Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto evoma kavuştum
mesut eyvaz
24/08/2010, 20:18
aracımı bugün teslim aldım :) 100km yol yaptım. Yarında şöyle mersine gideceğim ilk izlenimim çoook konforlu palio dan sonra özellikle harika geldi bana . tek sıkıntım şuan 50 tllik benzin almıştım bitirdim. :) tabi ilk 100 km için anormal değildir. nezaman azalır acaba yakıt
hayırlı olsun... güle güle kazasız belasız kullan....
normaldir.. ilk 3000 veya 5000 km den sonra azalır...
zafer murat
24/08/2010, 20:20
motor yeni olduğu için yakıt çok yakar.10binkm'Den sonra düşmeye başlayacaktır yakıtınız.hayırlı olsun
mesut eyvaz
24/08/2010, 20:21
teşşkürler arkadaşlar sizin puntolar kaç yakıyor acaba ?
narkoz30
24/08/2010, 20:41
benim t-jet 8.5 ltre kemiksiz yakıyor :) lpg de de 10 litreye yakın. 65000 km 2008 model
tam 10000 km sonra azaldı benim multijet.ilk basta biraz zorlamıssınız galiba 50TL ye 100km:)kötü alısmasın dikkat edin.Bu arada hayırlı olsun kazasız belasız.
hayırlı olsun, iyi günlerde güle güle kullan...
kaptan_ahab
24/08/2010, 22:43
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın.İlk 10.000 den sonra araç yakıt konusunda düşme eğilimi gösterecek ancak bir zaman sonra yeniden artış gösterecektir.Ama şu anki yaktığı kadar asla fazla yakmaz.
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın.
krakercocuk
24/08/2010, 23:26
mutlu jet rulez...50 liraya 250-270 km görürüm :D hayırlı olsun aracınız
mesut eyvaz
25/08/2010, 01:18
teşekkürler arkadaşlar biraz viteslerde zorladım aracı ondan birde adanadan aldığım için 43 derecede klima en yüksek ayarda çalışarak yaptım yolu :) klima nekadar etkiliyor acaba ? lo da en soğukta çalıştırdım 120 dende inmedim aşşağıya
SRDR KRKC
25/08/2010, 01:23
Güle Güle Güzel Günlerde Kullan Kardeşim Hayırlı Olsun...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
teşşkürler arkadaşlar sizin puntolar kaç yakıyor acaba ?
Mesut hayırlı olsun yeni aracın, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
benim araçta 1.4 77hp sakin kullanımda şehirler arası 20 kuruş yakıyor. benim için iyi tüketim.
berkeraaa
25/08/2010, 02:39
benim t-jet 8.5 ltre kemiksiz yakıyor :) lpg de de 10 litreye yakın. 65000 km 2008 model
Hakan abi senin T-jet biraz fazlamı yakıyor sanki :) :) :)
Yanlış anlamassın umarım ama geçen gün arkadaşımla yanyana giderken bir yol bilgisayarından anlık tüketim testi yapalım dedik ve
Volvo C70 T5 230 Hp 9.4 Lt / 100 km
Grande Punto 1.3 Multijet 75 Hp 4.3 Lt / 100 km
:)
mesut eyvaz
25/08/2010, 02:51
çok teşşekürler arkadaşlar puntomla gce sürüş keyfinide yaşadım iç aydınlatma çok güzel :) herkese puntosu ile keyifli sürüşler dilerim.
birde aklıma takılan bir şey çevremde ki hemen hemen herkes neden fiesta almadığmı sordu ? Zevk meselesi diyorum ama inandıramadım. bu araca 2006 gp ilk çıktığında aşık olmuştum sweet dreams şarkısı ile bir reklamı vardı bu senede yeni kasayı görünce işte bu araba benim olacak dedim granit griyi çok beğendim ve aldım. Arkadaşlarım eşim nerdeyse herkes fiesta almam için dil döktü ama bugün herkes bir noktada birleşti fiat gerçekten malzeme ve işçilik kalitesi olarak çoook ilerlemiş bu araba ile .
palio ve albea ile kıyaslamalarından bıkmıştım arabayı gördükten sonra tabiki fikirler değişti . Çok sevdim aracımı . Gp lerinizn evolarınızın tadını çıkarın .
GP COSKUN
25/08/2010, 02:55
MESUTaracın hayırlı olsun allah güle güle kullanmak nasip etsin
yakıt konusunda aracını daha iyi tanıyıp karekterisitik özelliklerini ve limitlerini öğrenince yakıt ekonomisi yapman daha kolay olacaktır
ayrıca ilk 10,000 km boyunca biraz fazla yakması normal ilerleyen kilometrelerde
yakıt sarfiyatı değerlerinde daha güzel değerler yakalayacaksın
mesut eyvaz
25/08/2010, 03:00
MESUTaracın hayırlı olsun allah güle güle kullanmak nasip etsin
yakıt konusunda aracını daha iyi tanıyıp karekterisitik özelliklerini ve limitlerini öğrenince yakıt ekonomisi yapman daha kolay olacaktır
ayrıca ilk 10,000 km boyunca biraz fazla yakması normal ilerleyen kilometrelerde
yakıt sarfiyatı değerlerinde daha güzel değerler yakalayacaksın
Doğuda öğretmenim bolca uzun yolum var en kısa zaman da arabama alışacağım inşallah :)
nerhal61
25/08/2010, 10:21
Fieasta, polo, yaris ve evo arasında tercih yaptım. Hepsini de kullandım almadan...Fiesta (benim için) aşırı küçük, baz versiyon donanımsız ama kücüklüğü zaten elimine etme sebebim idi. Polo, otomatik şartım sebebiyle dsg li polo ve donanım eklettiginizde 35 ten asagı alınamıyordu ve o da cok kücük, hele arka tasarım serceyi andırıyor :) , zevk meselesi...yarisin kokpitini hic begenmedim ve o da cok kücük ve 1.2 motorlu...Dolayısıyla 30-31 bin liraya bu donanımda bu kadar geniş ve süspansiyonu iyileştirilmiş, içeri gürültü almayan bir baska b segmenti araç yoktur...Kalite vs acısından da sınıf atlamış diyebilirim ve italyanların araç tasarımı konusundaki kabiliyeti beni etkiledi...
squidward
25/08/2010, 10:53
aracımı bugün teslim aldım :) 100km yol yaptım. Yarında şöyle mersine gideceğim ilk izlenimim çoook konforlu palio dan sonra özellikle harika geldi bana . tek sıkıntım şuan 50 tllik benzin almıştım bitirdim. :) tabi ilk 100 km için anormal değildir. nezaman azalır acaba yakıt
ne kadara aldınız aracı?
hayirlisi olsun kazasiz belasiz kullanin inşallah
beyaz evo80
25/08/2010, 16:50
Mesut hayırlı olsun osmanıyedekı 3.alınan punto evo senınkı sanırım:)umarım sayılarımız artar yakıt konusunda bu aralar cok yakar ama ortalama 5 bin km sonra yakıt oranı düşer bende bu durumdan cok şıkayetciydim 5 binden km sonra yakıt oranı düştü yanlız benzın fıyatları çok yuksek oluncaistediğimiz gibi gezemiyorduk lpg taktırdım ve su anda rahat rahat gezebiliyorum artık.Evonu Güzel günlerde kullanman dileğimle:)
bvulgari
25/08/2010, 21:07
HAyırlı olsun..
Hayırlı olsun Mesut, kazasız sürüşler,
Yakıtın azalmasının %90 ı araca alışma süreci sonunda olmakta.%10 luk kısım ise ilk bakımdan sonra gerçekleşir:)
Hayırlı olsun...
hayırlı olsun puntocu kardeşim araç gerçekten süper güle güle eskit :)
Hayrılı olsun. Araç yeni olduğundan yakıt tüketimi ilerleyen kmde normalle gelir.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız nice kilometreler...