PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kredi kartlarının bilmediğimiz-kullanmadığımız hizmetleri

ibrahim06
25/08/2010, 15:20
Hepimizin hayatında kredi kartları bir şekilde yer tutuyor ve kullanıyoruz. Herhangi bir kredi kartı aslında bize öyle hizmetler sunmak zorundaki ağzım açık kaldı.Ancak bu hizmetleri kullananların çok olmadığı düşüncesindeyim. Mesela ben Bonuscard kullanıyorum. Linkinin verdiğim sitede arabanızın muayenesinden, yolda kalmaya,otel otobüs masraflarından, çilingir hizmetine kadar bir dünya şeyin ücretsiz sağlanağından bahsediyor. Merak ettiğim bunları bankalar gerçekten uyguluyorlar mı? Şu linki bir inceleyin.

+ bonus ::Garanti Asistan (https://www.bonus.com.tr/pages/bonusu-taniyin-bonus-hizmetler-garanti-asistan.aspx)

evolodi
25/08/2010, 15:22
hayatim boyunca hiç kullanmadim ileride de kullanmam inş:)

ademtahir
25/08/2010, 15:24
bankalar para almadan insanın yüzüne bile tükürmezler :D

zafermutlu
25/08/2010, 15:44
artı para istiyorlar bende var bir denizbankın ..yolda kalırsanız çekecegiz dediler sordum bak ben dağ başlarına gidiyorum gelmezseniz dava açarım yok ücretsiz size ait kaç araba varsa çekeriz dediler. yaş koymuşlar 10 yaşına kadar.. otel ücretini veriyorlar. kiralık araba veriyorlar.. çilingir hizmeti veriyorlar .. size özel bir numara veriyorlar. kredi kartlarınızın hepsini aynı nodan iptal ettirebiliyorsunuz kayıp olma durumunda vs vs..

femoli
25/08/2010, 19:30
Söz konusu garanti ise zaten kullanmayın :D mislini çıkarırlar :)

burhankutlu
26/08/2010, 03:01
verilen linkin altta kapsamaya girmeyenler diye başlık yazılmış dibine birşey bırakmamış zaten adamlar :D

Romeo_er2
26/08/2010, 03:07
banka bu sonuçta skmdği eşşeğe zincir bağlamaz diyorum :D