Orijinalini görmek için tıklayınız : Dream of EVOlution
Nasipse 1-2 gün içinde evomuza kavuşuyoruz, eşimle. Günlerdir sitenizi takip ederek zamanın daha hızlı geçmesini sağlıyorum. Bugün aracın Eskişehir'den İzmir'e geldiğini ve yıkandığını öğrendik (İzmir'de olmadığından). Akşam bayiye gidip göreceğiz. Bu heyecan muhteşem. Umarım sitenize ve sohbetlerinize katkım olur. Herkese selam.
EvoKoray
24/08/2010, 16:01
hoşgeldiniz keyifli forumlar,araca ilk bindiğinizde o sıfır kokusu herşeyin tertemiz olması ve parlaması insanı bitiriyor yeterince heyecan verici :)
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun
Hayırlı olsun,güzel tercih yapmışsın.kazasız belasız hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah.
hoşgeldin beyaz güzel renk şimdiden ahyirlisi olsun:)
kaptan_ahab
24/08/2010, 16:43
Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı uğurlu olsun.
krakercocuk
24/08/2010, 17:18
izmirde gittikçe evolanıyoruz yavaşdan hadi bakalım:)..hoşgeldiniz buluşmalarada gelmeniz dileğiyle keyifli forumlar..
hayırlısı olsun güle güle kullan aracınıı
stotinka
24/08/2010, 21:52
hayırlı olsun
StrawBeeRy
24/08/2010, 21:57
hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın
hoşgeldiniz ailemize, aracınız şimdiden hayırlı olsun, güle güle, kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle. keyifli forumlar :)
nerhal61
25/08/2010, 10:53
Evoların sayısında hızlı bir artış var. Yollarda görmeye alışık olduk
hoşgeldin... keyifli forumlar... hayırlı olsun... kazasız belasız...
Hoş geldin hayırlı olsun.
shadow35
25/08/2010, 13:56
Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. gp lerin seneye komple değişeceğini söylüyolar doğruluk payı nedir acaba
hoşgeldiniz keyifli forumlar
Kazasız belasız diyelim şimdiden, en güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah. Teslim esnasında foto çekinmeyi unutmayın ;)
hayırlısı olsun inşallah toprak güle güle kullan bu arada izmir'in neresinden ???
Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmeniz dileğiyle iyi sürüşler şimdiden... :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...
hayırlısı olsun inşallah toprak güle güle kullan bu arada izmir'in neresinden ???
Teşekkür ederim. Bornova
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
Sabır taşı oldum bu arada.Zaman geçmiyo.Sadece trafik işlemleri kaldı. Ama takipçi Bornova'da işlemlerin bu dönemde aksadığını söyledi. Buda bizim şansımız.
Ziyaretci046
26/08/2010, 14:25
hoşgeldiniz
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
Sabır taşı oldum bu arada.Zaman geçmiyo.Sadece trafik işlemleri kaldı. Ama takipçi Bornova'da işlemlerin bu dönemde aksadığını söyledi. Buda bizim şansımız.
olsun hocam olsun ben aracı üstüme devralırken 1 hafta bekledim sistemler değişiiyor diye tam 1 hafta araba kapıda ama ben kullanamıyorum bi düşünsenize... :D hayırlısı inşallah allah kaza bela vermesin demek lazım bizleride heyecanlandırdınız...
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun...
aramıza hoşgeldin,keyifli formlar.
GP COSKUN
28/08/2010, 19:39
aramıza hoşgeldin levent
buluşmalardada aramızda görmek isteriz seni
keyifli forumlar
Aramıza hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun, ailecek mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle, keyifli forumlar.