Orijinalini görmek için tıklayınız : AUX kablosunu 10 TLye aldım
arkadaslar bu aux kablosunu zamanında bende cok aradım tesadufen ıstanbul sefakoyde buldum bu kablo 2 ayrı parcadan olusuyor parcanın bırı 7 tl dıgerı ıse 3 tl toplam 10 tl ye maal oldu ıstanbulda olan arkadaslar rahatca ulasabılırler tel nosu 0212 541 53 33 _540 27 40 KRC elektrınık
not pıyasada ve nette gordugunuz kabloların aynısı uretıcısıde kablonun kendısıde aynıdır ucuz dıye dandıktır dusuncesıne kapılmayın cunkı bızzat ben kullanıyorum kabloyu arayıp ta bulamayan arkadaslara yardımcı olduysam ne mutlu bana
ademtahir
23/08/2010, 16:50
femoli değerlendirecektir çünkü biz femoliden aldık farkı varmı yokmu o bilir..
femoli değerlendirecektir çünkü biz femoliden aldık farkı varmı yokmu o bilir..
hıc bı farkı yok aynısı
Her malın farklı farklısı olabilir kötü yada iyi bilemem ürün direkt olarak geliyor , aynısı olması imkansız farkılı olabilir daha iyi olabilir dahada kötü olabilir bilemem bizdekilerden bir dünya satıldı ve hiç bir sıkıntı yok alana haırlı olsun güle güle kullansın :)
Punto_Can
23/08/2010, 22:39
bende mehmet abiden aldım, aylardır sorunsuz ve sürekli kullanıyorum ;)
ayrıca benim için aksesuarın ucuz olması değil, montajı sırasında özen, dikkat ve titizlik daha önemli, bu yüzden de mehmet abiyi tercih ediyorum, sağolsun kendi arabası gibi özeniyor...
WiSTaRiA
23/08/2010, 22:45
Paylaşımın için teşekkürler... Biz genelde femoliden alırız ihtiyaçlarımızı.. Ayrıca bizim için aksesuarın ucuz olması değil, satıcının dostluğu önemli.. Yani femoli... :)
StrawBeeRy
23/08/2010, 22:51
Paylaşımın için teşekkürler... Biz genelde femoliden alırız ihtiyaçlarımızı.. Ayrıca bizim için aksesuarın ucuz olması değil, satıcının dostluğu önemli.. Yani femoli... :)
evet yani bozuk çıktığı zaman kafasına atabileceğimiz kişidir :P:D:D şaka yapıyorum femoli abinin ürünleri kalitelidir ve şuana kadar hiç olumsuz bir yanını görmedim..
WiSTaRiA
23/08/2010, 23:53
aynen
shadow_dancer
24/08/2010, 00:26
Bu aux girişi FUN pakette var mıdır arkadaşlar? Bilgisi olan var mı
Punto_Can
24/08/2010, 00:50
Soner cd tuşuna 2 kez bastığında aux yazısı yazıyorsa bil ki vardır, bildiğim kadarıyla gp'lerin tüm teyplerinde var ;)
evet yani bozuk çıktığı zaman kafasına atabileceğimiz kişidir :P:D:D şaka yapıyorum femoli abinin ürünleri kalitelidir ve şuana kadar hiç olumsuz bir yanını görmedim..
aynen katılıyorum :)
aynen katılıyorum :)
arkadaslar ben bu palasımı yaparken sadece yardımcı olma amaclı paylastım femolıyı kotuleyen kımse yok ortada ayrıca femolıye bende sıparıs verdım bu gun yarın elıme ulasır guvenmesem bende sıparıs vermem degılmı ama goruyorumkı ortada bı yanlıs anlama var galıba ben ıstanbuldakı arkadasların rahatlıkla bu kabloyu gıdıp kendılerı alabılrler dedım ayrıca bu kablonun uretıcısı aynı bunu ıdda edıyorum bu kabloyu herkes yapmıyor ayrıca ısteyen ıstedıgı urunu ıstedıgı yerden alır kımse kımseyı etkıleyemez selamlar
hotflush
27/08/2010, 02:54
orçun banada aux kablosu
lazım sen halledersin bu işi
arkadaslar bu aux kablosunu ozel mesjla ısteyen arkadaslar cogaldı yalnız bu kabloyu ben temın etmıyorum.ama yogun mesajların sonucu satıcıyla konustum satıcı kargo ıle ıletı yapacak telefon etmenız yeterlı KRC elektronık 0212 541 53 33 - 0212 540 27 40