Orijinalini görmek için tıklayınız : Ramazan bayramında tatile gidecekler tur şirketleri önerisi
bu sene tatile gidemedik. en uygun zaman bayram zamanı ondada otellerin hepsi normal fiyatlarından yukarı cekiyorlar. sizlerin tavsiye edecegi tur sirketleri hangileri. crisytal admire diye bir otel var hangi sirkete baktıysam fiyatları aynı bunların hepsi aynı mı anlam veremedim bi avvantaj da yok sizler neler tavsiye edersiniz
narkoz30
20/08/2010, 09:14
Al pasaportunu kendin çık yurtdışına yarı fiyatına getirirsin tabii yabancı dilin az çok var ise. Ben artık öyle yapıyorum 1000 liraya washington u gezdim ucak biletimi de saolsun wings karşıladı. 4 gün kaldım ama olsun yurt içinden ucuza gelmiş :) Benim gibi yurtiçinde gezilecek yerleri bitirenlere tavsiyemdir yurtdışına açılın tabii abd vizesi ve ingiltere vizesi almak dünyanın en zor vize olayıdır.
hakan abi coluk cocuk gidemem ben bilende yok yanımızda ortada kalırız sonra bak ararım amerikadannn:))
mustafa abi nereye gitmeyi düşünüyosun?
narkoz30
20/08/2010, 15:11
Gel sana bağdat da 5 yıldızlı bi otelde tatil ayarlayalım hazır amerigaılar çekilmişken meydan da boş :D
Şaka Şaka :D Ben gökçeadaya gittim türkiyenin en batısı denizi kumu muhteşem kefalos pilajı doga harikası görmeyen varsa gitsin inanın kaçırdıgınız çok şey varmış bunu göreceksiniz.
Çanakkale kaba tepeden gestaş a ait feribot ile 1 saat 40 dakika ile 1 saat 5 dakika arasında yol tutuyor araç ve içindeki tüm herkes dahil gidiş dönüş 45 lira.
oteller günlük 80 lira 3 kişiye kadar kalabilirsiniz. apartlar 40-50 liraya var.
plajda şezlong kiralarsınız 3 lira başka bir masrafınız yok.
Gittiğinizde merkezdeki pastaneden madam efi nin un kurabiyelerinden mutlaka alın alacagınız en lezzetli kurabiye olacaktır. Ayrıca adanın domatesleri ve diğer sebzeleri hormonsuz doğal.
Keçi sütünden yapılan dondurmayı deneyin muhtemelen sevmeyeceksiniz. Zeytinli köyüne gidip dibek kahvesi için sakızlı muhallebi yiyin.
Kaleköy de yıldız koyu var orada tüplü dalış yaptırıyorlar dogal su altı akvaryumu balıklarla yüzersiniz.
Bütün bir ada 30km kare her yerini gezmek 1 günü alıyor. Adada çok büyük paralar harcamazsınız biz 2 kişi 4 gün boyunca 500 lira harcadık gidiş dönüş ayrıca 120 liralık da gaz yaktım ama değer. Yanımızda da bir dolu hediyelik getirdik. 600-700 liraya bu kadar ucuz tatili yapamazsınız kendi aracınızla bu kadar sürede.
Tavsiyem kesinlikle Gökçeada.....
Kriminal
20/08/2010, 15:31
Ahiret hava yolları indirim varmış...
Facebook'a Hoş Geldin (https://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=147792128580273&ref=ts)
https://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs151.ash2/40864_422682386891_551271891_5353779_2784610_n.jpg
incelemenizi tavsiye ederim... :)
Bizim forumdan tolgay özkan var bamturda...Kendisi güzel uygun bi tatil geçirmemi sağladı isterseniz özelden tel nosunu vereyim...