şimdi bu devir saatinde redline yokmu nasıl iş çözemedim amerikanlar gibi olmuş :D:D dediğim gibi araba almadan önce kesinlikle evonun içine bir oturun farkı anlarsınız zaten :D

uraaal
25/08/2010, 23:32
peki siz kalırsanız satmaya kalkmayın sonra :D
olabilir hacı sonuçta snn bp benden fazla bakalım nasıl işler oluyor görelim ben şöyle arabaya bir alışayımda.bugün nişantaşında yol bilgisayarıyla oynarken kırmızıda geçmişim inş.kamera falan yoktur. :D:D

hsyn28
25/08/2010, 23:33
sende bizdensin abi bas bas birşey olmuyor :D
Mert bilion zaten paso otobandayım istanbul izmit arası 90 la gidiom deneyeyim ne yakacak diye kamyoncular sellöktör yapıyo utanıyo insan bi müddet sonra:D:D bende dayanamıom patlatıom gidiyom 30 dk kadar hiç gaz kesmeden 150 altına düsmüyorum ama tırsıyom yakında alırım elime turboyu diye:D bişey olmaz dedin garanti senden artık rahat rahat patlatırım:D

StrawBeeRy
25/08/2010, 23:35
Mert bilion zaten paso otobandayım istanbul izmit arası 90 la gidiom deneyeyim ne yakacak diye kamyoncular sellöktör yapıyo utanıyo insan bi müddet sonra:D:D bende dayanamıom patlatıom gidiyom 30 dk kadar hiç gaz kesmeden 150 altına düsmüyorum ama tırsıyom yakında alırım elime turboyu diye:D bişey olmaz dedin garanti senden artık rahat rahat patlatırım:D
:D aman abi dur şimdi aklıma gelen başıma gelir bahsetmeyelim :D

hsyn28
25/08/2010, 23:35
olabilir hacı sonuçta snn bp benden fazla bakalım nasıl işler oluyor görelim ben şöyle arabaya bir alışayımda.bugün nişantaşında yol bilgisayarıyla oynarken kırmızıda geçmişim inş.kamera falan yoktur. :D:D
harbiyenin arkasındaki ışıklarsa EDS var üzülme ama bişe olmaz aracın bahşişini verdim dersin:D

hsyn28
25/08/2010, 23:37
:D aman abi dur şimdi aklıma gelen başıma gelir bahsetmeyelim :D
ben bilmem bişey olmaz dedin:D tamam hadi konuyuda yemeyelim yine her zaman ki pisliği yapmayalım bu konu bari temiz dezenfekte kalsın.

StrawBeeRy
25/08/2010, 23:39

deneriz tabi :)

ben bilmem bişey olmaz dedin:D tamam hadi konuyuda yemeyelim yine her zaman ki pisliği yapmayalım bu konu bari temiz dezenfekte kalsın.
aynen abi bunu hep yapıyoruz ya :D

uraaal
25/08/2010, 23:40
harbiyenin arkasındaki ışıklarsa EDS var üzülme ama bişe olmaz aracın bahşişini verdim dersin:D
eyvahhhh aynen tam askeri müzenin az ilerisine ışık yapmışlar ya yeni yapmışlar onu zaten orda ışık yoktu önceden.babamda dedi zaten kesin cam vardır burda diye.anladın dimi sen yeri harbiyeden gelip dönüp düz gidince rumeliye dönüş varya orası :D

hsyn28
25/08/2010, 23:43
orda var diye hatırlıyorum yol ortadan ikiye bölünüyo orda hemen ilerdeki ışıkları diyosun.

uraaal
25/08/2010, 23:47
orda var diye hatırlıyorum yol ortadan ikiye bölünüyo orda hemen ilerdeki ışıkları diyosun.
haah aynen evet tam orası ya ne zaman ışık koydular oraya :surprise: daha arabanın gecesi dolmadı dakka bir gol bir.neyse ceza gelirse fiata yollarım böyle güzel interior yaptıkları için :D:D oraya bakarken geçtim yaa off

hsyn28
25/08/2010, 23:52
haah aynen evet tam orası ya ne zaman ışık koydular oraya :surprise: daha arabanın gecesi dolmadı dakka bir gol bir.neyse ceza gelirse fiata yollarım böyle güzel interior yaptıkları için :D:D oraya bakarken geçtim yaa off
oradan arabayla gectin mi hiç önceden gecmediysen dikkatini cekmemiştir bayadır var orda ışıklar olsun ben mecidiyeköydekinden gectim yol bilgisayarına bakarken hala bişe gelmedi 2 sene sonra yollarlar şu an rahat ol 2 sene ses soluk cıkmaz.

uraaal
25/08/2010, 23:55
oradan arabayla gectin mi hiç önceden gecmediysen dikkatini cekmemiştir bayadır var orda ışıklar olsun ben mecidiyeköydekinden gectim yol bilgisayarına bakarken hala bişe gelmedi 2 sene sonra yollarlar şu an rahat ol 2 sene ses soluk cıkmaz.
ya nasıl geçmeyeyim ya sende ben az aşağısında oturuyorum oranın :D nasıl saçma bir sistem bu 150 mt arayla iki ışık olurmu yaaa

hsyn28
25/08/2010, 23:59
oturdugun yerde bu tongaya düşüyosan diğer yerlerde işin zor madem yakınsın çık 5 dk bak arabayla bi tur atmıs olursun nişantaşı iyidir simdi tam saati yine gecme ama dikkat et:D:D

uraaal
26/08/2010, 00:07
oturdugun yerde bu tongaya düşüyosan diğer yerlerde işin zor madem yakınsın çık 5 dk bak arabayla bi tur atmıs olursun nişantaşı iyidir simdi tam saati yine gecme ama dikkat et:D:D
bugün değilde yarın ilk işim orası olacak yakın derken o kadar yakın değilim harbiyenin o taraftayım ben :D ana caddede eds kesin var onu biliyorumda :D birde biraz pati attı lastikler çok pis kokouyo nedense :D yoksa motordanmı geliyor o koku :D:D

hsyn28
26/08/2010, 00:09
koksun koksun iyidir yeni lastikler patiye sarar normaldir balatalarda kokabilir araba yeni o da kokabilir bişe olmaz:D

uraaal
26/08/2010, 00:15
koksun koksun iyidir yeni lastikler patiye sarar normaldir balatalarda kokabilir araba yeni o da kokabilir bişe olmaz:D
koksun bakalım kokacağı zaman kısadır zaten :D

byspayn
26/08/2010, 02:02
hayırlı uğurlu olsun Abi araban :)

uraaal
26/08/2010, 02:10
hayırlı uğurlu olsun Abi araban :)
sağol kardeşim bu arada doğru seçimi yapmışsın keşke maddi olarak farkı gözardı edebilseydimde bende dynamic alsaydım çok fark yok gibi görünüyor ama öyle değil gibi neyse kısmet :)

byspayn
26/08/2010, 02:18
Keşke Abi ama dediğin gibi maddiyatta bitiyor olay. Genede çok güzel araç active olsun dynamic olsun. Kazasız belasız bin inşallah :)

uraaal
26/08/2010, 02:40
Keşke Abi ama dediğin gibi maddiyatta bitiyor olay. Genede çok güzel araç active olsun dynamic olsun. Kazasız belasız bin inşallah :)
bu arada yakıtla aran nasıl bnm yol bilgisayarı sapık gösteriler yapıo 16 litre falan dio kalbimle oynuo :D:D

lewoow
26/08/2010, 11:18
Hayırlı uğulu olsun kazasız belasız.
Darısı artık bana. Hala beklemedeyim teslimatı.:frusty00:

uraaal
26/08/2010, 11:53
Hayırlı uğulu olsun kazasız belasız.
Darısı artık bana. Hala beklemedeyim teslimatı.:frusty00:
sagolasın abi ah o beklemek yokmu insanın ömründen ömür götürüyor vallahi inş.sende kısa zamanda kavusursun aracına zaten bir binince bi daha inemiosun merak etme :D:D

byspayn
26/08/2010, 13:57
bu arada yakıtla aran nasıl bnm yol bilgisayarı sapık gösteriler yapıo 16 litre falan dio kalbimle oynuo :D:D

Sen sürekli basıyosun ama galiba Abi :D Benim TRIP A 6.8 TRIP B 7.4 gösteriyo ama ne kadar doğru bilemiyorum. TRIP B aldığımızdan beri hiç sıfırlanmadı :) Sanki hala çok yakıyomuş gibi geliyo bana da :)

uraaal
27/08/2010, 00:35
Sen sürekli basıyosun ama galiba Abi :D Benim TRIP A 6.8 TRIP B 7.4 gösteriyo ama ne kadar doğru bilemiyorum. TRIP B aldığımızdan beri hiç sıfırlanmadı :) Sanki hala çok yakıyomuş gibi geliyo bana da :)
tabi basıyorum kardeşim bugün klima genelde acık genelde makaslı şekilde bastım a.ort tük.17.1 lt cıktı :D:D 1 viteste biraz kararsız gibi olsada sanırım tüm fiatların ortak özelliği bu 3.vites oldukça güçlü.

StrawBeeRy
27/08/2010, 00:40
tabi basıyorum kardeşim bugün klima genelde acık genelde makaslı şekilde bastım a.ort tük.17.1 lt cıktı :D:D 1 viteste biraz kararsız gibi olsada sanırım tüm fiatların ortak özelliği bu 3.vites oldukça güçlü.
fazla içici alıştırma sonra ocağına incir ağacı diker :)

uraaal
27/08/2010, 01:25
fazla içici alıştırma sonra ocağına incir ağacı diker :)
içiçiliğin suçu yok napalım yaksın bakalım :cool0000:

roadends
27/08/2010, 23:31
slm;
bende bugün gidip Evo'm için sözleşme imzaladımm :))
Arabamın şu an italya da üretim bandında olduğunu ve 2 hafta sonra teslim alacağımı söylediler... Sizce araç teslimi ne kadar süre sarkar ya da tam gününde alabilir miyim ?
Sizlerle olmaktan da çok mutluyummm :))

stotinka
27/08/2010, 23:56
hayırlı olsun

uraaal
28/08/2010, 00:01
slm;
Arabamın şu an italya da üretim bandında olduğunu ve 2 hafta sonra teslim alacağımı söylediler... Sizce araç teslimi ne kadar süre sarkar ya da tam gününde alabilir miyim ?
hayırlı olsun emin ol pişman olmayacaksın :D

uraaal
28/08/2010, 00:01
hayırlı olsun
abi teşekkürler multiairle bir kıyaslamak isterim zamanı gelince :D

roadends
28/08/2010, 00:06
hayırlı olsun emin ol pişman olmayacaksın :D

Teşekkür ederimmm.
Çok beğenerek aldım ilk defa Sky dome kullanacağım umarım pişman olmam :))
Arabam da gelse artık...
Söz verdikleri tarih de geliyor mu araçlar ?

uraaal
28/08/2010, 00:11
Teşekkür ederimmm.
Çok beğenerek aldım ilk defa Sky dome kullanacağım umarım pişman olmam :))
Arabam da gelse artık...
Söz verdikleri tarih de geliyor mu araçlar ?
ben direk bayide olan aracı aldığım için o kısmını bilemem tabi ama geç kalsa bile koltuğa oturunca bütün sinirin kötü enerjin yokoluyor bilmem anlatabildimmi :D

NyhatShu
28/08/2010, 00:12
slm;

selam onur seni üzmek istemem ama 2 haftada ben arabayı ankaradan izmir'e getirtemedim ki italyadan 1bucuk ay beklersiniz dediler ama tabi farklı bi durum varsa bilemem ama allah sabır versin şimdiden beklemek zor oluyor..

NyhatShu
28/08/2010, 00:13
abi teşekkürler multiairle bir kıyaslamak isterim zamanı gelince :D

izmire gelirsen kıyaslarız ya :P

uraaal
28/08/2010, 00:17
izmire gelirsen kıyaslarız ya :P
:D ben burdan izmire kadar gelsem o hızla ferrariyi bile geçerim o zaman kıyaslama yapmış olmayız.şaka bir yana arabanın gaz pedalı çok hassas sendede böyle bir durum varmı birde o kaputun altındaki multiair kapagı çok hoş keşke fire'da öyle bir kapak koysalardı :D

NyhatShu
28/08/2010, 00:27
kapak güzel pahalı bişeye benziyo ama geçen izmirde toplantıda arkadaşlara motoru göstereyim dedim var tamirci bi asıldı kapak geldi ama tahmine göre 600 tl falan vardır o kapak :) gaz pedalı hasas yeni araba diye olabilir yeni çok güzel oluyo ya.. senin döşeme ne renk ? Bordodur inşallah.

uraaal
28/08/2010, 00:35
kapak güzel pahalı bişeye benziyo ama geçen izmirde toplantıda arkadaşlara motoru göstereyim dedim var tamirci bi asıldı kapak geldi ama tahmine göre 600 tl falan vardır o kapak :) gaz pedalı hasas yeni araba diye olabilir yeni çok güzel oluyo ya.. senin döşeme ne renk ? Bordodur inşallah.
maalesef active donanımda tek renk var o da gri :D olsun gride fena durmuyor siyah araçta ama şöyle bir fark varki dynamic donanımdaki koltuklarla gerçekten arada fark var yalan yok.ama gp'ya göre active donanımı bile oldukça tatmin edici tutulmuş.ama dynamic donanımın tadı bir başka.ben sabırsızlıktan dolayı ellerinde active var diye aldım.o değilde o kolçağı bir an önce almam lazımmış benim test aracıda multiairdi ya gerçekten çok rahat birde ön taraf çook rahat.arkaya binen şaşırıyor ya bu araba dışardan bu kadar büyük gözükmüyor diye.led stoplar gündüz değilsede gece bir bakanı bir daha baktıracak kadar gözalıcı bugün ortaköye indim arkamda otobüs ledleri görim diye paso frene basıorum :D:D:D.ama ilk fireyide verdim.şu solda farları ayarlama tablosunun altında bi cep var ya cekince geliyor bi çektim elimde kaldı :D:D:D:D bir ara götürücem bu ne diycemde bakalım zaman bulamıoruz işte.senin nasıl genel olarak şikayetlerin memnuniyetlerin yazalım bilgilenelim :D ne uzun yazmışım bu arada :hmm:

roadends
28/08/2010, 00:47
selam onur seni üzmek istemem ama 2 haftada ben arabayı ankaradan izmir'e getirtemedim ki italyadan 1bucuk ay beklersiniz dediler ama tabi farklı bi durum varsa bilemem ama allah sabır versin şimdiden beklemek zor oluyor..

Birazcık canım sıkıldı şimdi...
Umarım söz verdikleri tarihte, içinde Pop Kit ve Ass. Kit de var o konuda yorumlarınızı öğrenebilir miyim ?

uraaal
28/08/2010, 01:12
Umarım söz verdikleri tarihte, içinde Pop Kit ve Ass. Kit de var o konuda yorumlarınızı öğrenebilir miyim ?
sabreden derviş muradına ermiş :D:D

roadends
28/08/2010, 01:37
sabreden derviş muradına ermiş :D:D

Sanırım çooooooook bekleyeceğimmm. :dumbo:
Umarım siz yanılıyor olursunuz...

uraaal
28/08/2010, 02:15
Sanırım çooooooook bekleyeceğimmm. :dumbo:
Umarım siz yanılıyor olursunuz...
dediğim gibi italyadan gelecek araç için bekleme süresini bilemiyorum ama istanbul şişlide sadece trafik tescil işlemleri için bir hafta bekledik tabi burada asıl borç geç fatura çıkarma işgüzarlığında bulunan tofaşın:surrende:

NyhatShu
28/08/2010, 12:22
Onur Hızlandırmak için yani plaka işlemlerini araba gelmeden başlatmalısın araba geldikten sora aynı gün bile trafiğe çıkabilirsin bide sürekli ara adamları taciz et falan..

ya Ural benim arabadada aynı muhabbet oldu bu farların oldugu muhabbetin ordaki ufak saklama cebi var o ben ordayken açtım elimde kaldı orayı dandik yapmışlar. pek bi şikayetim yokta çok yakıyom ben biraz spor kullanıom 150bg'in hakkını veriyorum yani bas bas gidiyorum performansı yetmiyo bana ahh ahh.. ama şimdilik bı sıkıntım yok 1500 km oldu daha açılmadı rahat gitmiyo araba öyle işte. senn bi sorunun var mı ?

NyhatShu
28/08/2010, 12:25

Pop kit : iyi bi gösteriş katıyo güzel bişey krom ön arka kaplamalarda daha şık
Ass kit : park sensörü yağmur sensörü var başka bildiğim bişey yok yardımcı oluyor yağmur sensörünü daha göremedik ama kışın bakıcaz:dribble0:

uraaal
28/08/2010, 20:10
evet o cep maalesef oldukça dayanıksız gibi üstelik ben zorlarken komple o paneli söküyordum az daha :D:D benimde cok yakmasının dısında bir şikayetim yok.1.viteste 35-40 rpme kadar bir cansızlık söz konusu.fakat daha sonra 130-140 km aralıgına kadar yükselirken herhangi bir sıkıntı yok.BİR DE ISRARLA SORUYORUM AMA YA BİLEN YOK YADA KİMSE DE BÖYLE BİR OLAY YOK! BENİM DEVİR SAATİNDE KIRMIZI BÖLGE OLARAK BİLİNEN VE DEVİR KESİCİYİ GÖSTEREN KIRMIZI BÖLGE YOK.ÖYLE BİR YAPILMISKİ SANKİ 7000 RPME KADAR GİDİLEBİLİR ANLAYAMADIM ??? :D:D

mesut eyvaz
28/08/2010, 20:48
hayırlı olsun ben ilk yolculuğumu yaptım yakıt çook iyi

uraaal
29/08/2010, 00:46
hayırlı olsun ben ilk yolculuğumu yaptım yakıt çook iyi
basmayınca iyi olabilir ama basınca:tooth000:

hsyn28
29/08/2010, 01:06
o yandaki cep cıkınca takması zor olur yaylı oldugu için o kısımdan tutup cekin o bölge tamamen acılıyor ECU bölgesi orda o şekilde içerden takın.
devir saatinde dizellerde kırmızı cizgi yok 5100 devirde saat kesiyo benzinlilerde muhtemelen 7000 e kadar gider bi kere deneyin kacta keserse ora kırmızı cizgi olsun sizin için:)
9655
çok belli olmasada resimde kırmızı cizginin olmadıgını görebilirsiniz.

uraaal
29/08/2010, 19:55
o yandaki cep cıkınca takması zor olur yaylı oldugu için o kısımdan tutup cekin o bölge tamamen acılıyor ECU bölgesi orda o şekilde içerden takın.
devir saatinde dizellerde kırmızı cizgi yok 5100 devirde saat kesiyo benzinlilerde muhtemelen 7000 e kadar gider bi kere deneyin kacta keserse ora kırmızı cizgi olsun sizin için:)
9655
çok belli olmasada resimde kırmızı cizginin olmadıgını görebilirsiniz.

evet aynen yaylı gri bir yay var arkasında ben cıkardım zaten o cebi arka koltukla uyuyor:bebek:.biraz daha zorlayınca o panel komple cıkıyordu zaten ama ben takılmaz geri diye cıkarmadım.bi sıkıntısı yok su an zaten bana.evet bugün başka bir evodada baktım redline yok.garibime gitti açıkçası.ayrıca dikkatimi çeken o nasıl bir menzil ya.o kadar mazota 380 km menzil vermiş ben aldıgımdan beri depo eksildikçe fullüyorum menzil 480 kmyi geçmedi :D:D:D

NyhatShu
29/08/2010, 23:30
sizin iyi benim o çizgilerde 150 200 km falan gösterio menzili be.

uraaal
30/08/2010, 00:05
sizin iyi benim o çizgilerde 150 200 km falan gösterio menzili be.
yok bende o çizgide gösterdiğin, sölemiorum depo fullken menzili 480 km gösterio :D:D zaten deponun eksik kalmasına izin vermiyorum sürekli fullüyorum depoyu :D .yanlız bugün birşey keşfettim eğerki s&s'un verdiği uyarılarda shiftlersen araç yakmıyor gibi birşey ama tabi bayılmasada performanslı gitmiyor araba 70e gelince 5e at diyor :D:D:D benim en sevdiğim anlık tüketim basınca bir anda 25.0 ltye fırlıyor beni benden alıyor :laugh000:

FeyyazYavuz
30/08/2010, 01:58
yok bende o çizgide gösterdiğin, sölemiorum depo fullken menzili 480 km gösterio :D:D zaten deponun eksik kalmasına izin vermiyorum sürekli fullüyorum depoyu :D .yanlız bugün birşey keşfettim eğerki s&s'un verdiği uyarılarda shiftlersen araç yakmıyor gibi birşey ama tabi bayılmasada performanslı gitmiyor araba 70e gelince 5e at diyor :D:D:D benim en sevdiğim anlık tüketim basınca bir anda 25.0 ltye fırlıyor beni benden alıyor :laugh000:
full depoyla 480 km menzil ne öyle yaa :S
Valla ben 950 km menzil gördüm ölsemde gam yemem :)

uraaal
30/08/2010, 12:45
full depoyla 480 km menzil ne öyle yaa :S
Valla ben 950 km menzil gördüm ölsemde gam yemem :)
eğer basmazsam emin ol bu fire motor en az bir dizel motor kadar tasarruflu.ama devirli kullanım fire motorun benzini içmesini sağlıyor o da bir gerçek tabii :D

NyhatShu
30/08/2010, 16:25
1. vites kalkışta rekor 45 lt /100 km gösterdi bende :D

zafermutlu
30/08/2010, 17:54
1. vites kalkışta rekor 45 lt /100 km gösterdi bende :D

45 lt :) 100km 45 lt süper rakam kaç devirdeydi?

uraaal
30/08/2010, 21:29
anlık göstergeler süper hakikaten :D bugün basmaya basmaya gezeyim dedim inanılmaz bir tabloyla karsılastım.depo fullden 1 çizgi gerinin biraz altında basında menzil 380 kmye kadar düştü bende sinirlenip sakin kullanayım dedim tabi yanımda kız arkadasım varken zor oldu ya neyse :D:D bir baktım uyarılara göre vites değiştirince menzil 573 km ye kadar çıktı.gözlerime inanamadım.hakikaten mutlu oldum ve bir kez daha anladımki fire motorun mjtd motordan tasarruf anlamında aşağı kalır yanı yok.gerçekten sevindirici.birde şu far ayar tablosunun altındaki cep çıkmıştı.bugün gittim onuda değiştirdiler tofaştan gelen uyarı varmış zaten cep konusunda.servise gidin garantiden gerekli değişim yapılıyor.sonuç:mutluyum :D:D

roadends
10/09/2010, 14:18
Pop kit : iyi bi gösteriş katıyo güzel bişey krom ön arka kaplamalarda daha şık
Ass kit : park sensörü yağmur sensörü var başka bildiğim bişey yok yardımcı oluyor yağmur sensörünü daha göremedik ama kışın bakıcaz:dribble0:

Umarım güzel olacak... Bayram girdi araya bayramdan sonra gidip arabam ne zaman gelecek diye başlarına ekşimeye başlayacağımm bile :)
Vekaleti de hemen götürmemin faydası var demek ki :) :umut:
Bekletme beni BİRMOT :)))
Arkadaşlar yorumlarınız içinde teşekkürler.. Bence de iyi bir tercih yapmışım... :)

WiSTaRiA
10/09/2010, 14:34
Hayırlı olsun...

uraaal
11/09/2010, 00:46
Hayırlı olsun...

sağol abi seninde araban çok güzel Allah kaza bela vermesin