PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şık ve Ucuz 205-40-17 jant ve lastik

34ozkankurtuldu34
22/08/2010, 22:25
Arkadaşlar cant ve lastikleri satıyorum resimlerde görüldügü gibi hoş duruyor ama malum basınçlı su biraz yıpratmış ama bu fiyata on numara cant lastiklerde verilecek 205-40-17 sadece lastikleri 500 lira ediyor.

Yarı yarıya FİYAT forma özel 900 LİRA 1800 liraya takıldı taktir sizin artık ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilir...Şimdiden alan kişiye hayırlısı olsun hayrını görür gerçekten...

Azda olsa pazarlık payı var alacak olan arkadaş benden çingeneyse pazarlıgı ederiz :)

Özkan:0505-698-15-72

Punto_Can
22/08/2010, 23:47
hayırlı satışlar...

StrawBeeRy
22/08/2010, 23:50
hayırlı satışlar

serkankucuk
23/08/2010, 00:21
hayırlı satışlar.. bi ara ben talip olduydum ama ben başka bişi aldım gitti... kırmızı renkte güzel duruyo bence...

WiSTaRiA
23/08/2010, 01:19
Hayırlı satışlar.. Son fiyat nedir?

34ozkankurtuldu34
23/08/2010, 01:54
hayırlı satışlar.. bi ara ben talip olduydum ama ben başka bişi aldım gitti... kırmızı renkte güzel duruyo bence...

Hayırlı satışlar.. Son fiyat nedir?

Serkan kısmet degilmiş diyelim aldıgın cantlar hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan...

Orçun senin paran yetmez aslında senin arabada on numara durur gerçekten bu cantlar ama her görüdügümde üzülürüm o nedenle sana satmam sende alamazsın zaten paran yetmez :)

Alacak arkadaşlar serkana bile 1100 lira demiştim şimdi gerçekten satılsın diye bu fiyata düştüm niyeti olana hayırlısı diyelim...

İlginize teşekkürler arkadaşlar hayırlısı bakalım kim talip olacak gerçi hoş forma ne koyduysam form dışından birilerine gitti hep nedense :) kimse kadir kıymet bilmiyor satılıyor sonra keşke haberim olsa ben alırdım diyor.. kısmetten ötesi yalan herkeze tekrar teşekkürler...Saygılar herkeze Hoş Ramazanlar dilerim...

ayhan1
23/08/2010, 01:57
güzel duruyor jantlarım olmasaydı düşüne bilirdim

hayırlı satışlar

alpimmm
23/08/2010, 02:03
Özkan gerçekten güzel jantlarmış. alacak olan arkadaşa hayırlı olsun diyeli. Sana da hayırlı satışlar, belki bu kez forumdan bi arkadaşımız alır

34ozkankurtuldu34
23/08/2010, 02:08
güzel duruyor jantlarım olmasaydı düşüne bilirdim

hayırlı satışlar

Takas edelim istersen bunada açıcıgız :)

Özkan gerçekten güzel jantlarmış. alacak olan arkadaşa hayırlı olsun diyeli. Sana da hayırlı satışlar, belki bu kez forumdan bi arkadaşımız alır

Teşekkürler arkadaşım kısmet diyelim ya iyi şeyler hep ön yargı ile karşılanır biz tüm türklerin yapısında bu var ucuzya millet kimbilir neler düşünür şimdi neyse hayırlısı olur herkez için umarım saygılar arkadaşım...

atom43
23/08/2010, 02:19
forum dışına yar etmem ben alıcam para ayarlıcam yarın yani bugün

ayhan1
23/08/2010, 02:23
Takas edelim istersen bunada açıcıgız :)

teşekkürler abi ama benim jantlarım daha güzel

amacım senin jantlarını kötülemek değil

34ozkankurtuldu34
23/08/2010, 02:24
Mustafa heyecan yapma arkadaşlar mustafadan cevap gelene kadar cantlar onundur lütfen anlayış gösterelim kardeşimiz faydalansın eger alamazsa tekrar konuşuruz isteyen başka biri alır... Beklemedeyim mustafa içini rahat tut senden cevap gelene kadar cantlar senindir ama arkadaşlarda magdur olmasın sende en kısa zamanda cevabını ver başka alacak olan arkadaşında hevesi kırılmasın olurmu kardeşim hadi bakalım hayırlısı diyelim...

34ozkankurtuldu34
23/08/2010, 02:26
Ayhan merak ettim koy bakayım konu içine resimleri görelim hem herkezede fikir olmuş olur bu arada bursaya gelip gidiyorum geldigimde görüşelim özelden telini yazarsan ararım geldigimde...

atom43
23/08/2010, 02:27
Mustafa heyecan yapma arkadaşlar mustafadan cevap gelene kadar cantlar onundur lütfen anlayış gösterelim kardeşimiz faydalansın eger alamazsa tekrar konuşuruz isteyen başka biri alır... Beklemedeyim mustafa içini rahat tut senden cevap gelene kadar cantlar senindir ama arkadaşlarda magdur olmasın sende en kısa zamanda cevabını ver başka alacak olan arkadaşında hevesi kırılmasın olurmu kardeşim hadi bakalım hayırlısı diyelim...
:D heyecan yaptım evet cünkü jantlarını daha once gormustum ve cok begenmiştim arabama gidecegini eminim bir jant eksigim kalmıstı onuda tamamlamak istiyorum ben abi bugun gün içi haber verecegim sana alacagım veya alamıyorum diye abi mutlaka haber veririm teşekkürler söylediklerin için

krakercocuk
23/08/2010, 02:28
hayırlı satışlar

34ozkankurtuldu34
23/08/2010, 02:31
Teşekkürler fırat bakalım mustafa kardeşimize kısmet olacak sanırım hadi hayırlısı diyelim...

ayhan1
23/08/2010, 02:39
Ayhan merak ettim koy bakayım konu içine resimleri görelim hem herkezede fikir olmuş olur bu arada bursaya gelip gidiyorum geldigimde görüşelim özelden telini yazarsan ararım geldigimde...
abi resim bulamadım ama yakında genel konu olarak eklemek istiyorum tüm resimleri ama bunun için aracın bir iki yapılması gerek modifikasyonları var onlar kal olunca resimler eklenecektir

34ozkankurtuldu34
23/08/2010, 02:40
Arkadaşlar başka talip olan varmı mustafa arkadaşımız alamaz ise başka bir arkadaşımızın işi görülmüş olur yokmu arttıran :) fiyat sabit 900 lira benden çingenesi çıkmadı daha :)

34ozkankurtuldu34
23/08/2010, 02:42
forum dışına yar etmem ben alıcam para ayarlıcam yarın yani bugün

abi resim bulamadım ama yakında genel konu olarak eklemek istiyorum tüm resimleri ama bunun için aracın bir iki yapılması gerek modifikasyonları var onlar kal olunca resimler eklenecektir

Heyecanla bekleyecegim merak ettim gerçekten arkadaşım bursaya geldigimde görüşmek isterim bir iki arkadaş ve abilerimiz var buluşuruz çay kahve araba muhabeti ederiz görüşmek üzere...

ayhan1
23/08/2010, 02:45
Heyecanla bekleyecegim merak ettim gerçekten arkadaşım bursaya geldigimde görüşmek isterim bir iki arkadaş ve abilerimiz var buluşuruz çay kahve araba muhabeti ederiz görüşmek üzere...

abi ne zaman istersen herzama beklerim çayın kahvenin lafı olmaz yeterki o gün işte falan olmıyayım ama yinede halletmeye çalışırız birşeyler

atom43
23/08/2010, 03:16
vazgeçmek gibi degil ben kendi durumumu sıkıştırarak cevreme borc yaparak alacagım jantlara yarın bulurum veya bulamam hayırlısı olsun bi laf vardır parayı veren düdügü calar o hesap kim almaya yeltenirse onun olsun abi numaranı yazmıssın sonuta ha vazgecmek degil bu ama söyleyeyim yinede

34ozkankurtuldu34
23/08/2010, 13:05
Hayırlısı olsun diyelim o zaman satış herkeze açıktır arkadaşlar cantlar yeni sahibini beklemekte kampanya böyle olur :) hadi bakalım beyaz ve kırmızı aracı olanlar bu fırsatı kaçırmayın derim süper duruyor cantlar kırmızı ve beyaz araçlarda formda buluşma videoları var ordanda bakabilirsiniz? cantlara nasıl göründügüne bursa ve vivaport buluşmalarını izleyin araç orda hareketli olarak görebilirsiniz HERKEZE SATIŞA AÇIKTIR ARKADAŞLAR dev kampanya yaptım :) fiyat yarı yarıya kime kısmet olacak bakalım...

whitegold
23/08/2010, 13:57
özkanım hayırdır? hayırlı satıslar

WiSTaRiA
23/08/2010, 14:10
napayim olum jantlarini... Cingenelerin at arabasina taktigi jantlara benziyor :) kafami kizdirma gelir gece jantlarini soker tugla ustunde birakirim arabani.... ;) isin sakasi jantlar on numara.. Alana hayirli olsun...

34ozkankurtuldu34
23/08/2010, 15:10
özkanım hayırdır? hayırlı satıslar

Arabayı boşaltıyorum sonerim yeni bir araç düşünüyorum bakalım arabayıda satılıga çıkardım bu haliyle 21000 verecegim dolu olarak parçalarsam 19000 liraya verecegim gitsin sıfır bir araç düşünüyorum bakalım kısmet diyelim yinede

napayim olum jantlarini... Cingenelerin at arabasina taktigi jantlara benziyor :) kafami kizdirma gelir gece jantlarini soker tugla ustunde birakirim arabani.... ;) isin sakasi jantlar on numara.. Alana hayirli olsun...

Orçun gücün yetmez bu dediklerini yapmaya bizim buralar teksas gibi harcarlar adamı yani neyse tugla tartmaz benim aracı sen takoz bulundur yanında anca kaldırırsın dikkat ette alarm ötmesin ya ben yada babam silahla çıkar haberin olsun yersin kurşunu sonra dua ette babam çıksın onun ki saçma atıyor av tüfegi ben çıkarsam hapı yuttun onu bil :) bir gün gösteririm sana emaneti orjinal bir silah temiz daha leşi yok ama sen olma yani :)

Arkadaşlar gönlü olana gidecek bu cantlar herkez hayran zaten bakalım birçok kişi buluşmalarda istemişti cantları benden ama tek tek ulaşamam burdan alan alır hayırlısı diyelim artık herkeze saygılar iyi ramazanlar...

whitegold
23/08/2010, 16:25
Arabayı boşaltıyorum sonerim yeni bir araç düşünüyorum bakalım arabayıda satılıga çıkardım bu haliyle 21000 verecegim dolu olarak parçalarsam 19000 liraya verecegim gitsin sıfır bir araç düşünüyorum bakalım kısmet diyelim yinede
hayırlısı olsun kardesım.

PLaTiNuN
23/08/2010, 17:50
Hayırlı satışlar...gerçekten güzel temiz jantlar şimdiden alana hayırlı olsun...

WiSTaRiA
23/08/2010, 18:43
Özkanım sıkma canını demirden korksak demir yığını kullanmayız.. Bir ara bakarız senin makinaya bakalım hangimizinki özel :D:D

bravo_sercan
23/08/2010, 20:26
Özkanım sıkma canını demirden korksak demir yığını kullanmayız.. Bir ara bakarız senin makinaya bakalım hangimizinki özel :D:D
bu sıralarda havalar baya rüzgarlı Orçun abi ya :gun_band:

WiSTaRiA
23/08/2010, 21:10
Evet doğru söylüyorsun... :D:D

ato
23/08/2010, 21:42
hocam bravo dynamic jantı ile takas edermesin yani bravo dynamic jantı + para versem ama senin jantlar bravoya uyarmı benim jantlar seninkine uyar mı onu öğrenmek lazım

bravo_sercan
23/08/2010, 23:34
hocam bravo dynamic jantı ile takas edermesin yani bravo dynamic jantı + para versem ama senin jantlar bravoya uyarmı benim jantlar seninkine uyar mı onu öğrenmek lazım

uyuyor =)

34ozkankurtuldu34
24/08/2010, 02:51

İlk öncelik satılmasından yanayım ama araştırın yine konuşalım...

Cantlar hala duruyor yeni sahibini beklemekte :) arkadaşlar kaçırmayın bu fırsatı bence...

atom43
24/08/2010, 03:49
özkan abi dün gece bir heyecanla actıgın konuyu yanlıs okumuşum ve lastikleriyle beraber gozum 500 görünce ben bir heyecanlandım alacagım diye yazdım arkadasımda konuyu okumus benim paralandıgımı dusunmus bugun konusurken jant 900 lira ben 500 lira derken bir baktım 900 oldugunu gorunce vazgectim param olsaydı kacırmazdım ama :D

34ozkankurtuldu34
24/08/2010, 13:27
Canın saolsun kardeşim bak orda 17 cant ilanı var hemde 350 liraya kadar düşmüş fiyatı arkadaş bence onu degerlendir ben bu fiyattan aşagıya veremem gerçekten çok para verdim bunlara ve bu cantı bulmak kolay degil nadiren bulunabilen bir model o yüzden bende yüksek fiyata aldım ama alacak olan arkadaş gerçekten şanslı biri olacak bu ölüçlerle otobanda yola yapışıyor araç resmen golf gibi ama ben orjinale dönüp aracıda satmayı düşündügümden satıyorum cantları bakalım kısmet kime nasip olucak görecegiz...

Arkadaşlar cant ve lastikler hala duruyor ihtiyacı olan bana ulaşsın lütfen yaww satmazken rahat 10 kişi sormuştu satarmısın diye şimdi kimseden ses çıkmıyor hayret dogrusu valla...

atom43
24/08/2010, 14:54
gördüm abi o jantları satana msj attım bakalım cevaplarsa onu dusunuyorum bende seninkiler cok icime sinmişti ama tabi yanlıs okumusum :D hayırlısı olsun abi hayırlı satışlar

34ozkankurtuldu34
25/08/2010, 03:01
Teşekkürler kardeşim sorun degil senin canın saolsun form gibi şeylerin degerini bilmiyor zaten neyse bakalım talip çıkarsa verecegiz olmadı aracı komple verecegim zaten hayırlısı bakalım...Fiyat 900 cant ve lastikler hala duruyor arkadaşlar...