PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba hala gelmedi

zafermutlu
23/08/2010, 15:32
bugun sabahtan beri arabanın nerde oldugunun peşindeyim. sipariş verdigim araba yok ortada. yetkili bayiye gittim oda bilmiyor mail attı cevap gelmedi telefonla aradı bilen eden yok. hala bizim araba gemide gözüküyor. agustosun 2 sinden bu yana gemide görünüyor. çalışan çocukta kabahat yok yanımda aradı dogru dürüst cevap veren yok. ufacık bişey alıyosun kargoda takip yapabilirken koca araba nerde bilemiyoruz. bayi pc den sipariş tarihini gösterdi temmuz 3. özellikle çabuk gelsin diye yeni sipariş geçmedik fabrikanın üretmiş oldugunu kotaya soktuk. araba üretilmişti yani. en son ticari sipariş numarasını aldım aradım müşteri hizmetlerini biraz önce ilgili birime ilettiklerini söyleyen bir tel aldım bakalım araba nerdeymiş...

ademtahir
23/08/2010, 15:45
şeytan aldı götürdü satamadan getirsin işine dönmüş seninki nasıl oluyormuş böyle kocaman arabadan kimsenin haberi yok...

SRDR KRKC
23/08/2010, 17:23
Paranla Rezil Olmak Bu Olsa Gerek.

serkankucuk
23/08/2010, 17:57
abicim yurtiçi kargo ile getirtseydin şimdi hangi şubede görürdün de :)... parası neyse verilirdi. yazık ya müşteriye yapılır mı bu. bence o bayi ile ilişkilerinizi de kesin arabayı aldıktan sonra..

SRDR KRKC
23/08/2010, 17:59
Demekki Full Bir Bravo İstesek 2011 in 4. Ayında Anca Gelicek Yazık Çok Yazık ...

evolodi
23/08/2010, 18:03
aslinda tam söyledikleri tarihte burada oluyor umarim kisa sürede gelir

zafermutlu
23/08/2010, 18:06
gelişmeleri haberdar edecegim arabanın gelip gelmemesini artık umursamamaya başladım ama nerde oldugunu çok merak ettimm ne oldu başına ne geldi...

StrawBeeRy
23/08/2010, 18:29
o nasıl oluyor ya araba kaybolmuş çok ilginç.. inşallah en kısa sürede bulursunuz :)

zafermutlu
23/08/2010, 18:46
kaybolmadı tabiki ama kimse nerde oldugunu bilmiyor iletişim bozuklugu var bulacam ben devreye girdim isterlerse bulmasınlar.. pc de takibe bakıosun gemide görünüyor 23 gündür gemide mi bu araç.. gemideyse diyelim nereye gidiyor bu kadar gündür. kürek çekerek mi geliyorlar...

ademtahir
23/08/2010, 18:49
zafercim kaptan arabaya ayar olduda getirmek istemeyip biniyorda olabilir gelince km lastik kontrolü falan yap :D

işin espirisi bir yana tabiki 23 gün gemide nereleri gezdirirler acaba meraktayım..

mesut eyvaz
24/08/2010, 00:23
Bende arabamı bugün alamadım heyecanla bekliyorum yarını

krakercocuk
24/08/2010, 00:37
kaybolmadı tabiki ama kimse nerde oldugunu bilmiyor iletişim bozuklugu var bulacam ben devreye girdim isterlerse bulmasınlar.. pc de takibe bakıosun gemide görünüyor 23 gündür gemide mi bu araç.. gemideyse diyelim nereye gidiyor bu kadar gündür. kürek çekerek mi geliyorlar...
senden önce dünya turuna cıkmıs kaptan:D

NyhatShu
24/08/2010, 02:29
Bende 2 hafta bekledim. ama söyledikleri tarihin üstüne 5 gün daha koy sen anca gelir o gemiler hiç bitmiyo bayii ler için.

SKELETER
24/08/2010, 02:42
Kedidir kedi :D

Şaka bir yana bu bekleme işi çok sıkıcı kötü bir şey. Şimdi hatırlıyorumda hergün arıyordum araba hazır mı diye :D

NyhatShu
24/08/2010, 02:49
Kedidir kedi :D

Şaka bir yana bu bekleme işi çok sıkıcı kötü bir şey. Şimdi hatırlıyorumda hergün arıyordum araba hazır mı diye :D

2 hafta önceki halim :D imkanım olsa italyadan gidip fabrikadan alıcaktm :shy:

EvoKoray
24/08/2010, 15:23
arabayı 2 hafta önceden sipariş verdik araç Mersin den tırla geldi Fiat ın otoparkına , verilen tarihten 1 gün önce aldık arabayı :) Fiat ın araba teslimatı şans işi :D

zafermutlu
24/08/2010, 17:06
fiat merkezden neriman hanımla konuştuk arabanın akıbetiyle ilgili.. benim araba hasar ugramış hızlı üretime geçilmiş yazışmalar yapılmış üretimi öne alınmış..eylül 20 de gelecekmiş...

evolodi
24/08/2010, 17:17
fiat merkezden neriman hanımla konuştuk arabanın akıbetiyle ilgili.. benim araba hasar ugramış hızlı üretime geçilmiş yazışmalar yapılmış üretimi öne alınmış..eylül 20 de gelecekmiş...
öyle iş mi olur ya almayın daha iyi:)

zafermutlu
24/08/2010, 17:24
oluyor işte fabrika tatildeymiş öne almışlar felan filan dediler.. en azından gemide demediler. ben bir sorun oldugunu anlamıştım zaten. bunada şükür en azından nerde oldugunu biliyorum:) gemide deselerdi kudurudum..:D

hsyn28
24/08/2010, 17:33
oluyor işte fabrika tatildeymiş öne almışlar felan filan dediler.. en azından gemide demediler. ben bir sorun oldugunu anlamıştım zaten. bunada şükür en azından nerde oldugunu biliyorum:) gemide deselerdi kudurudum..:D
geçmiş olsun vardır bundada bir hayır.daha üretime baslamamıslarsa 17 jant secenegi ekletin sonra pişman olursunuz.

evolodi
24/08/2010, 17:34
seninki de şansizlik abi ya vardir her işte bir hayir:)bana da 1,5ay sonra cuma günü gelecek burda olacak dediler oldu demek ne çıkarsa bahtina hesabi:D

zafermutlu
24/08/2010, 17:42
geçmiş olsun vardır bundada bir hayır.daha üretime baslamamıslarsa 17 jant secenegi ekletin sonra pişman olursunuz.
siparişi ilk geçerken isteyeceksin daha sonra olmuyormuş . banada mantıksız geliyor ama böyleymiş.. sonuçta 4 teker degiştirecekler nasıl olmuyorsa..

hsyn28
24/08/2010, 17:55
siparişi ilk geçerken isteyeceksin daha sonra olmuyormuş . banada mantıksız geliyor ama böyleymiş.. sonuçta 4 teker degiştirecekler nasıl olmuyorsa..
Zaten sizin yüzünüzden araba gec geliyor ben buna göz yumuyorsam sizinde birseylerden ödün vermeniz gerekiyor diyin isterlerse yaptırırlar biraz bagırıp cagırın yola gelirler:)

evolodi
24/08/2010, 17:58
hüseyin abinin dediklerini yapin o nederse haklidir abim benim :D:D

hsyn28
24/08/2010, 18:01
hüseyin abinin dediklerini yapin o nederse haklidir abim benim :D:D
Lütfen o senin güzelligin:D

zafermutlu
24/08/2010, 18:03
Zaten sizin yüzünüzden araba gec geliyor ben buna göz yumuyorsam sizinde birseylerden ödün vermeniz gerekiyor diyin isterlerse yaptırırlar biraz bagırıp cagırın yola gelirler:)

görüşmeler devam ediyor magdur oldum sonuçta:) bayiyi araya soktum şimdi daha önce olmaz demişlerdi 1600tl fiyat çıkarmışlardı biliyorsun ya . bende şimdi koz elimdeyken ugraşayım bakalım ne olacak bildiririm burdan sonucu..

hsyn28
24/08/2010, 18:05
görüşmeler devam ediyor magdur oldum sonuçta:) bayiyi araya soktum şimdi daha önce olmaz demişlerdi 1600tl fiyat çıkarmışlardı biliyorsun ya . bende şimdi koz elimdeyken ugraşayım bakalım ne olacak bildiririm burdan sonucu..
ok hallettir bence azcık diş gösterirsen yaptırırlar hatta yaparlar kendi servislerinde.